| | |

Op safari in Safaripark Beekse Bergen 

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.

Openingstijden

Bij Beekse Bergen kun je elke dag van het jaar genieten. Je kunt namelijk het gehele jaar op safari, ook op feestdagen. Ontdek het dagprogramma en plan je dagje uit.

Voorzieningen
Eten, drinken en shops

In het Safaripark vind je diverse restaurants, picknickplaatsen, frietkiosken en souvenirshops.

Bekijk de plattegrond voor de ligging van alle horecapunten

EHBO

Voor eerstehulpverlening in Safaripark Beekse Bergen kun je terecht bij het Safariplein, het Afrikadorp en het Kongoplein.

Betalingsmogelijkheden
 • Pinpas
 • VISA-card
 • Mastercard (alleen bij entree)
Huisdieren

Voor de veiligheid van onze dieren worden er geen huisdieren toegelaten in het park.

Hulphonden

Hulphonden zijn toegestaan in het Safaripark, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice. Het is echter niet toegestaan om met een hulphond de doorloopvolières en roofvogelsafari te betreden.

Mindervaliden

Het Safaripark is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Grote delen van de wandelsafari zijn goed toegankelijk, op de safariboot en in de safaribus is de toegang echter wel beperkt. Je kunt natuurlijk met een eigen auto op autosafari. Voor € 50,00 borg kun je een rolstoel lenen bij de gastenservice.

In het Wanyama Restaurant (vlakbij de parkentree) en het Kongo Restaurant (achterin het park) zijn invalidentoiletten aanwezig.

Ja, er is een speciaal tarief voor mindervalide-personen met hun begeleider en voor zorginstellingen. Dit speciale tarief geldt alleen bij het kopen van een ticket aan de kassa.

Plattegrond


Het voeren van de dieren is niet toegestaan. Slechts op de aangegeven plaatsen mogen de daar aanwezige dieren worden gevoerd met voer afkomstig uit de voederautomaten die daar aanwezig zijn.

Ontspannende boottocht

Boottocht

Leer de natuur waarderen tijdens een ontspannen bootsafari. Waan je in een oase van rust en bewonder wilde dieren in, op en langs het water. De ranger aan boord zorgt dat je niets mist! Ontmoet zonnende ringstaartmaki’s, grazende neushoorns en een eiland vol met yaks. Zet je zintuigen op scherp, zorg dat je je camera bij de hand hebt voor de mooiste kiekjes, of leun achterover en geniet.

 • De bootsaferi duurt ongeveer 30 minuten
 • De bootsafari vaart op verschillende dagen en verschillende tijden. Bekijk de actuele vertrektijden in de Beekse Bergen app
Welke dieren vind je in bootsafari

Wat is een neushoorn?

De neushoorn is een familie van de grote zoogdieren. De neushoorn leeft al 60 miljoen jaar op onze planeet. Er bestonden ontzettend veel soorten neushoorns.

Tegenwoordig bestaan er nog maar 5 neushoornsoorten die voorkomen in Afrika en Azië. De witte en zwarte neushoorn komen voor in Afrika. De Indische, Javaanse en Sumatraanse neushoorn in Azië.

In het Safaripark vind je de witte én de zwarte neushoorn. Kom ze van heel dichtbij bekijken!

Lees alles over neushoorn

De blesbok

De blesbok (Damaliscus pygargus phillipsi) behoort tot de grote familie van de holhoornigen (Bovidae). Deze grote familie bestaat uit acht onderfamilies waaronder de familie van de koeantilopen (Alcelaphinae). Onder deze familie valt de blesbok. De familie van de koeantilopen is weer onder te verdelen in vier geslachten met verschillende soorten:

Onderfamilie: Alcelaphinae

Alles lezen over de Bleskop

Hoe ziet een kameel eruit?

Het grootste kenmerk van de kameel zijn de twee bulten op de rug. Hier zit vet in opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat hij lange tijd geen voedsel nodig heeft. De kameel heeft geen hoeven, maar eeltkussens onder zijn poten. Dit beschermt hem tegen het hete zand. Kamelen zijn telgangers.

