10 beste infraroodlampen voor Pijn bestrijding goed voor gewrichtspijn, stress, bloedsdoorloop

Infraroodlampen maken gebruik van infrarood licht. De golflengten van infrarode stralen worden omgezet in warmte waardoor de lichaamstemperatuur stijgt en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen die bijvoorbeeld spierpijn of een geirriteerde huid veroorzaken ook sneller verdwijnen en de pijn wordt verzacht.

Hoe sterk het infrarood licht is bepaalt het effect van de lamp. Type A is nodig voor spier- en gewrichtspijn en type C is voldoende voor stress-verlichting.

Infraroodlamp op statief. Hoog en middel

De dubbele infraroodlamp van Liroma® is goed te gebruiken bij spanning of spierpijn. De doordringende warmte van de in totaal 600 Watt warmtelamp zorgt voor pijnverlichting van gewrichten en bevordert de bloedcirculatie en stofwisseling, waardoor het lichaam zich beter en sneller zal kunnen herstellen.

De infraroodlamp kan ook gebruikt worden bij het ontspannen van de spieren of als gezichtsbehandeling voor mensen met huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan acné, psoriasis of eczeem. De warmte intensiteit en de timer kunnen gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening worden ingesteld naar wens, zodat u zorgeloos kunt genieten van de heerlijke behandeling.

Infrarood en NIR infrarood zorgt o.a. voor optimaliseren van de stofwisseling, verbeteren van bloedcirculatie, sneller herstel van het lijf en heeft een ontgiftende diepe werking. Rood licht therapie werkt ontstekingsremmend, verbetert de lymfeafvoer en stimuleert de groei van nieuwe huidcellen en van collageen. De lamp is ontwikkeld om zowel rood licht als (nabij)-infrarood licht uit (660nm & 850 nm) uit te stralen.

Door gebruik van specifieke lichtfrequentie wordt een maximale therapeutische werking bereikt. Deze combinatie van lichtfrequenties zijn aangetoond de beste lichtfrequenties om diverse klachten te verminderen en is weldadig voor ons lichaam. Lichttherapie lampen hebben als doel de mitochondriën door het hele lichaam te beïnvloeden. Mitochondriën zijn de energie producerende eenheden van onze cellen. Het verbeteren van de mitochondriale functie zal de algehele gezondheid van je lichaam verbeteren.

Apparaat geschikt voor: Alertheid, Anti acne, Anti winterblues, Anti-depressie, Anti-stress, Bloedcirculatie verbetering, Energieboost, Slaapproblemen, Stemmingsverbetering, Tegen vermoeidheid, Uitgerust gevoel, Vermindering van gewrichtspijn, Vermindering van spierpijn CE gecertificeerd

Infraroodlamp op lage statief.

Je kent het vast. Je lichaam heeft een lange dag gehad, je hebt last van spierpijn, gewrichtspijn, moeheid of stress. Morgen is weer een nieuwe dag, dus je bent aan ontspanning en revalidatie toe.

Heb jij wel een last van je spieren, gewrichten, moeheid, een onegale huid of stress? Dan is een infraroodlamp de oplossing!

Niks is beter dan na een lange dag de kamer te vullen met infrarood licht en de heerlijke warmte op je lichaam te laten schijnen. Met je ogen dicht voelt het alsof je aan een tropisch strand met strakblauwe zee ligt. De pijn wordt verlicht en je voelt de stress en spanning wegebben….
Maar let op! zorg dat je niet dat je je te veel ontspant, want voordat je het weet waan je je in dromenland.

Heb je vaak klachten zoals rugpijn, spierpijn, gewrichtspijn, vermoeidheid, stress en/of winterdepressie? Of wil je jouw huid een boost geven en rimpels vermidneren? Panacea LED Light Therapy Lamp is een bijzonder effectieve, draagbare en zuinige infraroodlamp om al deze klachten te verlichten, en veel meer!

