Essentiële PC Beveiligingssoftware en Tips voor Domeinnamen voor je Eigen Website

Antivirusprogramma’s: Deze detecteren en verwijderen malware, virussen en andere bedreigingen. Voorbeelden zijn Norton, McAfee, Bitdefender en Kaspersky.

Firewalls: Ze controleren het netwerkverkeer en kunnen ongeautoriseerde toegang blokkeren. Windows en Mac hebben standaard firewalls, maar er zijn ook speciale programma’s zoals ZoneAlarm.

Anti-Malware Tools: Deze zijn gericht op het verwijderen van specifieke malware, zoals spyware en adware. Malwarebytes en Spybot zijn voorbeelden van zulke programma’s.

VPN (Virtual Private Network) Software: Voor privacy en beveiliging bij gebruik van openbare netwerken. ExpressVPN, NordVPN en CyberGhost zijn populaire opties.

Tips voor het kiezen van domeinnamen:

Houd het eenvoudig en gemakkelijk te onthouden: Korte namen zonder spelfouten werken het beste.

Relevantie: De naam moet de inhoud of het doel van je website weerspiegelen.

Vermijd streepjes en cijfers: Dit kan de domeinnaam moeilijker te onthouden maken.

Check beschikbaarheid op sociale media: Zorg ervoor dat de gewenste naam ook beschikbaar is op platforms zoals Facebook, Twitter, en Instagram.

Kies de juiste extensie: De .com-extensie is vaak het meest gewild, maar overweeg ook andere extensies zoals .net, .org, of land-specifieke extensies als deze beter bij je website passen.

Kijk eens op website THIB , voor schoonmaakdomeinnaam en events

ComputerComputer

Software

Bescherm 3 apparaten voor de prijs van 1!

Koop Norton security deluxe nu voordelig voor dezelfde prijs als Norton Security Standard! Je kunt dus 3 apparaten beschermen voor de prijs van 1.

Norton Security bewijst zich al jaren als het beste programma om je pc, mac, tablet en smartphone te beschermen. Het beschermt je niet alleen tegen virussen maar zorgt er ook voor dat je onbezorgd online kunt surfenwinkelen en bankieren. Wil je je computer, smartphone en tablet optimaal beveiligen? Dan is Norton Security Deluxe 2022 kopen een goede beslissing.

Norton 360 Deluxe 2022 beschermt je pc of Mac, laptop, smartphone en tablet tegen virussen, spyware, malware, phishing, hackers en andere bedreigingen. Je installeert de software op maximaal 5 apparaten. Inclusief 50Gb Cloudopslag.

Het meest uitgebreide pakket van McAfee is nu nog beter!

Privacy en anonimiteit zijn in de digitale wereld van tegenwoordig steeds belangrijker geworden. Om je computer, smartphone en tablet nog beter te beveiligen is het heel handig om die apparaten onzichtbaar en niet te traceren te maken als je het internet op gaat. McAfee Total Protection 2022 is nu uitgebreid met VPN en zorgt ervoor dat je anoniem op internet zit.

Nu met VPN Inbegrepen.

Alleen bij aankoop krijg je betere beveiliging met McAfee Safe Connect VPN meegeleverd in je licentie. Je krijgt dus Total Protection EN een McAfee VPN die je op 5 apparaten tegelijk kunt gebruiken. De VPN verbinding zorgt ervoor dat je veilig en anoniem online kunt gaan.

Ruimtetekort? Gratis upgraden naar 6 Apparaten…

Tijdelijke actie, bij Licentie2GO krijg je nu 6 installaties voor de prijs van 5. Pak die gratis upgrade via deze link: Norton Deluxe 6 apparaten (VPN en Online back-up niet inbegrepen). Geef die 6e installatie gerust cadeau, of gebruik hem voor je mobiel of tablet.

Bitdefender Premium Security 2022 5 Apparaten 2 jaar

Het allernieuwste pakket van Bitdefender Premium Security is de nieuwste samenvoeging van de ultieme en krachtige bescherming van Bitdefender die u gewend bent te samen met onbeperkt VPN! Zo heeft u alles wat u nodig hebt voor uw online gebruik, de beste beveiliging en privacy voor uw digitale vrijheid.

