THIB organisatie. Organisatie in Braderieën Nederland ( veilig markten organiseren)

Voor info en overige markten / braderieën zie website https://thiborganisatie.nl/

Braderieën en markten in Nederland in steden , aan de kust en campings worden er elke week markten georganiseerd door THIB Organisatie.

Een organisatiebureau zoals THIB organisatie regelt het complete aanvraag en blijf vanaf het begin tot het einde op de markt.

Reclame en promotie.

Niet alleen de attracties en het entertainment, maar ook de posters en advertenties kunnen door ons in eigen beheer worden gemaakt.

Wij vragen ook altijd de winkeliers om tijdens de braderie een positieve bijdrage te leveren door een kraam te reserveren voor hun eigen zaak. Deze hoeft niet altijd opgevuld te worden met koopjes, maar kan ook gebruikt worden voor promotie van nieuwe producten of diensten.

Wij brengen u een gevarieerd aanbod aan branches en entertainment. Wij verzorgen het complete evenement van vergunning tot en met de schoonmaak na afloop, uiteraard in samenspraak met u.

Braderieën organiseren doe we van THIB organisatie meestal tot 45 kramen in vele steden in het land, maar we hebben een paar uitschieters zoals in Papendrecht op 27 april staan er 150 kramen

Paardenmarkt Voorschoten op de laatste zaterdag van juli staan er ongeveer 140 kramen, dit komt door mede dat deze markten al zolang bestaan en tienduizenden bezoekers trekt.

In Noordwijk aan zee organiseert THIB Organisatie 6 maandagen vanaf 10 juli bij de Boulevard in Noordwijk (ZH) een cadeau markt.

Aan de kustplaatsen zoals Zandvoort waar veel toeristen aanwezig zijn zowel buitenlandse als Nederlanders wordt er 2e Pinksterdag en op de donderdagen vanaf 20 juli t/m 10 augustus bij de Boulevard in de vakantie leuke markten georganiseerd. Soms staan er in de zomer zandbeelden opgesteld.

Er worden diverse Creamarkten georganiseerd met combinatie braderieën en dit is een mooie combinatie, want is aantrekkelijker voor de bezoekers en voor elk wat wils. De meeste van deze markten organiseren we centrum van Amstelveen, maar hebben op een aantal andere locaties ook deze combimarkt.

Centrum Amstelveen

Campingmarkten voor de gasten van het park

Het is altijd weer leuk om voor de campinggasten een mooie en mooi mix aan kramen neer te zetten en diverse kinderattracties te plaatsen. THIB organisatie organiseert op Camping Samoza en Camping RCN Zeewolde . Deze campings zijn behoorlijk groot en op camping Samoza kan je als gast 4 honden meenemen en staat heerlijk bij de bossen. RCN Zeewolde lig bij het water en is mogelijkheid om sloepen en boten te huren om heerlijk te varen en of te vissen.

Kinderattracties mogen niet ontbreken

Kinderattracties op een markt / braderie aak het extra gezellig en nog leuker is het als deze gratis zijn en dat wordt regelmatig aangeboden door o.a. winkeliersverenigingen.

Maar attracties kunnen ook buiten een markt worden gehuurd voor een feest of dergelijk (tijdsduur 4 uur) Kinderkermis is te huur bij THIB organisatie. Vanaf Leiden eerste 20 km vrij.

Vergelijkbare berichten