|

Talengids Spaans, leer op eenvoudige manier.

Spaans is niet moeilijk en zeker als je de taal frans beheerst. In zekere zin komen de talen overeen met woordjes die op elkaar lijken, maar vooral bij de uitspraak kun je af en toe wel last hebben van je Frans.

Spaans wordt door ongeveer 500 miljoen mensen gesproken. Naast Spanje wordt er ook Spaans gesproken In de meeste landen in Zuid-Amerika wordt Spaans gesproken, ook in veel landen in Noord-Amerika. Kijk alleen maar na de Verenigde Staten hier wordt de laatste jaren ook steeds meer Spaans

Woordenboek Spaans met ruim 6000 woorden en meer dan 2400 kleurenfoto’s en illustraties. Ingedeeld op thema en ideaal voor de vakantie.

Breid uw talenkennis uit met woord en beeld!

  • met ruim 6000 woorden en uitdrukkingen en meer dan 2400 kleurenfoto’s en illustraties
  • thematisch ingedeeld (bijvoorbeeld: mensen, opleiding en beroep, huis, eten en drinken, vervoermiddelen en verkeer, planten en dieren)
  • in beide richtingen te gebruiken (Nederlands – Spaans, maar ook Spaans – Nederlands)
  • trefwoordenregister in het Spaans en Nederlands

De beelden van een beeldwoordenboek maken het leren van nieuwe woorden leuker en makkelijker: ze helpen bij het onthouden van woordenschat omdat ze meer aanspreken dan alleen tekst. Het Beeldwoordenboek bestaat uit thematische hoofdstukken. Alle woorden komen veelvuldig in het dagelijks leven van pas (bijvoorbeeld op het werk, op school en op vakantie).

In 10 minuten per dag uw kennis van het Spaans ophalen met oefeningen over woordenschat en grammatica. Inclusief oplossingen en uitleg van de stof.

Doelgroep: Beginners met een basiskennis van de taal en halfgevorderden.

In 10 minuten per dag uw kennis van het Spaans ophalen? Dat kan met 10 minuten Spaans per dag! De boekjes bieden meer dan 70 rechterpagina’s met afwisselende oefeningen over woordenschat en grammatica. Op de volgende pagina vindt u de oplossingen, en een uitleg van de stof, zodat u begrijpt waarom uw antwoorden juist of onjuist waren. Elke oefening is in slechts 10 minuten te maken. Zo is er altijd wel een moment om even met de taal bezig te zijn.

De makkelijkere oefeningen worden gemarkeerd met één sterretje: * De wat moeilijkere oefeningen met twee sterretjes: ** U herhaalt en oefent met deze boekjes verschillende onderdelen van de taal: grammatica, woordenschat, conversatie. Ook krijgt u informatie over land en volk.De oefenvormen zijn zeer divers: invuloefeningen, combinatieoefeningen, woordzoekers, woordslangen, kruiswoordpuzzels en meerkeuzevragen. De vele, kleurrijke illustraties ondersteunen het didactisch concept van het boek.

Con Gusto 2 1e druk is een boek van E. M. Lloret Ivorra uitgegeven bij Intertaal. ISBN 9789460301247

Con gusto is een communicatieve leergang Spaans die in drie delen leidt naar niveau B1 van het Europees referentiekader. Met Con gusto 2 wordt in ca. 90 lesuren niveau A2 bereikt. Heeft een transparante, duidelijke opbouw, en is daardoor een gestructureerde en overzichtelijke leergang voor zowel cursist als docent. Reikt efficiënte leerstrategieën aan die een snelle vooruitgang in het leerproces mogelijk maken. Geeft een levendig en actueel beeld van de taal en cultuur van Spanje en Latijns – Amerika. Biedt extra materiaal en interessante links op www.congusto-online.nl.

Praktische grammatica Spaans

Is een leren oefenboek, voor in de les of thuis
sluit aan bij niveau A1-B1 van het Europees Refentiekader
kan gebruikt worden voor het extra bestuderen en oefenen van bepaalde grammaticaonderwerpen
behandelt de grammaticaonderwerpen die horen bij een basiskennis Spaans
geeft uitleg van de grammatica gevolgd door een aantal oefeningen
is ideaal als aanvulling op de gebruikte leergang
is uitermate geschikt om de kennis van het Spaans op te frissen
bevat de oplossingen van de oefeningen achter in het boek
heeft een overzichtelijke lay-out

De Praktische grammatica Spaans is een oefengrammatica die uitgaat van de verschillen tussen het Nederlands en het Spaans. De oefeningen worden op verschillende niveaus aangeboden en laten de gebruiker zelf ontdekken wat de regels zijn voor het gebruik van een grammaticale vorm.

De grammaticale onderwerpen worden steeds op een dubbele pagina behandeld. Op de linkerpagina wordt het onderwerp eerst bondig en helder uiteengezet. Daarna volgen voorbeelden behorende bij het grammaticale onderwerp. Op de rechterpagina staan oefeningen.

Achter in het boek bevinden zich de antwoorden op de oefeningen, een werkwoordenoverzicht en een uitgebreid register.

Het werkboek voor grammatica en woordenschat voor Nederlandstalige leerlingen van Aula internacional 1 bevat:
Meer dan 100 activiteiten gericht op het eigen maken van de grammaticale inhoud en woordenschat van alle hoofdstukken van Aula internacional 1.
Uitleg van juist die onderdelen van de grammatica, woordenschat en fonetiek die over het algemeen moeilijkheden veroorzaken bij de Nederlandstalige mensen.
Woordenlijst van Aula internacional 1 vertaald naar het Nederlands.
Fonetische oefeningen die als MP3 gratis te downloaden zijn.
Gratis te downloaden oplossingen van de oefeningen.

Vergelijkbare berichten