Speelgoed voor kleine kinderen ontwikkeling/Educatief/ creativiteit

Met speelgoed motoriek ontwikkelen

Spelen is leren. Als kinderen jong zijn, zijn ze voortdurend nieuwe dingen aan het leren. Educatief speelgoed daagt je kind uit om van alles te onderzoeken. Dat is goed voor het intellectuele vermogen en stimuleert de creativiteit. Educatief speelgoed kan helpen bij. Ik hoop dat je op deze blog inspiraties kan halen om je een kind goed speelgoed te geven om door te ontwikkelen. Blijf bij kleine kinderen altijd erbij als het speelgoed heeft.

Baby vanaf ongeveer 6 maanden

Deze aloude klassieker is een echte ‘must have’ voor ouders en baby’s. Het doolhof van zachte, doorlopende buizen en de verbluffende kleuren trekken onmiddellijk de aandacht van de baby en houden deze vast.

Het betoverende lusontwerp en de lichtgewicht constructie maken het voor kleine handjes heel gemakkelijk om te grijpen, vast te houden en te rammelen. De zachte, plooibare bijtlussen zijn perfect voor baby’s waar de tandjes net doorkomen.

Onze speelgoed bevat stille ratelende kralen in het middenstuk die luid genoeg zijn voor de baby om auditieve oorzaak en gevolg te onderzoeken, maar nooit vervelend voor de omgeving.

Onze educatieve klassieker helpt bij doorkomende tandjes. Dit vermindert de pijn die door het doorkomen van de eerste tanden ontstaat. De betoverende doolhof van zachte, doorlopende BPA-vrije bijtslangen kan ook worden gekoeld voor extra comfort – een perfect kauwspeeltje voor kleine handen.

Dit is de Vtech speelbal Koetje Boe, een prachtig Bal ramelaar voor baby’s.
Het schattige koetje laat je kennismaken met kleuren, cijfers, geluiden en nog veel meer! Schud met de bal of druk op de interactieve toetsen om vrolijke reacties te horen. Het spelen met de verschillende beweegbare onderdelen bevordert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Er zitten drie gezongen liedjes en maar liefst vijftien melodietjes op.

stimuleren de visuele ontwikkeling

Laat kleintjes op een interactieve manier kennismaken met 6 bekende kinderliedjes. De beweegbare figuurtjes op de bladzijden helpen de fijne motoriek te ontwikkelen en de mooie kleurrijke illustraties stimuleren de visuele ontwikkeling van het kind.

 • Laat kleintjes op een interactieve manier kennismaken met 6 bekende kinderliedjes
 • De beweegbare figuurtjes op de bladzijden helpen de fijne motoriek ontwikkelen
 • De mooie, kleurrijke illustraties en het knipperende lichtje stimuleren de visuele ontwikkeling
 • Druk op de pianotoetsen en ontdek kleuren en verschillende muziekinstrumenten
 • 6 melodietjes en 6 gezongen liedjes
 • Nederlands gesproken
 • Regelbaar volume
 • Stevig en duurzaam design
 • Automatische uitschakeling
stimuleert de ontwikkeling van het gehoor en de motorische vaardigheden van de baby.

Perfect voor elke kleine voetbal-ster! Deze zwart-witte bal zal de baby helpen met het ontwikkelen van hun eerste voetbal vaardigheden. De bal heeft heldere kleuren en verschillende texturen die de visuele waarnemingen en de ontwikkeling van de tastzin stimuleren. Het op beweging werkende belletje aan de binnenkant van de bal stimuleert de ontwikkeling van het gehoor en de motorische vaardigheden van de baby.

Functies/kenmerken
* Ratelend geluid zorgt voor de ontwikkeling van het gehoor
* Zacht pluche stof
* perfect voor kleine babyhandjes

Kinderen vanaf 1 jaar
Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar, balans mee te oefenen.

