Beveilig uw huis – pand tegen muizen en ratten en kan op diervriendelijke manier

Voorkomen beter dan bestrijden

Iedere vorm van muizenoverlast begint met het binnendringen van muizen in uw huis of eigendommen. Of dit nou via de spouwmuur, fundering of via het dak is.

Het is altijd de eerste en belangrijkste plek om de muizen te weren. Bij vrije doorgang kan een muizenplaag al snel uitgroeien van een paar muizen naar een nest of erger.

Op deze pagina vind u gelukkig alles wat uw nodig heeft om deze belangrijke eerste barrière op te werpen voor de muizen.

Gaatjes en spleetjes

Het is belangrijk om te weten dat muizen in staat zijn om al door gaatjes of spleten van nog niet eens 1cm te kruipen.

Het is dus erg belangrijk om goed na te gaan in uw woning waar dit soort ruimtes nog zouden kunnen zitten.

Mochten de muizen al bij u binnen zitten dan kunt u alsnog beginnen met afdichten. U bent dan echter wel genoodzaakt om daarnaast muizenbestrijdingsmiddelen aan te schaffen.

Muizen kan echt een plaag worden en wij hebben voor u diervriendelijke vallen die dit kunnen oplossingen, maar er ook oplossingen met elektrische vallen die dit probleem kunnen oplossen en uit eindelijk met gif.

Hieronder gaan wij u een een keus geven voor betaalbare oplossingen. U kan ook zorgen dat ze niet binnen kunnen komen door middel van soort staalwol te plaatsen. Zorg in ieder geval dat u eten en afval veilig staan.

MUIZEN
Staalwol

Muizen weren

Een belangrijk onderdeel bij muizenoverlast. Met de middelen die u in deze categorie vindt kan u er voor zorgen dat er geen muis meer bij u naar binnen kan komen. Al onze weringsmiddelen voor muizen zijn krachtig genoeg zodat muizen hier niet doorheen kunnen knagen.

Diverse soorten staalwol, deurborstels en zelf speciale kit, het is hier allemaal verkrijgbaar. Zorg dus snel dat u geen last meer heeft van muizen en voorkom dat ze nog binnen kunnen komen!

Staalwol rol van 3 meter, is duur maar werkt wel

Staalwol op rol – Speciaal om ratten en muizen te weren. U kunt beter voorkomen dat ze binnenkomen.

Met deze handige verpakking kan u gemakkelijk muizen en ratten weren. Muizen en ratten kunnen niet door staalwol heen knagen en dus is dit een ideale manier om de knaagdieren buiten de deur te houden. Het staalwol wordt geleverd in een handige verpakking. De rol is 3 meter lang en 10 cm breed.

Staalwol plaatsen in gaten en of rondom pijp

Met deze deurborstel zorgt u ervoor dat muizen en ratten buiten blijven. Doordat de borstel van paardenhaar is gaan muizen en ratten hier niet doorheen. Verkrijgbaar in een lengte van 1 en 2 meter.

staalwol 175 gram

Met dit staalwol kan u gemakkelijk muizen en ratten weren. Muizen en ratten kunnen niet door staalwol heen knagen en dus is dit een ideale manier om de knaagdieren buiten de deur te houden. Het staalwol wordt geleverd in een handige verpakking van 175 gram.

Muizen weren uit gaten en kieren

Met name oude huizen zijn vaak niet meer zo goed afgedicht als bijvoorbeeld nieuwbouwhuizen. In de loop van tijd ontstaan in uw huis talloze openingen in de vorm van gaten en kieren.

Muizen hebben flexibele botten en lichamen waarmee ze zich met gemak hierdoor heen werken. U moet zich voorstellen dat een gat of spleet ter dikte van ongeveer een pen al genoeg kan zijn om binnen te komen voor een muis.

Muizen zijn ook in staat om door zacht materiaal heen te knagen. Zo zijn afdichtingen met bijvoorbeeld purschuim of gips geen zekerheid voor het voorkomen van een muizenplaag.

