Beste tips voor diverse tuingereedschappen elektrisch en op accu

De een wordt gek als die de tuin moet onderhouden en de andere komt helemaal tot rust als die de tuin weer helemaal spik en span is. De ander geniet als tuin klaar is. Lekker in de tuin zitten en dan lekker genieten in je eigen tuin die jezelf helemaal naar je eigen hand heb opgebouwd en verzorgd.

Maar daar is de juiste gereedschap voor nodig en hier plaatsen we een aantal gereedschappen wat voor jou het makkelijkst werken is in de tuin.

Elektrisch grasmaaier

Gras maaien in de zomer moet wekelijks gebeuren en in het voor en najaar om de 2 weken.

Voordat je aan de slag gaat zorg dat je altijd de juiste veiligheid heb geregeld b.v oorbeschermers. en veiligheidsbril

 • Aanbevolen voor gazons tot 400 m²
 • Solide, UV-bestendige polypropyleen kast
 • Geïntegreerde draagbeugel
 • Ergonomische grip voor eenvoudige bediening
 • Nauwkeurige en eenvoudige installatie van de grasopvangbak
 • Lamp geeft spanning aan
 • ELM3320 Makita
 • Makita ELM 3320

_______________________________________________________________

Bosch AdvancedRotak 650 Grasmaaier met snoer zorgt voor uitzonderlijke resultaten, terwijl er heel stil en comfortabel kan worden gemaaid. De ProSilence-functie reduceert het geproduceerde geluid met maximaal 75% en filtert door zijn ontwerpkenmerken met een verbeterde akoestiek ook onplezierige geluiden eruit. De hoogteverstelling van de AdvancedRotak beschikt over één eenvoudige knop waarmee één van de zeven maaihoogtes van 25 mm tot 80 mm kan worden gekozen, zodat er direct kan worden begonnen met maaien. Naast maaien kan het LeafCollect-mes worden gebruikt voor het verzamelen van bladeren.

Hoge kwaliteit, goede functionaliteit, duurzaam en betrouwbaar. Dat is wat deze WOLF-Garten S 3200 E Elektrische Grasmaaier kenmerkt. Met een gewicht van 12 kg is deze maaier ideaal voor tuinen tot 150 m². 3-voudig in te stellen maaihoogte. Inclusief grasvangbak van 30 liter inhoud. Eenvoudig op te bergen door de inklapbare duwboom.

Elektrisch Bosmaaier

De bosmaaier wordt vooral gebruikt om te maaien op plaatsen die voor grote machines niet of moeilijk bereikbaar zijn, b.v. hellingen of waar stenen liggen en dan is een bosmaaier perfect.

Met de Bosch AFS 23-37 bosmaaier op snoer kun je kiezen om te bosmaaien met een draad of mes. Met het mes van 23 cm snoei je gemakkelijk hardnekkig onkruid. Met het draad die een diameter van 37 cm heeft, kun je graskanten en gazons bewerken. Dankzij de capaciteit van 950 watt en een vermogen van 1,3 pk is deze bosmaaier geschikt voor het zwaardere werk en levert hij uitstekende snoeiprestaties. De bosmaaier werkt comfortabel met de verstelbare schouderriem en fijne handgreep.

Let op: hou rekening met het gewicht van deze bosmaaier. De bosmaaier weegt 5,3 kilo wat als zwaar ervaren kan worden.

Deze bosmaaier weeg ongeveer 2,5 kg

Dit 2-in-1 eco-friendly tuingereedschap van 1000 W verander je in een handomdraai in een grastrimmer of bosmaaier. Hij trimt het gras in je tuin, maar is ook perfect om hoog onkruid of wildere begroeiing aan te pakken.

Bosmaaier
De bosmaaier heeft een werkbreedte van 230 mm en een lengte van 410 mm. Daarmee snij je moeiteloos door onkruid en hoog gras.

