Bakfiets zonder ondersteuning, maar betaalbaar

Bij bakfietsen is de veiligheid voor kinderen goed geregeld tot ongeveer 7 jaar( niet geschikt voor baby’s): . Het enige verschil met dat kinderen achterop zitten is dat je bij bakfietsen veel meer controle hebt over je kinderen. Als ze vooraan zitten, kan je de kinderen beter in het oog houden. Let op als je een bakfiets koopt dat de bak niet te hoog of te laag is waarvoor je hem wilt gebruiken. Want sommige doen hun boodschappen en andere gebruiken hem voor de hond te vervoeren. Let wel op welke accu erbij geleverd wordt, dat je de juiste afstand kan rijden heen en weer. De keus is enorm en plaatsen er 5 bakfietsen hier op de blog.

Bakfiets met huif
huif en veiligheidsgordels

Vogue Superior 3 elektrische bakfiets Mat zwart frame / bruine bak Rijklaar

De houten bak voorop de fiets heeft 2 bankjes waar 4 kids moeiteloos kunnen plaatsnemen. De Vogue elektrische bakfiets is in 2 kleuren, zodat je zeker bent van chique fiets. De Shimano Nexus 7 speed derailleurversnelling zorgt ervoor dat je lekker licht kan trappen ook zonder elektrische assistentie. De bakfiets heeft enige extra’s waaronder een bagagedrager met snelbinders, een huif en veiligheidsgordels voor veilig vervoer.

Frame: Aluminium
Frame groote: 51 cm
Wielen: Dubbel aluminium
Voorrem: Tectro schijfrem met handrem
Achterrem: Tectro remschijf
Versnellingen: Shimano 7 Naaf
Licht voorzijde: LED powered by battery
Licht achterzijde: LED powered by battery
Batterij: 36V-13Ah lithium-ion uitwisselbaar (481Wh)
Engine: 250 watt achterwiel motor Bafang , Torque 35Nm
Sensor: Speed
Max. speed: 25 km/h
Display: Digital LCD with distance 5 positions
Range: 50-75 km
Incl: Veiligheids riemen, 2 bankjes ( 4 kids ), huif
kleur : Frame Matt zwart – Bak bruin

Bafang H400 achterwielmotor.

Dé elektrische bakfiets die iedereen wil hebben

Met deze CALOO kun je letterlijk van alles vervoeren met opgeklapte bankjes,

Met uitgeklapte bankjes kun je maximaal 4 kinderen vervoeren De CALOO is voorzien van veiligheidsgordels speciaal voor het veilig en snel vervoeren van kinderen.

Deze elektrische bakfiets kenmerkt zich door een zeer stabiel en comfortabel rijgedrag.
Dit komt door de ideale gewichtsverdeling.

Voor het soepel kunnen manoeuvreren van de bakfiets werd gekozen voor een aluminium frame.

Door de ergonomische rechte zithouding zit je zowel comfortabel en heb je een goed overzicht op de weg en het overige verkeer.

 • Aluminium frame 56cm hoogte
 • 4 zitplaatsen met veiligheidsriemen
 • Maximaal 250 Kg (incl. 70 Kg gewicht bakfiets)
 • Shimano Acera 7RD. versnellingen
 • Bafang H400 250W achterwielmotor
 • 5 standen trapondersteuning met 6Km walk assist functie
 • LCD display
 • Sterke dubbelwandige velgen , RVS spaken
 • 13 Ah 470Wh. WP batterij, makkelijk afneembaar
 • Saccon schijfremmen voor en achter met dubbele parkeerrem
 • Abus Amparo ART ringslot
 • Dubbele koplampen
 • anti-lekbanden
 • Snelbinders
 • Regenhuif inclusief
huif met extra ramen en veiligheidsgordels in de bak. 40 en 70 kilometer.

