5 Beste talengidsen Frans, leer op eenvoudige manier.

Franse taal is 3e wereldtaal en leer deze taal om elke dag ongeveer 1 uur er aan te zitten. De een leert voor op vakantie te gaan en de andere voor b.v. in Frankrijk in de toekomst te gaan werken. Hoe dan ook het is een leuke taal om te leren.

U zou graag Frans spreken, maar hebt niet veel tijd om het te leren? U hebt bovendien een hekel aan saaie handboeken? En u wilt vooral snel resultaat boeken? Dan is dit het ideale boek voor u!

Dankzij de methode die dit boek hanteert, hoeft u gedurende zes weken slechts 35 minuten per dag te studeren.
Aan het eind van de cursus kent u voldoende woorden en zinsconstructies om de Franse taal vlot te gebruiken en te verstaan.
Zo kunt u bij zakelijke besprekingen of op reis moeiteloos uw zegje doen!

Bij het leren van een taal zijn beelden heel handig! Deze visuele, inspirerende en leuke Van Dale Taalcursus Frans is gemaakt om zelf spelenderwijs Frans te leren. Het niveau is voor beginners, maar gaat écht verder dan de bestaande taalgidsjes.

Er is niet alleen beeld, maar ook geluid. Deze audio helpt bij het verstaan, begrijpen en de uitspraak van de nieuwe taal. De boeken zijn slim opgezet met veel oefeningen. De antwoorden staan dicht bij de oefeningen, geen gedoe met heen en weer bladeren.

Wil je op je volgende vakantie in Frankrijk als een local leven? Een examen met vlag en wimpel behalen? Wat je wens ook is, de online cursus Frans Le Monde Français van E.M.L. Education is daarvoor het allerbeste begin!

Na deze cursus beheers jij de basis van het Frans en kun jij jezelf straks prima verstaanbaar maken. Daartoe legt de cursus vooral de focus vooral op het leren van Franse vocabulaire en zinnen. En denk je na je vakantie in Frankrijk, ik wil meer? Dat kan! Je opgebouwde kennis van woorden en zinnen maakt je ook klaar voor het leren van de Franse grammatica in onze vervolgcursus.

Productinformatie:
– Het fysieke cursusboek wordt per post opgestuurd
– U heeft direct toegang tot de digitale leeromgeving
– Hoofdstukindeling rondom thema’s uit dagelijks leven
– Praktisch toepasbare woordenlijsten Frans – Nederlands
– Praktisch toepasbare basiszinnen Frans – Nederlands
– Oefeningen
– Online ondersteuning van ervaren docent

Basiswoordenschat voor beginners. Vocabulaire de base pour les débutants .

Dit woordenboek is speciaal gemaakt voor jongeren die pas Frans beginnen te leren. De woorden zijn ingedeeld in thema’s: de familie, boerderijdieren, de seizoenen en de maanden, alle woorden die tot de basiswoordenschat van de Franse taal behoren, komen aan bod. De vele tekeningen helpen om alles gemakkelijker te onthouden. De ideale manier om op een snelle manier een aardig mondje Frans te spreken. Ce dictionnaire a été spécialement conçu pour les jeunes qui débutent dans l’apprentissage du néerlandais. Les mots sont classés par thèmes : la famille, les animaux de la ferme, les saisons et les mois… tous les mots faisant partie du vocabulaire de base de la langue néerlandaise s’y retrouvent. Les nombreux dessins aident les enfants à les mémoriser facilement. La méthode idéale pour apprendre vite à bien parler le néerlandais !

French False Beginners French False Beginners is een boek van Estelle Demontrond-Box

Vergelijkbare berichten