Grastrimmer
Deze grastrimmer heeft een maaibreedte van 380 mm. De dubbele trimmerdraad heeft een diameter van 2 mm en een lengte van 5 m. Zo kan je je graskanten en andere moeilijk bereikbare plekken aanpakken, voor een perfecte afwerking van je gazon. Bovendien is hij voorzien van een tap & go bediening: na een zachte tik op de grond verlengt de draad automatisch.

Elektrisch verticuteerder

Verticuteren is goed om mos en onkruid te bestrijden doe dit in begin en eind van het seizoen.

 • Instapmodel elektrische verticuteermachine aangedreven door 1800W motor, voor het onderhoud van gazons tot 350 m². 
 • Eenvoudige instelling van de verticuteerdiepte door de centrale hoogteverstelling met hendel. 
 • Opvouwbare duwbeugel voor plaats besparend opbergen. 
 • De volledig met schuimrubber beklede duwbeugel is gereedschapsloos in de hoogte verstelbaar voor een maximaal duwcomfort. 
 • Dubbele veiligheidsschakelaar voorkomt plotseling opstarten.

_______________________________________________________________________

De SELECT V 302 E is ideaal om het gazon te verticuteren, zo kunnen licht, lucht, water en voedingsstoffen weer goed doordringen tot de gazonwortels. Verticuteren zorgt er tevens voor dat mos en onkruid minder de kans krijgen om te groeien en schimmels in het gazon worden verminderd. De messen van de verticuteermachine dringen door tot de toplaag van het gazon, het gazonvilt. Hierdoor kan het beluchtingseffect plaatsvinden. De SELECT V 302 E beschikt over een werkbreedte van 30 cm, 10 dubbelmessen en een 5-voudige centrale tandafstelling.

Elektrisch heggenschaar

Een heggenschaar is om je heg te snoeien dit kan recht, maar soms kan je er ook leuke figuren mee maken.

De heggenschaar Universal Hedgecut 60 met snoer is perfect voor het snel en stil snoeien van middelgrote heggen. Onder de ProSilence 91 dB geluiddempende kap gaat een energiezuinige motor van 480 W schuil, die met weinig energieverbruik een optimaal vermogen en optimale prestaties levert en 80% stiller is dan onze toonaangevende heggenscharen. Een slipkoppeling met hoog draaimoment maakt het mogelijk om gemakkelijk en zonder beschadiging van de motor door dikke takken te snijden. De lasergesneden, diamantgeslepen messen van 60 mm met een tandafstand van 30 mm snijden moeiteloos door takken met een diameter tot 30 mm voor snelle en indrukwekkende resultaten. Deze heggenschaar is perfect voor het snoeien van laurier-, taxus-, hulst-, haagbeuken- en haagconiferenheggen.

Einhell Elektrische Heggenschaar GC-HH 9048

De Einhell GC-HH 9048 is een Telescoop Heggenschaar die je bij verschillende onderhoudswerkzaamheden in tuinen en parken van dienst kan zijn. Gebruik deze machine bijvoorbeeld bij het snoeien van hoge takken, bij het knippen van struiken en soortgelijke werkzaamheden. Met een kantelbare kop op deze heggenschaar wordt zeer veel flexibiliteit geboden.

Deze telescoop heggenschaar is voorzien van een krachtige motor met een vermogen van 900 W. De motor levert een onbelast toerental van 1.000 t/min, wat voldoende is voor 2.000 sneden per minuut. De machine beschikt over een metalen tandwielaandrijving wat zorgt voor een uitstekende krachtoverbrenging.

Voor een ergonomische manier van werken is de kop van deze telescoop heggenschaar kantelbaar. Zo kunnen hoge hagen ook aan de bovenzijde moeiteloos geknipt worden. Het snijblad van de machine is gemaakt met lasergesneden en diamant geslepen staal, voor een optimaal resultaat.

Elektrisch bladblazer

De bladblazer mag niet ontbreken in schuur, deze is nodig om bladeren uit tuin of pad en weg weg te halen, want blijft het blad liggen wordt het zwarte prut en kan glad worden.

