|

De veiligste noodverlichting

Noodverlichting is een vorm van verlichting die wordt gebruikt om verlichting te bieden tijdens een stroomstoring, noodsituaties of evacuaties.

Het is bedoeld om mensen te helpen bij het veilig verlaten van een gebouw of het navigeren door donkere ruimtes tijdens een noodsituatie. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van noodverlichting:

Doel: Het belangrijkste doel van noodverlichting is het bieden van voldoende verlichting om mensen in staat te stellen een gebouw veilig te verlaten in geval van stroomuitval of een noodsituatie, zoals brand. Het helpt paniek te voorkomen, routes naar de uitgangen zichtbaar te maken en de evacuatie te vergemakkelijken.

Om je een goed beeld te geven van deze Noodverlichting heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

Noodverlichting – vluchtwegverlichting – opbouw – incl. pictogrammen IP65

Noodverlichting – vluchtwegverlichting – opbouw – incl. pictogrammen

Meest verkochte opbouw led noodverlichting 3W met slagvaste, waterdichte (IP65) behuizing. Het armatuur is zowel binnen als buiten toe te passen en is goedgekeurd voor de Nederlandse en Belgische markt.
De led noodverlichting wordt compleet geleverd inclusief pictogrammen man pijl links, rechts, boven, beneden (zichtbereik 24 meter) en 3 uurs accu.


Het armatuur is eenvoudig zowel continu (brand altijd, ook bij nood) als niet continu (alleen bij noodsituaties) in te stellen. Het armatuur kan worden toegepast zonder pictogrammen als vluchtwegverlichting of portiekarmatuur. Daarnaast is het armatuur uitgerust met een groene indicatieled. Zodra deze led knippert werkt het armatuur niet naar behoren en dient er onderhoud gepleegd te worden.

In de verpakking
Noodverlichtingsarmatuur met geïntegreerde 3W leds
3 uurs accu
Pictogrammen man pijl links, rechts, boven (man pijl beneden wordt volgens de nieuwe wet- en regelgeving niet meer toegepast voor nooduitgangen).
Wartel voor een waterdichte kabelinvoer
(Installatie)handleiding

Specificaties
3 watt verbruik
185 lumen (ook in noodstand)
6000K, lichtkleur daglicht
Zichtbereik pictogrammen 24 meter
IP65, zowel binnen als buitengebruik
45.000 branduren
Afmetingen lengte: 117 mm breedte: 352 mm hoogte: 60 mm
Certificering CE, LVD, RoHs, ISO7010
– jaar garantie

Noodverlichting – vluchtwegverlichting – Inbouw IP65

Noodverlichting – vluchtwegverlichting – Inbouw

Inbouw led noodverlichting 3W met slagvaste, waterdichte (IP65) behuizing. Het armatuur is zowel binnen als buiten toe te passen en is goedgekeurd voor de Nederlandse en Belgische markt.

De led noodverlichting wordt compleet geleverd inclusief pictogrammen man pijl links, rechts, boven, beneden (zichtbereik 24 meter) en 3 uurs accu.

Het armatuur is gemakkelijk in te bouwen middels het meegeleverde inbouwframe met klemveren.
Het armatuur is zowel continu (brand altijd, ook bij nood) als niet continu (alleen bij noodsituaties) in te stellen.

Armatuur kan worden toegepast zonder pictogrammen als vluchtwegverlichting of portiekarmatuur. Daarnaast is het armatuur uitgerust met een groene indicatieled.

Zodra deze led knippert werkt het armatuur niet naar behoren en dient er onderhoud gepleegd te worden.

Specificaties
3 watt verbruik
185 lumen (ook in noodstand)
6000K, lichtkleur daglicht

Zichtbereik pictogrammen 24 meter
IP65, zowel binnen als buitengebruik
5.000 branduren

Zaagmaat lengte: 118 mm breedte: 352 mm
Afmetingen lengte: 157 mm breedte: 394 mm hoogte: 35 mm
Certificering CE, LVD, RoHs, ISO7010
3 jaar garantieLED Noodverlichting – Maldy – Opbouw – 13W – Inclusief Pictogrammen

Inclusief EXIT sticker

Oplaadbare batterij

Oplaadtijd: 24 uur

Baterijduur: 1 uur

13W

12VLED Plafondarmatuur + Noodverlichting 16W 4000K + SENSOR

Het slagvaste 16W LED armatuur met koud witte lichtkleur (4000 kelvin), noodverlichting (3 uurs accu) en zeer gevoelige bewegingssensor. De HF bewegingssensor werkt met een hoogfrequent elektromagnetisme. 

Hierdoor is detectie is mogelijk door deuren, ruiten of dunne wanden. Wanneer u de stroomtoevoer onderbreekt schakelt het armatuur automatisch over op de batterij. In noodfunctie werkt de sensor niet en blijft de lamp continu branden op 20% verlichtingssterkte.

16W LED Plafondarmatuur met koud witte lichtkleur, noodverlichting en bewegingssensor. 1390 Lumen.

Continu verlichting max. 3 uur op batterij (3.7V/1500mAh Lithium inclusief) IP65 IK10. 110 gradenbundel.

Afmeting: diameter 300mm x hoogte 87 mm.Alecto ATL-80 LED zaklamp -noodverlichting -auto aan bij stroomuitval

Een beetje licht in de duisternis komt vaak als geroepen. Op een donkere overloop bijvoorbeeld, in de hal of als je in een onbekende omgeving bent. Denk aan een camping of een vakantiehuisje.

Met deze noodverlichting kun je altijd en overal moeiteloos de weg vinden. Zelfs als er een stroomstoring is, want dan is deze noodverlichting op z’n best. Zodra de stroom wordt onderbroken gaat de zaklamp automatisch branden.

En het kleine nachtlampje gaat aan zodra het donker wordt, dankzij de lichtsensor. Jij hoeft dus nooit meer in het duister te tasten.Vergelijkbare berichten