Beveilig je auto en motor.

Auto GPS

Is uw auto gestolen, dan telt elke seconden, kijk bij GPS Systeem

GPS Tracker – Tot 5m nauwkeurig – Updates elke 10 seconden – Tracker GPS volgsysteem – 4G LTE netwerk – Tracker voor Auto/Motor/Aanhanger..

De 4G GPS tracker heeft een maximale batterijduur van 40 dagen.

De 4G GPS tracker heeft een maximale batterijduur van 40 dagen. Hij is volledig ingesteld en klaar om meteen gebruikt te worden. De tracker is magnetisch waardoor je hem aan de onderkant van een auto kan bevestigen en vermoedens zoals fraude, overspel of diefstal kan uitzoeken. Dankzij de ingebouwde 4G simkaart kan je ook naar de tracker bellen om het omgevingsgeluid te horen.

Voordelen 4G GPS Tracking:
✔ Razendsnelle updates en precieze locatiebepalingen dankzij 4G technologie: Daar waar meeste trackers nog op het oude 2G of 3G netwerk werken, werd deze GPS tracker voorzien van een snelle 4G LTE module.

De slimme GPS tracker

Deze tracker is voorgeinstalleerd met simkaart, dit bespaart u urenlange ingewikkelde configuraties!
Stap 1
 De SinoTrackPro App installeren via de Play en/of App Store
Stap 2 De rode draad op + pool en de zwarte draad op de – pool van de accu aansluiten
Stap 3 d.m.v. de bijgeleverde dubbelzijdige tape gemakklijk de GPS tracker op de accu bevestigen
Stap 4 Uw voertuig overal ter wereld real-time volgen

Let op! Alle andere aanbieders verkopen 2G trackers die binnenkort niet meer werken omdat 2G in nederland stopt! Koop dus geen 2G trackers maar kies voor deze 4G tracker.


De slimme GPS tracker voor in je auto, scooter of boot.
Wil jij je auto/scooter overal ter wereld kunnen volgen?
Beveiligen tegen diefstal?
Geen honderden euro’s aan abonnementen uitgeven?
Wereldwijd te gebruiken zonder meerkosten?
Inclusief 24/7 Whatsapp support!

GPS tracker is een complete set!

Deze GPS tracker is een complete set! U hoeft alleen maar een 4G-netwerk-simkaart in de locator te installeren, vervolgens eenvoudig de APN-informatie te configureren en u bent klaar. Als u problemen heeft met de configuratie, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

4G-netwerkondersteuning & online site. De WINNES GPS-tracker ondersteunt nu het 4G-netwerk. Alle alarmen zijn eenvoudig in te stellen via onze gratis app. Je kunt zelfs meerdere van onze apparaten tegelijk in de app bedienen via een account.

Auto volgsysteem GPS Tracker met magneet – Krachtige accu – Draadloos – Live volgen van uw Auto / Motor / Boot – Geen abonnement nodig.

Autoalarm

In 2021 werd er in Nederland ruim 5400 auto’s gestolen, dat is ruim 450 auto’s per maand en ongeveer 40 % van de auto’s werd terug gevonden. Dit kan de oplossing zijn als u alles al heb gedaan en nog is de auto weg.

Tesor auto-alarm D-I-Y

Zoek- en paniekfunctie.

Je hoeft slechts twee draden aan te sluiten op een 12V constante stroom en massa en je hebt een doeltreffend alarm van Tesor voor een zeer aantrekkelijke prijs! Het alarm blijft maximaal zes dagen standby, zonder deze opnieuw op te laden. De ingebouwde sensor in de sirene detecteert een open deur of wanneer de auto op contact gezet wordt. Het alarm is te bedienen met een eenvoudige handzender met zoek- en paniekfunctie.

Specificaties:
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Spanning: 12 Volt
Schoksensor: ja (uitschakelbaar en instelbaar)
Sirene: 6-tonig

Inhoud:
1 Alarm-unit
2 Afstandsbedieningen

Technaxx TX-168 Auto-alarmsysteem Incl. afstandsbediening, Binnenbewaking, Geïntegreerde LED (knipperend), Geïntegreerd

De oplaadbare autoalarminstallatie TX-168 is een multifunctionele antidiefstalgadget voor DC12- of 24V-sigarettenaansteker. Het detectiebereik is een 120° kegelhoek en de zeer luide alarmtoon van 105 dB verdrijft dieven. Het heeft een toets voor paniekalarm en bovendien een extra externe 105 dB Sirene voor de motorruimte voor nog meer aandacht. De TX-168 beschikt over twee aansluitingen voor het opladen van externe apparaten, een USB met in totaal 5 V/2,4A en een USB-C met in totaal 5 V/3,0A uitgangsvermogen.