VONROC 3-in-1 bladblazer – 3300W – Blazen, Zuigen & Versnipperen – 270km/h – Incl. 40L opvangzak

Binnen de kortste keren je tuin weer bladvrij met deze elektrische bladblazer/zuiger van VONROC! Deze krachtige en lichtgewicht bladblazer blaast met gemak het gevallen blad weg van je tuin, terras of oprit. Ook het opzuigen van het blad gaat gemakkelijk, het blad kan ook direct versnipperd worden.

De UniversalGardenTidy is de 3-in-1 oplossing voor efficiënt opruimen van tuinafval. Dit veelzijdige ProSilence tuingereedschap reduceert het geluidsvermogenniveau met wel 75% en produceert een uitzonderlijk laag geluidsniveau van 99 dB (A). Blazen, zuigen, hakselen – wisselen tussen modi gebeurt snel en gemakkelijk. Vochtafstotende vuildeflectors op de opvangzak zorgen ervoor dat water en vuil naar de grond worden geleid. Een metalen ventilator zorgt voor optimale prestaties voor een langere gebruiksduur en de grotere spiraal maakt het verhelpen van blokkades gemakkelijk en veilig. Geniet van flexibel en efficiënt opruimen van de tuin met volledig variabel toerental in zowel blaas- als zuigmodus.

Elektrisch kettingzaag

Snoei je bomen snel en eenvoudig met een kettingzaag en of maak houtblokken voor openhaard

Deze krachtige elektrische kettingzaag van Makita is een uitstekend hulpmiddel bij tuin- en gazonwerkzaamheden.

Een kwaliteitsrail en ketting van Makita zorgen voor optimale zaagprestaties. Daarnaast kunnen de ketting en het zaagblad zonder gereedschap worden afgesteld en verwisseld. Ook zorgt de anti-vibratie besturing voor eenvoudig gebruik en comfortabel werken. De kettingzaag is veilig in gebruik dankzij een overbelastingsbeveiliging, waardoor een veilige werking wordt gegarandeerd. Uiteraard maakt de grote olietank met oliepeilindicator en automatisch kettingsmeersysteem het bijvullen eenvoudig, indien dat nodig is.

Het veiligheidsremsysteem kan de ketting in milliseconden stoppen.

De Bosch UniversalChain 35 kettingzaag met snoer, licht met een gewicht van 4,2 kg en ergonomisch ontworpen voor maximaal gebruikersgemak. Een krachtige motor van 1800 W met een kettingsnelheid van 12 m/s zorgt voor snelle zaagprestaties. Het compacte Bosch SDS-systeem maakt het mogelijk om de ketting zonder extra gereedschap en eenvoudig te spannen en onderhouden. Een groot oliereservoir aan de zijkant met een handige dop met bandje garandeert gemakkelijk bijvullen van het automatische kettingsmeersysteem. Een robuuste terugslagrem garandeert een volledige kettingstop voor veiligheid. Deze kettingzaag is gemakkelijk te gebruiken en wendbaar, zodat hij ideaal is voor het zagen van houtblokken, takken en kleine tot middelgrote bomen.

Elektrisch Hogedrukreiniger

Hoge drukreiniger is zeer makkelijk voor je terras en vlonder

 • Hogedrukreiniger met een maximale wateropbrengst van 360 liter per uur.
 • Hogedrukreiniger voor thuisgebruik.
 • Ideaal voor bijvoorbeeld het reinigen van motorfietsen, tuinmeubilair en balkons.
 • Uitgerust met een duurzaam aluminium pomphuis en RVS plunjers.
 • Voorzien van 5,0 meter waterslang tussen de machine en de spuitlans.
 • Het schoonspuiten van je (vlonder) terras of muur met de meegeleverde terrasreiniger.
 • Het reinigen van je terras, gevel of muur met reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor hogedrukreinigers. Deze voeg je gemakkelijk toe aan de schoonmaakmiddelentank (reinigingsmiddel niet meegeleverd).
 • Het reinigen van je auto, caravan of camper met bijvoorbeeld een Ultra Foam Cleaner, welke geschikt zijn voor dit type hogedrukreinigers. Deze voeg je gemakkelijk toe aan de schoonmaakmiddelentank (reinigingsmiddel niet meegeleverd)