Zeer effectieve & zuinige LED infraroodlamp

Deze infraroodlamp heeft een extra effectieve en diepere werking dankzij een speciale dubbele LED chip van 850nm en 660nm infraroodwarmte. Dankzij LED infrarood licht heb je geen energieverlies zoals bij oudere lampen die (onnodig) het hele infrarode spectrum uitzenden. Daarom is deze infrarood lamp extreem laag in energieverbruik, namelijk 54W.

De lichamelijke blootstelling aan 850nm en 660nm golflengten heeft een enorm scala aan gezondheidsvoordelen. Kijk verder voor meer informatie.

In tegenstelling tot oudere infraroodlampen, wordt deze LED infraroodlamp veel minder warm waardoor je deze veel dichter tegen de huid kunt houden. De infrarood warmte van deze lichttherapielamp trekt diep door in de spieren tot aan de botten toe.

 • Helpt tegen pijn
 • Ondersteunt genezingsproces
 • Vermindert gewrichtsstijfheid
 • Verbetert doorbloeding
 • Stimuleert spierherstel
 • Verhoogt productie van collageen
 • Vermindert rimpels

 • Verhoogt afgifte endorfine
 • Werkt ontstekingsremmend
 • Bevordert stofwisseling en gewichtsverlies
 • Verlicht menstruatieklachten (niet gebruiken tijdens menstruatie)
 • Helpt tegen slaapproblemen
 • Verhoogd testosteron levels bij mannen
Normale maat infraroodlamp

De Carmen CIL1001W infraroodlamp ontspant en verzacht spieren en gewrichten. De infrarood stralen worden omgezet in comfortabele warmte wat zorgt voor een betere doorbloeding waardoor de afvalstoffen, die de pijn veroorzaken, sneller worden afgevoerd. De lamp heeft een vermogen van 100 Watt. Houdt tijdens een behandeling 60 cm afstand van de lamp. De Carmen infrarood lamp heeft een compact formaat en is verticaal kantelbaar in 5 standen. De beschermkap en de beschermbril zorgen er samen voor dat je deze behandeling veilig uit kunt voeren.

 • Geschikt voor spier- en gewrichtspijn
 • Verticaal kantelbaar in 5 standen
 • Medische certificering

Een behandeling met infrarood licht heeft een helende werking bij o.a. spierpijn, gewrichtspijn of verkoudheidssymptomen. Daarnaast stimuleert infrarood licht de bloedsomloop en verlicht het bepaalde pijnklachten. De IR 855 is dus een zeer nuttige aanvulling wanneer u uw lichaam bij bovenstaande klachten graag wilt ontlasten.De krachtige lamp van maar liefst 300 Watt is een duurzame infrarood-halogeenlamp die snel verlichting zal brengen.

Een behandeling van 15 minuten is ruimschoots voldoende en is dan ook de maximaal instelbare tijd van de automatische timer. De lamp is eenvoudig op het te behandelen lichaamsdeel te richten dankzij de 35° draaibare voet voor comfortabel gebruik.

Het intensieve licht dringt door in de bovenste huidlagen en wordt door het lichaam omgezet in effectieve warmte, welke de doorbloeding stimuleert. Daarnaast wordt ook de stofwisseling gestimuleerd, waardoor het afweersysteem versterkt wordt en het genezingsproces versneld. De infraroodlamp kan ook gebruikt worden voor cosmetische behandelingen, bijvoorbeeld bij een onzuivere huid.

Het infrarode licht verwijdt de poriën, zodat crèmes en andere cosmetische producten beter en sneller door de huid worden opgenomen. Na afloop van iedere behandeling zorgt de ingebouwde ventilator voor de nodige afkoeling en dus een lange levensduur van de lamp, zodat u lang plezier zult hebben van de IR 855 van Medisana.

Door deze krachtige 300 Watt Sanitas infrarood lamp type SIL45 wordt pijn effectief verzacht. De warmte dringt tot diep in de vezels van uw spieren door en zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Afvalstoffen die de pijn veroorzaken, worden hierdoor beter afgevoerd waardoor spierpijn sneller over is. Daarnaast zorgt de warmte voor een aangename ontspanning.

