Beste sportreizen

Sportreizen.com is een organisatie gespecialiseerd in het aanbieden van geheel of gedeeltelijk georganiseerde sportreizen. Wij helpen je graag met het samenstellen en boeken van je sportreis op maat!

Jouw sportreis wordt van A tot Z georganiseerd!

Sinds 2004 jouw specialist in voetbalreizen!

Voetbalreizen naar het buitenland

Voetbalwedstrijden in het buitenland staan garant voor een waar spektakel. De fantastische Engelse sfeer, de Duitse gemoedelijkheid, de Spaanse schoonheid en de Italiaanse passie zijn absolute aanraders voor een voetbalreis! Er zijn natuurlijk nog veel meer opties voor een fantastische voetbalreis, wat te denken van Frankrijk, Schotland of Portugal? In Frankrijk kun je bijvoorbeeld Depay en Neymar zien schitteren.

Voetbalreizen.com verzorgt inmiddels alweer ruim dertien jaar voetbalreizen naar het buitenland. Wij verzorgen de complete voetbalreis van A tot Z zodat jij en je vrienden zonder zorgen een voetbalwedstrijd in het buitenland kunnen bezoeken. Stel jouw voetbalreis samen en je bent verzekerd van een unieke voetbalervaring!

Altijd al eens een voetbalwedstrijd in het buitenland willen bezoeken? heeft een groot aanbod van voetbalwedstrijden die je in het buitenland kunt bezoeken. De afgelopen jaren hebben al vele voetballiefhebbers een unieke voetbalreis mogen ervaren!

Bekijk het aanbod van je favoriete land en stel je voetbalreis samen! Mocht jouw gewenste land er niet tussen staan of heb je aanvullende wensen

Formule 1 reizen & tickets

Als aanbieder van Formule 1 reizen geheel georganiseerde reizen aan naar de Europese Grands Prix. De F1 reizen zijn geheel georganiseerd en worden begeleid door een van onze medewerker.

De overnachtingen zijn in drie of viersterren hotels met een gunstige ligging ten opzichte van het circuit. Daarnaast is het ontbijt altijd inbegrepen en verder verschilt het per reis of het diner ook inclusief is.

Wij hebben voor alle Formule 1 Grands Prix mogelijkheden een reis samen te stellen. Zo bieden wij voor de Europese races geheel georganiseerde reizen aan. Voor de overige races werken wij op maat. Jij geeft ons jouw wensen door.

Daarna werken wij speciaal voor jou een op maat gemaakte offerte uit. Zo komen wij samen met jou tot de reis van jouw dromen. Voor de volgende Formule 1 Grands Prix bieden wij volledig georganiseerde reizen aan

MotoGP reizen & tickets

MotoGP reizen. Heeft je altijd al een MotoGP event willen bijwonen? Naast de TT in Assen zijn er door heel Europa schitterende locaties om een MotoGP bij te wonen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Circuit de Catalunya in Barcelona? Of het prachtige gelegen San Marino? Toch liever een MotoGP gecombineerd met een leuke stedentrip? Ook Jerez en het Italiaanse Mugello staan weer op de kalender in 2022. Ook buiten Europa hebben wij volop mogelijkheden.

Heb je interesse in het bezoeken van een MotoGP event? Laat het ons dan snel weten door het aanvraagformulier in te vullen. Wij gaan dan voor je aan de slag en zullen je een geheel vrijblijvend aanbod doen.

American Football – NFL reizen en tickets

Voor American Football – NFL reizen bieden wij twee verschillende soorten reizen aan. Reizen naar de NFL International Series in Londen (Wembley of Tottenham Hotspur Stadium) of reizen naar de Verenigde Staten. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de wedstrijden in Londen plaatsvinden in oktober.

Rugbyreizen & tickets

Rugbyreizen Heb je altijd al een rugby wedstrijd live mee willen maken? Ook dit is mogelijk bij ons! Wat dacht je bijvoorbeeld van een topwedstrijd tijdens de Six Nations of een wedstrijd op het WK Rugby in Frankrijk?

Een onvergetelijke hospitality – VIP beleving

Sport verbindt! Een georganiseerde reis naar een onvergetelijke sportbeleving is een blijvende herinnering. De ervaring die u deelt met de belangrijkste stakeholders blijft lang bij en versterkt de relatie.

Of het nu gaat om voetbal, Formule 1, rugby of andere evenementen. Met onze merken Sportreizen.com & Voetbalreizen.com zijn wij reeds 18 jaar actief als de specialist in sportreizen.

– Een zeer uitgebreid aanbod aan sportevenementen
– Kennis van de locaties waar de sportreis naar toe gaat
– SGRZ deelnemerschap (ook uw zakelijke reizen zijn gedekt door het garantiefonds)

Verzorgen wij de voorbereiding en uitvoering van de reis. Naast de standaard onderdelen van de reis als vervoer / verblijf / entree zijn wij ook gespecialiseerd in het geheel op maat aankleden van uw reis. Hierbij is niets te gek en kijken wij graag samen met y als partner naar de mogelijkheden en kosten.

Wilt u graag met een charter vliegen? Verblijven in een 5* hotel? Toegang hebben tot de hospitality van het event? Op basis van onze ruimte ervaring en netwerk maken wij het mogelijk!

Vergelijkbare berichten