Beveiligd uw woning in en rondom het huis. o.a. kozijnen, ramen, deuren enz..

Overige beveiligingen in en rondom het huis. o.a. kozijnen,ramen,deuren enz..

Een barrièrestang

Wist je dat de meeste inbrekers genoeg hebben aan een opening van 15 centimeter om naar binnen te komen. Dit is ook de reden dat kleine raampjes in de badkamer, de wc en boven deuren en ramen zo geliefd zijn als het om het inbreken gaat.

Deze ramen staan vaak op een kier en een goede kans voor de inbreker om na binnen te kunnen komen. De ramen die op een kier staan zijn vaak slecht beveiligd. Een goede beveiliging is een barrièrestang.

Een barrièrestang is een stang van aluminium of roestvrij staal die je in het midden van het raam bevestigd. Het is belangrijk dat de opening niet grote is dan 15 centimeter anders kan er nog iemand na binnen klimmen.

De barrièrestang is de ideale beveiliging als jij wil ventileren en geen indringers binnen wil hebben. Wist je da de barrièrestang ook in kunststof kozijnen te plaatsen is?. Er zijn diverse maten

https://www.bol.com/nl/nl/p/secuproducts-secubar-duo-31-55cm-wit/9200000010530660/?bltgh=gGlp6YxOehkRTUq8sGBCxA.2_19.23.ProductImage

AXA Barrierestang V2 Dagmaat: 950mm RVS 7614-95-81/BL (ODD) SKG**

Met een AXA Barrirestang kunt u zijramen of klepramen eenvoudig en doeltreffend beschermen. Een Barrirestang geeft een inbreker geen kans om door een raam binnen te komen. Deze set bestaat uit een RVS Stang inclusief de benodigde steunen voor bevestiging op de dag (op het kozijn). U kunt de stang zelf op maat zagen voor kleinere ramen.

AXA Barrirestang gekeurd SKG**
Kozijn beveiliging

3 stuks verstelbare schuifraam aluminium stop sloten beveiliging deur frame slot met sleutels home office veiligheidsslot venster

AXA Oplegslot 3011 voor Buitendraaiende ramen Wit 3011-00-68/0L

Het AXA Oplegslot 3011 is een veelgebruikt bijzetslot die kan worden toegepast bij naar buiten draaiende ramen. De geleverde sluitpot wordt in het kozijn gemonteerd. Dit product is geschikt als extra beveiliging van ramen.

Oplegslot gekeurd is volgens SKG*

Het AXA Oplegslot 3012 is een veelgebruikt bijzetslot die gekeurd is volgens SKG*. Het Oplegslot kan worden toegepast bij naar buiten draaiende deuren of ramen. De geleverde sluitkom wordt deels in het kozijn gemonteerd. Wanneer er minimaal 2 producten met SKG* worden toegepast per deur of raam voldoet het element aan de SKG** Keuring.

toegepast bij naar binnen draaiende deuren of ramen

Het AXA Oplegslot 3015 is een veelgebruikt bijzetslot die gekeurd is volgens SKG*. Het Oplegslot kan worden toegepast bij naar binnen draaiende deuren of ramen voorzien van opdek. De geleverde sluitkom wordt op het kozijn gemonteerd. Wanneer er minimaal 2 producten met SKG* worden toegepast per deur of raam voldoet het element aan de SKG** Keuring.

Raamsluitingen
De DX Raamknip met Sluitbeugel kan worden gebruikt bij kleine valramen, hierbij kunt u het raam begeleiden met behulp van een valijzer of raamlvalschaar. Met de Raamknip kan het valraam eenvoudig afgesloten worden.
Raamuitzetter keuring SKG*

De AXAflex Security Raamuitzetter kan worden toegepast bij klepramen, waar extra beveiliging benodigd is. De AXAflex Security Raamuitzetter kan worden afgesloten met een sleutel waardoor deze is gekeurd volgens SKG**. De Raamuitzetter is wegdraaibaar zodat deze netjes wegvalt in het kozijn.