Groot bereik
De Sanitas SIL 45 heeft een stralingsbereik van 30 tot 40 cm. Gebieden zoals uw schouder, elleboog, kuit en nek kunt u op die manier effectief behandelen. De lamp is eenvoudig op het te behandelen lichaamsdeel te richten dankzij de 35° draaibare voet voor comfortabel gebruik.. UV-straling wordt 100 procent door het keramische glas van de Sanitas SIL 45 tegen gehouden

Infrarood licht
Deze infraroodlamp straalt IR-A uit. Dat is infrarood licht met een korte golf. Dit infrarode licht is de meest therapeutische infraroodstraling. Het dringt tot ongeveer 6 millimeter door in de huid en verlicht zo spierpijn en reumatische pijn.

Draagbare infraroodlamp

Heb je last van stijve, gespannen of pijnlijke spieren en zou je graag willen dat je deze klachten kon verlichten? De infraroodlamp van AirFyx kan hier de ideale oplossing bieden. Roodlichttherapie, ook wel bio modulatie genoemd, is een wetenschappelijk bewezen manier van therapie waarbij je met speciale lichtstralen de huid, het spierweefsel en andere delen van het lichaam behandelt. De lichttherapielamp van AirFyx is de perfecte aankoop voor iedereen die graag wil genieten van sterke spieren en een gezond lichaam.

Wat is rood licht therapie?
Een lichttherapielamp is een behandeling die kan bijdragen aan het genezen van de huid, het spierweefsel en andere delen van je lichaam. Met een infraroodlamp wordt je huid blootgesteld aan een laag niveau van rood of nabij-infrarood licht. Infrarood licht kun je met het blote oog niet waarnemen, maar je lichaam voelt het wel als warmte aan.

Rood licht lijkt op infrarood, maar dit licht is wel met het blote oog te zien. Bij rood licht therapie neemt een deel van je cellen, de mitochondriën, het licht op en maken hierdoor meer energie aan wat zorgt voor veel voordelen.

Deze infraroodlamp heeft een extra effectieve en diepere werking dankzij drie verschillende golflengtes, namelijk 630nm, 660nm en 850nm.

De lichamelijke blootstelling aan 630, 660nm en 850nm golflengten heeft een enorm scala aan gezondheidsvoordelen. Kijk verder voor meer informatie.

In tegenstelling tot oudere infraroodlampen, wordt deze LED infraroodlamp veel minder warm waardoor je deze veel dichter tegen de huid kunt houden. De infrarood warmte van deze lichttherapielamp trekt diep door in de spieren tot aan de botten toe.

Geschikt voor mens en dier

NIEUW IN EUROPA vanaf 1 januari 2023!

De meest innovatieve handheld met de meeste Power op het gebied van low level laser technologie is momenteel via Powercure Europe beschikbaar voor iedereen. Voor mens en dier te gebruiken.

Wat kan ik verwachten? geschikt voor mens en dieren
De meeste gebruikers van de PowerCure Pro merken na 1 of een paar behandelingen al

verbetering. De zwelling op de plaats van het letsel en de pijn verminderd vaak sterk. Er is een snelle verlichting van de pijn. Chronische aandoeningen kun je dagelijks zelf behandelen. Hoewel er geen therapie of behandeling is die 100% resultaat oplevert, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek in meer dan 4.000 studies dat de behandeling met een Low Level Laser- apparaat in 95% van de gevallen effectief is. Ten opzichte van medicatie is dit een enorm resultaat. En uw lichaam doet het met


behulp van de laser helemaal zelf! Het effect bij pijnstilling, vermindering van acute ontstekingen, verbetering van de microcirculatie, toename van ATP energie, spierverrekkingen, oplossing van spierkrampen gaat vaak sneller dan chronische aandoeningen. Soms duurt het langer, het is een volledig natuurlijk proces waarbij uw lichaam. Ieder lichaam reageert anders.

Vergelijkbare berichten