Deze krachtige hogedrukreiniger van VONROC heeft een vermogen van 1800W, levert 420 liter per uur aan water en doet dit met maximum werkdruk van 140 bar. Je klus is gereed voor je het weet! Dit model is voorzien van een ingebouwd schoonmaakmiddelen reservoir en daarom ook zeer geschikt voor het reinigen van objecten met daarvoor geschikte reinigingsmiddelen.

Accu tuingereedschap

Waarom accu tuingereedschap, geen gedoe met die snoeren, alleen nadeel als het de accu leeg is, dat het weer even duurt dat het is opgeladen, maar voor kleine klussen altijd makkelijk. Of koop een extra accu erbij.

Accu grasmaaier
Makita DLM330RT LXT 18 V grasmaaier 33 cm 5,0Ah accu (1st.) snellader in doos

Zorg ervoor dat uw gazon de afgunst van uw buren is met de Makita DLM330RT LXT 18 V grasmaaier! Dit oplaadbare wonder is het perfecte gereedschap voor uw kleine tot middelgrote tuin. Niet alleen is het ergonomische ontwerp ideaal voor eenvoudige opslag in een ruimtebesparende verticale positie, maar het wordt geleverd met een verstelbare duwbeugel en een mulchplug voor een goede verzorging van het gazon. Bovendien is hij compleet met een zachte start, elektrische rem en biedt hij meer dan genoeg praktische mogelijkheden met zijn batterijbescherming, lage geluidsproductie (82,4 dB) en 8 maaihoogtes van 20-75 mm, samen met een enorm maaigebied van 450 m², waardoor hij perfect is voor elk soort terrein. Bovendien ben je verzekerd van maximale prestaties, want deze krachtpatser heeft een indrukwekkende onbelaste snelheid van 4.300min-1, een opvangcapaciteit van 30 liter en een werktijd van 22 uur dankzij één BL1850B accu – ongelooflijk toch?

Beschrijving

Eerste 18 V (1 st.) accu-aangedreven grasmaaier voor kleine tot middelgrote gazons.
Standaard geleverd met Mulchplug voor een goede verzorging van het gazon.
Duwbeugel gereedschapsloos te verstellen voor makkelijk opbergen in plaats besparende verticale positie.
Lage verbruikskosten door minder onderhoud en het ontbreken van brandstof en olie.

De Einhell GE-CM 18/30 Li Kit is een Accu Grasmaaier

De Einhell GE-CM 18/30 Li Kit is een Accu Grasmaaier welke helpt om de tuin netjes te maken. Dankzij het gebruik van een accu is deze grasmaaier bijzonder milieuvriendelijk. Het onbelast toerental van de machine is 3.500 t/min en er word een maaibreedte van 30 cm gegenereerd. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor wat betekend dat er meer vermogen word geleverd en de machine een langere levensduur heeft. Daarnaast hoef je geen versleten koolborstels te vervangen. De behuizing van de grasmaaier is gemaakt van sterk slagvast kunststof. Er is een centrale maaihoogteverstelling welke verstelbaar is in 3 standen (30 – 70 mm). Een inklapbaar handvat maakt ruimtebesparend opbergen mogelijk.