De AXA Remote 2.0 Automatische Raamuitzetter is een elektrische opener en sluiter die kan worden toegepast bij klepramen, waar extra beveiliging benodigd is. De AXA Remote kan worden bediend met een afstandbediening, dit maakt het product zeer geschikt voor moeilijk bereikbare ramen. De AXA Remote 2.0 is gekeurd volgens SKG**

Automatische Raamuitzetter gekeurd volgens SKG**

De AXA Remote 2.0 Automatische Raamuitzetter is een elektrische opener en sluiter die kan worden toegepast bij verschillende ramen, dit type is speciaal geschikt voor valramen en zorgt teven voor de juiste extra veiligheid. De AXA Remote kan worden bediend met een afstandbediening, dit maakt het product zeer geschikt voor moeilijk bereikbare ramen. De AXA Remote 2.0 is gekeurd volgens SKG**

Telescopische Raamuitzetter

De AXA Telescopische Raamuitzetter kan worden toegepast bij verschillende naar buiten draaiende ramen en eventueel deuren. De Raamuitzetter is traploos instelbaar en valt weg in het kozijn. Door deze smalle montage is een Tele-Uitzetter ook zeer geschikt voor toepassingen met raamhorren of vitrages.

Raamuitzetter Standaard

DX Raamuitzetter Standaard 5 Stelgaten Buiten Draaiend 300mm RVS Finish-Zwarte Voet RUZ-S-030SF is een Verstelbare uitzetter die gebruikt kan worden bij draairamen, waarbij het raam variabel geopend kan worden. De DX Raamuitzetters zijn qua maatvoering gebaseerd op de AXA Habilis en kunnen dan ook in veel gevallen dit type vervangen.

Kierstandhouder deur Binnen/Buitendraaiend RVS (SKG: KE573) insluipen en woningovervallen tegen.

De NEMEF Kierstandhouder 2831/17 Binnen/Buiten draaiend RVS (SKG: KE573) (PKVW) is een kierstandhouder die kan worden toegepast bij voor en achterdeuren. Door de twee meegeleverde sluithaken kan dit type zowel voor naar binnen- en naar buiten draaiende deuren gebruikt worden. Ook worden de juiste montagetoebehoren meegeleverd om de kierstandhouder eenvoudig te bevestigen. De SKG Kierstandhouder gaat het insluipen en woningovervallen tegen.

binnendraaiende deuren

DX Kierstandhouder kan worden gebruikt voor standaard naar binnendraaiende deuren, deze kierstandhouder biedt een basisveiligheid tegen indringers van de woning. Mocht deze kierstandhouder niet de juiste veiligheid bieden dan kunt u ook kiezen voor de SKG Kierstandhouder van DX.

De DX Veiligheids- Kierstandhouder DD:38-54mm binnen draaiend RVS (SKG: KE573) (PKVW) KSH 1300 V1 is een kierstandhouder voor naar binnen draaiende deuren met een gelijkliggende-, opdek- of terugliggende deur. De afstand kan overbrugd worden door meegeleverde opvulplaatjes. Ook worden de juiste schroeven meegeleverd om de kierstandhouder eenvoudig te bevestigen. De SKG Kierstandhouder gaat het insluipen en woningovervallen tegen.

AXA Oyster Raamsluiting/Kierstandhouder Din RS RVS 3355-15-81/R SKG**
raamsluiting kierstandhouder.

De AXA Oyster is een uniek product en combineert de functionaliteiten van een raamsluiting en kierstandhouder. In plaats van een raamuitzetter en 2 raamsluitingen toe te passen kunt u kiezen voor de AXA Oyster. Deze heeft namelijk een gesloten stand (gekeurd volgens SKG**), een kierstand (gekeurd volgens SKG KE573) en een volledig open stand. De AXA Oyster Raamsluiting/Kierstandhouder is een zeer sterk product vervaardigd uit RVS. Dit product is geschikt voor montage op Din Rechts naar buitendraaiende ramen (Rechts in het zicht).

