Alarmsystemen: binnen en buiten-Deurbellen

Hou de inbrekers buiten

Waarom kopen we een alarmsysteem. Voor de veiligheid, zowel voor inbraak als brand. Hoe lekker is het als u weggaat, uw huis in de gaten gehouden wordt en u via de app op uw telefoon op de hoogte gehouden wordt voor het geval er iets mis is. Er zijn zoveel mogelijkheden om uw huis te beveiligen en wij willen u graag daarbij helpen. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen die u waarschuwen wanneer inbrekers uw huis proberen binnen te dringen, of wanneer er een brand uitbreekt. Bij het aanschaffen van een alarmsysteem heeft u de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride systeem.

Het aantal woninginbraken is in de afgelopen tien jaar met 70 procent gedaald tot 22 duizend inbraken. Bij ongeveer 1 op de 10 inbraken vond de politie een verdachte. In 2011 registreerde de politie nog 8 140 personen als verdachte van woninginbraak, in 2021 is dit aantal gedaald tot 2 110 mede door alarm in en rondom huis.

Het is bewezen dat inbrekers dat inbrekers maar 40 seconden nodig hebben om binnen te komen en ongeveer 6 minuten nodig hebben om uw waardevolle spullen mee te nemen. Volgens de politie is er elk 20 minuut een poging of inbraak en dit kunt u ze moeilijk maken of dit te ver komen met een een goede alarminstallatie en goed hang en sluitwerk. Deze inbraken en pogingen gebeuren in de stad, maar ook in dorpen. De meeste inbraken gaan via de voordeur, omdat bij glasbreuk nog wel wat herrie kan veroorzaken. Dus de voordeur en achterdeur moet echt extra beveiligd worden, maar de rest mag niet vergeten worden.

Compleet alarmsysteem woning

Productbeschrijving

Het Buiten/Binnen Beveiliging Starter Kit wordt geleverd inclusief een HD camera voor binnengebruik, een Full HD buitencamera, binnensirene, 2 deur/raam sensoren, afstandsbediening en de noodzakelijke centrale unit. Het alarmsysteem beschermt je eigendommen met behulp van instant video-alerts. De 24/7 intelligente opnamen zorgen ervoor dat je geen detail mist. Je kunt op afstand live meekijken en opgenomen video-alerts terugkijken. Schakel het alarmsysteem aan of uit met behulp van de Home8 app of de meegeleverde afstandsbediening.

Home8 is een ongelooflijk simpel beveiligingssysteem met een enorme potentie. Je kunt eenvoudig beginnen met deze starter kit en uit breiden met verschillende los te verkrijgen sensoren. Dat kunnen nog meer deur- of bewegingssensoren zijn, maar ook een raamsensor, losse sirene of extra bewakingscamera behoren tot de mogelijkheden.

De smartphone-app die je op de hoogte stelt van een gedetecteerd feit houdt tevens een logboek bij van alle gebeurtenissen en verschaft je van afstand toegang tot het systeem.

 • Via je smartphone of tablet zie je altijd en overal wat er thuis gebeurt.
 • Bekijk direct de video-opnames bij onraad. Waar je ook bent.
 • Alle belangrijke beelden worden tot wel 30 dagen worden opgeslagen.
 • Zeer veilig en betrouwbaar transmissieprotocol.
 • Het alarmsysteem is onbeperkt uitbreidbaar
 • Home8 werkt moeiteloos samen met apparaten van derden.

In de doos

1 x Mini Cube HD Camera
1 x Buitencamera
1 x Security Shuttle
1 x Sirene (110dB)
2 x Deur/Raam Sensoren
1 x Draadloze Afstandsbediening
2 x Beveiligingsstickers
1 x Handleiding

**********************************************************************************

Bij Alarm System Europe vind je de professionele beveiligingssystemen. Deze alarmsystemen zorgen voor een goede beveiliging van jouw woning of bedrijfspand. Ze zijn gebruiksvriendelijk en hebben een modern design dat gecombineerd wordt met technische innovaties. De draadloze alarmsystemen zijn betrouwbaar en tijdens het ontwerpen zijn er geen compromissen gemaakt als het aankomt op veiligheid. Bij Alarm System Europe ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een alarmsysteem. Ga voor eenvoudige installatie en bediening en toch een compleet pakket!

