10 Beste boeken & E Books over Max Verstappen

Max Verstappen is wereldkampioen! Dankzij Max Verstappen is de Formule 1-gekte niet meer weg te slaan uit Nederland en België. Herbeleef de legendarische geschiedenis van de Formule 1 .

Diverse boeken zijn er over Max Verstappen geschreven en ik breng de 10 Beste boeken

Max wereldkampioenMax Verstappen en het Formule 1-seizoen 2021

Speciale uitgave ter ere van het wereldkampioenschap Formule 1 van Max Verstappen geschreven door raceliefhebber, kenner en begenadigd schrijver Koen Vergeer.

Max Verstappen is wereldkampioen! Na een geweldige tweestrijd heeft Max zevenvoudig Formule 1-kampioen Lewis Hamilton eindelijk van zijn troon gestoten. Een jaar lang hielden Verstappen en Hamilton autosportvolgers wereldwijd in spanning. Niet eerder zag de koningsklasse zo’n intens duel tussen twee topcoureurs. Een absolute thriller. Nederlands beste autosportschrijver Koen Vergeer laat je dit historische Formule 1-gevecht opnieuw beleven. Alle races, inhaal-acties, crashes, intriges en natuurlijk de zinderende ontknoping. Ook al is de afloop bekend, met Max wereldkampioen je zit weer op het puntje van je stoel.

MaxHet beste boek over Max Verstappen

In deze nieuwe editie van Max doet André Hoogeboom verslag van het historisch GP 2021-seizoen vol onverwachte wendingen, waarin Max Verstappen de eerste Nederlandse F1-wereldkampioen ooit werd.

In deze geheel herziene en actuele editie van de bestseller Max blikt André Hoogeboom terug op de carrière van F1-coureur Max Verstappen, en vertelt hij zijn ongelooflijke verhaal.

In 2021 is de Formule 1 teruggekeerd naar Nederland. Met het verlengen van zijn contract bij Red Bull, de races in Zandvoort én de resultaten die hij heeft meegenomen uit de seizoenen 2019 en 2020, zijn de ogen van de wereld gericht op de man die de Formule 1 voor altijd heeft veranderd.

André Hoogeboom trekt in Max de lezer mee in het waanzinnige avontuur van de stercoureur. Beginnend bij de vliegende start van zijn carrière tot en met het ongelofelijk spannende wereldkampioenschap in 2021. Het jaar waarin de strijd tussen Hamilton en Verstappen werd beslist tijdens de allerlaatste race in Abu Dhabi. Lees alles over de fenomenale carrière van Max, inclusief de bloedstollende race naar die felbegeerde titel.

‘Deze ongeautoriseerde biografie van F1-coureur Max Verstappen is goed onderzocht en geschreven, het staat vol met interviews met mensen die dicht bij hem en zijn familie staan. Het geeft een interessant beeld van het Max-verhaal in de woorden van mensen die hem goed kennen.’ – Auto Express

Max Verstappen Het verhaal van een wereldkampioen

De biografie van een wereldkampioen

In de laatste race van het Formule 1-seizoen keerden de kansen zich tegen Max Verstappen. Zoveel races had hij in 2021 al op zijn naam geschreven en uitgerekend nu leek die ene grote overwinning door zijn vingers te glippen. Maar op het moment dat menigeen in Nederland de tv al de rug had toegekeerd, gebeurde er een wonder.

Max kreeg een nieuwe kans, zag een opening en sloeg toe. Hij reed Hamilton voorbij en werd wereldkampioen. In dit boek vertelt James Gray het levensverhaal van Max Verstappen, een supertalent, die als zoon van Formule 1-legende Jos Verstappen voorbestemd was om coureur te worden en geschiedenis te schrijven. Van de kleine Max die op vierjarige leeftijd al in een kart reed, tot aan de grote Max die wereldkampioen werd: dit is het complete verhaal.