Een normale deurborstel wordt gebruikt om er voor te zorgen dat er geen tocht meer onder de deur door komt maar nog steeds kunnen muizen en ratten tussen deze gewone haren nog naar binnen komen. Omdat deze deurborstel paardenharen bevat gaan muizen en ratten hier niet doorheen.

Het lokaas voor de muizenvallen

U kent misschien uit tekenfilms dat ratten en muizen graag kaas eten. Maar dit is een fabeltje. Het is daarom niet geschikt om kaas als lokaas te gebruiken.

Wel houden ratten van bijvoorbeeld noten, gedroogd fruit of het voedsel wat u voor uw huisdier gebruikt. Wanneer u het lokaas op de val aanbrengt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het lokaas stevig aan de val is bevestigd, anders loopt u het risico dat de rat het aas van de val kan afhalen.

U kunt het beste het aas bevestigen door een draadje te gebruiken, het liefst een fijne draad zoals naaigaren. Een groot deel van de vallen hebben een knopje. Wanneer de rat dit knopje beweegt, klapt de val dicht.

Het beste lokaas dat u voor de val kan gebruiken is een klein likje pindakaas. De rat moet dan harder werken om van het lokaas te eten waardoor de kans dat de val dichtklapt groter wordt.

Lokstof muizen

Provoke is een super aantrekkelijke lokstof die kan worden toegepast bij muizenvallen en elektrische muizenvallen. Dit lokmiddel is gebaseerd op de voedselvoorkeuren van muizen en wordt ook toegepast door professionele ongediertebestrijders.

Muizen levend vangen
Vangt muizen levend en snel Prijs ongeveer 9 euro in 2022

Deze draadkist muizen vangkooi is gemaakt van verzinkt staal en heeft een houten bodem. Het deurtje is gemakkelijk open te maken en de val is ook eenvoudig scherp te stellen. In de draadkist muizenval zit een pinnetje.

Aan of onder dit pinnetje dient u een lokmiddel te plaatsen zodat de muizen in de vangkooi gaan. Als ze eenmaal tegen dit pinnetje aankomen klapt het deurtje dicht en heeft u de muis levend gevangen.

Levend vangen, meerdere tegelijk

De Ketch-All muizenvangkooi is een zeer unieke muizenval. De vangkooi bevat 2 ingangen waar de muizen naar binnen kunnen.

Voor u de Ketch-All muizenvangkooi in gebruik neemt dient u de val op te winden door te draaien aan de zwarte knop. Als de muizen dan de val in lopen en in het midden terecht komen draait de val de muis door naar het opvang gedeelte.

De gevangen muis kan er dan niet meer uit en de val is gelijk weer gereed om een nieuwe muis te vangen. Zo kunnen er met deze vangkooi meerdere muizen tegelijk gevangen worden.

Aan de bovenkant van de Ketch-All muizenvangkooi zit een transparant gedeelte zodat u kan zien of u muizen heeft gevangen. Tevens is deze muizenval voorzien van ventilatiegaatjes zodat de gevangen muizen minder stress ervaren en gewoon kunnen blijven ademen.

De muizen kunnen na de vangst weer vrij gelaten worden in de natuur. Let er wel op dat u dit een paar km verderop doet want anders zijn ze zo weer terug.

Muizenval. Veilig voor kinderen en huisdieren

Muizenvangkooi kunststof – Vangt meerdere muizen levend

De levende kunststof muizenvangkooi werkt met een wip mechanisme waar muizen makkelijk in kunnen maar er vervolgens niet meer uit kunnen komen. Wat een groot voordeel van deze val is dat de muizen er aan 2 kanten in kunnen. Plaats de ingangen tegen een wand of muur voor het beste resultaat.