Een beveiliging van een woning of bedrijf doet u met een alarmsysteem. Deze alarmsystemen van de hoogste kwaliteit zorgen ervoor dat uw bezittingen optimaal beveiligd zijn. De draadloze grade 2 systemen brengen u op de hoogte als er iets abnormaals gebeurt. Zo creëert u een veilig gevoel, ook als u niet thuis bent.

Alarmsysteem via een app voor smartphone

De alarmsystemen zijn gemakkelijk te koppelen aan een app op uw smartphone. Deze biedt een extra ondersteuning aan het veilig voelen in huis. Het is een ideale combinatie van veiligheid en gemak tegen een scherpe prijs. Daarnaast zijn de alarmsystemen zo gemaakt dat ze vrijwel niet opvallen in uw huis. Zo verstoort het alarmsysteem uw mooie interieur niet.

Het alarmsysteem startpakket Basis is een goed begin voor het beveiligen van je woning of bedrijf en kan volledig functioneren zonder maandelijkse kosten.

De installatie is eenvoudig en loopt volledig via je eigen smartphone. Uitgebreide installatie uitleg vind je elders op deze website en in de installatievideo op de eerste informatiepagina.
Mocht je toch enige hulp nodig hebben dan zijn wij uiteraard dagelijks bereikbaar voor support.

Waarschuwingen bij een inbraakmelding of een andere systeemmelding kunnen op verschillende manieren worden doorgegeven. Naast dat de Hub via de ingebouwde speaker alles in gesproken taal aan je doorgeeft, ontvang je ook push meldingen op je smartphone. Daarnaast kun je kiezen voor SMS of een normale oproep, mits je gebruik maakt van een simkaart in de Hub

*********************************************************************************

Eenvoudig en effectief. Dát is dit slimme alarmsysteem. Met het Draadloos Alarmsysteem heb je precies alles in huis om jouw huis te beveiligen. Deze set wordt geleverd met Alarm Station (basisstation), PIR bewegingsmelder, Deur-/Raamsensor, Afstandsbediening en draadloze sirene. Wil je een camera koppelen aan jouw systeem? De ranger IQ binnen IP camera is compatibel met dit systeem en kans zelfs dienen als basisstation. Heb je deze camera aan jouw systeem gekoppeld, dan gaat deze filmen wanneer sensoren een waarschuwing geven. Daarnaast kun je alle andere Dahua IP camera’s overzichtelijk bedienen in dezelfde app als je alarmsysteem.

In de doos

1 x Alarm Station
1 x Deur-/Raamsensor
1 x Afstandsbediening
1 x PIR detector
1 x Sirene
1 x Montagemateriaal
1 x Quick Start Guide

************************************************************************************

Alarmsysteem Ajax

 • Ontvang meldingen via push-meldingen, sms of een telefoongesprek.
 • Inclusief camera.
 • Installeer tot wel 100 draadloze zone’s per hub.
 • Wanneer de stroom uitvalt activeert direct het alarm.
 • De hub is voorzien van een LAN + GSM-backup.
 • Het Ajax alarmsysteem heeft Grade 2 gecertificeerde componenten en combineert veiligheid, installatie en design met intuïtieve bediening en doormelding.
 • De hub werkt tot 10 uur op de ingebouwde accu backup.

Het Ajax Draadloos Alarmsysteem + Ranger 2 Wit is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de app en software is dan ook subliem! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend. 

Snel en makkelijk te installeren. Gecertificeerde kwaliteit. Een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past. Beheer via de smartphone. Dat zijn slechts enkele van de kenmerken die AJAX Systems dit jaar tot het snelst groeiende merk in inbraak- en branddetectie hebben gemaakt.

