Denkspelletjes voor kinderen

Om het brein van je kind te prikkelen en dit op een leuke manier te doen is met denkspelletjes.

De keuze qua spellen groeit met de week dit maakt het kiezen niet makkelijker. Om je een beetje te helpen heb ik de 10 leukste denkspellen voor je op een rij gezet. De spellen worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven. Daarom heb ik ook een link van Bol.com  aan de beschrijving toegevoegd. Deze link geef extra informatie over het spel zoals de waardering en de recensies van de spelers. Via de link kun je eenvoudig het spel bestellen.

SmartGames – IQ Circuit – 120 opdrachten – Denkspel

Kan jij de stippen verbinden zonder een kortsluiting in je hersens te veroorzaken? Plaats alle puzzelstukken op het spelbord en maak de juiste link. Het pakket bevat 120 uitdagingen in oplopende moeilijkheidsgraad.

Stezy Rubiks Speed Cube Set – 3×3 en 2×2

Ben jij er klaar voor om jezelf te ontwikkelen tot een razendsnelle speed cuber? Of zoek jij simpelweg een rubiks cube voor beginners? Wat het antwoord ook is, met de Stezy speed cubes heb jij de keuze in handen. Letterlijk.


Soepel in de hand

Het zit ‘m in de naam. Speed cubing draait om zo snel mogelijk de juiste combinatie kleuren op volgorde te hebben. Daarom zijn de Stezy speed cubes gebaseerd op de super soepele moderne designs van gerespecteerde merken zoals GAN en MoYu. Hierdoor is het voor jou mogelijk om jezelf te trainen tot een supersnelle speed cuber!

Logiquest Ticket to Ride – De Spoorwerf – Breinbreker

Welkom in 1900, het Gouden Tijdperk van de Locomotief! Treinsporen verbinden de belangrijkste steden van het land en als leidinggevende van de Ticket to Ride spoorwerf probeer jij alle locomotieven en treinwagons op de juiste posities te krijgen. Maar de klok tikt en de wagons bevinden zich zelden op de juiste plaats op het juiste moment…

Gebruik de locomotief om wagons door de spoorwerf te loodsen. Duw of trek de wagons en breng ze van hun startpositie naar hun eindpositie volgens de instructies op de puzzelkaart. Tel het aantal stappen dat je nodig had en bereken je score!

Quest junior Quiz – spel – leuk cadeau

Ben jij de slimste van je vrienden? Wie weet alles bij jullie thuis? Dat ontdek je met deze superquiz van Quest Junior! Met 64 vrolijke vragen over ons lichaam, games, eten & drinken, natuur, en… poep. Herken jij welk dier welke drollen maakt? Dan word jij misschien wel Quest Junior-quizkampioen!

SmartGames Anti-Virus – schuifpuzzel – 60 opdrachten

Het “Bio-Logisch” denkspel Anti-Virus!

Zet je immuumsysteem aan het werk en verwijder het virus voordat het zich vermenigvuldigt.

Een superleuke schuifpuzzel: de puzzelstukken kunnen diagonaal en in groep verschoven worden. Eens je het spelvirus te pakken hebt, geraak je er maar moeilijk weer vanaf!

Inhoud: spelbord met 11 kleurige puzzelstukken, spelregels, 60 opdrachten verdeeld over 5 moeilijkheidsgraden, oplossingen.

Speed Cube Set – Pyraminx, Megaminx, Skewb, Square-1 – MoYu Puzzel Kubus

Daag jezelf en je vrienden uit! Deze professionele MoYu puzzels zijn super moeilijk op te lossen en vereisen allemaal een andere oplossingsstrategie. De set bestaat uit 4 puzzels van verschillende moeilijkheid.

4 in 1 set
De set bevat 4 compleet verschillende puzzels en staat gegarandeerd voor uren speel plezier. De Pyraminx is het gemakkelijkst op te lossen van de set. De Skewb is door het draaipunt een compleet andere beleving dan de normale 3×3 kubus. De Megaminx is een absoluut monster, deze puzzel heeft 100 undeciljoen mogelijkheden dat is een 1 met 68 nullen! Ondanks dat wordt de Square-1 als moeilijkste WCA puzzel beschouwd.

SmartGames – Jump In’ Limited Edition – 100 opdrachten – extra zwart konijn

Laat de konijnen over vossen, andere konijnen en paddenstoelen springen totdat ze allemaal veilig in een holletje zitten. Deze beperkte oplage van Jump’In bevat een extra (zwart) konijntje en 100 opdrachten (40 extra) voor nog meer spring-plezier!

Pocket Escape Room: Het lot van Londen Breinbreker ( vanaf 12 jaar )

Het Lot van Londen Kaartspel gebaseerd op escape rooms In dit coöperatieve kaartspel moet je een belangrijke missie volbrengen. Het enige dat je hebt is een stapel van 60 kaarten vol raadsels en voorwerpen. Lukt het je om met je teamgenoten op tijd alle opdrachten uit te voeren? Goed samenwerken en een heldere geest zijn vereist om alle uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. Pocket Escape Room biedt een heuse ”escape room”-ervaring in een compact doosje. Let op: dit spel is maar één keer speelbaar, omdat je aan het eind van het spel alle puzzels en de uitkomst weet..

SmartGames – SmartCar Mini – 48 opdrachten

Kan jij een auto volgens plan in elkaar zetten? Bouw een auto door alle blokken op het chassis te zetten. De plaats van de blokken moet overeenkomen met de kleurinformatie die in de opdracht gegeven is. Plaats de 4 blokken op de juiste plaats en maak een testritje met je auto. SmartCar Mini is een leuke, compacte 3D-puzzel met 24 opdrachten.

Jumbo Tetris 3D – Breinbreker

Tetris 3D is een verbijsterende hersenkraker, gebaseerd op de bestverkochte videogame aller tijden! Deze breinbreker bevat 4 spelniveaus, hoeveel manieren kun jij vinden om elke uitdaging te voltooien?

Ga jij deze 3D uitdaging aan?

Het doel van het Tetris® videospel is de Tetriminos (Tetris® speelblokjes) in de Matrix (spelrooster) te leggen om zo veel mogelijk lijnen te maken. Bij Tetris 3D ga je ook aan de slag met de Tetriminos; het doel is om zo veel mogelijk manieren te vinden om de 16 Tetriminos in het spelrooster te leggen. In elk spelniveau krijg je de opdracht om de speelblokjes in een bepaalde vorm op het spelrooster te leggen. Elke Tetriminos heeft een andere vorm, waardoor de oplossing vinden een echte uitdaging kan zijn!

___________________________________________

Vergelijkbare berichten