| |

5 Beste sleutelkluizen van 2023

plus nog 3 sleutelkluizen , deze mogen zeker niet ontbreken op deze site

Wilt u uw sleutels veilig opbergen? In ons brede assortiment vindt u sleutelkluizen met opbergmogelijkheden van 1 tot meer dan 1200 sleutels. Van eenvoudige sleutelkastjes tot grote sleutelkluizen en RVS kluizen voor openbare ruimtes.

Daarnaast zijn er ook sleutelkluizen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit is een goedgekeurde sleutelkluis en is getest op inbraak. Een sleutelkluis met een SKG keurmerk is ook getest op aanvallen vanuit buitenaf. Ook voor het veilig opbergen van uw sleutels bent u bij ons aan het juiste adres!

Op zoek naar een veilige en weersbestendige opbergplaats voor je sleutels? Nooit meer je reservesleutels verstoppen onder een bloempot of deurmat? Kies voor deze degelijke en weersbestendige sleutelkluis.

Veiligheid
De sleutelkluis heeft een grote opslagruimte voor verschillende sleutels en pasjes. Door de zware aluminium legering is de sleutelkluis extreem stevig en weerbestendig. Zeer geschikt voor het gebruik buiten. De sleutelkluis is zeer makkelijk te monteren aan een muur of wand. De kluis is voorzien van een weerkap en dit maakt het cijferslot weersbestendig en waterafstotend.

Cijferslot
Door het speciaal ontwikkelde design van de sleutelkluis, is het cijferslot van buitenaf niet zichtbaar. Je stelt heel makkelijk een persoonlijke code in en de 4-cijferige code is makkelijk te wijzigen. Het cijferslot biedt meer dan 10.000 code combinaties.

Toepasbaarheid
Deze sleutelkluis is een ideale oplossing voor de thuiszorg, mantelzorgers en/of ouderenzorg. Ook kan de sleutelkluis een uitkomst bieden bij het verlenen van toegang voor kinderen, familie, buren en/of kennissen.
Al is het maar voor de verzorging van de huisdieren bij afwezigheid of het planten water geven tijdens de vakanties. Deze sleutelkluis biedt een uitstekende oplossing!

Relaxdays 10 x sleutelkluis voor buiten – sleutelkastje met cijferslot – sleutelkluisje

Nooit meer de sleutel onder de deurmat of bloempot verstoppen – Met de handige sleutelkluisje berg je sleutels veilig en beschermd op. Het mini kluisje biedt geautoriseerde personen, bijvoorbeeld familieleden, klusjesmannen of thuiszorg, een snelle een eenvoudige toegankelijkheid tot sleutels en kaarten. Het sleutelkluisje wordt met de meegeleverde montageset aan de buitenmuur van het huis gemonteerd en met een 4 cijferige combinatie beveiligt.

Opmerking: Vergeet niet de code voor jezelf ergens te noteren. Er bestaat geen andere mogelijkheid, het sleutelkluisje te openen.

Sleutelkluis in detail
– Afmeting H x B x D: ca. 11,5 x 9 x 4 cm
– Binnenmaat H x B x D: ca. 5 x 6,5 x 3 cm
– Gewicht: ca. 500 g
– Materiaal: Aluminium
– Kleur: Zwart, grijs
– Set van 10

Handig sleutelkluisje
– Veilig opbergen van sleutels en kaarten
– Eenvoudig toegankelijk voor geautoriseerde personen
– Individueel instelbaar 4-cijferige code
– Voor de wandmontage binnen of buiten
– Eenvoudige montage dankzij meegeleverde montageset

Zeer stevige SKG*** gekeurde opbouw sleutelkluis die geschikt is voor buitengebruik.

Met de sleutelkluis RVS, SKG*** zorgt u ervoor dat uw sleutels gemakkelijk te overhandigen en deponeren zijn. De sleutelkluis is gemaakt van roestvrij staal waardoor u de sleutelkluis met gemak buiten kan ophangen. De sleutelkluis RVS, SKG*** is zeer geschikt voor sleuteloverhandiging aan wisselende personengroepen zoals bijvoorbeeld conciërges, thuiszorginstanties, buren, medewerkers van kantoren, gasten van vakantiehuizen en vakantiewoningen, en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

De sleutelkluis RVS, SKG*** is een sleutelkluis die is voorbereid voor een halve europrofielcilinder, hierdoor is deze zeer geschikt in een sluitsysteem, bijvoorbeeld voor de brandweer.

