De top 5 van beste boeken over kaarsen maken (2023)

Kaarsen maken kan een lastige hobby zijn als je niet weet hoe je moet beginnen of als je weinig inspiratie hebt. Gelukkig zijn er vele hulpmiddelen die je kunnen helpen bij het maken van kaarsen. Een goed handboek is er één van.

Voor deze pagina ben ik op zoek gegaan naar de 5 beste boeken over kaarsen maken. De boeken voegen alle 5 iets toe en zijn heel divers, ondanks hetzelfde onderwerp en doel. Om je een goed beeld te geven van de boeken heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst.

De link van Bol.com geeft je veel extra informatie van de boeken over kaarsen maken, waaronder de waardering en de recensies van de lezers. Via de link kun je het boek eenvoudig en snel bestellen.

Originele kaarsen maken

In dit boekje vindt u voor elke aanleiding wel een kaars, of het nu om een doopfeest gaat, een verjaardag, een bruiloft of moederdag. U kunt ze heel gemakkelijk zelf maken – met kaarsengel en versierwas – naar eigen smaak vormgeven. Bovendien vindt u in dit boekje ook allerlei ideeën voor decoratieve tafel- en kamerversieringen.

Kaarsen Maken Benodigdheden Starterset Volwassenen DIY Pakket Geurkaarsen

Kaarsen maken benodigdheden starterset online kopen

DIY kaarsen maken kit bevat alles wat je nodig hebt om thuis je eigen geurkaars te maken.

Sojawas van hoge kwaliteit is de eerste keuze voor containerkaarsen en geurkaarsen. Het is gemakkelijk te smelten vanwege het lage smeltpunt. In vergelijking met paraffine is het geurloos, heeft een lange brandduur, is niet giftig gas, brandt grondiger, heeft geen residu en genereert geen zwarte rook.

Verschillende vormen van kaarsenmallen: onze kit voor het maken van kaarsen wordt geleverd met een verscheidenheid aan vormen van siliconenmallen die kunnen worden hergebruikt.

Je ziet de vruchten van je creatie als je de handgemaakte geurkaarsen aansteekt die een ontspannende geur afgeven.

De verpakking bevat 4 natuurlijke sojawas, 6 hoogwaardige aroma’s, 4 kaarsvormen met deksel, 6 kleurstoffen, 1 smeltkroes, 12 wattenstaafjes, 1 roerlepel, 12 kaarsenwick, 5 siliconen vormen, 1 cadeaukaart, 1 productie-staphandleiding enz.

Zelf kaarsen maken

Laat zien hoe u natuurlijke materialen kunt toepassen bij het maken en decorere van kaarsen. Ruim 3O werkstukken geïllustreerd met prachtige stap-voor-stap-foto’s. Een schat aan inspirerende ideeën voor verbluffende visuele effecten voor elke gelegenheid.

Kaarsen Maken Basisboek

De mooiste kaarsen maakt u voortaan zelf! In dit boek beschrijft Christien Mulder de basisprincipes van het kaarsen maken. Naast een duidelijke uitleg over de materialen komen alle technieken aan bod, zoals het dompelen van kaarsen, het gieten van kaarsen in latex mallen en het verwerken van schelpen, ijs en oude kaarsresten.

Bovendien worden ook eenvoudige decoratietechnieken besproken, bijvoorbeeld het tamponneren met warme was en het maken van versieringen met wasplaatjes. Een duidelijk en volledig boek voor jong en oud waar u direct mee aan de slag kunt.

Homemade – Kaarsen .Zelf kaarsen maken voor elk seizoen

Kaarsen creëren rust in huis. Ze zijn een symbool van warmte en kunnen je met hun geur naar verre oorden voeren. Ontdek het geheim van het mengen van geuren die bij je stemming passen en laat je inspireren door de prachtige lifestylefotografie die de essentie en het plezier van het maken van je eigen kaarsen vastlegt.

Ebi en Emmanuel leren je alles wat je moet weten over sojawas, essentiële oliën, lonten en het mengen van geuren. Als je de technieken eenmaal onder de knie hebt, kun je je kennis in de praktijk brengen door het maken van de projecten in dit boek.
Van taps toelopende kaarsen en geurkaarsen voor zomeravonden tot heerlijke aromatherapiekaarsen en knisperende houtlonten voor herfstochtenden – er is voor elke gelegenheid en voor elk seizoen een bijzondere kaars.

Kaarsen ontwerpen maken versieren

Tientallen originele projecten, in kleur afgebeeld en met makkelijk te volgen stap-voor-stap aanwijzingen. Ontdek hoe u zelf kaarsen kunt maken, of in de winkel gekochte kaarsen kunt verfraaien met versieringen, geuren of een stijlvolle houder.

De projecten variëren van zeer simpele kaarsen voor beginners tot meer ingewikkelde projecten voor gevorderden, waarbij kaarsen worden voorzien van snijwerk en aparte vormen. Dit boek bevat alle informatie die u nodig hebt voor het uitvoeren van de projecten- en u op weg te helpen naar het maken van uw eigen ontwerpen.

Vergelijkbare berichten