Bewaking van voertuiginterieursmet PIR-bewegingssensor

Autoalarm met laadfunctie TX-100
Bewaking van voertuiginterieursmet PIR-bewegingssensor

• Ideaal voor andere toepassingen: thuis, op de camping, in een camper of zelfs in een boot
• 12–24V oplaadbare autoalarmvoor de sigarettenaansteker
• Automatisch alarmactivering bij bewegingsdetectie
• Geïntegreerde 470mAh batterij voor ~6 dagan standby-tijd
• Ingebouwde sirenemet 110dB
• 2 USB oplaadaansluitingenmet elk 5V/1A uitgangsspanning
• Afstandsbediening omhet alarmte activeren/deactiveren
• LED-statuslampje

Technische specificaties:

Technische specificaties:
• Detectiebereik: auto-interieur, 120° conische hoek
• Bereik IR-afstandsbediening ~8m (open ruimte)
• Alarmtijd maximaal 2 minuten
• Geïntegreerde oplaadbare 470mAh lithium polymeerbatterij 4,2V
• Oplaadtijd ~3–4 uur / Stand-by: ~6 dagen
• Ingangsspanning DC 12–24V (sigarettenaansteker)
• Laadstroom 65mA / Bedrijfsstroom 26mA
• Bescherming tegen: overstroom 2,8A & kortsluit
• Zendfrequentie 433,92 MHz / type: ASK
• Maximaal uitgestraald transmissievermogen 20mW
• Gewicht/Afmetingen autoalarm: 44g / (L) 3,2 x (B) 3,2 x (H) 11,5cm
• Gewicht/Afmetingen afstandsbediening: 10g / (L) 5,3 x (B) 3,1 x (H) 1,0cm

Inhoud van de verpakking:
• Autoalarm met laadfunctie TX-100
• Afstandsbediening (met knoopcel batterij CR2032 3V)
• Gebruikersaanwijzing

Stickers met GPS Trackers

2x Gps Tracking Alarmsysteem Auto Sticker Decals Waarschuwing Anti-Diefstal Motorfiets Fiets Sticker

Géén abonnement nodig GPS Tracker
Waterdicht

De Loca GPS tracker is dé oplossing voor het volgen van particulieren en bedrijfsmatige objecten.

Géén abonnement nodig – Batterijduur van 3 jaar – Dekking in heel de EU en 70 andere landen

De Loca GPS tracker is waterdicht (IP67 classificatie) en ideaal voor bijvoorbeeld een boot, motor, auto, caravan, scooter, vracht containers, werkmaterialen, aanhangers etc. 

Installatie is zeer eenvoudig en binnen 2 minuten te realiseren. Download de gratis Loca app en plak of schroef de Loca tracker op jouw waardevolle bezit.

Wielklem

Universeel Wielklem Met Slot – Anti-Diefstal Parkeerklem Beveiliging – Verstelbaar Wielslot Voor Auto/Aanganger/Caravan – Met PP Mantel Tegen Wiel Beschading – Geel

Waarom wielklem: Een wielklem is een een extra VEILIGHEID voor uw voertuig en wordt aangebracht op het wiel van een voertuig, om te voorkomen dat de betreffende auto wegrijdt.

Stuurslot

Deze stuurbebeveiliging biedt optimale veiligheid door het gebruik van extra gehard staal.

Getest op veelvuldige en veelzijdige aanvallen en openbrekingen.

Dashcam

De M63 Pro 64gb is uitgerust met de nieuwste 8.0MP beeldsensor die garant staat voor de scherpste Ultra 4K video’s. Hij filmt met een resolutie van 3840p*2160p in 25fps, maar je kunt hem ook op FullHD 60fps laten opnemen. De HDR technologie staat garant voor een perfecte beeldkwaliteit bij alle weersomstandigheden. Tevens kan met de dashcam foto’s in 18M pixels worden gemaakt.