Wonact – Muizenval – Diervriendelijk – 2 stuks – Mouse trap – Rattenval – Voor binnen en buiten – Verbeterd model 2022 – Inclusief E-Boek

Heb je last van muizen of ratten en wil je ze op een diervriendelijke manier bestrijden? Kies dan voor deze duurzame muizenval van Wonact. De val is groot genoeg om al je ongedierte op vier pootjes te vangen, van huismuis tot bruine rat en eekhoorn.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je het beestje pijn doet: de dieren lopen in de val en de valdeur sluit achter hen. Na je vangst kun je de levende dieren terugplaatsen in de natuur. De val is eenvoudig in gebruik en kan zowel binnen als buiten worden gezet.

Belangrijkste voordelen:

Diervriendelijk vangen van muizen en ratten
 
Veilig voor huisdieren en kinderen
Gemakkelijk in gebruik

Elektromagnetische verjager – Tegen muizen

De verjager zet het elektromagnetische veld dat via de elektrische kabels in een gebouw wordt verspreid om in pulserende en wisselende vibraties met wijzigende frequenties. Dit is zeer irriterend voor muizen en ratten en die zullen dus snel de plaatsen verlaten waar deze verjager geïnstalleerd is.

Daarnaast gaat de elektromagnetische werking ook door muren heen zodat de knaagdieren ook in de omliggende ruimtes verjaagt worden.

De elektromagnetische verjager heeft een bereik van 130m2 en kan gemakkelijk in het stopcontact gestoken worden.

muizen en ratten verjager

Muizen en rattenverjager – Ideaal voor grotere ruimtes

De muizen en rattenverjager groot zendt een ultrasoon geluid uit met een frequentie van 20-30 kHz. Deze frequentie wordt als zeer vervelend ervaren door ratten en muizen.

De verjager kan eenvoudig in een stopcontact gestoken worden en is vervolgens klaar voor gebruik. Let er wel op dat het ultrasone geluid niet door muren heen gaat.

Deze ratten en muizenverjager is ideaal voor in grotere ruimtes omdat het apparaat een bereik heeft van 360m2. Zeer geschikt voor magazijnen, restaurants, winkels en andere grotere ruimtes.

Met deze elektronische van kan u zowel muizen als ratten vangen.

Zodra er een muis of rat de elektronische val in loopt wordt deze door een elektrische schok binnen enkele seconden gedood.

Aan de bovenkant van het apparaat zit een handig indicatielampje die aangeeft of het apparaat werkt en of er een muis of rat gevangen is. De muizen en rattendoder wordt geleverd met een adapter maar als u geen stroom in de buurt heeft kan u er ook voor kiezen om het apparaat met 4 C batterijen te gebruiken.

De Elektronische muizen en rattendoder is zeer hygiënisch, kan eenvoudig schoon gemaakt worden en is meerdere malen te gebruiken. Zonder gif of chemicaliën.

De PestFender bucket rat trap biedt plaats aan meer dan 35 muizen en 15+ middelgrote ratten; In tegenstelling tot conventionele vallen die slechts 1 of 2 vangen, hoeft u achteraf geen rommel op te ruimen.

GEEN ROMMEL
Het enige wat je hoeft te doen is hem vast te klikken op een standaard emmer van 5+ liter en klaar, je vangt muizen en ratten zonder dat je ze op hoeft te ruimen.

DIERVRIENDELIJKE OPLOSSING
Je hoeft niks meer te doen met vallen voor eenmalig gebruik die vaak ineffectief en onhygiënisch zijn. U hoeft geen muizen meer weg te gooien met een lijm- of klikval, die u mogelijk kunnen besmetten met een nare ziekte. Met de PestFender bucket rat trap laat je de muizen nu gewoon los / gooi ze weg zonder in de buurt van de muizen zelf te komen, dit is een diervriendelijke oplossing.