Bediening via apps voor gebruiker en installateur. Draadloze, maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Een prachtig design in hoogglans wit. Dat is de succesformule die van AJAX Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt. 

Draadloos alarmset

Pluspunten

 • Ontvang een pushbericht via de app of email meldingen bij alarm.
 • De K1 is compatibel met Amazon Echo en Nest-thermostaat .
 • Eenvoudige doe-het-zelf installatie.
 • De status en het batterijniveau van de accessoires worden continue in de app getoond.
 • Maak zelf een schema voor het dagelijks in- en uitschakelen van het alarm.

Minpunten

 • De Smanos K1 heeft wel een stabiel WiFi netwerk nodig om goed te kunnen functioneren.

Het Smanos K1 Smart Home Systeem is het nieuwste draadloze alarmsysteem van Smanos die verschillende beveiligingsfuncties combineert met strak design wat we van Smanos gewend zijn. De Smanos K1 biedt eenvoudige bediening, zowel op de locatie als via je smartphone. Er zijn tot wel 50 draadloze accessoires te koppelen, waaronder deur-/raamcontacten, bewegingsmelders, thermostaat, rook- en waterdetectoren, WiFi HD-camera’s en video-deurbellen. Allemaal eenvoudig zelf te installeren, zonder snoeren en door batterij gevoed. De Smanos K1 kan samenwerken met Amazon Echo en Nest.

In de doos

1 x K1 Smart Hub 
1 x SS-20 Binnensirene
1 x DS-20 Deur/Raam Sensor 
1 x MD-20 Diervriendelijke Bewegingsmelder
1 x KP-20 Keypad
1 x Voedingadapter voor Smart Hub
1 x Snelstartgids
7 x Batterijen

**************************************************************************

Het Blaupunkt Q3200 draadloos alarmsysteem  is de nieuwste aanwinst in het assortiment van Blaupunkt. Dankzij de meegeleverde PIR foto camera en de optionele extra ip-camera kun je zien wat er allemaal gebeurt in huis. De installatie van de Q3200 is zeer eenvoudig. Het toevoegen van de accessoires is met een druk op de knop geregeld. De accessoires die in deze set zitten zijn al vooraf ingeleerd op het regel paneel. Je kunt het systeem dus gelijk thuis monteren.

Zie wat er gebeurt
Dankzij de PIR-camera kun je zien wat er allemaal gebeurt. Als deze bewegingsmelder beweging detecteert, dan krijg je meteen foto’s doorgestuurd via de gratis app en per e-mail. Via de app kun je ook ten allen tijde een foto opvragen en zien wat er gebeurt.  Ook is het Blaupunkt Q3200 draadloos alarmsysteem uit te breiden met de Blaupunkt IP Camera waarmee je live video beeld kunt bekijken wanneer je wilt.

Geen hoge installatiekosten
Installatie en programmeren is zeer eenvoudig. Dit kunt je allemaal zelf doen. Hierdoor bespaart je hoge installatiekosten. Met de meegeleverde Quick Guide zie je stap voor stap wat je moet doen en ben je zo klaar.

 • Alarmsysteem met sabotage bescherming via app en e-mail.
 • Bedienbaar via gratis voor iOS en Android.
 • Veel uitbreidingsmogelijkheden voor domotica en veiligheid.
 • Dankzij de meegeleverde PIR-camera ontvang je direct een foto bij onraad. 
 • Sirene met een geluidsdruk van 95 dB voor een afschrikwekkende werking.

Minpunten

Bij wegvallen van internetverbinding worden geen notificaties meer verstuurd.

Draadloos opritalarm

Waterdicht PIR-bewegingssensoralarm: draadloos spoorwaarschuwingssysteem met hoge precisie, vals alarm met lage snelheid. Dankzij het waterdichte en weerbestendige IP55-ontwerp werkt de PIR-bewegingssensor perfect buiten en binnen. Geschikt voor huizen, erven, garages, poorten, zwembaden, villa’s, winkels, enz. Als er bewegende objecten in het detectiegebied worden gedetecteerd, kan de bewegingssensor een kleine verandering detecteren met een blauwlichtalarm.