Perfect voor tuinen tot 1000 m²

De Landroid kan met behulp van een plug-in unit worden opgewaardeerd met de nieuwste functies.
Gemakkelijke reiniging: De Landroid kan worden gewassen met de tuinslang.
Zelf nivellerende maaischijf: Verbetert de maai prestaties bij ongelijke tuin
Zijlading: nette en overzichtelijke laadruimte
Links- en rechtsom draaiende maaischijf vermindert het verwisselen van de messen met de helft.
Anti-diefstal
PIN-code voor beveiliging tegen diefstal, Landroid kan niet starten in geval van diefstal
Het slot in APP kan de Landroid buiten de grasmat/het netwerk uitschakelen.
keert na het maaien automatisch terug naar het dockingstation
Automatisch opladen wanneer de batterij bijna leeg is
Weerbestendige constructie
De regensensor geeft hem de opdracht om terug te keren naar het laadstation als het regent.
Veiligheidssensoren verhinderen het draaien van het blad bij het heffen of kantelen.
Snij-/mulchsysteem met 3 zwenkbare messen
Digitaal display voor het instellen en programmeren van de PIN-code

Accu bosmaaier / trimmer
Makita DUR190UZX3 18V Trimmer U-Greep Body in Doos
 • De 18 V LXT Makita Accu past op ruim 200 machines.
 • Comfortabele en geluidsarme 18 V grastrimmer, ideaal voor het onderhoud van tuinen.
 • Optimaal vermogen door plaatsing van de koolborstelloze motor direct boven de maaikop.
 • Zeer geschikt voor het maaien van graskanten, licht onkruid en fijner materiaal.
 • Stil en milieuvriendelijk door het gebruik van Lithium-ion accu.

_________________________________________________________________________

Geen zorgen met deze kantenmaaier van Currero heb je het gras zo weer op maat. De kantenmaaier is draadloos en je krijgt er 2 gratis accu en een lader er bij. Binnen 1 uur is hij opgeladen en zo ben je niet de hele dag kwijt aan het wachten op je accu. De kantenmaaier heeft een Comfortabele handgreep voor een natuurlijke beweging voor ergonomisch maaien. Uitermate geschikt voor het snel en effectief maaien van groot groen en hardnekkig onkruid. Acculader en accu meegleverd zo hoef je niet te wachten op losse onderdelen.

Superlicht, supersterk! De nieuwe accugereedschapslijn van FUXTEC!

U wilt dat uw werk ongecompliceerd is, zonder veel moeite en met een zo laag mogelijk geluidsniveau?
Dan is de nieuwe 20V snoerloze lijn van FUXTEC de juiste keuze voor jou!

Gebruik de “one battery for all” -methode om zo kosteneffectief en eenvoudig mogelijk aan de slag te gaan met de snoerloze tuintechnologie van FUXTEC.
De 20V-lijn omvat een breed scala aan tuingereedschap en een gloednieuwe gereedschapslijn voor de doe-het-zelver.

De 20V snoerloze grastrimmer / bosmaaier van FUXTEC heeft genoeg vermogen voor uw kleine gazons. Het is gemakkelijk te hanteren en erg stil.

Accu verticuteerder
Zonder accu

De Einhell Accu Verticuteerder GC-SC 18/28 Li Solo biedt draadloze vrijheid in de tuin. Eén accu voor alle machines luidt het motto van de Power X-Change-productlijn: De accu’s, laders en machines van deze productlijn zijn flexibel met elkaar te combineren. De accu verticuteermachine wordt aangedreven door een koolborstelloze elektromotor. De kogelgelagerde messenwals werkt zich krachtig en toch gazonvriendelijk met de 12 roterende messen door het groen. Hierbij zorgt de 3-traps werkdiepte instelling met parkeerpositie voor comfortabel gebruik.

De duwboom is inklapbaar en in hoogte verstelbaar en kan ideaal op de gebruiker worden ingesteld. De brede wielen beschermen het gazon. De werkbreedte is 280 mm. Dankzij de slagvaste kunststof behuizing is de accu verticuteermachine zeer robuust en duurzaam. De accu verticuteermachine is optioneel uit te breiden als 3in1-combi-machine met beluchtingsrol en opvangzak. Afhankelijk van de gebruikte accu wordt de verticuteermachine aanbevolen voor gazons met een oppervlakte tot 200 vierkante meter. Een 18 volt accu is nodig voor de werking. Geleverd zonder accu en zonder lader. Deze zijn los verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische starter-kit.