Deze val is ontworpen met de bedoeling om te worden gebruikt in een catch and release-stijl, maar het is mogelijk om de emmer met water te vullen om de val dodelijk te maken.
PLAATSING
De PestFender rat trap wordt veel gebruikt in de keuken, woonkamer, de tuin is de beste huisdecoratie. Als u vragen heeft, kunt u gerust een bericht achterlaten, wij helpen u binnen 24 uur om het probleem op te lossen.

Muizenval. Prijs rond 3 euro

Met deze kunststof muizenval kan u snel muizen vangen. De klapval is zeer eenvoudig en snel scherp te stellen. Het enige wat u hoeft te doen is de ijzeren klem naar achter te duwen en de muizenval staat op scherp.

Wat deze kunststof muizenval zo sterk maakt is de krachtige veer. Zodra een muis op de muizenklem komt klapt deze zeer hard dicht zodat de muis niet meer kan ontsnappen.

Gif. Binnen 24 uur dood

Tomorin wordt geleverd met 2 kant-en-klare muizen lokdozen die gevuld zijn met het muizengif. Het unieke aan Tomorin is dat de muizen al binnen 24 uur gedood worden.

Plaats de lokdozen langs de wand of op plaatsen waar de muizen geregeld komen. Het voordeel is dat de lokdozen doorzichtig zijn zodat u eenvoudig kan zien of de muizen er al van gegeten hebben.

Ook is het altijd belangrijk bij de bestrijding van muizen dat er geen ander voedsel aanwezig is. Zorg dus dat alles goed opgeborgen is zodat u met Tomorin binnen de kortse keren van uw muizenprobleem af bent.

Met de muizenvallen van KB Home Defense, haal je de perfecte ongediertebestrijding in huis!

Deze lokdoos is speciaal ontwikkeld als effectieve vanger, met granen, die in droge ruimtes gebruikt kan worden. Hèt alternatief voor een reguliere muizenval. Eenvoudig te gebruiken, door te plaatsen waar activiteit is. Binnen enkele dagen jouw huis weer een thuis!

De beloftes van KB Home Defense

Kant-en-klare lokdoos, met granen

Geschikt voor droge ruimtes

Aantrekkelijk lokaas voor muizen

Werking binnen 24 uur na inname

Eén lokdoos kan tot 70 muizen doden

RATTEN

Ratten in het algemeen

Iedereen weet wel wat ratten zijn en ze komen over de hele wereld voor. Ook zijn ze altijd goed te onderscheiden van muizen omdat ze nou eenmaal wat groter zijn. De meest voorkomende rattensoort in Nederland is de bruine rat. De lengte van het lichaam is ongeveer 21 tot 29 cm, de lengte van de staart is ongeveer 15 tot 23 cm en ze wegen circa 150 tot 520 gram. De staart is altijd korter dan het lichaam en bevat weinig haar. De bruine rat heeft kleine licht behaarde oren en meestal een grijsbruine vacht. De bruine rat heeft een vrij korte snuit en is voor een knaagdier vrij stevig gebouwd.

Ook zijn er in Nederland zwarte ratten. Het grote verschil met de bruine rat is dat de zwarte rat vaak de hoogte opzoeken omdat ze van nature in bomen leven. Heeft u dus last van ratten op zolder? Dan is de kans groot dat u last heeft van zwarte ratten. De zwarte rat is niet altijd zwart en komt voor in verschillende kleuren. De kleur kan verschillen van zwart tot lichtbruin. Een volwassen zwarte rat is circa 15 tot 24 cm lang en weegt 145 tot 280 gram. De zwarte rat groeit zijn hele leven en heeft een staart met een lengte van 11 tot 26 cm, even lang als of langer dan de rest van het lichaam.

Ratten kunnen voor flinke problemen zorgen! Zo kunnen ze knaagschade veroorzaken en ook nog is vervelende ziektes overbrengen. Laat staan dat ze hun uitwerpselen over rond slingeren. Hier bent u aan het juiste adres om van dit probleem af te komen! Zo hebben wij diverse vallen om ratten snel en voordelig te bestrijden.

