| |

5 Beste beveiligingsstickers voor je veiligheid

Je kan ook stickers altijd plaatsen als u geen beveiligingssysteem heeft. Ongenode gasten kunnen dit natuurlijk niet weten en zullen wellicht u huis of pand al voorbij lopen zodra ze enkel deze sticker zien.

Deze sticker heeft dus ook zonder alarmsysteem al een preventieve werking. Voor een extra beetje veiligheid waar u vooral met de komende donkere dagen wat aan zult hebben.

Naast de deze  stickers vind je ook een link van Bol.com. De link geeft extra informatie .En ook eenvoudig en snel bestellen via Bol.com

Beveiligingsstickers. Verboden toegang sticker. 10 stuks beveiligings stickers voor binnenkant raam. 12 cm x 5 cm. B1206T

Met deze bekende blauwe beveiligingssticker geeft u aan dat de toegang in uw terrein of pand verboden is voor onbevoegden. Deze sticker refereert hiermee aan artikel 461 van het wetboek van strafrecht. Op deze manier is het voor ongenode gasten meteen duidelijk dat dit verboden terrein is en dat ze, indien ze uw terrein betreden, een strafbaar feit plegen. Deze sticker is beschikbaar in de bekende kleur blauw met de witte tekst. Hoge kwaliteit sticker.

Beveiligingssticker. Alarm Systeem sticker. 12 stuks. Transparant met witte deklaag voor binnenkant raam. 8 cm x 8 cm. B1202T
Electronisch beveiligd sticker. Beveiligingsstickers. 10 stuks wit. 10 cm x 4,5 cm

Met deze alarm sticker geeft u aan dat uw huis of pand elektronisch wordt beschermt door een alarmsysteem. Dit geeft een duidelijke waarschuwing af aan ongenode gasten en geeft u een veiliger gevoel. De sticker is voorzien van een duidelijke tekst die meteen opvalt. Deze alarm sticker is voorzien van een rode rand wat weer een extra boodschap met zich mee brengt.

Sticker Elektronisch Beveiligd Camerabewaking 10x10cm | Inbraakalarm | Camerabewaking Sticker | Videobewaking sticker | UV & Waterproof

Ben je op zoek naar elektronisch beveiligd stickers? Deze weerbestendige stickers zijn eenvoudig op alle vlakke ondergronden aan te brengen. Je kunt deze stickers zowel binnen als buiten gebruiken.

10cm (breed & hoog)

UV- en Waterproof

Geschikt voor binnen en buiten

Geschikt voor alle vlakke ondergronden

Alarm Systeem sticker Camera. 12 stuks. Beveiligingsstickers wit. ( Achterkant plakt ) 10 cm x 4,5 cm

Met deze beveiligingssticker geeft u aan dat er 24 uur per dag camerabewaking aan staat bij het desbetreffende huis of pand. Op deze manier maakt u duidelijk dat alles wat er gebeurt in uw pand wordt gefilmd en dat er dus niets te halen valt bij u wat niet op de harde schijf komt te staan.

Op deze sticker staat een duidelijke waarschuwingstekst en een afbeelding van een camera. Op de manier is het meteen duidelijk waar deze sticker over gaat. Hoge kwalitiet sticker leverbaar voor aan de buiten- en binnenkant raam. Deze is dus niet voor binnenkant raam.

Camera toezicht terrein bewaking. Beveiligingsstickers. 12 stuks wit. ( achterkant plakt. ) 10 cm x 8 cm.

Met deze beveiligingssticker geeft u aan dat er 24 uur per dag camerabewaking aan staat bij het desbetreffende huis, pand of Werkvloer . Op deze manier maakt u duidelijk dat alles wat er gebeurt in uw pand wordt gefilmd en dat er dus niets te halen valt bij u dat niet is vastgelegd op de harde schijf. Op deze sticker staat een duidelijke waarschuwingstekst en een afbeelding van een camera. Op de manier is het meteen duidelijk waar deze sticker over gaat. Hoge kwaliteit sticker voor buitenkant raam.

Beveiligingsstickers. Camera toezicht terrein bewaking. 12 stuks. Transparant voor binnenkant raam met witte deklaag. 9 cm x 7 cm.

Met deze beveiligingssticker geeft u aan dat er 24 uur per dag camerabewaking aan staat bij het desbetreffende huis of pand. Op deze manier maakt u duidelijk dat alles wat er gebeurt in uw pand wordt gefilmd en dat er dus niets te halen valt bij u dat niet is vastgelegd op de harde schijf.

Op deze sticker staat een duidelijke waarschuwingstekst en een afbeelding van een camera. Op de manier is het meteen duidelijk waar deze sticker over gaat. Hoge kwaliteit sticker voor binnen- en buitenkant raam.

1000st Beveiligingsstickers EAS RF 8,2Mhz 5cm x 5cm Barcode Stickerlabels Softtags tegen winkeldiefstal. Geschikt voor elk RF Radio-Frequent detectiesysteem. Zelfklevende Beveiligingstags voor Artikelbeveiliging door ShopControl

Bent u het als retailer ook beu dat uw goederen alsmaar uit uw winkel gestolen worden? Sinds 1995 helpt ShopControl ondernemers en retailers om hun goederen te beveiligen tegen winkeldiefstal, dit met onze doeltreffende stickerbeveiliging.

Beveiligingslabels zijn etiketten welke op een product geplakt worden. Ze lijken op een papiertje maar in de praktijk zijn het flinterdunne, zelfklevende labels die worden gebruikt om elk type, niet metalen-goederen, te beschermen tegen winkeldiefstal.

De alarmetiketten bevatten geavanceerde technologie waarmee ze contact maken met uw detectiepoortjes. Zo voorkomt u winkeldiefstal subtiel en efficiënt.

Radiofrequente beveiliging labels communiceren via radiogolven met uw alarmpoorten. Het etiket 8,2Mhz is met miljoenen gebruikers wereldwijd het meest gebruikte beveiligingslabel. eventueel kan er op het label een logo of barcode gedrukt worden.

De stickerlabels zijn eenvoudig op het product aan te brengen. Bevestig de labels op een vlak product van plastic, glas, karton, papier maar vermijdt aluminium, metaal of ijzer.
Aan de kassa worden de stickers snel en permanent gedeactiveerd met behulp van een RF deactivatieplaat.

Omdat winkeldiefstallen het best kan bestreden worden een degelijk plan van aanpak bezorgen wij bij elke bestelling ‘kaartjes met tips’ voor winkeldiefstalpreventie alsook een nuttig ‘e-book’ per mail toe.

Vergelijkbare berichten