Spaarpotten is kluis voor kinderen en zijn er in diverse vormen zoals dieren sportief en dergelijke.

Originele spaarpotten voor kinderen, leer je kind sparen. Zo is sparen wel heel leuk! Verzamel al je geld in één van de spaarpotten. Ga jij voor een varken of een echte kluis. Een vrolijke aanblik in de kinderkamer Bestel jouw favoriete spaarpot voor kinderen eenvoudig online via deze blog. Gave Kluizen Spaarpotten is perfect om te leren omgaan met geld!

Waar ga jij voor sparen??

Dierenspaarpotten

Een mooie roze varkentje als een echte spaarpot. Gemaakt van steen en roze geglazuurd. Onderin een plastic dopje om het geld weer uit te halen. Verpakt in een doosje.
Staat leuk in een kinderkamer of op een kinderbureau, om kinderen te leren sparen.
Maten: 9x9x13 cm.

Spaarpot kat/poes met eenhoorn 17 cm. Katten/poezen spaarpot met een gouden hoorntje. Een witte spaarpot met regenboog en sterretjes print. Deze spaarpot kunt u aan de onderkant openmaken met behulp van de bijgeleverde sleutel. Materiaal: keramiek. Formaat: 17 x 12 cm. Unicorn/eenhoorn dieren katten/poezen spaarpotten van keramiek.

Spaarpot kikker met kroontje groen. Deze kikker spaarpot heeft een formaat van ongeveer 12 cm en is gemaakt van keramiek. Kikker dieren spaarpotten.

Kenmerken:

 • Materiaal: Keramiek
 • Kleur: Groen
 • Hoogte: 14 cm

Wild animal blijft een gewild thema. Om deze prachtige dieren in het echt te kunnen zien moet er wel even gespaard worden. Dat kan nu geheel in stijl met deze leuke spaarpotten. Is een set van 2 stuks een panter en een giraffe.

Liever sparen voor iets anders, dat kan natuurlijk ook. Ze staan ook leuk tussen je planten en zo creëer je een beetje het safari/junglegevoel.

diverse dierspaarpotten

Dieren foto spaarpot zwart paard wit 9 cm. Deze spaarpot is aan twee kanten bedrukt met een mooie foto van een zwart paard. Een musthave voor een echte dieren/ paarden liefhebber of iemand die alles van paarden spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte paarden fan!

Deze kleine gekleurde papegaai houdt van geld! Leg je wisselgeld in het etensbakje en de hongerige papegaai begint direct enthousiast te eten. De Papegaai spaarpot Piggy Bank past op al je kleingeld!

Sportieve spaarpotten

Afmeting: ca. 11 x 9 x 9 cm. Materiaal: dolomiet/aardewerk.

Spaarpot in de vorm van een
rode helm. Materiaal: polystone. Formaat: ongeveer 14 x 11 x 11 cm.

Deze spaarpot voetbal in wit en zwart is er natuurlijk voor de echte voetbal liefhebber. Spaar ermee voor een shirt van jouw favoriete voetbalclub, voor een mooi paar voetbalschoenen, een mooie buitenlandse voetbaltrip of voor een seizoenskaart van jouw favoriete club!

De spaarpot is gemaakt van keramiek en heeft een hoogte van 8 centimeter en een doorsnede van 10 centimeter. De gleuf zit aan de bovenzijde en is 3,7 centimeter breed.
Onderaan de spaarpot zit een witte kunststof stop om het gespaarde geld er uit te kunnen halen zonder dat de spaarpot gebroken hoeft te worden.

sparen voor je scooter
 • Deze spaarpot is gemaakt van keramiek
 • De afmetingen zijn 18 cm lang, 10,5 breed en 13,5 cm hoog.
  De rubberen stop zit midden onder het voertuig.

Lekkere spaarpotten
Spaarpot hamburger 14 cm. Een spaarpot in de vorm van een hamburger. Materiaal: keramiek. Formaat: ongeveer 14 x 13 cm.
kluizenspaarpotten met oa geluid en pincode

Het leukste cadeau om te geven en om te krijgen! Deze spaarpot kluis is geschikt voor alle soorten munten en briefgeld. De kluis is zelfs voorzien van een automatische biljetten inname. De kluis werkt met een pincode en het geluidseffect kan aangepast worden van sprekende stem naar alleen piepjes.

Aan de bovenkant bevindt zich een sleuf voor munten en een afzonderlijke sleuf voor briefgeld aan de voorkant. Biljetten worden alleen door de spaarpot aangenomen als de deur gesloten is (wanneer het groene lampje brandt). Als een briefje vast komt te zetten (als het briefje te oud of te gekreukt is, werkt het misschien niet), brandt het lampje rood en spuwt hij het briefje weer uit.

Deze gave Kluis Spaarpot Bank met Pincode is perfect om te leren omgaan met geld!

Het leukste cadeau om te geven en om te krijgen! Deze spaarpot kluis is geschikt voor alle soorten munten en briefgeld. De kluis is zelfs voorzien van een automatische biljetten inname. De kluis werkt met een pincode en het geluidseffect kan aangepast worden van sprekende stem naar alleen piepjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren.

Flightmode- Digitale Spaarpot Voor Kinderen Met Geluid, Automatische Geldautomaat Rood En Wit Met Klein Display, Muntentteller En Creditcard Beschermd Door PIN-code

 • Zuinige digitale box in de vorm van een rode bankautomaat met geluidsfunctie en muntautomaat ca. 21,8 x 16 x 14,5 cm
 • Beschikt over een opbergvak, een gleuf voor munten en bankbiljetten en een bankkaart beschermd door de pincode
 • Uitgerust met alarmfunctie, berekeningsfunctie, lcd-display met tijd- en datumweergave en toetsen met gemakkelijk te begrijpen symbolen, die kinderen de toegang tot de functies vergemakkelijken
 • Spaardoelen kunnen worden geprogrammeerd, de automatische machine toont de spaarhoeveelheid en hoeveel ontbreekt, tot het spaardoel is bereikt
 • Helpt kinderen geld te besparen en te begrijpen

Frozen digitale spaarpot

Frozen digitale spaarpot 35 x 25 x 13 cm.

Leuke met o.a mario ,Minnie Mouse en vele meer spaarpotten

Deze set bevat een blik spaarpot en een mok.
Spaarpot is 12.5 x 11 x 8.5 cm.

Hello Kitty

Sparen wordt nog leuker met deze Woezel & Pip Spaarpot. Dankzij het hangslotje is je geld veilig opgeborgen.
Vanwege de kleine sleutels niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, gebruik onder toezicht van een volwassene.

Het blikje is 10 x 10 cm en 9 cm hoog.

Spaarpot Winnie De Pooh 11 x 10 cm hoogte 11 cm
onder de spaarpot zit een rubbere dop om te openen

Metalen Spaarpot Disney Minnie Mouse – 10 x 15CM

Leuke spaarpot van Walt Disney’s schattige, vliegende olifantje: Dumbo.

Gemaakt van keramiek en voorzien van een rubberen sluitdop.

Leuke spaarpot van de eerste Disney prinses Sneeuwwitje. De spaarpot is gemaakt van keramiek en is voorzien van een rubberen sluitdop.

Vergelijkbare berichten