In de stabiele laadbak kunnen meerdere kinderen tegelijkertijd worden vervoerd. De Vogue Superior 2 beschikt over een authentiek fietsstuur en is gekoppeld aan een handige LCD display waarmee je eenvoudig je besturing kan aanpassen aan de situatie. De 7 versnellingen van Shimano Nexus zorgen ervoor dat je relax onderweg bent.Superior 2: multifunctionele bakfiets

Binnen het design van de Vogue Superior 2 is rekening gehouden met design en efficiency. Kies dit e-bakfiets model voor functionaliteit, snelheid en comfort. De optimale actieradius ligt tussen de 40 en 70 kilometer op een volle accu. De motor is te vinden in het achterwiel en daarmee heb je directe trapondersteuning vanaf het moment dat je onderweg bent. In combinatie met het herkenbare fietsstuur ervaar je op de Superior 2 de meest natuurlijke fietservaring, mét een duwtje in de rug. De Vogue Superior 2 is verkrijgbaar in het zwart met een zwarte of een bruine bak.

De Vogue Superior 2 elektrische bakfiets tweewieler is ideaal voor vader/moeders met kinderen. Want in deze sterke en stabiele bakfiets kun je meerdere kids vervoeren. De sterke bak voorop de fiets is voorzien van een bankje met 2 zitplaatsen. De Vogue Superior 2 tweewieler is leverbaar in twee tijdloze kleuren, zodat je zeker bent van een tijdloze fiets.

Veiligheidsgordels en huif

Troy E-bike Special elektrische bakfiets

Word rijklaar thuis geleverd en afgesteld.

wij leveren nieuwe modellen

uitgevoerd met:

Kleur: mat zwart

Frame: staal

Versnellingen: 7 Shimano derailleur versnellingen

Remmen: 2 handremmen

Verlichting: Batterijverlichting voor en achter

Velgen: Dubbelwandige aluminium velgen

Banden: Reflecterende Banden

Bagagedrager: Bagagedrager met snelbinders

Huif: ja, wordt meegeleverd

Bak met 2 bankjes en 4 zitplaatsen

Zitplaatsen: 2 met Veiligheidsgordels

Door de grote vraag van E-bike bakfietsen is er serieuze vertraging in de leveringen van 2-7 weken afhankelijk welk type bakfiets, houd daarmee rekening. Aanvoer vanuit China door lockdown is de oorzaak.


De Cangoo Easy elektrisch is een hippe bakfiets met 3 wielen en een ruime bak waar zo 4 kleintjes in kunnen zitten. Met de Shimano Tourney 6-speed versnelling én de krachtige motor in het achterwiel zoef je door weer en wind en over de lastigste terreinen. Je kids zitten bovendien hoog en droog onder de gratis bijgeleverde regenhuif. Net als een afdekzeil voor je bak trouwens. Aan de voorzijde een deur dat er makkelijk kan worden ingestapt uiteraard ook voor Uw viervoeter. En dankzij het stevige stalen frame, speciale heavy duty spaken, handige parkeerrem en veiligheidsgordels in de bak, zit het met de veiligheid van de Cangoo Easy meer dan goed.

Goedkope manier voor bakfiets?
Verander je fiets in een compacte en dynamische fietskar

Verander je fiets in een compacte en dynamische fietskar en vervoer elke lading veilig door het voorwiel van je fiets te vervangen door de AddBike+ en onze Carry’Box toe te voegen. En dat kan in een paar minuten en op een omkeerbare manier!

De Box Kit is ontworpen om het vervoer van ladingen bakfietsen te vergemakkelijken. De box is gemakkelijk te monteren op de AddBike+ dankzij de metalen structuur en de textielhoes. De resulterende drager kan een volume tot 110 L voor 35 kg bevatten. Deze module is de grootste van de drie door AddBike aangeboden modules, waardoor het de ideale oplossing is voor omvangrijke ladingen of grotere ritten.