GB Anti-klimbeveiliging 
klimbeveiliging Regenpijpbeugel

GB Anti-klimbeveiliging Regenpijpbeugel Verzinkt 71496 is een anti-klimbeugel voorzien van scherpe punten. De metalen scherpe punten weren bijna alle ongenodigde gasten. Deze Regenpijpbeugel is zeer geschikt voor hemelwaterafvoeren.

GB Anti-klimbeveiliging Strip 1000mm 150 Gezet Verzinkt 714940 is een anti-klimstrip voorzien van scherpe punten in een hoek van 150. De metalen scherpe punten weren bijna alle ongenodigde gasten. Dit product is zeer geschikt voor dakranden en schuttingen.

GB Anti-klimbeveiliging Strip 1000mm W-vorm Verzinkt 714935 is een anti-klimstrip voorzien van wisselende scherpe punten. De metalen scherpe punten weren bijna alle ongenodigde gasten. Dit product is zeer geschikt voor dakranden, schuttingen en regenpijpen.

Dievenklauwen

Door het monteren van een DX Dievenklauwen, kunnen naar buiten draaiende ramen of deuren relatief eenvoudig veiliger gemaakt worden. De Dievenklauwen worden aan de scharnierzijde geplaatst en zorgen voor een blijvend sluitende functie, wanneer de scharnierpen verwijderd wordt. Het toepassen van DX Dievenklauwen zorgt ervoor dat u de standaard scharnieren niet hoeft te vervangen en daarom veel kosten bespaart.

Vingerafdrukslot
tuya vingerafdruk slot.

tuya vingerafdruk slot. huishoudelijke houten deur elektronische slimme deur lock.binnendeur. appartement/gastgezin wachtwoord anti-diefstal deur

Deurspionnen van eenvoudig tot top

Deurspion kopen

Een deurspion kopen doet u wanneer u graag wilt weten wie er bij u voor de deur staat, zonder eerst de deur te hoeven openen. In de categorie deurspionnen kunt u alle verschillende deurspionnen vinden die van toepassing zijn voor verschillende deurdiktes en met mogelijkheid tot brandwerendheid. Een deurspion zorgt ervoor dat u goed zicht heeft op wie er voor uw deur staat, zodat u geen ongewenste gasten binnen laat. Wordt er bijvoorbeeld ‘s avonds laat onverwachts bij u aangebeld, dan kan het wel zo prettig zijn om te weten wie er voor uw deur staat voordat u de deur opent. Maar ook in het geval van opdringerige verkopers overdag aan de deur zult u direct zien dat u de deur niet hoeft te openen, zonder dat zij u kunnen zien.

Met een deurspion hebt u dus een makkelijke en voordelige oplossing om te weten wie er bij u aan de deur staat. En hoewel een deurspion erg klein is, kunt u door de groothoeklens wel uitstekend zien wie er voor uw deur staat zonder dat deze persoon/personen u kunnen zien. De beeldhoek is namelijk over het algemeen tussen de 180 en 200 graden zodat u ruim zicht heeft. Doordat de spion heel erg klein is, kan er van de andere kant juist weer niet door naar binnen worden gekeken, en dat is natuurlijk wel zo prettig!

DX Deurspion met Afsluitklepje 160 12mm DD:18-30mm Verchroomd DRS 165/16B

De DX Deurspion met Afsluitklepje wordt veelvuldig toegepast bij situaties waarin geen bijzondere eisen worden gesteld aan een Deurspion. De DX Deurspion met Afsluitklepje 160 12mm DD:18-30mm Verchroomd DRS 165/16B is een ideale oplossing voor zeer diverse projecten in bijvoorbeeld woningbouw.
DX Deurspion met Afsluitklepje 160 12mm DD:35-56mm Messing DRS 161B

