|

Dating: voor haast iedereen met datingtips ,dating voor mannen en vrouwen met kinderen, Gay people dating, Maatje meer Match, SeniorenGeluk,

Dating: jong en of ouder, dik, volslank en of dun, met kinderen of zonder kinderen, het maak niet uit, als je met elkaar maar gelukkig bent.

Datingtips

Deze site is ervoor bedoeld om de persoon te vinden die jij zoekt. Als je dan die persoon hebt gevonden waarmee het online goed klikt, dan ben je natuurlijk benieuwd of het “offline” ook iets kan worden tussen jullie. Voordat jullie aan een afspraakje beginnen, is een gedegen voorbereiding op zijn plaats. Voor je eigen veiligheid willen wij je de volgende adviezen meegeven:

 1. Ga nooit in op een SMS-verzoek met een 4-cijferig nummer.
  Ga nooit in op een direct of indirect verzoek om geld over te maken. Probeer indien mogelijk om eerst persoonlijke gegevens te controleren van degene waar je contact mee hebt.
 2. Geef nooit zomaar je persoonsgegevens
  Wanneer je jouw e-mailadres aan mensen geeft, kan het zijn dat deze persoon achter je achternaam komt en daarmee ook aan je adres. Dit kan gevaarlijk zijn. Daarom raden we je aan om in eerste instantie gebruik te maken van het berichtensysteem van de de site, waarbij je persoongegevens niet te achterhalen zijn. Wanneer je besluit wél je persoonlijke e-mailadres vrij te geven, maak dan een aparte account aan voor al je mail van deelnemers. Als iemand dan misbruik maakt van je e-mailadres, dan hoef je alleen dat adres te blokkeren. Zorg ook dat je achternaam geen deel uitmaakt van dit speciale e-mailadres. Gebruik dus liever: mariet123@hotmail.com in plaats van m.vd.heijbloem@xs4all.com.
 3. Wacht op het juiste moment
  Wanneer je met daten wilt beginnen is het belangrijk dat jullie er beiden aan toe zijn. Laat je dus niet dwingen, maar dwing anderen ook niet. Het moet tenslotte van beide kanten komen.
 4. Vorm een beeld dat je kunt controleren
  Voordat je een eerste afspraak maakt is het belangrijk dat je de persoon waarmee je afspreekt kunt vertrouwen. Zorg dat je een duidelijk en realistisch beeld van iemand vormt. Dit gebeurt natuurlijk al via het mailcontact, maar aanvullend daarop is het slim om te zorgen dat je een duidelijke foto hebt en eventueel ook telefonisch contact met iemand hebt gehad. Als iemand probeert jouw vragen te ontwijken wat betreft foto’s en telefoongesprekken moet je op je hoede zijn. Wanneer de persoon die je ontmoet iemand anders is dan de persoon op de foto, kun je het beter niet doorzetten. Vertrouw eerst op je gezonde verstand, voordat je een ander vertrouwt.
 5. Zorg dat je een uitweg hebt
  Als het met de bovenstaande punten goed zit en je besluit een afspraakje te plannen, dan zijn er nog de volgende punten om in acht te nemen. Spreek altijd af op een openbare plaats waar veel mensen zijn. Maak van tevoren een duidelijk plan en houd je daaraan. Zorg dat er altijd een vriend of vriendin is die weet waar je bent en spreek eventueel af dat je belt als je weer thuis bent. Zorg voor eigen vervoer en neem je mobiele telefoon mee. En houd in gedachten dat deze date ook voor jou leuk zou moeten zijn en dat je dus het recht hebt om weg te gaan wanneer je de situatie niet vertrouwt. Wanneer je niet recht voor zijn raap durft te zeggen dat je liever weggaat, kun je eventueel een vriend of vriendin laten bellen met een zogenaamd “noodgeval”, zodat je een excuus hebt om weg te gaan.

Deze tips zijn natuurlijk niet alleen van toepassing op internet-daten, ook in het “echte leven” zijn ze vaak bruikbaar. Het klinkt natuurlijk allemaal behoorlijk serieus, maar zoals ze zeggen: “Een gewaarschuwd mens telt voor twee”. We hopen natuurlijk dat degene met wie jij afspreekt tot de grote meerderheid van mensen die te vertrouwen zijn, behoort. En bovenal hopen we dat je een leuke date hebt en dat het alles is dat je ervan verwacht had!