Dit wil zeggen dat tijdens het lopen steeds twee poten aan één zijde worden opgetild, terwijl de twee poten aan de andere zijde blijven staan. Kamelen kunnen een lengte van 2.25 tot 3.45 meter bereiken en een schouderhoogte van 1.80 tot 2.30 meter. Ze worden veel gebruikt als rij- en lastdier door mensen die door de woestijn reizen. Ze worden dan ook wel het schip van de woestijn genoemd.

Lees alles over kameel

Het Przewalskipaard

Het Przewalskipaard (Equus ferus przewalskii) is een zoogdier en bestond al in de oertijd (zo’n 10.000 jaar geleden). Hiermee wordt het Przewalskipaard gezien als een soort oerpaard en voorouder van de huidige bekende paardenrassen.

Nu lijkt het alsof het Przewalskipaard al heel lang bestaat maar de voorouder ontstond zo’n vijftig miljoen jaar geleden! Dat was de Eohippus. Deze werd ook wel het ‘dageraads-paard’ genoemd en leefde in het bos. Hij was nauwelijks groter dan een hond en had zelfs vier tenen per poot! De paardensoorten die uit de Eohippus voortkwamen, gingen op de open vlaktes leven.

Zo veranderde de lichaamsbouw van het dier. De paardensoorten werden steeds groter en kregen minder tenen. Uiteindelijk hielden ze maar één teen over en die staat ook wel beter bekend als de hoef van onze huidige bekende paardenrassen!

Lees alles over Het Przewalskipaard


Het Edelhert

Het edelhert (Cervus elaphus) is een zoogdier uit de familie van de hertachtigen. Edelherten zijn niet heel schaars en zijn in bijna heel Europa te vinden. De familie is zo groot dat er een heleboel verschillende ondersoorten zijn:

 • C. e. elaphus  (Zweeds edelhert): Ierland, Groot-Brittannië, Midden- en Noord-Europa
 • C. e. barbarus (Atlashert): Atlas gebergte (Algerije, Tunesië)
 • C. e. corsicanus (Corsicaans edelhert): Corsica, Sardinië
 • C. e. maral (Kaukasushert): Anatolië
 • C. e. italics (Mesola edelhert): Italië
 • C. e. brauner (Krim edelhert)i: Krim (Rusland)
 • C. e. montanus: Karpaten
Lees alles over het Edelhert

De Jak

De jak is net zoals bizons en buffels familie van de runderen. Jaks hebben grote uitstekende hoorns die wel één meter lang kunnen worden. Door hun lange en dikke haar over hun hele lichaam zijn ze goed beschermd tegen de kou. De jaks kunnen een aantal verschillende kleuren hebben, namelijk bruin, zwart, rood, gevlekt of zelfs wit. Jaks kunnen vrij groot en zwaar worden, een mannelijke jak kan tussen 400 – 600 kg worden en een vrouwelijke 225 – 300 kg.

Benieuwd waar de jaks in Beekse Bergen leven en hoe ze gevoerd worden? Kijk dan deze Safari Report.

Lees alles over de Jak

De grijze en gewone zeehond

Alle diersoorten zijn ingedeeld in families. Zeehonden of robben zijn een familie van

zeezoogdieren, die uit maar liefst 19 verschillende soorten bestaat. Van de 19 soorten zeehonden die er wereldwijd zijn, leven er twee in de Waddenzee:

 • De gewone zeehond
 • De grijze zeehond

In het wild wordt een zeehond maximaal 25 jaar oud. Maar in het opvangcentrum in Texel vind je ook zeehonden die meer dan 30 jaar oud zijn. Zeehonden maken een schattige indruk met hun grote, zwarte ogen en lieve neus met dikke snorharen. Maar laat je niet in de maling nemen! Zeehonden zijn roofdieren met scherpe tanden en een grote trek in vis.

Lees alles over de grijze en gewone Zeehond


Autosafari

Ga met je eigen auto op avontuur tijdens de unieke autosafari. Beleef spannende momenten als de jachtluipaarden langs je auto sluipen en leer van heel dichtbij of een zebra nu wit met zwart, of zwart met wit gestreept is! De autosafari bestaat uit een route waar de regel: ‘links staan, rechts gaan’ geldt. Inrijden is mogelijk tot een half uur voor sluitingstijd van het park. 