Zelf ratten bestrijden

Op deze pagina hebben wij de beste oplossingen tegen ratten. Ruime keuze uit verschillende producten zoals rattenvallen, rattenvangkooien en rattenverjagers. Zo kan u op een voordelige manier zelf de ratten bestrijden!

Provoke voor ratten – Het lokmiddel wat onweerstaanbaar is

Dit professionele ratten lokmiddel is een op voedsel gebaseerd mengsel, speciaal afgestemd op de voedselvoorkeuren van ratten. Het product is onweerstaanbaar voor deze groep knaagdieren en zal uw vangstopbrengst verhogen! Dit niet giftige, hypoallergeen ratten lokmiddel is uitstekend geschikt voor alle ratten vangkooien en houten- en kunststof ratten klapvallen. Provoke is makkelijk aan te brengen door middel van een niet-druppelende vulfles. En bovendien wateroplosbaar.

Rat levend vangen

Deze draadkist rattenval is simpel in zijn werking en vormgeving maar daardoor niet minder effectief. De techniek achter deze rattenval is al erg oud en heeft zich daardoor bewezen als een betrouwbare val waar u ratten levend mee kunt vangen en gemakkelijk weer uit kunt zetten.

Voor de mensen die van rattenoverlast af willen maar het niet prettig vinden om een dodelijke val te gebruiken kan dit product de juiste oplossing zijn. U kunt gemakkelijk zien of u vangst heeft door het transparante design van de val. Het uitzetten van gevangen ratten doet u het beste enkele kilometers van uw eigen locatie.

Deze draadkist ratten vangkooi is van vervaardigt van verzinkt staal en hout en daardoor daar door haast onverwoestbaar.

Diervriendelijke rattenvanger

Deze diervriendelijke rattenval is zeer eenvoudig in gebruik. Het enige wat u hoeft te doen is het deurtje open te maken en de val is klaar voor gebruik. De val is voorzien van een wip mechanisme, zodra een rat hier overheen loopt valt het deurtje dicht en heeft u de rat gevangen.

Rattenvanger. Roest niet

Midden in de rattenval plaatst u een lokmiddel om de ratten in de val te lokken. De ratten komen vervolgens op het lokmiddel af en als ze eenmaal in de val zitten komen ze er niet meer uit. Het grote voordeel van deze rattenvangkooi is dat u er meerdere ratten tegelijk mee kan vangen.

De vangkooi is gemaakt van verzinkt draad waardoor het niet gaat roesten.

Rattenvanger voor binnen en buiten

De inloopval is vervaardigd uit duurzaam materiaal voor een lange levensduur. De inloopval heeft een grote en een kleine opening. Wanneer een rat via de grote opening de inloopval betreedt en het lokmiddel probeert mee te nemen, gaat het vergrendelingsmechanisme in werking en slaat de klep dicht. De klep is voorzien van een extra barrière wat ontsnappen onmogelijk maakt.

Als de eerste rat eenmaal gevangen is kunnen er nog meer ratten gevangen worden via de 2e opening. Deze opening heeft een speciale constructie waardoor naar binnen kunnen lopen alleen kunnen ze er vervolgens niet meer uit.

De gevangen ratten kunnen eenvoudig en veilig verwijderd worden en door de handige handgreep is de inloopval makkelijk te verplaatsen. Laat de gevangen ratten altijd een paar km verderop vrij zodat ze niet meer terug komen.

Rattenvangkooi – Professioneel en van goede kwaliteit

Ratten die in de vangkooi lopen, zitten binnen 1 seconde gevangen. Na de vangst kunt u de rat weer vrijlaten in de natuur. Deze rattenvangkooi is uitgevoerd in gegalvaniseerd metaal.