Kruse Code 70 SKG** gecertificeerde sleutelbuis – Sleutelkluis SKG

De Kruse Code 70 SKG** gecertificeerde sleutelbuis is zeer geschikt voor de veilige opslag van sleutels voor gebouwbeheer/toegang-verlening. Dankzij het SKG** certificaat is deze gecertificeerde sleutelbuis zeer geschikt voor o.a. thuiszorg en/of mantelzorg. Zo is er in geval van nood altijd toegang tot de woning. Deze set is compleet en bestaat uit de sleutelbuis, een privacy-kap met SKG** logo, de montagekit en uitgebreide installatiehandleiding.
Deze SKG sleutelkluis is gemaakt van roestvrij staal. Voorzien van een hogedruk gegoten mechanische vergrendeling met cijfercode. Het codeslot maakt het mogelijk de sleutelbuis gemakkelijk te vergrendelen en te ontgrendelen zonder gebruik van een kluissleutel. De code kan indien nodig worden gewijzigd, er zijn meer dan 10.000 combinaties mogelijk.

 • Gecertificeerde inbraakwerende sleutelkluis, zeer geschikt voor thuiszorg, Airbnb en sportclubs
 • Zwaar inbraakwerend volgens LPS 1175
 • Metalen behuizing, beschermt tegen vandalisme en inbraak
 • Mechanisch cijfercombinatieslot met 12 knoppen, vrij instelbare 3- tot 8-cijferige code, ruim 4.000 combinaties mogelijk, makkelijk in te stellen
 • Weerbestendige beschermingskap
 • Buitenmaten : 150x95x55 mm
 • Binnenmaten : 70x50x20 mm
 • Binnendiepte als deur is afgesloten: 20 mm
 • Deuropening : 95 graden
 • Gewicht : 2 kg
Sleutelkluis voor binnen/buiten met Code – Sleutelkastje Als Beste Getest – Ook voor Thuiszorg – Zwart

De JouwTech Sleutelkluis is de perfecte Kluis voor binnen of buiten gebruik. De kluis is volledig waterdicht en hierdoor bestendig tegen weer of wind, de locatie waar u de sleutelkluis bevestigd is dus geen enkel probleem.

Bij deze kluis zit een complete montage set om hem te monteren. Dit kan eenvoudig gedaan worden maar een paar schroeven. U kunt enkel de kluis openen wanneer u de 4 tot 10 cijferige code intoetst, u hoeft dus niet bang te zijn dat een onbekende er met uw sleutel vandoor gaat.

Deze Sleutelkluis of Sleutelkast is ideaal om buiten uw huis op te hangen, is er een familie lid gearriveerd maar is er niemand thuis? en heeft dit familie lid geen sleutel? dan kan die hem direct uit de Sleutelkluis van JouwTech halen en zo toch naar binnen gaan.

Specificaties:
– Sleutelkluisje is eenvoudig in te stellen cijfer combinatie
– combinatie van 4 – 10 cijfers mogelijk
– Sleutelklastje is bestand tegen alle weersomstandigheden
– Met rubber afgewerkte deur
– Eenvoudige montage
– Zeer solide sleutelkastje met cijferslot
– Sleutelkluis weegt 700 gram
– Buitenmaten: 105x65x55mm
– Binnenmaten: 70x40x25mm
– Inclusief bevestigingsmateriaal

Sleutelkluis Hangslot – Sleutelkluisje met Code voor Buiten – Sleutelkastje met Haak Inclusief Wandmontage – Hangslot Cijferslot Earkings Kluisje met Cijferslot Grijs

Wil jij je sleutels veilig buiten op kunnen bergen? Vergeet een sleutel onder de deurmat, vuilnisbak of in de plantenbak, met een sleutelkluis voor buiten ben je altijd verzekerd dat jouw sleutels veilig opgeborgen zijn. Dankzij de 4-cijferige code kunnen enkel mensen met de code bij de sleutels! Bovendien is het kluisje geschikt voor 5-7 sleutels en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Verlaat nooit meer je huis met de angst dat iemand de sleutels vindt en schaf een sleutelkluis aan!

100% veilig dankzij onze premium materialen!

De sleutelkluis is gemaakt van roestvrij staal (RVS) en is dankzij het stevige materiaal bestendig tegen klappen van bijvoorbeeld een hamer of steen maar ook tegen boren, zagen of andere extreme omstandigheden. Hierdoor weet je dus 100% zeker dat het sleutelkluis voor buiten goed beschermd is en dat jouw sleutels altijd veilig zijn.

De haak van het hangslot is gemaakt van zeer dik en sterk materiaal en is niet los te knippen met een betonschaar of kniptang. Zo weet je dat ook het hangslot cijferslot zelf niet meegenomen kan worden en je altijd 100% veilig je sleutels kan opbergen.