Losse accu

De Einhell 18V/3.0Ah Power X-Change Plus Accu maakt deel uit van het multifunctionele en volledig uitwisselbare Power X-Change accusysteem van Einhell. De Power X-Change oplaadbare accu’s kunnen universeel worden gebruikt voor het leveren van kracht en vermogen aan elke Power X-Change Tools & Tuin machine.

Accu heggenschaar

De krachtige accu-heggenschaar HS 18-201-05 is een betrouwbaar tuingereedschap en is ideaal voor gebruik rondom het huis en in de tuin voor het trimmen en inkorten van o.a. heggen en struiken. Dankzij de werking op batterijen biedt de heggenschaar de grootste bewegingsvrijheid. Als het snoeien klaar is kunt u de heggenschaar gemakkelijk en veilig opbergen met de meegeleverde mesbescherming.

Kärcher Accu Heggenschaar HGE 36-60 en inclusief starterpack oplader & Accu 36/50 – 36 Volt – tot wel 600 m heg per acculading

Met behulp van de high-end Kärcher HGE 60 accu heggenschaar met een zwaardlengte van 60 cm kun je snel grote en dichtbegroeide heggen en struiken met takken tot 26 mm snoeien. Per acculading kun je tot wel 600m snoeien. De heggenschaar heeft twee verschillende snelheidsstanden, eentje voor dunne en eentje voor dikke takken. Dankzij het vlijmscherpe mes krijg je een strak en mooi snijresultaat. Deze lichtgewicht heggenschaar heeft een 180 graden draaibare handgreep waardoor je zowel ergonomisch verticaal als horizontaal kunt werken. Verder wordt er een handige ‘snoeikam’ meegeleverd waardoor er geen snoeiafval boven op de heg achterblijft.

De heggenschaar zal niet onbedoeld starten dankzij een ingebouwde veiligheid die je met twee handen moet ontgrendelen.

Accu snoeischaar

Wanneer je een tuin met planten hebt heb je geen andere keuze dan de planten af en toe bij te snoeien. Op deze manier houdt je de planten in de gewenste vorm en kunnen ze optimaal in bloei staan. Er zijn zelfs hoveniers die beweren dat wanneer je bepaalde planten snoeit ze extra vruchtbaar zijn. Kortom het bijhouden van een tuin is een kunst apart. Hier heb je dan ook het juiste apparatuur voor nodig…

De Thuys® Snoeischaar is een krachtige elektrische snoeizaag die volledig draadloos is. De schaar wordt geleverd met een GRATIS extra accu, een opbergkoffer en met een flesje onderhoudsolie. De snoeizaag ligt lekker in de hand en heeft dan ook de perfecte grip om moeiteloos jouw planten en bomen bij te snoeien. Ideaal!

Accu-oplaadbare snoeischaar voor het knippen en snoeien van takken in fruitboomgaarden, wijngaarden.

 • Belangrijkste materialen: PVC, Metaal
 • De kleur zwart
 • Laadspanning: 110-220V
 • Oplaadtijd: 1-1,5 uur
 • Werktijd: 3-4 uur
 • Voor piekvermogen: 500W
 • Nominaal vermogen: 100W
 • Maximaal Snijden: 30mm
 • Werktemperatuur: -10℃~60℃
Accu bladblazer
 • Draadloze bediening, veiliger.
 • Met luchtblaasfuncties.
 • Lichtgewicht en draagbaar ontwerp, gemakkelijk te dragen en te bedienen.
 • Ergonomisch ontwerp, antisliphandvat, langdurig gebruik doet geen pijn aan de handen.
 • Krachtige koperen kernmotor zorgt voor krachtige zuigkracht en wind.
 • De schaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat veroudering van de machine kan voorkomen.
 • Blaasfunctie is vrij te bedienen, gemakkelijk te hanteren in elke hoek van het huis.
 • Krachtige motor met constante temperatuurtechnologie wordt gebruikt om stabiele prestaties te garanderen bij gebruik met hoge intensiteit.
 • Verwijder het stof van de moederborden, computerbehuizing en voeding. Verwijder gemakkelijk stof/haarafval van beddengoed, hoeken, bedbodems, tapijten, meubels, enz.