Deze multifunctionele loopfiets van Prénatal is perfect voor elke situatie! Er kan van de driewieler een tweewieler gemaakt worden. Erg handig voor je kindje om zijn balans mee te oefenen. Mocht het toch nog even te lastig zijn, dan verstel je de loopfiets gemakkelijk terug naar de driewieler. Het zadel is comfortabel doordat de zitting van kunst leer is. Ze krijgt je kindje geen last van zere billen. Doordat het zadel in hoogte verstelbaar is groeit het fietsje met je kindje mee. Zo blijft deze Prénatal loopfiets een lange tijd te gebruiken.

Het zadel kan in 3 hoogtes versteld worden voor zowel de driewieler als de loopfiets. De wielen zijn van zacht kunststof waardoor het geen krassen maakt in harde oppervlakken. Hierdoor kan de fiets zowel binnen als buiten gebruikt worden. Daarnaast zorgen de kunststof wielen ervoor dat je kindje op een geluidsarme manier binnen met de loopfiets kan spelen. Deze loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

nuttig en creatief cadeau, vanaf 1 jaar tot 4 jaar
 • Duurzaam en kwalitatief: de Quiet activiteitenboek van KLUZOO is gemaakt van veilig en milieuvriendelijk vilt met knopen aan de zijkant die gemakkelijk geopend kunnen worden. Onze Busy Book maakt gebruik van dubbele steken die zijn ontworpen om lang mee te gaan.
 • 12 verschillende pagina’s voor peuters: Onze 3D Montessori viltboek heeft 6 pagina’s met 12 verschillende thema’s, zoals : tanden poetsen, veters strikken, koken, de hond uitlaten, rekenen, worteltjes plukken, uurwerk, weersvoorspelling, kleurenpuzzel, opdrachtspellen, enz. Het kind zal zich volledig kunnen inleven.
 • Educatief speelgoed voor kinderen: kinderen leren vormen, kleuren en cijfers van dit zintuiglijk speelgoed. Het sensorisch activiteitenbord is een geweldige manier om levensvaardigheden te ontwikkelen, zoals spraak, lezen, communicatie, verbeelding, zintuigen en meer. Leuk voor baby’s en peuters. Het is eindeloos plezier voor uw kinderen!
 • Ouder-kindrelatie bevorderen: je kunt het Quiet Book met je kind verkennen. Leg je tablet even opzij en neem deel aan het Busy book om te ontdekken en te leren.
 • Perfecte cadeau voor kinderen van 1, 2, 3, 4 jaar: het leerbord voor peuters is een nuttig en creatief cadeau voor Sinterklaas, Kerstmis, verjaardag of schoolstart. Ook geweldig als reisspeelgoed voor peuters, perfect voor autoritten, picknicks en vliegtuigen om je peuter bezig te houden.
Met deze educatieve peerje leert je kind logisch nadenken en ruimtelijk voorstellingsvermogen ontwikkelen.

Houten Broertjes Toys stapel peertje in vrolijke regenboog kleuren.
Met deze educatieve peerje leert je kind logisch nadenken en ruimtelijk voorstellingsvermogen ontwikkelen.
Dit stapel peertje is perfect voor 1-jarigen, omdat ze spelenderwijs vormen en kleuren leren herkennen en hun hand-oogcoördinatie trainen.
Het speelgoed van Broertjes Toys wordt gemaakt van beukenhout uit duurzaam beheerde bossen (FSC-gecertificeerd) en geverfd met verf op waterbasis.

Voordelen:

✓ Kwalitatief speelgoed
✓ Educatief
✓ Ontwikkelt ruimtelijk inzicht
✓ Leren van vormen en kleuren
✓ Ontwikkelt hand oog coördinatie
✓ FSC gecertificeerd
✓ CE gecetificeerd

VTech 2 in 1 Hobbelpaard – Interactief Babyspeelgoed – 1 tot 4 Jaar Samen ritjes maken, jieha!

Dit babyspeelgoed is een mooi en interactief speelset met geluid!

Hop, hop, hop, paardje in galop! Druk op de toetsen en maak kennis met kleuren en dieren tijdens twee speelstanden én luister naar de vrolijke zinnetjes en geluiden. Het hobbelpaard is eenvoudig te transformeren naar een loopwagen voor nog meer speelplezier! Met meer dan 50 melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes voor uren speelplezier.