Welke dieren vind je in Autosafari

Autosafari

Mag ik met mijn auto en imperiaal/aanhanger/fietsenrek/dakdrager de autosafari nemen?

Een aanhanger, fietsenrek of ladder zijn niet toegestaan op de autosafari i.v.m. de veiligheid voor onze dieren. Een imperiaal of dakdrager is wel toegestaan zolang de artikelen goed vastgemaakt zijn.

Er bestaan twee soorten gorilla’s met ieder twee ondersoorten:

 • De oostelijke gorilla (Gorilla beringei)
  • Berggorilla (Gorilla beringei beringei)
  • Oostelijke laaglandgorilla (Gorilla beringei graueri)
 • De westelijke gorilla (Gorilla gorilla)
  • Cross Rivergorilla (Gorilla gorilla diehli)
  • Westelijke laaglandgorilla (Gorilla gorilla gorilla)

Berggorilla (Gorilla beringei beringei)

De berggorilla is de op een na grootste gorilla en is een ondersoort van de oostelijke gorilla. Als ze rechtop zitten zijn de mannetjes 1,85 meter en de vrouwtjes 1,50 meter. Mannetjes kunnen wel 200 kilo zwaar worden! Ze leven in het bergachtige grensgebied van Oeganda, Rwanda en Democratische Republiek Congo. Berggorilla’s leven in groepen. Er leven nog maar ongeveer 2600 berggorilla’s in het wild en dit aantal daalt nog steeds. Hierdoor is de berggorilla een ernstig bedreigde diersoort.

Lees alles over gorilla

Tegenwoordig bestaan er nog twee ondersoorten van de leeuw: de Afrikaanse leeuw (Panthera leo leo) en de Perzische of Aziatische leeuw (Panthera leo persica). De leeuw staat aan de top van de voedselpiramide. Dit betekent dat hij zo goed als geen vijanden heeft. De grootste vijand van de leeuw zijn wij, de mens!

Wat eet een leeuw?

Leeuwen zijn echte vleeseters. Ze eten dus vlees, voornamelijk van hoefdieren, zoals:

 • gazelles
 • gnoes
 • zebra’s
 • zwijnen
 • antilopen
Lees alles over de Leeuw

Tegenwoordig zijn er vier soorten hyena’s:

 • De gevlekte hyena
 • De bruine hyena
 • De gestreepte hyena
 • De aardwolf

De gevlekte hyena (Crocuta crocuta)

De gevlekte hyena is de grootste, agressiefste en luidruchtigste hyenasoort. Het dier komt het meest voor in grote delen ten zuiden van de Sahara in Afrika. De gevlekte hyena is sterk gebouwd en heeft een middellange, borstelige staart. Ze hebben een brede kop en de oren zijn kort. De vacht is kort en bruingrijs van kleur.

De hyena’s die ouder zijn hebben een lichtere vacht dan de jongere hyena’s. Het onderste gedeelte van het lichaam is zwart. De staart heeft een zwarte punt en de snuit is donkerbruin. Ze kunnen een snelheid van wel zestig km per uur halen. Gevlekte hyena’s leven in groepen, die clans worden genoemd.

Lees alles over de gevlekte Hyena

Een cheeta wordt ook wel een jachtluipaard genoemd. Er is maar één soort cheeta, maar er zijn wel kleine verschillen tussen cheetas. Daarom kent een cheeta geen verschillende soorten, maar wel verschillende ondersoorten. De verschillen tussen cheetas zijn voornamelijk uiterlijke verschillen die verwant zijn aan de leefomgeving van de cheeta. Zo heeft de cheeta die in de Sahara leeft een lichtere vacht en heeft zo een betere schutkleur in zijn leefomgeving. Er leven vier ondersoorten in Afrika en één ondersoort leeft in Azië. 

In het Safaripark vind je zuidelijke cheetas.