Wilt u ook uw terras/tuin er bladvrij bij hebben liggen?

De CORFAS bladblazer zorgt ervoor dat uw tuin is een mum van tijd weer netjes en bladvrij, zonder gedoe met verlengkabels of schadelijke uitlaatgassen. In deze set vindt u bovendien een 4000mAh accu en een bijhorende lader, zodat u direct aan het werk kunt.

✓ Snoerloos
✓ 5 snelheden
✓ Licht gewicht

Snoerloos
De bladblazer van CORFAS is snoerloos en het grote voordeel van snoerloos bladblazen is uiteraard geen verlengsnoeren en geen brandstof. Met dit laatste wordt bedoeld dat er geen uitlaatgassen zijn en dat het dus heel milieuvriendelijk werken is.

5 snelheden (136km/u)
De CORFAS bladblazer heeft 5 verschillende standen, waardoor u zelf de blazer naar uw gewenste blaasniveau kunt aanpassen en kunt inspelen op elke situatie. De bladblazer heeft een topsnelheid van 136km/u zo beschikt u over de nodige blaaskracht om uw tuin weer spic en span te krijgen.

Accu kettingzaag

Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform.

Deze BLACK+DECKER GKC3630L25-QW lichtgewicht kettingzaag is ontworpen om snoeien zo comfortabel mogelijk te maken. Het ergonomisch ontwerp zorgt voor een optimale balans tijdens het snoeien en door de comfortabele handgrepen geniet je van een betere wendbaarheid en een hoger gebruiksgemak.

Het gereedschapsloos kettingspansysteem laat toe om de ketting heel eenvoudig en snel te monteren en af te stellen zonder extra tools. De ketting wordt automatisch gesmeerd dankzij een geïntegreerd smeersysteem. Deze kettingzaag heeft een groot en eenvoudig te vullen olietank waardoor de kans op het morsen van olie vermindert is. Dankzij de krachtige 36V 2.5Ah Lithium-ion batterij kan je per acculading ca. 560 zaagsneden van gemiddeld 3,5 cm maken. Door de 30 cm zwaardlengte is deze kettingzaag geschikt voor het zwaardere zaagwerk in je tuin.

Brandstofloze kettingzaag Deze accukettingzaag werkt op een krachtbron van 2 x 18V accu in serie geschakeld. Deze professionele kettingzaag werkt dankzij de accu stil, milieuvriendelijk en tegen lage verbruikskosten. Het lagere gewicht, de verminderde trillingen en het achterwege blijven van een brandstofgeur optimaliseren het gebruiksgemak.

In deze machine zit de OR-60 motor, speciaal aan deze motor is dat niet het anker rond draait, maar bij deze motor zorgt het veld voor de aandrijving van de ketting. Deze techniek maakt het mogelijk om een hoog constant vermogen te leveren. De elektromotor van de DUC355 vraagt weinig onderhoud. Bijvullen met dure brandstof is niet meer nodig. Dit bespaart tijd en zorgt ook voor lagere verbruikskosten. gebruikersvoordelen; *Stil in gebruik *Mileuvriendelijk *Lage verbruikskosten *Minder trillingen *Lager gewicht *Geen brandstofgeur * De 18 V LXT Makita accu past op ruim 200 machines. *