Deurbellen

De ene deurbel is de andere niet.

Vroeger bestond een deurbel uit een knopje aan de deurpost en een bel in de gang. Tegenwoordig is de deurbel een modern staaltje techniek waar technologieën in gebruikt worden die tot een paar jaar geleden ondenkbaar waren:

 • Camera
  Zie wie er aanbelt. De resolutie varieert van VGA tot Full HD. En in sommige gevallen is zelfs infrarood verlichting ingebouwd. zo kun je ook ’s avonds en ’s nachts herkennen wie er voor de deur staat.
 • Groothoeklens
  Met een groothoeklens zie je als het ware “om het hoekje”. Dus niet alleen recht voor de lens, maar ook wat aan weerszijden gebeurt.
 • Microfoon/luidspreker
  Communiceer met degene die voor de deur staat. Ideaal bij gewenst en ongewenst bezoek. De deur hoeft niet meer open te worden gedaan.
 • Batterijvoeding
  Enkele modellen hebben een back-up batterij die ervoor zorgt dat de deurbel ook blijft werken wanneer de stroom in huis uitvalt. 
 • WiFi
  Verbonden met je thuisnetwerk krijg je een oproep niet alleen in huis binnen, maar ook op je smartphone. Daarvoor zijn voo WiFi deurbellen apps te downloaden voor zowel Android als iOS.
 • Binnenscherm
  Een unit met scherm in de gang of woonkamer zorgt ervoor dat iedereen kan zien wie er voor de deur staat. Ook zonder smartphone kun je dus bepalen voor wie je open wilt doen.
 • Bewegingsdetectie
  Als de deurbelcamera is uitgerust met bewegingsdetectie krijg je niet alleen een notificatie wanneer er aangebeld wordt, maar ook wanneer beweging wordt bemerkt. Een eenvoudig beveiligingssysteem dus.
deurbel via Wi-Fi met de gratis app op je smartphone

Pluspunten

 • Verbindt de deurbel via Wi-Fi met de gratis app op je smartphone en je bent altijd op de hoogte van wie er voor jouw deur staat.
 • Video deurbel met haarscherpe videokwaliteit van 1080 HD.
 • Brede horizontale kijkhoek van 180 graden, zodat je geen enkel detail mist.
 • Ingebouwde bewegingsdetectie via PIR en nachtzicht tot op 5 meter.
 • Werkt op stroom van de bestaande deurbel (10V – 36V). Zo ben je er zeker van dat de deurbel altijd stroom heeft.
 • Weerbestendige, IP65 gecertificeerde behuizing.
 • Geen SD-kaart nodig. Beelden van de laatste 12 uur worden gratis opgeslagen in de cloud. 

Minpunten

 • De camera in deze bel kan niet draaien of kantelen.
EZVIZ DB1 Slimme Deurbel
 • De slimme deurbel filmt in 3MP resolutie in een 180 graden kijkhoek. Zo mis je geen detail!
 • Stel menselijke detectie in zodat je geen valse alarmmeldingen ontvangt.
 • Zodra er wordt aangebeld kun je direct via de microfoon en luidspreker communiceren.
 • Beelden bewaar je eenvoudig op een SD-kaart (max. 128GB) of in de EZVIZ cloud.
 • De Ezviz DP1 is compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa.

Minpunten

 • Om de DB1 goed te laten functioneren is er een stabiel WiFi-netwerk nodig.

HD Smart Wifi Draadloze Video Deurbel 720P incl. 3000mAh Accu Waterdicht

Deze smart HD Wifi Video 720P Deurbel met geïntegreerde accu met een capaciteit van 3000 mAh is de beste smart draadloze deurbel die er is. Eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-kabel.

De Deurbel waarschuwt onmiddellijk wanneer iemand aanbelt en detecteert indringers die op de

loer liggen rond je voordeur. Zie en praat live met bezoekers op je smartphone, ook wanneer je niet thuis bent. 