Lees alles over de Jachtluipaard


Er zijn veel verschillende theorieën als het gaat over de hoeveelheid soorten giraffen. Sommige onderzoekers zeggen dat er één soort giraffe die wordt verdeeld in zes ondersoorten. Andere onderzoekers zeggen dat er vier soorten giraffen zijn waarbij twee soorten giraffen worden onderverdeeld in ondersoorten. In het Safaripark houden we, net zoals de Giraffe Conservation Foundation, vast aan de tweede theorie. We onderscheiden vier soorten giraffen die weer verschillende ondersoorten hebben:

 • Giraffa tippelskirchi (Masaigiraffe)
 • Giraffa giraffa (Zuidelijke giraffe)
  • Giraffa giraffa giraffa (Kaapse giraffe)
  •  Giraffe giraffa angolensis (Angolagiraffe)
 • Giraffa camelopardalis (Noordelijke giraffe)
  • Giraffa camelopardalis antiquorum (Kordofangiraffe)
  • Giraffa camelopardalis camelopardalis (Nubische giraffe)
  • Giraffa camelopardalis peralta (Tsjaadgiraffe)
 • Giraffa reticulata (Netgiraffe/Somalische giraffe)

In de Beekse Bergen vind je drie (onder)soorten giraffen. In het Safaripark vind je Nubische giraffen en in het Safari Resort vind je op de Serengeti savanne Nubische giraffen en op de Masai Mara savanne Nubische giraffen, Kordofangiraffen en Netgiraffen.

Lees alles over Giraffen

Het verschil tussen een luipaard en een panter is niet altijd duidelijk. Een luipaard is hetzelfde als een panter, alleen de naam is anders.

Een jachtluipaard is een ander diersoort dan de panter. Een jachtluipaard wordt ook wel cheeta genoemd. Het jachtluipaard is slanker gebouwd en een stuk sneller dan de panter. De vacht van een jachtluipaard bestaat uit stippen, terwijl de vacht van een panter uit zwarte rondjes bestaat met een bruine stip in het midden.

De jaguar lijkt erg veel op een panter. Echter is de jaguar nog steviger gebouwd en heeft een grote, brede kop. Daarnaast is de jaguar een stuk groter dan de panter en leven ze ieder in een ander leefgebied

Lees alles over de Panter

In de natuur heb je twee soorten olifanten:

 • Afrikaanse olifanten
 • Aziatische olifanten

Het verschil tussen Afrikaanse en Aziatische olifanten is stiekem best goed te zien. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

Afrikaanse olifantAziatische olifant
Groot en zwaarKleiner en lichter
Grotere orenKleinere oren
Lange slagtandenKleine slagtanden
Aflopende rugRechte rug

De Afrikaanse olifant heeft nog twee ondersoorten: de savanne olifant en de bosolifant. De verschillen tussen deze twee olifanten is niet heel groot. De bosolifant komt voornamelijk voor in West- en Centraal Afrika en verstopt zich graag tussen de bomen. Daarentegen komt de savanne olifant vaak voor ten zuiden van de Sahara. 

Lees alles over de Olifant

De blauwe gnoe (Connochaetes taurinus) is een antilopesoort en behoort tot de grote familie van de holhoornigen (Bovidae). Deze grote familie bestaat uit acht onderfamilies waaronder de familie van de koeantilopen (Alcelaphinae). Tot deze onderfamilie behoort de blauwe gnoe. De familie van de koeantilopen is weer onder te verdelen in vier geslachten met verschillende soorten. De blauwe gnoe wordt onderverdeeld in vijf ondersoorten.

Lees alles over Gnoe

De addax (Addax nasomaculatus) is een antilope uit de grote familie van de holhoornigen (Bovidae). Deze grote familie is onderverdeeld in kleinere families. Zo behoort de addax bij de familie van de paardantilopen (Hippotraginae). Deze familie is weer onderverdeeld in drie geslachten:

Lees alles over Addax

Bussafari

Een ranger neemt je mee op bussafari

Tijdens de bussafari ontdek je leuke en spannende weetjes over de wilde dieren in het Safaripark en mag je zelfs allerlei spullen voelen en ruiken, zoals vacht en… poep! Een avontuurlijke en leerzame safari in één!

Combineer safari’s met één ticket

Ontdek Beekse Bergen op alle mogelijke manieren en combineer de bussafari met een wandel-, auto- en bootsafari. Alle safari’s zitten bij de entreeprijs inbegrepen!