Door compacte bouw en laag gewicht ideaal voor snoeiwerkzaamheden. * Professionele kettingzaag met lage trillingen, lage geluidsproductie, laag gewicht en zonder uitstoot van schadelijke stoffen. * Hoge kettingsnelheid, 20 m/s, voor een goed snoeiresultaat. * Kettingwielbeschermkap met geïntegreerde moeren, voorkomt kwijtraken. * Dubbel accu systeem: het gemak van 18 V, de kracht van 36 V. * Traditionele kettingspanner. * Stil en milieuvriendelijk door het gebruik van Lithium-ion accu. * Lage verbruikskosten door minder onderhoud en het ontbreken van brandstof. * Uitwisselbaar met en zonder sterbeveiligde accu’s en met een combinatie van de twee. * Uitgerust met acculading waarschuwingssysteem: één voor elke accu.Makita DUC355Z 2×18 V Kettingzaag 35 cm

Accu hogedrukreiniger

Voor iedereen die onderweg een reinigingsoplossing nodig heeft: de compacte en lichtgewicht
reiniger van Kärcher. Dankzij de geïntegreerde lithium-ion accu en het afneembare extra grote
waterreservoir kun je bijvoorbeeld je fiets of vuile wandelschoenen reinigen, zelfs zonder een
elektrische of wateraansluiting. Met een zachte maar efficiënte lagedruk vlakke straal is de
lagedrukreiniger ideaal voor delicate oppervlakken. Een LED-display geeft ook aan wanneer de accu
bijna leeg is of wordt opgeladen. Verschillende accessoireboxen zijn beschikbaar voor een breed
scala aan toepassings- en uitbreidingsopties.

Powerplus Dual Power Accu Hogedrukreiniger POWDPG80621 – 20V – 25 bar – 170l/uur – Inclusief 20V accu & lader

Deze praktische accuhogedrukreiniger van Dual Power is ideaal in tal van situaties. Het toestel heeft een licht gewicht en is eenvoudig mee te nemen. De Dual Power hogedrukreiniger is uitgerust met een krachtige borstelloze motor. Deze heeft een lange levensduur, zorgt voor een langere acculooptijd en heeft minder onderhoud nodig.

Waarvoor is de accu hogedrukreiniger geschikt?

Deze draagbare hogedrukreiniger van Dual Power is geschikt voor diverse schoonmaakklussen. Dankzij de 6m lange aanzuigslang is geen wateraansluiting nodig, waardoor hij water kan opzuigen uit watertonnen, rivieren, beekjes en meer. Dat maakt deze accu hogedrukreiniger ideaal voor onderweg.

Dankzij de regelbare werkdruk van maximaal 25 bar kan je er onder andere je fiets of mountainbike, caravan, auto of tuinmeubels mee afspuiten. Voor een extra schoon resultaat kan je de meegeleverde zeepfles gebruiken, waarmee je rechtstreeks reinigingsmiddel kan gebruiken.

Met de keuzeschakelaar kan je eenvoudig tussen lage en hoge druk wisselen. Daardoor pas je de waterdruk eenvoudig aan de taak aan. Zo kan je ook delicate onderdelen van je fiets schoonmaken, zonder deze te beschadigen.

Veiligheid oorbeschermers en veiligheidsbril

Voordat je aan de slag gaat zorg dat je altijd de juiste veiligheid heb geregeld b.v oorbeschermers. en veiligheidsbril

******************************************************************************************************

Hovenier nodig in zuid- Holland

Geen tijd of geen interesse om uw tuin te doen!! Wij staan klaar voor U

Bas van Egmond Hovenier is een jong en hedendaags bedrijf dat volledig of gedeeltelijk tuinonderhoud of de aanleg ervan verzorgt. Wij zijn gevestigd in Oegstgeest / Leiden en werken in deze regio. ( straal van 25 km )

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en doen dit met de grootste zorg voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Niet iedereen heeft de tijd of mogelijkheid om nog zelf in zijn tuin werken, en daarom verzorgen wij dit voor u.

U kan ook terecht voor bestrating, plaatsen van schuttingen, tuinhuisjes en dergelijke.

Heeft u interesse, bel ons op 0641932223  na 17.00 uur of mail naar vanegmondbas@gmail.com Website:  https://www.basvanegmondhovenier.nl/

Warentuin banner - Het online tuincentrum voor elk budget

Vergelijkbare berichten