De Smart Video doorbell werkt samen met Apple HomeKit en je hebt toegang tot alle functies zonder abonnement. 
Beelden worden opgeslagen op de ingebouwde geheugenkaart. Montage van de slimme deurbel kan op de bedrading van de huidige deurbel. 

De DoorBird IP videofoonset D101S opbouw RVS met 1 drukknop is een slimme deurbel voor je

woning of kantoor. Beeld en geluid die je bedient door middel van de gratis App. Zie en hoor wie er voor de deur staat waar je ook ter wereld bent.

Hoe werkt het?
Stel, u bent niet thuis en uw kinderen hebben zichzelf buitengesloten of de koerier wil een pakket bezorgen. Met DoorBird is dit geen probleem meer. Elke keer dat er iemand aanbelt, krijg je een pushmelding op je smartphone of tablet. Via de DoorBird App ben je niet alleen in staat om met de bezoeker te praten, maar ook live te zien in HD kwaliteit. U zult nooit meer een bezoeker missen. Met DoorBird ben je onderweg en toch thuis, ook als er een inbreker aanbelt om te kijken of er iemand thuis is.

Smart Home begint bij de voordeur.
DoorBird is de slimme oplossing voor de entree van uw huis. Verbind eenvoudig uw DoorBird IP Video Door Station met uw smartphone en praat met uw bezoeker – waar u ook bent. De IP Video Door Station kan worden gebruikt als een stand-alone unit of kan worden geïntegreerd in een bestaand Smart Home-platform. Zelfs bestaande klassieke installaties zoals een elektrische deuropener zijn nog te gebruiken en te bedienen via de DoorBird App

Duitse kwaliteit.
Alle DoorBird-producten zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd door Bird Home Automation GmbH in Berlijn, Duitsland. Wij vervaardigen alle producten met de grootste zorg en precisie en leveren ze aan onze klanten over de hele wereld.

Keypad

 • Configureerbaar via app
 • Meer dan 1000 individuele pincodes

Z-Wave maakt jouw huis slimmer. De Doorbell 6 van de Aeotec maakt je entree ook slimmer.

Door visuele (1000lm) en hoorbare (110dB) alarmen te combineren, ontvang je een melding wanneer iemand bij je aan de deur staat. Je kunt de Aeotec-deurbel 6 ook verbinden met automatische scènes en bijvoorbeeld de lichten in de gang aan doen wanneer het donker is.

Waarom gebruik je je deurbel niet als sirene? Of er nu water lekt in de kelder, er zich rook ontwikkelt in de keuken of ’s nachts een deur opent, de sirene vestigt de aandacht op al deze opvallende kenmerken. In combinatie met verschillende sensoren ben je volledig beschermd.

Je krijgt een melding waar je ook bent.
Wanneer u ook bent, kunt u direct smartphone- en app-waarschuwingen ontvangen van uw Z-Wave-systeem.

Veiligheids- en beveiligingsverlichting.
Als uw deurbel ’s nachts of in het donker wordt ingedrukt, zet u de aangesloten Z-Wave-lampen binnen of buiten aan voor hoffelijkheid en veiligheid.

Home8 Paniek CareBox o.a. voor zieke en of oudere mensen

Pluspunten

 • Eenvoudige manier om persoonlijke veiligheid te vergroten.
 • Compacte en lichte behuizing voor groot draagcomfort.
 • Werkt lang op slechts één knoopcelbatterij.
 • De paniekbutton is volledig waterdicht en dus overal te dragen.
 • Uitbreidbaar met diverse zorg accessoires.
 • De gratis extra Care24 app biedt bescherming buitenshuis.

Minpunten

 • De meegeleverde paniekknop is niet voorzien van een valsensor.