De DX Deurspion met Afsluitklepje wordt veelvuldig toegepast bij situaties waarin geen bijzondere eisen worden gesteld aan een Deurspion. De DX Deurspion met Afsluitklepje 160 12mm DD:35-56mm Messing DRS 161B is een ideale oplossing voor zeer diverse projecten in bijvoorbeeld woningbouw.
De DX Deurspion met Afsluitklepje 30min Brandwerend wordt veelvuldig toegepast bij situaties waarin brandwerende eisen worden gesteld aan een standaard Deurspion. De DX Deurspion met Afsluitklepje 30min Brandwerend 200 14mm DD:35-55mm Messing DRS 2141 F30 is een ideale oplossing voor hotels of andere situaties met brandwerende eisen.
AXA Digitale Deurspion DDS1 105 14mm 38-110mm 7800-00-90

De AXA Digitale Deurspion DDS1 105 14mm 38-110mm 7800-00-90 is een Deurspion waarbij u op het scherm heel goed ziet wie er voor uw deur staat. Door een druk op de knop ziet u goed wie u wel en wie u niet moet binnenlaten. De deurspion heeft een camera aan de buitenzijde met een kijkhoek van 105
DEURDRANGERS voor veiligheid en warmte binnen te houden

DX Deurdranger Briton 121 Schaararm Zwaarte 2-4 80kg Zilvergrijs DD 121SES 2-4

De DX Deurdrangers van Briton zijn veelgebruikte deursluiters met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De DX Deurdranger Briton 121 Schaararm Zwaarte 2-4 80kg Zilvergrijs DD 121SES 2-4 kan volledig versteld worden voor de juiste sluitsnelheid.

De Dorma Deurdrangers zijn veel toegepaste deursluiters op de Nederlandse markt. DORMA Deurdranger TS68 Zwaarte 2-4 80kg Zilverkleurig (incl. Schaararm) kan volledig versteld worden voor de juiste sluitsnelheid, ook wordt de deurdranger geleverd inclusief een standaard schaararm.

Greep/Kruk Politie veilig wonen | SKG 3***

Greep/Kruk PC-maat: 56 mm Keurmerk: Politie veilig wonen | SKG 3*** Met kerntrekbeveiliging Materiaal: Aluminium

Afvalbakken schuur

Zet uw vuilnisbakken veilig weg
  • SCHUUR VOOR AFVALBLIKKEN: Bescherm bakken tegen de elementen en voorkom dat huisdieren gaan rommelen met deze afsluitbare, compacte schuur.
  • VEILIGE VERGRENDELING: De schuur heeft een afsluitbare dubbele deur met slot en het pneumatische dakluik kan apart worden geopend om afval weg te gooien of de vuilnisbakken er gemakkelijk uit te halen of terug te plaatsen.
  • TEGEN GEURVORMING: Aan beide zijden zijn ventilatieopeningen aanwezig om voor een goede ventilatie te zorgen en geurtjes te voorkomen.
  • WEERBESTENDIG: De gelakte stalen behuizing beschermt tegen regen, rot, vuur en nog veel meer en vereist geen extra zorg of onderhoud.
  • PRODUCTGEGEVENS: Afmetingen: 178L x 104,5B x 128,5/113H cm
Zonnepanelen, veilig stroomtoevoer

Met zonnepanelen ben je je eigen energieleverancier, en ook nog eens op een duurzame manier! Zonnepanelen wekken elektriciteit op, door het licht van de zon op te vangen en om te zetten naar stroom. Zonne-energie is net als windenergie en waterenergie een vorm van groene energie, wat inhoudt dat de energie praktisch onuitputbaar is en duurzame stroom levert. Hoewel de zon van ons zeker vaker mag schijnen in Nederland, hebben we toch gemiddeld 4,38 uur zonlicht per dag. Daarom zijn zonnepanelen uiterst geschikt voor gebruik in Nederland en bovendien wordt het ook steeds zonniger in ons land, wat het alleen maar interessanter maakt! Het hebben van zonnepanelen wordt steeds populairder, mede doordat de aanschaf de laatste jaren een stuk goedkoper is geworden

Vergelijkbare berichten