hengelsport lokvoer

Lokvoer nodig, het vergroot je kansen op eerder je vis te vangen. Soms kan je een aantal dagen op dezelfde plaats je lokvoer voeren, zodat de vissen regelmatig op deze plaatsen terug komen en vergroot je kansen.

De keuze qua lokvoer groeit met de week dit maakt het kiezen niet makkelijker. Om je een beetje te helpen heb ik aantal lokvoer voor je op een rij gezet. De sportvissen lokvoer worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven. Daarom heb ik ook een link van Bol.com aan de beschrijving toegevoegd. Deze link geef extra informatie . Via de link kun je eenvoudig lokvoer bestellen.

Tuna Combi Deal 15MM | Karpervissen | Partikels | Karper Aas | Karper Vissen | Karper Voer | Karper

Tuna Combi Deal 15MM

Deze combi deal bestaat uit 6 soorten tuna producten zodat je kennis kunt maken met deze verschillende soorten karpervoer met een sterke tuna flavour. De soorten waaruit deze combi deal bestaat zijn tuna boilies, tuna grondvoer, tuna pellets, tuna pop-ups, tuna liquid booster en tuna baitspray. Elk soort product wordt hieronder uitgebreid toegelicht zodat het duidelijk is waarvoor elk product uit deze combi deal gebruikt kan worden.

Hot Tuna Boilies
De hot tuna is een pittige boilie die rijk is aan een enorm hoge dosering tonijnmeel en predigested vismeel. Daarnaast is deze boilie afgewerkt met chilipoeder en grove chilivlokken. Deze bol is zowel geschikt voor instant visserij als lange voersessies en in de lente, herfst en het najaar perfect inzetbaar. Overigens is deze boilie geschikt voor elk type water. Door de juiste samenstelling van bestandsdelen blijft de hot tuna boilie erg lang aan de hair zitten.

visvoer – karper voer – hengelsport – vissen – lokvoer

Dit Allround Lokvoer heeft een heerlijk aantrekkelijke, zoete geur en smaak en is geschikt als grondvoer voor de visserij op karper, barbeel en alle soorten witvis.

* 35 gram
* verpakking 8×10 centimeter

Hengelsport Jans Feedermix Speciaal 5Kg

Het Sensas Jans Feedermix voer blijft goed in de voerkorf zitten door de hoge kleefkracht. Hierdoor is het ook goed te gebruiken op de grote rivieren zoals de maas. Toch wordt dit grondvoer ook gebruikt op stilstaande/lichtstromende wateren. Dit is dan ook een zwaar feedervoer dat een bruine kleur heeft en vrij grove structuur.

Toch neemt het Jans feedervoer weinig water op waardoor het toch nog redelijk snel uit de voerkorf valt. Voorzien van grove eicakemeel delen en bevat een chocolade flavour. Deze bestandsdelen zorgen ervoor dat de grotere witvis langer op de voerstek blijven liggen. Dit lokvoer is ontwikkelde door de bekende visser Marco Jans en wordt geproduceerd door Sensas.

Luxe Voerpakket ‘Scopex Sweetcorn’ Groot – 20mm – Met 3kg Boilies, Babycorn Pellets, Bait Smoke, Pop-Ups & Hookbaits – Karper Vissen – Karper Aas/Lokvoer – Aaspakket – Visset

Ons grootste en meest complete pakket! Met dit pakket heb je alles in huis voor vele succesvolle sessies aan de waterkant!

Dit voerpakket bestaat uit verschillende, elkaar versterkende producten. Allemaal gebaseerd op ons unieke boilierecept van de Scopex Sweetcorn. Een bol vol met bewezen ingrediënten en attractoren. De Scopex Sweetcorn is een mierzoete, allround inzetbare boilie die mede dankzij zijn gele kleur & mais toevoegingen zeer attractief is. Dit maakt de boilie uitermate geschikt voor instant sessies.

De bijbehorende producten vullen elkaar perfect aan door het gebruik van een aantal dezelfde ingrediënten en flavours. Zo kun je alle kanten op met Attractive Hookbaits om op de bodem te vissen, of de fluo gele Pop-Ups om boven de bodem te vissen. Deze kun je zelfs nog extra attractief maken door ze te gebruiken i.c.m. onze Bait Smoke. Een voerstek kan opgebouwd worden met zowel boilies als attractieve Babycorn Pellets

Voerboilies Premium 20KG | Karper Boilies | Karpervissen | Boilies | Karper Aas | Karper Vissen | Karper Voer | Karper

Voerboilies Premium

Deze voerboilies van hoogwaardige kwaliteit bestaan uit verschillende diameters boilies afkomstig van diverse batches. Door voerboilies in bulk te produceren of op grote schaal in te kopen, leveren wij voerboilies van de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Deze voerboilies zijn perfect voor het aanvoeren van een voerstek. Door het toevoegen van verschillende attractieve flavours en diverse voedingsrijke grondstoffen zijn deze boilies zeer geschikt voor de lange voercampagnes.

Doordat deze voerboilies bestaan uit diverse batches, kan de kleur en verhouding van diameters afwijken van de productfoto. Onze voerboilies bestaan uit een mix van verschillende smaken. Ook kan dit product gebroken boilies bevatten.
Specificaties

-Product: voerboilies
-Soort: readymades
-Inhoud: 20KG
-Verpakking: sealzak
-Kleur: mix
-Smaak: mix
-Diameter: mixAlgemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten.

4+1 Method Feeder Set ‘Deluxe’ incl. bijpassend voer! – 15-delig – Alles voor de Method Feeder – Karpervissen – Visset – Lokvoer – visspullen – hengelsport

Onze meest complete visset: de Method Feeder Set ‘Deluxe’! Met deze 15-delige set heb je alles

in huis om direct naar de waterkant te gaan. Samengesteld uit verschillende, bijpassende onderdelen uit het CarpCon assortiment. Met deze set heb je een bewezen werkende, volledige set met passend en uitgebalanceerd Method Feeder voer. Op de achterkant van de verpakking van de Method Feeder set staat tevens een instructie voor het monteren van de onderlijn aan de feeder. Zo kun je dus, ook zonder ervaring, direct aan de slag met deze visset!

Onze Deluxe set bevat:

– 4 Inline Method Feeders: 15, 20, 25 & 30 gram
– 1 Method Mould
– 1 Boilienaald
– 2 rekjes hair stoppers
– 4 bijpassande onderlijntjes haakmaat #12
– 1 bakje FC pre-drilled miniboilies van 50g
– 500g Mini Method Pellets
– 500g Method Feeder grondvoer

Direct klaar om te starten met de Method Feeder!

Interesse in boeken :Sportvissen boeken en op e-Books, klik hier

Vergelijkbare berichten