En dat is tweeHet dominante jaar van Max Verstappen
Engels, Max Verstappen Jaarboek 2022 Formule 1Formula 1 Yearbook
  • Uitgever ‏ : ‎ Edit & Print Italy
  • Taal ‏ : ‎ Engels
  • Hardcover ‏ : ‎ 180 pagina’s
  • Afmetingen ‏ : ‎ 30 x 3 x 30 cm

Officiële Formula 1™ merchandise. Vul je collectie aan met de officiële fan collectie. Dit item is van hoogwaardige kwaliteit, zowel de het als de opdruk en inhoud. Support Formula 1™ en bestel je item! Engels boek

Formula 1De complete geschiedenis

Herbeleef de legendarische geschiedenis van de Formule 1 in deze officiële, rijk geïllustreerde uitgave. Van Juan Manuel Fangio tot Max Verstappen: leer dankzij de spectaculaire foto’s en boeiende verslagen meer over de grootste coureurs, teams en auto’s, alsook de meest beruchte crashes en interne geschillen. Met een voorwoord van Ross Brawn, huidig sportief directeur van de F1. Het perfecte cadeau voor iedere autosportfan! Maurice Hamilton werkte 30 jaar lang als autosportjournalist voor onder meer The Guardian, The Independent, The Observer en BBC Radio. Hij schreef meer dan 25 boeken over de F1, samen met talrijke biografieën van coureurs en teamhoofden.

Engels: Biography OF Max Verstappen EBOOK

On September 30, 1997, Verstappen was born in the town of Haselt in the Belgian country of Haselt to parents Jos Verstappen and Sophie Kumpen. Both of his parents were racers, so their names are likely familiar to you. Jos Verstappen was a Dutch former Formula One driver, while Sophie Kumpen raced in Karting. Both of his parents were from the Netherlands. Additionally, he is the brother of a sibling who goes by the name Victoria Jane Verstappen. He has a girlfriend whose name is Kelly Piquet.

Once he turned six years old, Verstappen established himself as a regular participant in karting in Genk, Belgium. And in 2005, he managed to win all 21 of the races in his first-ever championship, which was the Belgium Championship small (VAS). This accomplishment brought him a lot of attention at the time, as it was his first championship ever. In the span of eight years, the young man from the Netherlands had amassed an incredible number of victories in the sport of karting, including the World KZ Championship, which was held in Varennes-sur-Allier, France.

De magie van Max EBOOK Tooltip De magie van Max Verstappen

De Formule 1 staat in Nederland weer op de kaart. Jaap de Groot beschrijft in De magie van Max hoe het zover heeft kunnen komen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het succes van Max Verstappen.
De Groot volgde Verstappen vanaf het begin van zijn carrière op de voet en schetst een onthullend beeld van een jonge autocoureur en het effect van zijn prestaties op een heel land.

tot ver buiten het circuit aan toe.
Geïnspireerd door een uniek sporttalent werden ondernemers, politici, bedrijven en zelfs een complete gemeente in beweging gezet. Met als kers op de taart de terugkeer van de Grand Prix van Nederland.

Engels: Max: The Dutch MasterThe unauthorised biography of Max Verstappen

Max Verstappen is Formula 1’s sensational new superstar. Born into motorsport, Max started karting aged four and in 2015 became the youngest driver ever to race in F1, less than six months after his 17th birthday. Following his first Grand Prix victory in 2016, he quickly established himself as a future World Champion and by 2021 his goal was in sight.

Like a true Dutch Master, he has brought fresh artistry into F1 and made this most glamorous of sports even more exciting. This unauthorised biography, written by a leading Dutch F1 journalist, examines Max’s remarkable rise to worldwide fame, covering every step of his career in detail as well providing insights into his spirited character and supreme talent.

Maximum Speed Magazine Racing editionMet aandacht voor Max Verstappen en de Formule 1, Beginjaren Max

Nooit eerder gepubliceerde foto’s. Verrassende illustraties. Niet eerder vertelde verhalen. Lees, maar vooral kíjk mee naar de beginjaren van Max Verstappen en zijn opmars naar de Formule 1. Dé waarheid van Giedo van der Garde. Het leven van Olav Mol. De bling-bling van Lewis Hamilton. En wat er achter de schermen gebeurt bij team Toro Rosso.

Maximum Speed laat het de lezer altijd net even anders beleven, is dan ook niet te vergelijken met andere magazines, 260 pagina’s dik en is op verschillende papiersoorten gedrukt. Een bewaarnummer, mét een bijzondere uitklapposter van Max Verstappen en Porsche.

Vergelijkbare berichten