| |

Last van je huisdierenhaar? Hierbij de 5 beste stofzuigers

Stofzuigers voor o.a. huisdieren

Ben jij op zoek naar een goede stofzuiger die huisdierenhaar opzuigt? Dan ben je hier aan het goede adres! Waarschijnlijk heb je een hond of kat en ben je hier natuurlijk erg blij mee! Liefde voor een hond of kat is daarom ook niet in woorden uit te drukken. Maar de trouwe viervoeters laten ook genoeg haren achter op plekken waar je het niet wilt. Een bank of bed vol met haren is dan natuurlijk niet fijn.

Heb jij last van haren en pluizen in je huis? De vacht van je hond of kat zegt veel over hoe ze zich voelen. Maar elke keer de haren en pluizen opruimen met je hand is veel gedoe. Met deze hoogwaardige stofzuiger(s) is het  huisdierhaar zo verwijderd, ben je binnen een paar minuten klaar met het haarvrij maken van je bank. De een van deze stofzuigers is het meest praktische systeem om je huis haarvrij te maken. Hierdoor kun je nóg meer genieten van de liefde van je prachtige huisdier.

Wil jij een energiezuinige, handzame stofzuiger waarmee je gemakkelijk o.a. dierenharen kunt verwijderen?

Hierbij de 5 beste stofzuigers voor je op rij?

Geluidsniveau: maar 64.5 dB 

Thomas-stofzuiger: voor huisdieren en dierenharen – zonder zak – met waterfiltering – verwijderen van vlekken – voor parketvloeren

Deze Thomas-stofzuiger voor dierenharen verwijderdt krachtig haren en vuilsporen en reinigt tegelijkertijd voorzichtig je parket : de nieuwe THOMAS AQUA + PET& FAMILY PARQUET PRO combineert deze sterke punten in één apparaat.

De THOMAS AQUA+ PET & FAMILY PARQUET PRO ondersteunt overal waar hoogwaardig parket in het dierenhuishouden tijdbesparend gereinigd moet worden. Niet alleen met zijn waterfiltersysteem, dat stof- en vuildeeltjes stevig bindt en zorgt voor frisse ruimtelucht na het stofzuigen. De AQUA+ PET & FAMILY PARQUET PRO heeft een speciaal parketreinigingsmondstuk met doordachte functionaliteit. Het mondstuk heeft een verwijderbaar reinigingsdoek, dat tijdens het reinigingsproces fijn gedoseerd bevochtigd wordt met water. Dit verwijdert vuil van de vloer. Het restvocht wordt eenvoudig opgezogen en in het waterreservoir opgevangen. Deze mannier van vochtig vegen en stofzuigen in één handeling bespaart tijd en garandeert tegelijkertijd een grondige en zachte parketreiniging.

POWERZUIGEN

Met een maximaal bypassvermogen van 1700 watt is de PARQUET PRO van THOMAS een echte krachtstofzuiger.

Op deze manier worden dierenhaar, vuil en vlekken krachtig en moeiteloos verwijderd.

Welk materiaal ook is.

AEG LX7-2-ANIM – Animal Edition – Stofzuiger zonder zak – Stofzuigers – Dierenhaar – Hepa 14

Geluidsniveau: 72 dB 
Meer geschikt voor harde vloeren

De AEG LX7-2-ANIM is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren en parket. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op harde vloeren. Heb je ook huisdieren? Het opzuigen van honden- en kattenharen is geen probleem voor de AEG LX7-2-ANIM dankzij de speciale turboborstel. Daarnaast wordt deze stofzuiger standaard geleverd met een speciale parketborstel, speciaal geschikt voor meer kwetsbare vloersoorten zoals marmer en onbehandeld hout. Het gewicht van 5 kg is voor een stofzuiger erg licht. Hij beweegt daardoor soepel en je tilt hem makkelijk op. De AEG LX7-2-ANIM heeft een vrij kort snoer van 6 m, waardoor hij vooral geschikt is voor kleinere ruimtes. De stofzuiger bevat een Hepa 14 luchtfilter.

Allergievriendelijk

Met het wasbare hygiëne- of allergie plus-filter is de AEG LX7-2-ANIM perfect uitgerust om allergenen en andere verontreinigende stoffen tegen te houden zodat ze niet opnieuw in de lucht terecht komen. Ideaal voor wanneer je een allergie hebt of hier gevoelig voor bent. Doordat het filter wasbaar is hoeft deze niet vervangen te worden.