Voordelen

100% Waterafstotend
Binnenmaat 9×6.5×3 cm: Groot genoeg voor 5-7 sleutels!
Geleverd inclusief montageset, Eenvoudig te monteren aan de muur
Handige ophanghaak (binnenmaat 5.5×4 cm) voor vastmaken aan stangen of hekwerk.
Gemaakt van stevig RVS materiaal en dus 100% shockproof!
Extra veilig 4 cijferig mechanisch slot!
Ook geschikt voor bankpasjes!

Hoe monteer ik de sleutelkluis aan de muur?

Het monteren van het sleutelkluisje met code voor buiten is heel eenvoudig. In principe kan deze gemonteerd worden op elke muur, of zelfs in een schutting. Bovendien worden alle materialen voor het monteren van de sleutelkluis met code meegeleverd!

Met de volgende vier stappen monteer je de sleutelkast heel eenvoudig:

 1. Teken de boorgaten op de juiste plek waar je het sleutelkastje buiten met code wil ophangen.
 2. Boor de gaten in de muur
 3. Voeg schroefpluggen in de boorgaten
 4. Plaats de sleutelkluis voor buiten met de achterkant tegen de muur op de plek waar je gaten hebt geboord en schroef het kluisje vast door de gaten in de achterkant.

Dit is alles wat je moet doen om het kluisje met cijferslot stevig vast te maken.

Mocht het na het lezen van bovenstaande stappen nog niet helemaal duidelijk zijn kijk dan ook even naar de afbeeldingen. Hier staat namelijk ook een afbeelding tussen waarin de stappen visueel uitgewerkt zijn.

Hangslot ophangen

Naast het het monteren van het hangslot aan de muur is het ook mogelijk om de haak te gebruiken om hem om een stang of hekwerk heen te hangen. De haak is gemaakt van dik materiaal en is niet los of kapot te knippen, hij kan enkel losgemaakt worden door de juiste code in het cijferslot in te voeren. De binnenmaat van de haak is 5.5 cm bij 4 cm, wat betekent dat je hem in principe om elke paal of stang kan hangen die kleiner is dan deze formaten.

De haak is in zijn geheel los te maken van het hangslot. Dit doe je door de juiste code in te voeren, de kluis te openen en dan in de binnenkant linksboven het schuifje naar links te schuiven. Zodra je dit doet kun je de haak losmaken. Om de haak weer vast te maken duw je het schuifje weer naar links en voeg je de haak in de gaten.

Hoe stel ik de code van de sleutelkluis in?

Het instellen van de nieuwe code voor de sleutelkastje is heel eenvoudig. In de volgende vier eenvoudige stappen leggen we je uit hoe je de code kan instellen en resetten:

 1. Zodra je het kluisje binnenkrijgt kan je hem openen met de code 0000 (vier keer 0). Het sleutelkastje zal nu open gaan.
 2. Aan de binnenkant van de sleutelkastje zit een schakelaar/knop die van boven naar onder gedrukt kan worden. Druk deze schakelaar van A naar B (duw hem de kant op waar hij nu niet op staat).
 3. Voeg nu de juiste code die jij wil gebruiken in op de kluis.
 4. Duw nu de schakelaar aan de binnenkant van de kluis weer terug naar zijn originele positie.

Dit is alles wat je hoeft te doen om het kluisje met cijferslot goed in te stellen. Indien je de code later nog wil wijzigen kan dat op precies dezelfde manier.

Mocht de uitleg nog niet helemaal duidelijk zijn kijk dan ook even tussen onze afbeeldingen. Daar staat visueel aangegeven waar de schakelaar zit en zijn de 4 stappen visueel weergegeven.

100% waterdicht dus ideaal geschikt voor buiten!

Dankzij het design en weersbestendige coating is het sleutelkluisje met code voor buiten ideaal geschikt om 365 dagen per jaar te laten hangen. Je hoeft je geen zorgen te maken over water of vocht problemen.

Dankzij het schuifklepje kan je bovendien het draaislot ook nog beschermen tegen vocht. Zo voorkom je ook dat het slot slechter gaat werken en kan je altijd optimaal gebruik maken van de sleutel kluis.

Specificaties

 • Inhoud verpakking: sleutelkluis, montageset en handleiding
 • Materiaal: RVS
 • Kleur: Grijs
 • Afmeting: 12 x 8.5 x 4 centimeter
 • Binnenmaat kluis: 9 x 6.5 x 3 centimeter
 • Binnenmaat haak 5.5 x 4 centimeter
 • Gewicht: 500 gram
 • Weersbestendig

Vergelijkbare berichten