Wandelsafari

Zet je zintuigen op scherp

Tijdens de kilometerslange wandelsafari ga je zelf op pad door de indrukwekkende natuur. De route is geschikt voor jong en oud en biedt leuke extra’s. Zo kunnen kinderen tijdens de route klimmen en klauteren op de speeltoestellen of zelfs op avontuur buiten de gebaande paden met de avonturenroutes! Door voederpresentaties langs de route kom je meer te weten over het eetgedrag van de dieren.

Ontsnap uit de hectiek, prikkel je zintuigen en ontdek samen wat de natuur te bieden heeft. Even helemaal tot rust komen en genieten van de uitgestrekte natuur!


Spelen in Beekse Bergen

Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!


Kom je gezellig waterfietsen?

Ben jij klaar om weer te genieten van de attracties van Speelland? Ga heerlijk waterfietsen op de mooie dagen die nog komen gaan. Stap aan boord van één van de zwanen en bepaal je eigen route.

Een onvergetelijk verblijf voor het hele gezin

Op het Lake Resort geniet je van het ultieme outdoor leven. Overnacht in Afrikaanse sferen en geniet van een prachtig uitzicht over het grote Victoriameer. Kom tot rust op het strand of beleef uren speel-en waterplezier in het zwembad. Op het Lake Resort vind je alles voor een onvergetelijk verblijf! 

Ontdek jouw favoriete attracties

In Speelland vind je zoveel attracties, dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Van de waverider tot de trampolines en van de Aquashuttle tot verkeersland. Maak je bezoek aan Speelland gemakkelijk en bekijk hieronder alvast alle attracties.

Stijg tot nog grotere hoogtes. Ontdek hoe hoog jullie kunnen springen. Wees een echte acrobaat en maak een salto of een koprol. Geniet naast de trampolines ook eens van een grote air trampoline 

Haal je rijbewijs in Speelland. Test je rijvaardigheid op het parcours in een Big Wheel. Deze super stoere trapauto lijkt op een echte jeep met grote banden die je zelf kan besturen. Rijd je liever op een coole fiets? Dan is de Trike misschien wat voor jou! Deze ligfiets is minstens net zo stoer als de jeep. Lukt het jou om goed op de kruisingen en verkeerslichten te letten? Dan heb je een rijbewijs verdiend!

Kinderen tot 1,60 meter mogen in de Big Wheels. Kleinere kinderen in een Big Wheel kunnen voortgeduwd worden door een begeleider. Begeleiders kunnen niet meerijden in de auto zelf. De Trikes zijn geschikt voor kinderen tussen 1,05 meter en 1,30 meter.

Ben je een liefhebber van snelheid, actie en waterpret? Haast je dan snel naar de waterglijbanen van Speelland. Tijdens een rit in één van deze glijbanen word je letterlijk door elkaar geschud. De steile stukken zorgen voor extra snelheid en de vele bochten geven je een ongekende glij-ervaring. Je kunt er bovendien een wedstrijdje van maken. Wie landt er als eerst in het zwembad?

Overnachten

Na een dag vol avontuur val je heerlijk in slaap in één van de vele verblijfsaccommodaties. Ontdek de weidse natuur, beleef uren waterpret op het Victoriameer, val in slaap tussen de wilde dieren en zie de zon opkomen vanaf de savanne. Ben jij klaar voor een onvergetelijk verblijf?  

Bijzonder overnachten in het Safari Hotel

Van een nachtje weg met het gezin tot romantisch overnachten met zijn tweeën. Het Safari Hotel is dé plek voor een bijzondere overnachting. Kom genieten van de luxe en het adembenemende uitzicht over de savanne. Natuurlijk heb je tijdens jouw verblijf ook onbeperkt toegang beekse bergen

2 personen 1 (slaap)kamer 1 badkamer (met ligbad & aparte douche) gratis wifi smart-TV

Ben je klaar om het ultieme safarigevoel te beleven? In het Safari Hotel overnacht je tussen de wilde dieren. Een Savanne Room voor 2 personen is een luxe kamer direct gelegen aan de savanne met uitzicht op de zebra’s, giraffen, struisvogels en neushoorns. Geniet samen van de luxe, het gemak en de unieke omgeving. Het is tijd om te genieten!