Draagbare deuralarm

draagbare deuralarm o.a. voor vakantie

Het wigvormige, draagbare deuralarm systeem stoot een krachtig 120 dB alarm uit wanneer de deur geopend wordt. Een uitstekend veiligheidssysteem wat te gebruiken is in uw huis en in uw hotelkamer tijdens reizen. De gevoeligheid is verstelbaar. Compact ontwerp voor een discrete positionering bij ingangen. Vereist een 9 V (PP3) batterij.

Deur ontgrendelen met vingerafdruk
slot Slimme huisbeveiliging

x6 Alumiiniseos Intelligent slot Slimme huisbeveiliging Systeem Vingerafdruk ontgrendelen / Wachtwoord ontgrendelen / Sleutel ontgrendelen Huishouden / Thuis / kantoor / Villa Beveiligingsdeur

Draadloze deurbel met beweging sensor, ideaal voor de entree van bijvoorbeeld een winkel. Dit apparaat heeft een stem functie waardoor je een boodschap kan doorgeven aan de klant. Daarnaast heeft deze draadloze deurbel ook een licht functie om je zicht te verduidelijken in het donker en een alarm voor inbraken.

Kenmerken:

 • Stem functie
 • Licht functie
 • Alarm functie
 • Kan worden gebruikt in winkels, markten, woningen, bank en enkele andere plaatsen.
 • Volume instelbaar
 • Eenvoudige bediening, bevestig waar je wilt.
 • Infrarood sensor detecteert beweging en stuurt een signaal naar de ontvanger.
 • 3x AAA Batterij (Niet meegeleverd)
Rookmelders
Rookmelders verplicht in elk huis

Een brand kan zomaar ontstaan, ook midden in de nacht terwijl je slaapt. De rook kan ervoor zorgen dat je bewusteloos raakt. Daarom is het belangrijk dat je op tijd wakker wordt wanneer er brand uit breekt. Rookmelders op iedere verdieping kunnen hierbij dus van levensbelang zijn. Wanneer je rookmelders hebt hangen op iedere verdieping van je huis kan je een stuk sneller handelen in geval van brand. Het luidde alarm van 85 decibel kan levensbedreigende situaties voorkomen. Door testknop op de melder is het mogelijk om de rookmelders eens in de paar weken te testen en de indicator geeft aan wanneer de batterij van de melder bijna leeg is. Bij de rookmelder worden montagematerialen bijgeleverd dus het ophangen is in een mum van tijd gebeurd.

Gasmelder

Geschikt voor het detecteren van aardgas, butaan en propaan. Deze betrouwbare gasmelder detecteert in een vroeg stadium de aanwezigheid van gassen. LET OP: de gasmelder moet worden aangesloten op 230v netspanning! De gasdetector kunt u het beste in de buurt van een gasboiler, gaskachel, gasfornuis of geiser plaatsen. De gasdetector is voorzien van een stekker en eenvoudig aan te sluiten op netstroom. Levering inclusief adapter met stekker, montagemateriaal en back-up batterij.- Detecteert: Aardgas, Butaan en Propaan- CE EN50194- 24-uurs bescherming- Testknop voor test op goede werking- Voorzien van Back-up batterij- 85 dB alarmsignaal- Voeding: 230 volt

Hittemelder

– Snelle waarschuwing bij ongebruikelijke hitte– Hoge kwaliteit: voldoet aan EN54-5- Extra luid alarm >85dB- Voorzien van test- en resetknop- Batterij bijna leeg waarschuwing- Inclusief bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage- Meting via temperatuur- LED indicatie- Diameter 107mm- Te monteren op plafond- Incl. 9V Alkaline batteri

Bij ons vind je scherpe prijzen. Zie je jouw producten ergens anders toch goedkoper? Kijk dan goed waar je het aanschaft en of het originele producten zijn!

Je nieuwe producten bezorgen we gratis bij je thuis of bij een van onze installateurs van jouw keuze. Heel gewoon bij Jaggs Alarm.

Doordat onze installateurs verspreid zitten, kunnen we het op een kort termijn realiseren. We installeren door heel Benelux. Zelf je producten installeren? Dat kan natuurlijk ook.Snelle levering

Wil je jouw producten snel in huis?  Bestellingen op werkdagen worden de zelfde dag nog verstuurd.