Vanaf 0 tot 2 jaar. Ontwikkelen van de visuele en auditieve tastzintuigen van je baby.

Deze Luxe babygym bevat urenlang speelplezier voor je baby, thuis én onderweg! De draagbare, gewatteerde speelmat is een heerlijke plek om te liggen en te spelen, op de buik te draaien, of zittend te spelen. Om je kleintje bezig te houden bevat het speelkleed een stevige boog met 4 verplaatsbare speeltjes met twee muziekstanden en een spiegeltje. Daarnaast bevat de babygym ook nog een multifunctionele piano voor extra speelplezier. De piano is op verschillende manieren te gebruik. Door de speciale voetenfunctie kan je baby al liggend de piano bedienen en muziek maken. Zodra je baby een zittend houden kan hebben, is het ook mogelijk om de piano met de hand te bedienen. Verder kan de piano verschillende geluidjes maken en muziekjes spelen met een tijdsduur van maximaal 10 minuten. De babygym is het speelgoed waar spelplezier en ontwikkeling samen komen. Zo leveren de diverse kleurrijke activiteiten, muziek, geluidjes en grappige structuren een bijdrage aan het ontwikkelen van de visuele en auditieve tastzintuigen van je baby. De speelmat is erg comfortabel en veilig ingesteld. Ook is het speelkleed makkelijk te verschonen en kan zonder enige problemen de wasmachine in.

Kinderen vanaf 2 jaar

vaardigheden, zoals fijne motoriek.

Neem jonge kinderen mee op een fantasierijke reis naar de diepzee met de LEGO DUPLO Wilde dieren van de Zee (10972) set. Dit leuke zee speelgoed biedt eindeloos veel mogelijkheden voor peuters om zich te ontwikkelen terwijl ze spelen met de opvouwbare 3D-speelmat en de 4 schattige dieren in deze set.

Laat jonge ontdekkers kennismaken met een volwassen walvis en haar jong, een tropische vis en een schattige schildpad in hun natuurlijke leefomgeving. Met een waterglijbaan en een 3D-speelmat van de zeebodem om te ontdekken biedt deze set volop speelmogelijkheden, waarbij jouw kleine oceaanonderzoeker spelenderwijs belangrijke vaardigheden ontwikkelt.

Met dit educatieve LEGO DUPLO constructie speelgoed maak je de waardevolle mijlpalen van je kind mee terwijl je samen speelt met de dierenfiguren en de opvouwbare 3D-speelmat met illustraties van de bodem van de zee. Kleine zee-ontdekkers kunnen met deze set bouwen aan belangrijke vaardigheden, zoals fijne motoriek.

Kinderen kunnen leren te balanceren met hun benen, wat een positieve invloed heeft op hun evenwicht en hen een snellere vooruitgang bezorgt op een normale pedaalfiets.

Marvel Spiderman-loopfiets: een fantastisch alternatief voor zijwieltjes voor kinderen tussen 2 en 5. Kinderen kunnen leren te balanceren met hun benen, wat een positieve invloed heeft op hun evenwicht en hen een snellere vooruitgang bezorgt op een normale pedaalfiets. In volledige Spiderman-stijl neem je Spidey mee op avontuur met deze officieel gelicentieerde Marvel-loopfiets. Het beproefde stalen frame van Huffy is stabiel en laag bij de grond om kleuters te helpen balanceren. De brede banden zorgen voor een betere stabiliteit, meer comfort en controle Aanpasbaar: Je kan het zadel makkelijk aanpassen naarmate je kind groeit. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

Educatief Speelgoed – Niveau 1 – 2 tot 4 Jaar

Ontdek welke verrassing Simba in petto heeft voor zijn goede vrienden Timon en Pumbaa!
Boek met 32 geïllustreerde bladzijden die je laten kennismaken met begrijpend lezen, vergelijken, samenwerken en nog veel meer!