Er kan een FullHD achter camera worden aangesloten op de AZDome M63 Pro (let op: standaard niet meegeleverd). Ook is een Continue voeding optioneel verkrijgbaar die nodig is voor gebruik van de parkeerstand:

Achter camera: https://www.bol.com/nl/nl/p/azdome-fullhd-achter-camera/9200000116912542/
Continue voeding: https://www.bol.com/nl/nl/p/azdome-continue-voeding-mini-usb-3-draads/9300000129045529/

3.0 inch LCD scherm
Een unieke eigenschap van deze M63 Pro 64gb is het heldere en grote 3.0 inch LCD scherm. Op het scherm wordt weergegeven wat de camera opneemt en met één druk op de knop kan het menu worden betreden of kan een foto worden gemaakt. Ook de opname kan worden gestart en gestopt of de microfoon worden aan- of uitgezet. De interface van het menu is erg gebruiksvriendelijk waardoor het wijzigen van instellingen een fluitje van een cent is.

Kies jij voor veiligheid? in de auto, een houder voor je smartphone

Wil jij voorkomen dat jij of andere weggebruikers gevaar lopen? Zit jij veel in de auto en wil je tijdens het rijden bellen of navigeren? Kies dan voor veiligheid!

Deze universele, flexibele autohouder houdt je smartphone stevig op zijn plek. Op deze manier kun je gemakkelijk en (niet onbelangrijk) handsfree gebruik maken van jouw telefoon.
Door de stevige zuignap is de telefoonhouder zowel aan de vooruit, als op het dashboard te bevestigen. Daarnaast kun je de telefoonhouder 360 graden draaien en makkelijk in de gewenste positie buigen.

Noodhamer oa ook voor in water

Automatische noodhamer – veiligheidshamer voor in de auto. Keramische hamerkop en anti-slip handgreep met ingebouwd gordelmes.

Waar is dit artikel voor geschikt?
De Lifehammer Evolution is de ultieme veiligheidshamer. Eenvoudig te gebruiken door volwassenen en kinderen. Dankzij het bijgeleverde bevestigingssysteem genaamd Quick Click System kan deze veiligheidshamer eenvoudig en snel bevestigd worden aan de binnenzijde van de autodeur.

Hoe werkt de Lifehammer Evolution?
Druk de vlakke bovenzijde van deze veiligheidshamer tegen de zij- of achterruit van de auto. Een ultra-hardekeramische hamerkop komt uit de behuizing, verbrijzelt moeiteloos het glas en gaat automatisch weer terug in de beginstand. Direct na gebruik is deze veiligheidshamer keer-op-keer opnieuw te gebruiken.

Autopreventieplan:
Het aantal veiligheidshamers per auto hangt af van het maximaal aantal inzittenden per auto. De politie adviseert 2 veiligheidshamers voorin de auto te monteren en 1 achterin de auto.
– Bestuurder: 1 stuk
– Passagier voorin: 1 stuk
– Passagier achterin: 1 stuk
In een noodsituatie is het van cruciaal belang dat inzittenden niet op elkaar hoeven te wachten, maar allemaal tegelijkertijd naar hun noodhamer kunnen grijpen.

Deze grijze auto beschermhoes biedt bescherming tegen ijs, sneeuw, zon, stof en harsvlekken. Geschikt voor diverse modellen auto’s. Materiaal: Polyetheen. Afmeting: 534 x 178 x 120 cm.
Veilig op weg met deze sterke aluminium EHBO Koffer
Nederlandse Rode Kruis EHBO

Met deze luxe aluminium EHBO-koffer van het Nederlandse Rode Kruis voor in en om het huis ben je altijd goed voorbereid. In de koffer zit alles wat je nodig hebt om verwondingen schoon te maken en de behandelen. De 121-delige koffer bestaat uit verschillende modules om in alle situaties op de juiste manier eerste hulp te verlenen.

Externe alarmlichten

Autopech zorg dat u veilig weer de weg op kan

Ergens dringend gevaar of een noodgeval? Veiligheid op de weg Is het donker op straat?Het waarschuwingslicht van Arisenn® laat snel zien waar het gevaar zich bevindt! Bescherm jezelf en andere tijdens autopech Met een waarschuwingslamp zorgt je ervoor dat je goed zichtbaar bent voor naderende auto’s. Deze noodsignalen zijn ideaal voor als je pech hebt langs de weg. Waarschuwingslamp heeft rondom 12 felle LED’s, die ervoor zorgen dat je op grote afstand zichtbaar bent. De waarschuwingslamp beschikt over 5 voorgeprogrammeerde standen waarschuwingslicht.