BERKATMARKT – Lefant Stofzuigerrobot, batterijduur, dun, stil,

De Lefant M210 robotstofzuiger zorgt voor een eenvoudige dagelijkse zuigkracht. Je kunt de robot eenvoudig via de afstandsbediening of de app bedienen, een aangepast reinigingsprogramma instellen en stof, haren en kleine verontreinigingen van de dagelijkse dag verwijderen. Deze robot is de perfecte keuze om met intelligente reiniging te beginnen.

ModelM210KleurWitStofzuigerzak of zonder stofzakZakloosSnoerlengte0 mVermogen32 WType zuigmondDierenhaarborstel | Kleine zuigmond

De Performer Silent zorgt voor maximale prestaties met minimaal geluid. Dierenhaarborstel

Geluidsniveau: 66 dB 
 Ideaal voor gezinnen met kinderen en mensen met huisdieren.
Met Combizuigmond, Kleine zuigmond, Parketzuigmond, Dierenhaarborstel

Een schone vloer betekent een gezonder huis. De Philips Performer Silent FC8780/09 beschikt over een geavanceerd mondstuk dat grondig vuil en fijn stof opzuigt. Met een geluidsniveau van 66 dB is deze stofzuiger veel stiller dan een normale stofzuiger. Deze stofzuiger heeft een allergiefilter, is ECARF gecertificeerd en geschikt voor mensen met een allergie óf die hun huis grondig willen reinigen. De stofzuiger komt met een extra parketmondstuk.

  • Energieklasse A+ voor hoogwaardige prestaties en laag energieverbruik
  • Stofzuig zonder anderen te storen dankzij laag geluidsniveau (66dB).
  • Het ECARF-gecertificeerde allergiefilter vangt 99,9% van al het stof op
  • Inclusief geïntegreerde borstel op de steel en extra parketmondstuk
  • Tri-Active Pro-mondstuk is geschikt voor harde vloeren en tapijt, én pakt het fijnste stof voor een grondigere reiniging.

Bosch ProAnimal BGS7PET – Serie | 8 – Stofzuiger zonder zakPerfect voor een huis met huisdieren

Geluidsniveau: 72 db
Zakloos 
Met Dierenhaarborstel, Combizuigmond, Turbozuigmond

De Bosch ProAnimal BGS7PET is de stofzuiger voor mensen met een huisdier. Jouw huisdieren maken een belangrijk onderdeel uit van je leven. Je kunt ze niet missen, maar de haren die ze achterlaten wel. Met de ProAnimal BGS7PET stofzuiger zonder zak van Bosch ben je dierenharen zo kwijt. Deze stofzuiger beschikt over een roterende AirTurbo borstel die zorgt voor maximale opname van dierenharen en stof op alle vloeroppervlakken. De speciaal ontworpen zuigmonden maken het opzuigen van deze haren heel gemakkelijk, ook bij lastig te reinigen vloeroppervlakken. Het gebruik van de AirFresh stofzak bij de stofzuigers met stofzak voorkomt nare geurtjes. Dankzij de zelfreinigende functie maak je de borstel hygiënisch van de sledestofzuigers schoon met één druk op de knop. Zo hou je nog meer tijd over voor je harige vriendjes.

✅ ProAnimal mondstuk voor maximale opname van dierenharen en stof op alle vloeroppervlakken met de eenvoudig te reinigen, draaiende borstel.
✅ SelfClean-system: voortdurend optimale prestaties dankzij het automatische reinigingssysteem.
✅ Power for ALL System: De accu’s zijn uitwisselbaar met alle draadloze 18-volt Home & Garden-gereedschapppen van Bosch
✅ Unieke SensorBagless™ Technology: ongelooflijk stil en buitengewoon krachtig met minimaal onderhoud vereist
✅ QuattroPower System: Hoogwaardige technologie van Bosch voor een uitstekend schoonmaakresultaat bij een laag energieverbruik

Huisdierenhaar verwijderaar voor kleine klussen is deze uitstekend geschikt

Ben jij op zoek naar een haar verwijderaar? Voor kleine klussen
Vakantiehuizen met huisdieren

Vergelijkbare berichten