4 personen 2 (slaap)kamers 1 badkamer (met ligbad & aparte douche) gratis wifi smart-TV

Een Savanne Room voor 4-personen is een luxe kamer direct gelegen aan de savanne met

uitzicht op de zebra’s, giraffen, struisvogels en neushoorns


Een Savanne Suite voor 7-personen is een luxe suite direct gelegen aan de savanne met uitzicht op de zebra’s, giraffen, struisvogels en neushoorns.


Een Savanne Room voor 5-personen is een luxe kamer direct gelegen aan de savanne met uitzicht op de zebra’s, giraffen, struisvogels en neushoorns.

Kamperen op Beekse Bergen

Ontdek de kracht en schoonheid van de natuur tijdens een kampeervakantie op Lake Resort

Beekse Bergen. Overnacht op een van de ruime kampeerplaatsen of ga even terug naar de basis op een Basic2Basic kampeerplaats. Geniet van de bosrijke omgeving met op loopafstand alle dieren in het Safaripark. Samen even weg uit het dagelijks leven!

Het kampeerseizoen loopt ongeveer van april tot november, bekijk hierboven de beschikbaarheid van onze kampeerplaatsen. Wanneer komen jullie kamperen?

Kom jij slapen in de natuur?

Kies het mooiste plekje voor jouw tent aan het water of aan de bosrand.

Reserveer nu


Word één met onze natuur
Ontdek de kampeerplaatsen

Standaard kampeerplaats

 • Standaard kampeerplaatsen
 • hond toegestaan
 • elektra aansluiting
 • 100 m²
 • 1 parkeerplaats

Beleef een avontuurlijk leuke vakantie op één van de Standaard kampeerplaatsen van Lake Resort

Beekse Bergen. Geniet van een kampeervakantie met je eigen caravan, tent, vouwwagen, camper of andere kampeerunit. Een Standaard kampeerplaats is ongeveer 100m² groot en beschikt over een elektra-aansluiting van 10 ampère (2300 W). Ook is er gratis WiFi waar geen code voor nodig is. Vanaf de kampeerplaats kun je het Lake Resort op, waar je Ganvie Village vindt met daarin onder andere Etsi Pool en Restaurant Labadi. Op deze kampeerplaats zijn geen caravans/campers toegestaan met een tandem-as of met een lengte van meer dan 7,75m. 

Sanitaire voorzieningen

Tijdens een verblijf op een Standaard kampeerplaats maak je gratis gebruik van de moderne

sanitaire voorzieningen op het Lake Resort. Water, douches en toiletten vind je in de diverse sanitairgebouwen op het park. Wil je de hond mee op kampeervakantie nemen? Dat kan, want een aantal kampeervelden is speciaal ingericht voor kampeerders met één hond.

Reserveer nu


In de buurt van Ganvie Village, waar onder andere Restaurant Labadi en Etsi Pool zich bevinden,

liggen de Comfort kampeerplaatsen van Lake Resort Beekse Bergen. Deze kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 100m² en beschikken over een elektra-aansluiting van 10 ampère (2300 W), televisieaansluiting en één parkeerplaats. Ook is er gratis WiFi waar geen code voor nodig is. Geniet van een avontuurlijk leuke kampeervakantie met het hele gezin in jullie eigen caravan, vouwwagen, tent of andere kampeerunit. Op deze kampeerplaats zijn geen caravans/campers toegestaan met een tandem-as of met een lengte van meer dan 7,75m. 

Sanitaire voorzieningen op loopafstand

Dicht bij de Comfort kampeerplaatsen bevinden zich moderne sanitaire voorzieningen. Je vindt hier water, toiletten en douches. Wil je de hond meenemen op kampeervakantie? Dat kan, want een aantal kampeervelden is speciaal ingericht voor kampeerders met huisdieren.

Ben je opzoek naar iets meer luxe? Kies dan voor een Luxe kampeerplaats met watertappunt.

Reserveer nu


Kamperen op een Luxe kampeerplaats

 • honden toegestaan
 • elektra aansluiting
 •  TV aansluiting
 • watertappunt
 • 100 m²
 • 1 parkeerplaats

Een Luxe kampeerplaats op Lake Resort Beekse Bergen is de ideale kampeerplaats voor een

zorgeloze kampeervakantie met je eigen caravan, vouwwagen, camper, tent of andere kampeerunit. Deze kampeerplaatsen beschikken over een 10 ampère (2300 W) stroompunt, een aansluiting op CAI (televisie) en een watertappunt. Ook is er gratis WiFi waar geen code voor nodig is. Je bent dus van alle gemakken voorzien. Op deze kampeerplaats zijn geen caravans/campers toegestaan met een tandem-as of met een lengte van meer dan 7,75m. 