 • Inclusief vrolijke 3D animaties bij gebruik met de MagiBook 3D
 • De vriendelijke vertelstem, geluiden en muziek begeleiden je tijdens de activiteiten
 • Met de originele stemmen van Simba, Timon en Pumbaa!
  Interactieve speeltafel baby en peuter – Interactief en educatief speegoed vanaf 1 jaar ( ouder er wel bij blijven voor gevaar van inslikken)

Dit is een Interactief en educatief speelgoed voor baby’s en peuters.

 • Bevat veel activiteiten: het vormgebied is interactief met lichten en geluiden, de tandwielen draaien en de karakters bewegen wanneer de knoppen worden ingedrukt.
 • Tafelblad met dubbele functies. Dit is ook een blokkentafel, te combineren met Duplo
 • Bevat een leuke route met ballen en glijbanen die eindigt in de voeten van de tafel.
 • Bevat een zak bouwset My First Fish/Emotion (willekeurig versturen)
 • De tafelpoten kunnen worden verwijderd om ook zittend te spelen en ontdekken!
Je leert vormen en kleuren herkennen, ontwikkelt de fijne motoriek en probleemoplossend denken en stimuleert de creativiteit. VANAF 2 JAAR

Als het lekker weer is, is er niets leuker dan buiten met zand en water spelen! Een speeltafel voor zand en water is de perfecte oplossing. Lekker even afkoelen met water fonteintjes! Zet deze watertafel gemakkelijk in elkaar en laat het speelplezier beginnen. Inclusief zand- en waterspeelgoed voor de warme zomerdagen.

Zeer uitgebreide set

Het beste van twee werelden, een zandbak en watertafel in één! In totaal drie compartimenten geven je de mogelijkheid zand en water gescheiden te houden, of juist niet natuurlijk. In het midden staan dolfijntjes waar water of zand over een rad kan stromen. Daarnaast bevat de speelset verschillende zandvormpjes, schepjes en emmertjes en een gieter. Super compleet dus!

Draagt bij aan ontwikkeling van jonge kinderen

De speeltafel is perfect voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Je leert vormen en kleuren herkennen, ontwikkelt de fijne motoriek en probleemoplossend denken en stimuleert de creativiteit. Ga jij mooie zandkastelen maken? Of krijg je het water precies door het waterrad?

Daarnaast worden de zintuigen geprikkeld bij deze watertafel. Je bent bezig met verschillende structuren en vormen, en leert de verschillende kleuren herkennen.

Jonge kinderen 4 jaar
Spelen stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van een kind

Met Electro Basisschool Groep 1&2 bereid je je kleintje voor op groep 1 en 2 van de basisschool! Electro Basisschool Groep 1&2 is dus het ideale cadeau voor een kind dat gaat beginnen aan dat spannende avontuur op de bassischool! Electro Basisschool Groep 1&2 is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat maar liefst meer dan 350 opdrachten op 3 verschillende niveaus!

Electro Basisschool Groep 1&2 is heel simpel! Door middel van de rode en blauwe kabeltjes verbind je iedere vraag met het juiste antwoord. Heb je het antwoord goed? Dan gaat het lampje vrolijk branden. Electro basisschool groep 1&2 bevat 12 grote kaarten met meer dan 350 opdrachten op 3 verschillende niveaus:
– Groep 1: kleuren, vormen en silhouetten
– Groep 2: tellen, wat hoort bij elkaar, tegenstellingen en letters
– Op weg naar groep 3: de tijd en de eerste woordjes leren lezen

Spelen stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van een kind. Electro Basisschool Groep 1&2 leuk voor nu, handig voor later!
Electro van Jumbo biedt al tientallen jaren veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema’s in combinatie met slimme elektronica: een leuke manier om spelenderwijs te leren over kleuren, vormen, silhouetten, letters, de tijd, tellen structuren en nog veel meer schoolthema’s!

lezen en de woordenschat vergroten.

