| |

Sloep: alles over sloepen, boot/sloep, boeken, toertochten enz..

Daarom heb ik ook een link van Bol.com aan de beschrijving toegevoegd. Deze link geef extra informatie . Via de link kun je eenvoudig boeken over alles over sloepen en boeken bestellen.

Marinaut 540 sloep 8 personen

Casco sloep dus zonder motor, cabriokap en kussens. Een complete sloep met buitenboordmotor is ook leverbaar.


100% polyester, kleur zwart

Klassieke elektrische sloep Marinaut 420

De MariNaut 420 is een prachtige stoere sloep voor een betaalbare prijs. Deze sloep is bij uitstek geschikt om de mooie Nederlandse wateren te verkennen. Met behulp van roeiriemen, buitenboordmotor of elektromotor kunt u in alle rust genieten.

Uitrusting

elektromotor
Kussenset
Roeidolhouders
RVS kikkers
Kabelaring
2 Bakskisten
Kleur: zwarte romp met witte kuip

Een versie met stuurbediening is ook leverbaar.

35 Toertochten voor motorboot en sloep

Dag-, weekend- en weektochten in Nederland en België

In ’35 Toertochten voor motorboot en sloep’ beschrijft Frank Koorneef op overzichtelijke wijze 35 bijzondere vaartochten door Nederland en België. Door de heldere plattegronden, vaste indeling per vaartocht en praktische tips is deze gids een echte publieksfavoriet. De vaartochten zijn geschikt voor dagtochten en meerdaagse tochten van verschillende lengte.

Een onmisbare gids aan boord van elke motorboot en sloep. In deze nieuwe editie van ’35 Toertochten voor motorboot en sloep’ zijn de gps-routes voor onderweg te downloaden voor je navigatie-app of kaartplotter. 

ANWB wateralmanak – Wateralmanak deel 2 – 2023

Regelgeving en tips Nederland – België

ANWB Wateralmanak deel 2 editie 2022 Compleet naslagwerk met alle bedieningstijden van bruggen en sluizen. Onmisbaar aan boord. Wateralmanak Deel 2 is een compleet naslagwerk met alle bedieningstijden van bruggen en sluizen in Nederland. In de almanak zijn brugnummers opgenomen die verwijzen naar actuele ANWB waterkaarten, zodat je altijd de juiste informatie voorhanden hebt.

Daarnaast bevat de almanak praktische informatie, zoals openingstijden en voorzieningen van meer dan 1000 jachthavens. Van Wateralmanak Deel 2 verschijnt jaarlijks een herziene versie waardoor je altijd de meest actuele informatie aan boord hebt. Wateralmanak Deel 1 wordt twee jaarlijks herzien en bevat alle wet- en regelgeving die van belang zijn voor de watersporter. Deel 1 is dan ook verplicht aan boord van een motor- of zeilboot.

Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders

Aanbevolen cursusboek Motorbootvaren.

Dit boek behandelt de onderwerpen die horen bij het manoeuvreren en navigeren met een sloep of motorjacht in Nederland en België op rivieren, kanalen, plassen en meren en open water, zoals IJsselmeer, Waddenzee en Zuid-Hollandse en Zeeuwse stromen. De ‘Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders’ is een complete handleiding voor de beginnende motorbootvaarder, maar ook voor de gevorderde schipper op grote schepen.

Sloepenboekje | Sloepen | Tenders | Naslagwerk | Watersport | Overzicht

UNIEK NASLAGWERK OVER SLOEPEN EN TENDERS
Sloepenboekje, het enige unieke overzicht van alle sloepen en tenders in Nederland. Aangevuld met heel veel praktische informatie en hilarische verhalen van o.a. sluiswachters en een fantastische vakantiebijlage!

Vergelijkbare berichten