Magnetisch, drijft en is schokbestendig

  • De zwaailampen van Arisenn® zijn magnetisch, ze drijven en zijn schokbestendig. Bovendien zijn ze magnetisch en kun je ze bijvoorbeeld op de zijkant van je auto, boot of ander metalen vervoersmiddel bevestigen.
Gevaren driehoek
Gevaren driehoek in koffertje. Europa gevarendriehoek in kunststof koffertje. Formaat: ongeveer 45 x 40 cm.
Reparatie set 28-delig.
Veilig de weg op met autoband reparatie set 28-delig. Deze complete set maakt een reserveband overbodig. De set bevat alle benodigdheden om een autoband te repareren.
Veiligheidsvest
Mag niet ontbreken als u pech onderweg Dit gele veiligheidsvest met reflecterende strepen en klittenbandsluiting is geschikt voor volwassenen. Maat: one size (M t/m XXL). Materiaal: polyester. Wasvoorschrift: Enkel handwas. Refelecterende veiligheidshesjes
Startkabel
Startkabel 350 Ampere met geisoleerde klemmen en opbergtas. Startkabel set om altijd in uw auto te bewaren voor noodgevallen. Deze startkabels zijn ongeveer 3,5 meter lang en hebben een stroomsterkte van 350 Ampere en spanning van 12-24 Volt. De 25 mm2 koperkabel voldoet aan de ISO 6722 norm. Formaat: 3,5 meter. Ampere: 350. Volt: 12/24. Kabeldikte: 25mm2.
Startkabels bij autopech. T?V/GS-gekeurd
Garagekrik

Voor het liften van auto’s en andere voertuigen. Met deze potkrik / garagekrik lift u gemakkelijk het voertuig van de grond om onderhoud te plegen. De minimale hoogte van de potkrik is 19 cm en de maximale hoogte is 34,5 cm. Materiaal: metaal. Draagkracht 4000 kg

Auto krik 1500 kg. Deze praktische auto krik heeft een capaciteit van 1500 kilo en een werkhoogte van maximaal 38 cm. Ingeklapt formaat: ongeveer 10 x 10 x 43 cm.
Kruissleutel

Met deze kruissleutel draait u met gemak uw autobanden/autowielen los. De kruissleutel heeft verschillende dopmaten: 17, 19, 21 en 23 mm. Afmeting sleutel: 27 x 27 cm. Gewicht: 1,3 kg. Materiaal: staal.

Jerrycan
Zonder benzine of diesel staan Altijd makkelijk om in de auto te hebben. Jerrycan 20 liter, zwart. Deze brandstof jerrycan is inclusief schenktuit en schroefdop en kan gebruikt worden voor brandstoffen
nood benzinedop.
Universele nood benzinedop. Universele nood tankdop voor tijdelijk gebruik, bij verlies van de originele tankdop.
EHBO Auto

Een compacte en uitgebreide EHBO set voor auto, caravan, boot of thuis. Voorzien van alle noodzakelijke benodigdheden om eerste hulp te kunnen bieden. In veel landen om ons heen, zoals België, Duitsland en Oostenrijk is het verplicht om een EHBO-doos in je auto te hebben. Met deze verbanddoos ga je goed voorbereid op weg. In de EHBO kit zit een schaar, twee driehoekige doeken, vijf elastische hydrofiel windsels, vier vinyl wegwerphandshoenen, twee reinigingsdoekjes, vier gaaskompressen, twee verbanddoeken, rol hechtpleister, acht pleisters, vier wondsnelverbanden, reddingsdeken en een gebruiksaanwijzing. Deze complete inhoud zit verpakt in een handige opvallende rode etui met ritssluiting en heeft DIN-13164 norm voor verbandkoffers in auto’s en vrachtwagens.

Let op: bestudeer voor het slepen het instructieboekje van uw auto!

  • Controleer de kabel voor het gebruik op eventuele beschadigingen voor slijtage.
  • Plaats de sleepkabel alleen aan de hiervoor bestemde sleepogen van de auto’s.
  • Nooit slepen met een auto waarvan mogelijk de remmen, de besturing en/of de verlichting het niet doen.
  • Bij auto’s met een stuur- en rembekrachtiging dient bij een niet draaiende motor meer pedaal- en stuurkracht te worden verricht.
  • Schakel de alarmverlichting aan en plaats een gevarendriehoek achter de achterruit van de achterste auto.

.

Vergelijkbare berichten