Jumbo Ik Leer Woordjes

Leer met behulp van de zes spelletjes woordjes spellen. Met de spelletjes leren kinderen spelenderwijs letters herkennen, woordjes spellen, lezen en de woordenschat vergroten. De woordjes bestaan uit drie, vier of vijf letters. Kan jij lezen wat er staat? Zoek de letters en spel het woord. Draai de grote kaart om, dan wordt het spelletje moeilijker. Het spel heeft 6 dubbelzijdige kaarten en 112 letterkaartjes. De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad en zijn zelfcorrigerend.

• Ze vergroten hun creativiteit.
• Ze stimuleren hun motorische vaardigheden.
• Ze leren spelenderwijs.
• Ze bevorderen hun schrijf vaardigheden.

LCD Tekentablet | 10 inch | Roze | Mono Screen |ook in blauw verkrijgbaar

Inhoud:
• 1x LCD Tekentablet
• 1x Hoesje
• 2x Tekenpen
• 1x Batterij
• 1x Handleiding

Je kind kan spelenderwijs cognitieve vaardigheden verbeteren en de zintuigen stimuleren. Vanaf 4 jaar

Ben je graag bezig met de ontwikkeling van je kinderen? Of wil je graag dat ze spelenderwijs leren omgaan met het stimuleren van de zintuigen? Dit smartgames bord voor kinderen is ideaal om spelenderwijs te leren! Dit educatieve speelgoed van HobbySter heeft als doel om kinderen op een speelse manier de cognitieve vaardigheden te laten trainen.

Materiaal en kwaliteit:
Het bord is gemaakt van hout en daardoor zeer stevig. Ook vrijwel alle andere onderdelen zijn gemaakt van hout, hierdoor blijven ze langer mooi en hebben ze toch een authentieke look. Alleen de ringen zijn gemaakt van plastic.

Geschikt voor:
Vanwege inslik- en stikgevaar is dit educatieve speelbord niet geschikt voor kinderen van 0 – 3 jaar oud! Voor kinderen van 4 jaar en ouder kan het bord gewoon gebruikt worden. Je kind kan spelenderwijs cognitieve vaardigheden verbeteren en de zintuigen stimuleren.

afneembare duwstang

Voor ieder kind is leren fietsen een feestje met de Spiderman 10 inch kinderfiets!

Veiligheid staat voorop! Daarom heeft deze gave fiets een doortrapsysteem waarmee het kind zowel voor- als achteruit kan fietsen, een gesloten kettingkast en afneembare zijwieltjes. Ook aan het comfort is gedacht. De mooie rode Spiderman fiets met blauwe accenten heeft een afneembare duwstang waarmee de ouders de fiets gemakkelijk kunnen besturen en luchtvrije schuimbanden die niet lek kunnen gaan. Om zo lang mogelijk van de fiets te kunnen genieten zijn het zadel en stuur in hoogte verstelbaar.

Helpt kinderen met het leren van balans en coördinatie. 4 tot 12 jaar

WELL-BUILT & DURABLE – Met de step van Suotu leren kinderen balans en coördinatie te ontwikkelen met een glimlach op hun gezicht. De Suotu Scooter met een met glasvezel versterkt dek en slijtvaste en zeer elastische PU-wielen biedt een essentieel schokabsorptiemechanisme dat de jongere een soepele ervaring geeft. Suotu Scooter streeft ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren om elke jongere te laten genieten van het plezier tijdens hun spel. Met het voetrempendaal sta je overal super snel en veilig stil.
➜Helpt kinderen met het leren van balans en coördinatie
➜Met lichtgevende wielen
➜Makkelijk in hoogte verstelbaar
➜Gemaakt van stevige en duurzame materialen

3-niveau instelbare hoogte – De roestvrije aluminium legering T-stang buis met veilige hef-en draaivergrendeling kan worden aangepast van 64 cm tot 80cm van de grond. De nieuw ontworpen stangvergrendeling biedt meer veiligheid en duurzaamheid in vergelijking met de oude stijl kraagklemmen.

Disney winkel - Captain Hook

Vergelijkbare berichten