Beveilig je caravan om diefstal te voorkomen door deze benodigdheden aan te schaffen

Voorkomen is beter dan genezen. Met beveiliging voor je caravan kun je diefstal voorkomen en kijk gelijk ook voor eventueel voor brand of je dit kan beperken.

Wielklemmen

DoubleLock Buffalo SCM-keur – compacte wielklem

Er zit een groot verschil in wielklemmen o.a. de prijzen maar ook degelijkheid. De DoubleLock Buffalo heeft SCM keur en staat voor moeilijk voor de dief. Dit slot gaat geheel over de wielbouten en kunnen het wiel er niet zo afhalen en caravan en of aanhanger meenemen.

DoubleLock Compact Buffalo wielklem

Deze gemakkelijk te plaatsen wielklem, maakt dat elk voertuig of aanhanger binnen tien seconden beveiligd is tegen diefstal. De wielbouten zijn afgeschermd zodat het verwijderen van het wiel zelf ook niet mogelijk is. De wielklem heeft het SCM-keurmerk en dat zorgt ervoor dat verzekeringstechnisch alles gedekt is. De opvallende DoubleLock-kleur zorgt ervoor dat de beveiliging zichtbaar is en dat hij niet wordt vergeten af te koppelen.

Ook hier zijn de bouten afgeschermd, is niet gekeurd

Stevige wielklem, te gebruiken voor velgen van 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch en 17 inch. Dit

zijn standaard maten voor caravan, campers, aanhangers en alles wat je achter je auto plaatst.Stevig wielklem slot

De wielklem is niet alleen te gebruiken tegen diefstal van je caravan, camper of aanhanger, maar ook diefstal van je auto kun je met dit wielslot voorkomen. De wielklem wordt steeds vaker gebruikt en is ideaal wanneer je jouw auto voor lange of korte tijd wilt beveiligen.

Diefstal van je auto, aanhanger, caravan of camper wordt in ieder geval een stuk lastiger, omdat het wiel niet meer vrij kan ronddraaien.

Klap de gele stangen haaks uit en plaats deze om de autoband met de steun op de grond. Zorg dat het slot ter hoogte van het midden van je velg plaatsvindt. Houdt de ronde plaat tussen de velg en het slot zodat het slot tussen de twee haken op de ronde plaat valt. Deze ronde plaat dient ten eerste als verbindingsstuk tussen de stangen rondom de band en ten tweede als bescherming voor je velg.

Plaats de zilveren stang om de band heen en schuif de stang (door de haken van de ronde schijf heen) door het slot. De wielklem kan nu op slot gezet worden door het slot in te duwen.

Pro Plus Wielklem Nemesis – wielklemmen – oranje – voor caravan & aanhanger

Deze Wielklem van ProPlus met het nieuwe Nemesis Ultra-ontwerp is speciaal ontwikkeld voor caravans en aanhangwagens en is niet geschikt voor auto’s of campers. Het design van de klem is compact en lichtgewicht en uitgerust met een conische wielbout. Na gebruik is het opruimen en meenemen eenvoudig met behulp van de lichtgewicht opbergtas.

Overige wielklemmen klik hier

________

Eenvoudig alarm o.a. voor aanhangers en caravans

Antidiefstal — met Afstandsbediening – Waterdicht – Trillend – Geluid – 113 dB – Draadloos – Beveiliging – Aanhangwagen Caravan

Het aanhangwagen/caravan alarm is een geweldige manier om jeaanhangwagen/caravan te beschermen tegen diefstal. Dit compacte en lichtgewicht alarm is gemakkelijk te installeren en te gebruiken en biedt een breed scala aan voordelen.

Kortom, het antidiefstal caravanalarm is een geweldige manier om je caravan te beschermen tegen diefstal. Met een luid alarm en een handige afstandsbediening, biedt dit compacte en lichtgewicht apparaat een gemakkelijke en effectieve oplossing om je caravan te beveiligen en je gemoedsrust te verzekeren.

X-Sense XS01 Rookmelder – 10 jaar batterij – Compact design – Voldoet aan Europese norm – Brandalarm
Brand in caravan, plaats deze rookmelder

Een brand is ontzettend gevaarlijk en kan allesverwoestend zijn.
Je moet er niet aan denken dat jij, je geliefden en je spullen getroffen worden door een brand. Om schade en letsel te beperken is het belangrijk dat je vlot gewaarschuwd wordt. Om deze reden is het bezitten van goede rookmelders een must!

Met deze kwalitatieve rookmelder van X-Sense, de XS01, vergroot je direct de veiligheid in je woning. Deze compacte melder bevat een batterij met een levensduur van 10 jaar. Hiermee voorkom je het vroegtijdig leegraken van de melder en de vervelende onnodige waarschuwingen. Ook heeft deze melder een enorm meetbereik tot wel 40m2 en voldoet hij aan strenge eisen. Naast een NEN14604 hebben deze rookmelders zelfs het toonaangevende Duitse TÜV kwaliteitscertificaat.

Aanhangslot

Koppeling slot koker met discusslot in doos, incl.2 sleutels.
Maat 110×110.
Binnenmaat 105.
Meet u aub de ruimte goed op die u nodig heeft zodat het slot goed over de koppeling past.
Zeer mooi slot kan op de meeste koppelingen worden gebruikt.

Dit disselslot is voorzien van kogelmontage. Deze handige kogel is ter voorkoming van diefstal van je aanhanger of caravan.Disselslot kogelmontage

De kogel is bruikbaar voor het op slot zetten van de dissel. Klem de kogel in de dissel en draai de kogel op slot. Het kogelslot kan nu niet meer verwijderd worden, waardoor er geen andere ongewenste trekhaak gebruikt kan worden om je caravan of aanhanger aan te koppelen.

Het disselslot wordt geleverd met sleutel.

Dit is een universeel disselslot ter beveiliging van aankoppelen. Het kan op bijna alle koppelingen van een caravan of aanhanger kan worden geplaatst.Disselslot universeel geel

Dit universele aanhanger slot zorgt voor de perfecte beveiliging tegen diefstal. Het voorkomt dat je caravan of aanhangen aangekoppeld kan worden door iemand anders. De opvallende gele kleur schrikt al van ver af. Dit metalen slot is geschikt voor je aanhanger of caravan en is voorzien van een zeer stevig hangslot.

Slot voor Alko stabilisatie koppeling SCM/VbV, incl 3 sleutels.
Slot toepasbaar op Winterhoff WS3000 stabilisatiekoppeling en BPW stabilisatiekoppelingen.
SCM / VbV gekeurd slot.

De DoubleLock Compact Eagle dient aan de voorzijde van het handvat van een geremde AL-KO

koppeling gemonteerd te worden. De Compact Eagle voorkomt dat de hendel van de koppeling omhoog gedaan kan worden en daarmee dat de aanhangwagen aangekoppeld of ontkoppeld kan worden. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je eenvoudig zelf de DoubleLock Compact Eagle monteert. Houd er rekening mee dat de DoubleLock Compact Eagle uitsluitend geschikt is voor geremde koppelingen, dus niet voor ongeremde koppelingen.

Vergelijkbare berichten