MUIZENVERJAGERS

Rat en muis verjagen rond 28 euro

Elektromagnetische verjager – Tegen muizen en ratten

De verjager zet het elektromagnetische veld dat via de elektrische kabels in een gebouw wordt verspreid om in pulserende en wisselende vibraties met wijzigende frequenties. Dit is zeer irriterend voor ratten en die zullen dus snel de plaatsen verlaten waar deze verjager geïnstalleerd is. Daarnaast gaat de elektromagnetische werking ook door muren heen zodat de knaagdieren ook in de omliggende ruimtes verjaagt worden.

De elektromagnetische verjager heeft een bereik van 130m2 en kan gemakkelijk in het stopcontact gestoken worden.

ongevaarlijk voor kinderen en huisdieren

Professionele muizen en rattenverjager – Met 3 standen

Het ultrasone geluid wat deze verjager produceert is zeer irritant voor muizen en ratten. Het voordeel van deze verjager is dat er 3 standen zijn. Stand 1 verjaagt de knaagdieren met een frequentie van 20 tot 30 kHz, stand 2 van 14 tot 41 kHz en stand 3 van 8 tot 41 kHz.

Omdat de gehoororganen wel is verschillen bij knaagdieren kan u dit apparaat zo instellen dat het optimaal muizen of ratten verjaagt. De professionele verjager kan gemakkelijk in een stopcontact gestoken worden en is daarnaast ongevaarlijk voor kinderen en huisdieren.

Ideaal voor in magazijnen

Professionele ongeiderteverjager – Heeft een groot bereik

Bij deze ongedierteverjager zijn er meerdere opties mogelijk. Zo kan u instellen wat voor soort ongedierte u wilt verjagen en u kan de volume van het apparaat instellen.

Deze muizen ratten en ongedierteverjager is voorzien van 2 speakers wat zorgt voor een optimaal ultrasoon geluid. Let er wel op dat het ultrasone geluid niet door muren heen gaat. De verjager is gemakkelijk op het stopcontact aan te sluiten en wordt geleverd met een snoer van 2 meter.

De ongedierteverjager is gemaakt van een metalen behuizing waardoor het apparaat zeer stevig is. Ook is de verjager voorzien van een indictielampje om te zien of het apparaat goed werkt.

Elektrisch ratten vangen . Snelle dood

Met de elektrische rattenvallen van Ongediertewinkel.nl kan u snel veel ratten weg vangen. De elektronische rattenvallen zijn meerdere malen te gebruiken en doodt de rat in 1 keer.

De meeste elektrische rattenvallen die wij in ons assortiment aanbieden werken op batterijen maar wij hebben ze ook die met een adapter werken zodat u nooit de batterijen hoeft te vervangen.

Rattendoder – Bestrijdt ratten met een elektrische schok

Om het vangbereik te vergroten, kunt u gebruikmaken van lokstof.(zie bovenin pagina) Indien een rat in de rattendoder aanwezig is, wordt dit weergegeven door het betreffende indicatielampje. Ook beschikt deze rattenvanger over een waarschuwingslampje als de batterijen vervangen moeten worden.
Na verwijdering van de dode rat kunt u de val eenvoudig resetten en is deze klaar om opnieuw te gebruiken. De rattendoder is ook voor muizen te gebruiken. Deze perfecte rattenbestrijding methode wordt al veel toegepast door agrariërs en professionele ongediertebestrijders. Pas op met kleine kinderen en huisdieren! Lees voor gebruik volledig de instructies.

Op stroom en batterijen

Ratten die in de elektronische val lopen, worden binnen enkele seconde door een elektrische lading gedood. Om het vangbereik te vergroten, kunt u gebruik maken van de lokstof

De elektrische ratten en muizenval werkt op 4 D batterijen maar kan ook aangesloten worden op een adapter.

Indien een rat of muis in de val aanwezig is, wordt dit weergegeven door het indicatielampje. Ook beschikt deze val over een waarschuwingslampje als de batterijen vervangen moeten worden.

