Autokluizen: Berg uw spullen veilig op in het Autokluisje

Om te voorkomen dat waardevolle spullen uit uw auto gestolen worden, is een autokluis de juiste oplossing. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment autokluizen! Inbraakwerende kluis die geschikt is voor montage onder de autostoel.

Berg uw spullen veilig op in het Autokluisje

Wij doen ons best om voor u de juiste artikelen te vinden, maar de beveiligingsspecialist is niet aansprakelijk voor schade – in welke vorm dan ook. Wij geven vrijblijvend advies en u kan zelf bepalen of u het aanschaf of niet. Als u klikt op de producten op deze pagina, krijgen wij een kleine percentage en zo kunnen we onze site bekostigen. Onder voorbehoud van drukfouten.

De Carpoint autokluis is speciaal ontworpen voor gebruik in auto, caravan, camper. In de kluis met velours bekleding kunnen eenvoudig geld, kostbaarheden en persoonlijke eigendommen opgeborgen worden. De slede van de kluis kan gemonteerd worden op een onopvallende plaats en de kluis wordt in de slede geschoven en op slot gedraaid.De compacte kluis met een afmeting van 225x160x75mm wordt geleverd met twee sleutels en bevestigingsmateriaal.

  • Geschikt voor: Deze Autokluis is speciaal ontworpen voor gebruik in auto, caravan of camper, maar kan ook zeker gebruikt worden in de boot of thuis.
  • Compact formaat: De autokluis is 225mm hoog, 75mm breed en 160mm diep. Door het formaat is de kluis geschikt voor het opbergen van geld of andere kleine persoonlijke eigendommen.
  • Bekleding: De binnenkant van de kluis heeft een velours bekleding.
  • Pakketinhoud: De kluis wordt geleverd met twee sleutels en bevestigingsmateriaal.
  • Makkelijk slot: Geen code of getallen. Met één draai van de sleutel opent u het inbraakbeveiligde slot en wordt het binnenwerk ontgrendeld.

MasterLock Draagbare Kluis – Met stalen kabel voor verankering – Digitaal combinatieslot

De MasterLock draagbare kluis P008EML is ontworpen als perfecte oplossing voor beveiliging onderweg. De autokluis heeft een digitaal combinatieslot en een geïntegreerde stalen kabel voor verankering om een vast voorwerp. In de kluis bewaar je kleine kostbare spullen zoals je telefoon, portemonnee, GPS-toestel, paspoort en andere dingen die gevoelig zijn voor diefstal. Meenemen, afsluiten, achterlaten.

Nauta Travelbox Reiskluis Autokluis biedt bescherming tegen inbraak. Ideaal voor montage in auto, caravan, boten, thuis en kantoor.

De kluis valt on der de categorie: Travelboxen.

Aantal specificaties:

  • De buitenmaten zijn: HxBxD: 65x150x203 mm
  • Voorzien van cilindersleutelslot met 2 sleutels​
  • Compleet met slede en montagemateriaal

Vergelijkbare berichten