NordVPN biedt u anoniem toegang tot het Internet. Via één van de 5000+ servers over de hele wereld maak u een veilige VPN-verbinding naar het Internet zodat niemand u meer kan volgen, zodat add-trackers geblokkeerd worden en zelfs uw Internetprovider niet meer kan zien wat u online bekijkt of doet.

NORD VPN heeft nu ook een nieuwe functie toegevoegd, Threat Protection. Door Threat Protection in te schakelen worden je gedownloade bestanden op malware gescand en trackers, advertenties en gevaarlijke websites geblokkeerd. Met slechts één klik op de knop kun je het internet ervaren zonder opdringerige tracking of censuur, blijf je veilig op wifi-netwerken en voorkom je het lekken van onversleutelde gegeven door je mobiele apps.

Windows 10

WINDOWS 10 PROFESSIONELE OEM

Heeft u een upgrade naar Windows 10 Pro nodig? want we kunnen u daarbij helpen. Een Windows 10 pro-sleutel is vertrouwd en gemakkelijk te gebruiken. Dit besturingssysteem van Microsoft bevat veel nieuwe functies. Het start snel op en wordt sneller hervat, heeft geoptimaliseerde beveiligingsfuncties om u te beschermen en is ontworpen om te werken met software en hardware die u al heeft.

Uw Windows pro licentie en digitale download worden via e-mail geleverd.

WINDOWS 10 PROFESSIONELE DETAILHANDEL

Heeft u een upgrade naar Windows 10 nodig? Zoek dan niet verder, want we kunnen u daarbij helpen. Een Windows 10 Pro-sleutel is vertrouwd en gemakkelijk te gebruiken, met veel overeenkomsten met Windows 7, inclusief het Start-menu. Het start snel op en wordt snel hervat, heeft meer ingebouwde beveiliging om je te beschermen en is ontworpen om te werken met software en hardware die je al hebt. Een Windows 10-download was nog nooit zo eenvoudig.

De Windows Pro-sleutel (licentie + digitale download) wordt geleverd via e-mail

Windows 11 Professioneel

Heeft u een Windows 11 Pro-upgrade nodig? we kennen u daarbij helpen. Een Windows 11 pro-sleutel is vertrouwd en gemakkelijk te gebruiken. Windows 11 biedt een rustige en creatieve ruimte waar u uw passies kunt nastreven door middel van een frisse ervaring. Van een vernieuwd Start-menu tot nieuwe manieren om in contact te komen met je favoriete mensen, nieuws, games en inhoud, Windows 11 is de plek om op een natuurlijke manier te denken, uit te drukken en te creëren.

WINDOWS SERVER STANDAARD 2019

Windows Server 2019 is gebouwd op de sterke basis van de vorige versie. Windows Server 2019 Standard brengt nieuwe functionaliteiten waarmee u cloud-native apps kunt maken en traditionele apps kunt moderniseren met behulp van containers en microservices.

Uw Server 2019-licentie en digitale download worden via e-mail geleverd.

WINDOWS SERVER 2016 STANDAARD

Windows Server 2016 Standard bevat alle kernfunctionaliteiten van Windows Server. Alle nieuwe functies maken dit de beste versie ooit van Microsoft. Ontdek alle nieuwe functionaliteiten!

U ontvangt de productsleutel + digitale download via e-mail.

Server 2022 Standard – 16 Core 2-gebruikers

Microsoft Server 2022 Standard is ideaal voor fysieke of minimaal gevirtualiseerde omgevingen. Windows Server 2022 introduceert geavanceerde meerlaagse beveiliging, hybride mogelijkheden met Azure en een flexibel applicatieplatform. Als onderdeel van deze release brengen we veilige kernmogelijkheden om hardware, firmware en Windows Server OS-mogelijkheden te beschermen tegen geavanceerde beveiligingsrisico’s.

Dit product (licentie) wordt digitaal aangeleverd per e-mail.

WINDOWS 10 HOME OEM

In Windows 10 Home OEM worden handige functionaliteiten uit het verleden en gloednieuwe functies gecombineerd om het beste besturingssysteem ooit te creëren.