Faciliteiten op loopafstand

Op loopafstand vind je Ganvie Village, met onder andere Etsi Pool en Restaurant Labadi, het animatieteam, de supermarkt en een snackbar en het speelveld bevinden zich in de buurt van de Luxe kampeerplaatsen. Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de moderne sanitaire voorzieningen op het park.

Wil je de hond meenemen op kampeervakantie? Dat kan, want een aantal kampeervelden is speciaal ingericht voor kampeerders met huisdieren.

Reserveer nuKom extra lang genieten van jouw kampeervakantie
 • honden toegestaan
 • elektra aansluiting
 • TV aansluiting
 • 100 m²
 • 1 parkeerplaats

In het voor- en naseizoen extra lang genieten van een kampeervakantie? Boek dan een kampeerplaats op Lake Resort en profiteer van onze voordelige maandtarieven. Geniet van de prachtige natuur en kom volledig tot rust.

Een kampeerplaats van 100 m², waar je één toeristische kampeerunit en één kleine bijzettent (maximaal 5m²) kunt plaatsen. Deze plekken beschikken tevens over een elektra-aansluiting van 10 ampère (2300 W). Kies voor een standaard kampeerplaats, comfort kampeerplaats of luxe kampeerplaats. Ben je op zoek naar meer luxe? Kies dan voor een comfort kampeerplaats met CAI-aansluiting of een luxe kampeerplaats met CAI-aansluiting en watertappunt. Alle kampeerplaatsen zijn gelegen in een rustige en bosrijke omgeving.

Voorwaarden

 • Alleen geldig in de maanden april, mei, september en oktober
 • Minimaal 28 nachten
 • Tarief huisdier € 1,50 per nacht (minimaal 28 nachten) (maximaal 1 huidier)
 • Excl. lokale heffingen € 2,65 per persoon per nacht in 2023
 • Tarief is voor maximaal 6 personen
 • Attractiepas niet inbegrepen (bijboeken is mogelijk)

De onderstaande prijzen zijn van 2023 en o.v.b. Vraag bij boeking of de prijzen nog gelden

MaandtarievenPrijzen per arrangement (maximaal 6 personen)
Mei€ 500,-€ 600,-€ 675,-
September€ 350,-€ 400,-€ 450,-
Oktober€ 350,-€ 400,-€ 450,-
 • Inclusief toegang Etsi Pool en Speelland Beekse Bergen

Gooi je hengel uit op een speciale Visstek (Vissport)

 • 2 personen
 • 10 m²
 • gratis gebruik sanitaire voorzieningen

Op Lake Resort Beekse Bergen kun je heerlijk genieten van een visvakantie aan het water. Het

Lake Resort staat bekend om het grote Victoriameer, dat direct in verbinding staat met het Wilhelminakanaal. Als gast van het Lake Resort mag je zo vaak gaan vissen als je wilt, mits je in het bezit bent van een vispas. Het aanbod aan wit- en roofvis varieert van brasem, voorn en winde tot grote karpers, snoek, baars en paling. De vangst meenemen is echter niet toegestaan.

Voorzieningen Visstek

De speciale Visstekken van Lake Resort Beekse Bergen zijn ongeveer 10 m² en geschikt voor

maximaal twee personen. Je dient wel zelf een vistent mee te nemen. Bij de Visstekken mag je het gehele jaar nachtvissen. Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen.

Let op: bij de Visstekken is er geen wifi en de sanitaire voorzieningen zijn gelegen op een ruime afstand.

Vissen vanuit je vakantiehuis of een aparte Visstek

Lake Resort Beekse Bergen beschikt daarnaast ook over enkele bungalows aan het Victoriameer waar je kunt vissen. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een andere accommodatie op loopafstand van het Victoriameer en een aparte Visstek boeken.

Visreglement Lake Resort

____________________________________________

Reserveer nu

Vergelijkbare berichten