. Krijg een compacte, wendbare stadsbakfiets door de AddBike+ op uw fiets te monteren. Met de gepatenteerde Curve Assist-technologie geniet u van een grotere wendbaarheid dankzij de kantelbare wielen die kantelen en zich aanpassen in bochten. Het is perfect om van je klassieke fiets een bakfiets te maken.

Plaats de Carry’Box op het platform van de AddBike+ om ladingen te vervoeren. U kunt ook modules bevestigen voor het vervoer van een kind (Carry’Box Kid) of honden (Carry’Dog) en uw nieuwe bakfiets veranderen in uw alledaagse vervoermiddel! Er zijn vele gebruiksmogelijkheden, zodat iedereen een oplossing kan vinden voor zijn individuele behoefte aan duurzame mobiliteit.

. Dankzij ons Curve-Assist kinematisch systeem kantelen de wielen van de AddBike+ mee naar de zijkant wanneer u in een bocht leunt (vergelijkbaar met driewielerscooters). Hierdoor kan een wendbare fiets worden gecombineerd met het dragen van lading.

Het dubbel gepatenteerde systeem is uniek en biedt verschillende voordelen:

 • Het laadvlak van de AddBike+ blijft altijd parallel aan de grond, zelfs als deze in een bocht wordt gekanteld: zo kunnen alle vervoerde goederen of aankopen veilig en voorzichtig worden vervoerd,
  . – De verschillende helling van de wielen onderscheidt ook de Curve-Assist: in een bocht helt het wiel aan de binnenkant meer dan aan de buitenkant. Zo blijft het wiel dynamisch zonder opslagruimte op te offeren!

Makkelijk te installeren

. Demonteer het voorwiel van de uit te rusten fiets en plaats de vork op ons Quick-Fix systeem. Met een remsysteem van topklasse dat klaar is voor gebruik, bevestigt u gewoon de remhendel aan het stuur van de fiets. Vanaf nu rem je met deze hendel! Uw oude remhendel kan dan gemonteerd blijven of verwijderd worden.

AddBike® Kids Verander je fiets in een compacte en dynamische bakfiets en vervoer je kind veilig door het voorwiel van je fiets te vervangen door de AddBike+ en onze Carry’Box Kid toe te voegen. Alles in een paar minuten en op een omkeerbare manier!

De Kid Kit is ontworpen voor één kind (vanaf 2 jaar en tot 1,20 m of 35 kg) en is zo ontworpen dat u elke dag veilig en comfortabel met uw kind kunt rijden in een stedelijke omgeving. In combinatie met een traditioneel kinderzitje achterop de fiets is dit een ideale oplossing voor ouders met twee kinderen die dagelijks met de fiets reizen.

Wanneer u de AddBike+ op uw fiets installeert, krijgt u een compacte bakfiets. Met de unieke en gepatenteerde dynamiek van de AddBike+ (Curve-Assist: wielen kantelen mee in een bocht) wordt uw fiets een wendbare bakfiets die u een soepele rit biedt. De AddBike+ is het perfecte alternatief om uw gewone fiets eenvoudig en omkeerbaar om te bouwen tot een praktische bakfiets.

Voeg de Carry’Box Kid toe aan het AddBike+ platform voor het vervoeren van kinderen. Er zijn vele gebruiksmogelijkheden, zodat iedereen een oplossing kan vinden voor zijn dagelijkse mobiliteitsbehoeften. Ontdek onze andere modules voor het vervoer van honden (HondenTransport) of ladingen (Transport) en maak van uw driewieler uw nieuwe dagelijkse vervoer!

 • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, tot 1,20 m en 35 kg
  . – Hangend zitje dankzij een hangmat
  . – 3-punts veiligheidsharnas
 • Kwaliteit textiel bestand tegen UV-straling en matige neerslag
  . – Zijreflectoren
 • Geschilderd stalen frame
  . – Gewicht: 17 kg

Vergelijkbare berichten