|

Karten,Lasergamen,24 verschillende cellen Urban Minigolf, Voetbal aan een elastiek te Zoetermeer ( ZH )

Voor jong en oud kan je terecht in Zoetermeer om je eigen te vermaken voor even maar je kan ook de hele dag/avond hier terecht, alleen of met een hele groep. Boek op tijd, want deze spellen zijn best gewild. Alle spellen zijn overdekt.

Bij Gamecity breng je de tijd voor, tijdens en na de activiteiten door in de gezellige horeca. Wij begrijpen goed dat deze plek lekker moet aansluiten bij het leuke uitje. Onder het genot van een hapje en drankje napraten over de activiteiten van zojuist, of lekker even bijpraten tijdens een diner of buffet. Alles is mogelijk en het personeel staat graag voor je klaar.

Karten
KARTEN

Karten op één van de snelste banen van de regio? Dan ben je bij GameCity Zoetermeer aan het juiste adres! Karten is mogelijk voor zowel kleine als grote groepen. Een heat karten duurt 10 minuten. Reserveer eenvoudig één of meerdere heats online.

Bij GameCity Zoetermeer bieden we stoere en betaalbare kartraces aan. Zo is de Sprint Race, inclusief bekerset, beschikbaar voor € 33 p.p. Naast de Sprint Race is er ook nog een Grand Prix Race voor de echte racefanaten. De Grand Prix Race is €57,50 per persoon inclusief een bekerset. Tijdens de races kunnen er minimaal 10 en maximaal 14 personen tegelijk op de baan racen.

TWEE TYPE KARTS

Wij beschikken over twee type karts. De kinderkarts zijn vanaf minimaal 1,35m en de volwassen karts vanaf minimaal 1,60m.

SCORELIJSTEN KARTEN

Sinds kort zijn wij overgestapt naar digitale scorekaarten bij het karten. Op deze manier verminderen wij de verspilling van het papier bij Gamecity.  Kies je heatnummer, klik op downloaden en delen maar!

ECOMAXX BRANDSTOF

Bij Gamecity rijden wij op brandstof van Ecomaxx. Ecomaxx levert bij ons schone brandstoffen voor een maximale snelheid op onze kartbaan. Ecomaxx biedt schone, lang houdbare brandstoffen voor specifieke toepassingen die zorgen voor maximale prestaties. De brandstoffen bevatten zo min mogelijk schadelijke stoffen en is daarmee schoner, tot wel 99%.

LASERGAMEN
Lasergamen

LASERGAMEN

Een spannend teamspel voor alle leeftijden! Lasergamen bij GameCity Zoetermeer is een unieke ervaring. In een donkere, door blacklight verlichte ruimte, neem je het in twee of meerdere teams tegen elkaar op! 

Een potje Lasergamen duurt 12 minuten. Je krijgt een vest en een lasergun. Hierop wordt bijgehouden hoe vaak je geraakt bent en hoeveel tegenstanders je zelf hebt weten uit te schakelen. Aan het einde van elke heat lasergamen ontvang je ook een uitdraai met daarop jouw individuele scores en die van je team. Een potje lasergamen kost € 10,- per persoon, of maar € 7,- als je al een andere activiteit hebt gedaan.

  • Speel 12 minuten lasergame in onze lasergame area!
  • Versla jij jouw vrienden door de meeste punten te behalen?
  • Reserveer online voor € 10,- per persoon.
Prison Island
Prison Island

Prison Island daagt je uit in verschillende soorten minigames, waarbij meerdere vaardigheden worden getest! De cellen bevatten fysieke, tactische of technische opdrachten voor zowel jong als oud! Het complex bestaat uit een lang gangenstelsel met maar liefst 24 cellen. Bepaal zelf welke cellen jullie uit willen proberen! Je speelt in teams van 2-5 personen. Er is altijd maar één manier om te ontsnappen: samen. Iedere cel heeft een eigen unieke opdracht die uitgevoerd moet worden binnen 2 tot 5 minuten. Probeer samen met je groepje zo veel mogelijk punten te behalen. Je krijgt één sleutel per team om de cellen naar binnen te gaan.

Midgetgolf
Urban Midgetgolf

Probeer onze nieuwste activiteit Urban Minigolf!

Als je door onze horeca loopt kom je uit bij ons Urban midgetgolf parcours. Daar vind je het schitterende decor van onze midgetgolf, de start bevindt zich naast de arcadegames. Wij hebben een achttien holes uniek urban midgetgolf parcours in een unieke glow in the dark omgeving, de holes zijn verdeeld over 2 verdiepingen met glowgolf effecten. In Gamecity is elke hole een ware uitdaging en beleving.

Duur activiteit +/- 60 minuten

In GameCity vind je niet alleen het vermaak dat hoort bij midgetgolf, maar val je ook van de ene verbazing in de ander om de creatieve holes, de unieke uitdagingen en de overweldigende omgeving van ons minigolfbaan. Het parcours is verdeeld over 2 verdiepingen, echt “glow in the dark” midgetgolf! In hoeveel slagen tik jij het balletje door onze golfbaan heen?

Midgetgolf wordt steeds populairder. Dat is niet zo gek, want het is ook hartstikke leuk en spannend met onze glow in the dark golfbaan. De Urban midgetgolfbaan is ondertussen onze zesde attractie waar jij samen met je vrienden, familie, of collega’s heerlijk kunt genieten van een gezellige middag of avond.

  • Geschikt voor iedereen
  • 18 unieke holes in Urban en Glow in the dark stijl!

Midgetgolfen is helemaal niet saai of langdradig. Met het spelen van ons uitdagende parcours ben je ongeveer 60 minuten bezig en je betaald hier slechts € 10,00 per persoon voor. Ook voor kinderfeestjes is een Urban midgetgolf hartstikke leuk dit kan uiteraard ook in combinatie met van onze andere activiteiten.

Voetbal aan elastiek
BUNGEE SOCCER

Hek open! Ken je die uitspraak tijdens het voetballen? Die voetballer die de bal zelf over de achterlijn rent. Dat is met Bungee Soccer in ieder geval niet mogelijk. Doordat je in een special lifejacket wordt gehesen heb je minder bewegingsvrijheid. Dit maakt het voetbal een stuk moeilijker, maar minstens zo spannend!

30 MINUTEN UITLEVEN!  

De lifejackets zitten met een elastiek en een grote veer aan het plafond vast. Samenspelen is hierdoor een must. Het balletje laten rollen, zoals dat zo mooi heet! “Hey, pak je eigen bal”, wordt hier niet geroepen. Voor deze activiteit zijn minimaal 8 personen nodig. Heerlijk muziekje op de achtergrond en lekker 30 minuten uitleven met een gezellige groep vrienden!

WAT GA JE DOEN?

  • Speel 30 minuten Bungee Soccer
  • Speeltijd afhankelijk van de groepsgrootte (minimaal 8 personen)
  • Reserveer online voor € 10,00

Vergelijkbare berichten