5 Beste talengidsen, Engels

Engels is niet de meest gesproken taal, Spaans en Mandarijn Chinees wordt meer gesproken. Toch wordt Engels gezien als de meest gesproken wereldtaal. Engels is ook vaak de taal die zakelijk wordt gesproken en op de meeste toeristische plekken kun je ook ver komen met Engels.

Ook in Nederland wordt er steeds meer Engels gesproken, de stad Amsterdam is hier een goed voorbeeld van, ook bij andere toeristische plekken zie je dat er steeds meer gecommuniceerd wordt in het Engels.

Je Engels bij spijkeren of leren is niet overbodig. Dit kan vrij eenvoudig met een thuis cursus, je hoeft hier geen dure cursus meer voor aan te schaffen, een goed boek kan al ruim voldoende zijn.

In 6 weken 35 minuten per dag een taal leren.
U zou graag Engels spreken, maar hebt niet veel tijd om het te leren? U hebt bovendien een hekel aan saaie handboeken? En u wilt vooral snel resultaat boeken? Dan is dit het ideale boek voor u! Dankzij de methode die dit boek hanteert, hoeft u gedurende zes weken slechts 35 minuten per dag te studeren. Aan het eind van de cursus kent u voldoende woorden en zinsconstructies om de Engels taal vlot te gebruiken en te verstaan. Zo kunt u bij zakelijke besprekingen of op reis moeiteloos uw zegje doen! – U leert veelgebruikte, alledaagse woorden en zinnen. – De kaartjes achter in het boek helpen u om spelenderwijs de woordenschat onder de knie te krijgen. – U hoeft zich niet door ingewikkelde grammaticaregels te worstelen. Alleen de beginselen van de spraakkunst worden in uiterst eenvoudige bewoordingen uitgelegd. – Vanaf de eerste week spreekt u meteen een mondje Engels!

Ervaar je dat Engels een wereldtaal is die jij eigenlijk niet goed beheerst? Is het er nooit van gekomen goed Engels te leren? Dan is nú daarvoor hét moment, met de online cursus Engels The British World van E.M.L. Education!

Met deze cursus beheers jij in korte tijd het basis Engels, waardoor jij jezelf prima verstaanbaar kunt maken. Daarvoor legt de cursus vooral de nadruk op het leren van Engelse vocabulaire en zinnen. Je zult zien dat je enthousiast wordt en meer wilt! Dat kan! Met je opgebouwde kennis van woorden en zinnen ben je ook klaar voor het leren van de Engelse grammatica in onze vervolgcursus.

Productinformatie:
– Het fysieke cursusboek wordt per post opgestuurd
– U heeft direct toegang tot de digitale leeromgeving
– Hoofdstukindeling rondom thema’s uit dagelijks leven
– Praktisch toepasbare woordenlijsten Engels – Nederlands
– Praktisch toepasbare basiszinnen Engels – Nederlands
– Oefeningen
– Online ondersteuning van ervaren docent

An insightful, joyful tour of the transformative powers of starting something new, no matter your age—from the bestselling author of Traffic and You May Also Like

“Vanderbilt elegantly and persuasively tackles one of the most pernicious of the lies we tells ourselves—that the pleasures of learning are reserved for the young.” —Malcolm Gladwell, bestselling author of Outliers

Communicatief en taakgericht Engels leren met het oog op de toekomst English from day 1! Gericht op toekomstige curricula Doeltaal = leertaal Doorlopende lijn van onderbouw naar bovenbouw Voortbouwen op kennis Gedifferentieerd werken Helder en aansprekend Online platform met digitale edities Elke unit bestaat uit: Tasks, Communication and Grammar, Vocabulary and Pronunciation en Art and Culture Klik HIER om alvast een kijkje in Bloggers te nemen.

Met dit grote kleur- en tekenboek leer je ook Engelse woorden.
Op elke tekening staat een letter centraal.
Met deze letter maken we Engelse woorden.
Die woorden herken je misschien al!
Je kunt ze nu intekenen en kleuren.
Het wordt echt een gave poster die je uit kan scheuren en op kan hangen.
Die woorden vergeet je nooit meer!

Vergelijkbare berichten