T-Rex rattenval – Met uitzonderlijk veel klemkracht

Het design en de kracht van deze rattenval doen de naam van de uitgestorven dinosauriër eer aan. De T-Rex rattenval heeft zijn reputatie als zeer efficiënte rattendoder te danken aan het unieke gepatenteerde klemmechanisme. Door de grote kracht zullen ratten niet onnodig lijden en snel sterven nadat de klem dichtklap.

De klapval heeft een uitneembare lokaashouder wat ervoor zorgt dat de val snel en veilig gebruiksklaar kan worden gemaakt en kan worden bijgevuld. Het aanspannen van de T-Rex gebeurd doormiddel van het naar achteren trekken van de klem. Dit kan met de hand maar ook met de voet. Veilig voor kinderen en huisdieren.

Wij raden aan dat u de rattenval in combinatie gebruikt met één van onze lokstoffen

Deze rattenvoerkist is vervaardigd in kunststof, stevig, compact en afsluitbaar met een sleutel. Ratten beschouwen deze rattenvoerkist met twee ingangen als mogelijke schuilplaats waar zij voedsel kunnen vergaren. Alle soorten gif voor ratten zijn gemakkelijk toepasbaar in deze rattenvoerkist.

Dit product stelt u in staat om op een professionele manier een rattenplaag aan te pakken. Omdat de kist afsluitbaar is kan er op een veilige manier worden gewerkt zonder gevaar voor kinderen of andere dieren. De Bora rattenvoerkist is tevens geschikt voor bedrijven die zich aan HACCP-normen dienen te houden.

Gif is eenvoudig aan de metalen pin in de kist te rijgen. Zo kan er door ratten aan worden geknaagd en verhoogd u de aantrekkingskracht van het gif. Het is ook mogelijk om een rattenvalklem in de kist te plaatsen. Zo kunt u ook zonder gif ratten bestrijden.

Het is belangrijk voor ratten dat de voerkist tegen de wand wordt geplaatst zodat beide ingangen vrij zijn en ratten sneller vertrouwd zullen raken met de kist

Muskil Pasta is gif en klaar voor gebruik in zakjes van 10 gram. Gif in pasta-vorm wordt vaak beter en sneller opgenomen door Ratten– knaagdieren wat er dus voor zorgt dat de bestrijding ook een stuk sneller verloopt.

De voorgevulde zakjes hoeft u niet open te maken en u kan voor de veiligheid van kinderen en huisdieren de Muskil Pasta het beste in een Rattenlokdoos plaatsen

Gif voor Ratten en muizen
Nora Pasta – Deegachtig gif met snelle opname

Een enkele dosis van de Nora Pasta kan al dodelijk zijn en door de specifieke samenstelling van Nora Pasta heeft het een optimale aantrekkingskracht. De Pasta wordt geleverd in zakjes en deze kan u gewoon dicht laten. De knaagdieren knagen dit zelf open en zo blijft het langer vers.

Als er ook kinderen of huisdieren aanwezig zijn adviseren wij altijd om de pasta in onze rattenvoerkisten toe te passen. Zo kunnen de knaagdieren er wel bij maar de kinderen of huisdieren niet.

Rattenvoerdoos. Kan tegen stootje
Voor zowel binnen als buiten
Sleutel word meegeleverd

Deze handige rattenvoerdoos bied een aantal voordelen tegenover ander lokdozen. Door zijn stevige bouw kan het tegen een stootje. Daarnaast is de doos door zijn vorm en slanke design overal te gebruiken. U plaats ze bijvoorbeeld discreet in hoeken of langs muren. Maar ze passen ook op krappere locaties zoals onder meubels of stellingen.

Ratten komen de val binnen door één van de twee openingen waar ze meteen bij het geplaatste gif terecht komen. Het gif plaats u in de handige lokaashouder waar alle soorten gif mee te gebruiken zijn. De val kunt u veilig op slot zetten met de bijgeleverde sleutel.

**************************************************************************************

Vergelijkbare berichten