______________________________________________________

_____________________________________________________

Aggregaat kopen, beveilig uw pand bij stroom uitval

Bijna elke Aggregaat uit voorraad leverbaar.
Professionele Aggregaat, zo wordt elke klus eenvoudig.
Deze aanbieder heeft van de Aggregaat het grootste assortiment.
Van instap tot de meest uitgebreide Aggregaat.
Alle A-merken
Natuurlijk met volledige garantie en service.
Het assortiment van de Aggregaat

Een aggregaat is een door een motor aangedreven generator die wordt gebruikt voor het opwekken van elektrische stroom. Dit is natuurlijk ontzettend handig op de bouwplaats als er geen stopcontacten in de buurt zijn en u toch stroom nodig heeft. Of wanneer u voor uw bedrijf een noodaggregaat nodig heeft. Over het algemeen wordt een verbrandingsmotor gebruikt als aandrijfmotor. Deze loopt meestal op benzine. Gereedschappelijk heeft een uitgebreid assortiment van Aggregaten tegen scherpe prijzen.

Aggregaten zijn zeer geschikt voor werk op afgelegen locaties, plaatsen waar het lichtnet geen stroom levert. Daarnaast zijn ze erg handig om achter de hand te hebben in geval van een stroomstoring zodat u altijd kan doorwerken.

Aggregaat

Doordat de meeste aggregaten gebruik maken van een verbrandingsmotor is het ten zeerste af te raden een aggregaat in een afgesloten ruimte te plaatsen. Hierdoor zouden namelijk verbrandingsgassen kunnen ophopen en zorgen voor een zeer ongezonde situatie, daarnaast heeft een verbrandingsmotor ook verse lucht nodig.
Aggregaten kunnen erg warm worden, pas bij het verplaatsen of werken in de buurt van een Aggregaat dus altijd goed op dat u zich niet brand.

Eurom 230V Independ 2500 4 takt Benzine inverter Aggregaat generator 441734
Eurom 230V Independ 2500 4 takt Benzine inverter Aggregaat generator 441734

Eurom aggregaat voor professioneel gebruik!!

Productinformatie

 • De generator is voorzien van een stille motor en geluidsgedempte behuizing waardoor het geluidsniveau slechts 60dBA is!
 • De generator is voorzien van een smart-throttle. Dit betekent dat u nooit meer benzine verbruikt dan nodig
 • Op 50% belasting draait de generator maar liefst 5.5 uur op een benzine tank van 5,7 liter
 • De generator start handmatig en heeft 2 stopcontact aansluitingen voor 230V
 • De meeste CV installaties draaien perfect op dit aggregaat, net als verlichting, laptops, andere gevoelige apparatuur en uiteraard elektrisch gereedschap
Makita EG671A 5500W 4-takt Generator 
 • De generator is voorzien van een stille motor en geluidsgedempte behuizing waardoor het geluidsniveau slechts 60dBA is!
 • De generator is voorzien van een smart-throttle. Dit betekent dat u nooit meer benzine verbruikt dan nodig
 • Op 50% belasting draait de generator maar liefst 5.5 uur op een benzine tank van 5,7 liter
 • De generator start handmatig en heeft 2 stopcontact aansluitingen voor 230V
 • De meeste CV installaties draaien perfect op dit aggregaat, net als verlichting, laptops, andere gevoelige apparatuur en uiteraard elektrisch gereedschap
Eurom MM 6500 Generator met Mitsubishi motor 449266

Eurom MM 6500 Generator met Mitsubishi motor 449266

De Eurom MM 6500 generator is voorzien van een krachtige Mitsubishi generator. Met een maximaal vermogen van 5500 Watt en continu vermogen van 5000 W bent u snel voorzien van elektriciteit. Door de trailer is de aggregaat ook zeer mobiel.

We zijn via goolge te vinden https://www.beveiligingsspecialist.nl

Vergelijkbare berichten