Alleen Staande-Mamas

Alleenstaande-Mamas.nl is een populaire community voor alleenstaande mama’s naarstig op zoek zijn naar een leuke partner of vriendschap, maar waar de aanwezigheid van kinderen geen belemmering vormt voor een relatie

Op AlleenStaande-Mamas.nl kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via AlleenStaande-Mamas.nl te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Voordelen van Alleenstaande-Mamas
Speciaal voor alleenstaande ouders!
• Gratis een eigen profiel en foto’s plaatsen;
• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Winkelomschrijving

Alleenstaande-Mamas is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama’s (en papa’s) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Mamas.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community’s voor alleenstaande ouders.

alleenstaande-papas

Alleenstaande-papas is een populaire community voor alleenstaande papa’s die naarstig op zoek zijn naar een leuke partner of vriendschap, maar waar de aanwezigheid van kinderen geen belemmering vormt voor een relatie.

Lees hier de succesverhalen

alleenstaande-papas is een populaire community voor alleenstaande papas naarstig op zoek zijn naar een leuke partner of vriendschap, maar waar de aanwezigheid van kinderen geen belemmering vormt voor een relatie

Op AlleenStaande-papas kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via AlleenStaande-Mamas.nl te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Voordelen van Alleenstaande-papas
• Speciaal voor alleenstaande ouders!
• Gratis een eigen profiel en foto’s plaatsen;
• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Partner zoeken in eigen regio

StedenDating richt zich op de lokale vrijgezel. Het regionale karakter biedt deelnemers de uitgelezen mogelijkheid om op zoek te gaan naar singles uit de buurt. StedenDating.nl is mede door de lokale focus een aantrekkelijke en snelgroeiende datingsite voor jong en oud.

Hoe mooi kan het zijn dat je de juiste partner vind bij wijze van spreken bij jou om de hoek. Met deze dating zou het mogelijk kunnen zijn.

Succesverhalen van andere

We wensen je succes

Maatje meer Match

Op Maatjemeer-Match kunnen uw bezoekers in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunnen zij rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan hun zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunnen zij het contact in hun eigen tempo opbouwen. Door de berichten via Maatjemeer-Match.nl te versturen blijven zij anoniem zolang zij dit willen: zij houden dus zelf de touwtjes in handen en bepalen zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Voordelen van MaatjeMeer-Match
• Speciaal voor volslanke mensen;
• Gratis een eigen profiel en foto’s plaatsen;
• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Maatjemeer-Match is dé ontmoetingsplaats voor volslanke mensen op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 80 nieuwe deelnemers per dag is Maatjemeer-Match uitgegroeid tot dé grootste datingsite voor volslanke mensen.

Gay people dating

Op Girls-Dating kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via Girls-Dating te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Voordelen van Girls-Dating
• Speciaal voor gay people!
• Gratis een eigen profiel en foto’s plaatsen;
• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s;
Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Girls-Dating is dé ontmoetingsplaats voor biseksuele vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is Girls-Dating uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community’s voor homoseksuele mensen.

Guys-Dating

Guys-Dating betreft een datingsite die helemaal aansluit op uw behoeften en dagelijks leven. Zo kunt u in relatief korte tijd in contact komen met veel andere vrijgezelle homo’s. Via Guys-Dating leert u uw potentiële mannelijke partner beter kennen, nog voor u hem daadwerkelijk ontmoet hebt.

Voordelen van Guys-Dating
Speciaal voor homoseksuele mannen!
• Berichten sturen naar andere deelnemers;
• Een eigen profiel en foto’s plaatsen;
• Toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Winkelomschrijving

Guys-Dating is dé plek voor homoseksuele mensen in Nederland om op zoek te gaan naar die ene speciale man met wie alles mee wenst te delen. Alle homoseksuele mannen vinden hier een zeer ruim aanbod aan potentiële partners, dates of leuke vriendschappen.

SeniorenGeluk

Op SeniorenGeluk kan de steeds groter wordende groep alleenstaande ouderen op zoek naar leuke contacten en vriendschappen. Velen vinden hier zelfs hun geluk in de liefde.

Op SeniorenGeluk kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunnen zij rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan hun zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunnen zij het contact in hun eigen tempo opbouwen. Door de berichten via SeniorenGeluk.nl te versturen blijven zij anoniem zolang zij dit willen: zij houden dus zelf de touwtjes in handen en bepalen zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Voordelen van SeniorenGeluk
Speciaal voor 50-plussers;
• Gratis een eigen profiel en foto’s plaatsen;
• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

SeniorenGeluk is dé ontmoetingsplaats voor senioren die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 180 nieuwe deelnemers per dag is SeniorenGeluk uitgegroeid tot de grootste én meest actieve datingsite voor senioren.

Vergelijkbare berichten