Dit product (licentie) wordt digitaal aangeleverd per e-mail.

WINDOWS SERVER ESSENTIALS 2019

Windows Server Essentials biedt een flexibele, betaalbare en gebruiksvriendelijke serveroplossing voor kleine bedrijven met maximaal 25 gebruikers en 50 apparaten. Een ideale eerste server, Windows Server Essentials kan ook worden gebruikt als de primaire server in een omgeving met meerdere servers voor kleine bedrijven.

Uw licentie en digitale download worden geleverd via e-mail.

WINDOWS SERVER DATACENTER 2019

Windows Server 2019 Datacenter komt met veel nieuwe functionaliteiten in vergelijking met de vorige versie. Server 2019 Datacenter brengt veel updates over vier belangrijke thema’s: Hybrid Cloud, Security, Application Platform en HCI.

U ontvangt uw originele 100%-licentie + digitale download via e-mail.

WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDAARD LICENTIE

Windows Server 2012 R2 vormt de kern van het Microsoft Cloud OS en biedt Microsoft’s ervaring in het leveren van grootschalige cloudservices in uw infrastructuur.

U ontvangt uw licentie + digitale download via e-mail.

WINDOWS 7 PROFESSIONELE OEM-LICENTIE

Windows 7 verbetert de prestaties van uw computer, is veel sneller, veiliger en betrouwbaarder. Ontdek snel de vele gloednieuwe functies van Windows 7 Professional OEM (64-bit)!

Dit is een digitaal product. Uw licentie + digitale download worden geleverd via e-mail.

Server 2022 Datacenter 16 Core

Microsoft Server 2022 Datacenter is ideaal voor fysieke of minimaal gevirtualiseerde omgevingen. Windows Server 2022 introduceert geavanceerde meerlaagse beveiliging, hybride mogelijkheden met Azure en een flexibel applicatieplatform. Als onderdeel van deze release brengen we veilige kernmogelijkheden om hardware, firmware en Windows Server OS-mogelijkheden te beschermen tegen geavanceerde beveiligingsrisico’s.

Dit product (licentie) wordt digitaal aangeleverd per e-mail.

******************************************************************

Bouw eenvoudig zelf een professionele website

Online sitebuilder voor zzp’ers en bedrijven

Als ondernemer wil je de wereld natuurlijk laten zien dat je er bent. Hoe zorg je dat jouw bedrijf goed vindbaar is en de juiste uitstraling heeft? Met een goede website, eigen domeinnaam en e-mailadres zet je de juiste stap. Alles wat je daarvoor nodig hebt, vind je in de online sitebuilder van Siteklik. Daarmee maak je in een handomdraai, zonder technische kennis, zelf een professionele website Meer dan 300 ondernemers gingen je voor.

Veilig boekhouden
Zelf een veilige website maken
In 3 stappen geregeld

Maak een account aan

Meld je aan voor een gratis account

Beantwoord enkele vragen

Beantwoord een aantal eenvoudige vragen, zodat Siteklik jouw website kan ontwerpen en samenstellen.

Publiceer je eigen website

Pas alles naar jouw stijl aan. Voeg eventueel eigen foto’s, afbeeldingen en teksten toe. Zodra je klaar bent, publiceer je jouw eigen website en deel je hem met de wereld

Maak een account aan

Meld je aan voor een gratis account

Beantwoord enkele vragen

Beantwoord een aantal eenvoudige vragen, zodat we jouw website kan ontwerpen en samenstellen.

Publiceer je eigen website

Pas alles naar jouw stijl aan. Voeg eventueel eigen foto’s, afbeeldingen en teksten toe. Zodra je klaar bent, publiceer je jouw eigen website en deel je hem met de wereld.

*****************************************************************************

EIGENWEBSITE MAKEN

In 10 minuten een website maken. Eenvoudiger wordt het niet.

Jouw website maken in een handomdraai

  • Ga snel kijken
  • Gebruikt door 87.000 kleine ondernemers
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Gratis ondersteuning

Diverse domeinnamen te koop

Vergelijkbare berichten