|

Hooikoorts (pollen), stof, bacteriën, microplastics, geurtjes, beveilig je hier tegen.

Ja, inderdaad, de lucht in onze huizen kan verontreinigende stoffen bevatten zoals stof, bacteriën, microplastics en geurtjes. Hooikoorts, veroorzaakt door pollen, kan ook een probleem zijn voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën. Het is belangrijk om een goede luchtkwaliteit in huis te behouden om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Luchtreinigers kunnen een effectieve manier zijn om de lucht in huis te zuiveren. Diverse luchtreinigers kunnen dezelfde functies en voordelen bieden als luchtreinigers van bekende merken, maar tegen een lagere prijs. Ze werken meestal door lucht door filters te laten circuleren die verontreinigende stoffen en deeltjes opvangen. Sommige luchtreinigers gebruiken ook technologieën zoals ionisatie of ultraviolet licht om bacteriën en virussen te doden.

Het is belangrijk om de juiste luchtreiniger te kiezen op basis van de specifieke behoeften van jouw huis en gezin. Factoren om te overwegen zijn de grootte van de ruimte, het type verontreinigende stoffen waarmee je te maken hebt en eventuele speciale gezondheidsproblemen zoals allergieën of astma.

Naast het gebruik van een luchtreiniger zijn er ook andere maatregelen die je kunt nemen om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren, zoals regelmatig stofzuigen en stoffen, goed ventileren en het verminderen van de bronnen van verontreiniging, zoals roken binnenshuis.

Het is altijd raadzaam om de instructies en aanbevelingen van de fabrikant te volgen bij het gebruik van een luchtreiniger en om regelmatig onderhoud en het vervangen van filters uit te voeren om de effectiviteit ervan te behouden.

Hooikoorts is een allergische reactie op stuifmeel (pollen) van grassen, bomen en planten. Het kan symptomen veroorzaken zoals jeukende ogen, niezen, een verstopte neus en keelpijn.

Rode ogen kunnen ook een gevolg zijn van hooikoorts, veroorzaakt door ontsteking van de bloedvaten in het oog. Draag een zonnebril: Het dragen van een zonnebril kan helpen om je ogen te beschermen tegen pollen en irritatie verminderen.

In je eigen huis ben je bovendien snel “geurenblind”. Doordat je gewend bent aan de luchtjes is huis vallen ze je niet meer op, maar zijn ze er wel degelijk. Vraag dat maar eens aan je visite!

Om je een goed beeld te geven van deze luchtreiniger heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

ArisennⓇ Ionisator Muur stekker 20 miljoen ionen Air Purifier Ionisator – Luchtreiniger – Luchtreiniger – Bacterieverwijdering – Luchtverfrisser – Ionisator – Auto Accessoires – thuis | pollen Kantoor – Wit

Deze ionisator zuivert continu de lucht in je huis.

Bevordert de gezondheid – deze ionisator verwijdert tot wel 97% van de onzuiverheden in de lucht. Geen nare luchtjes of schadelijke microdeeltjes meer. Je ademt schone lucht!

20 miljoen ionen !

Onopvallend – de Arisenn ionisator is met zijn compacte formaat een onopvallend apparaat in je interieur

Geluidsarm – de luchtreiniger produceert maximaal 5 dB geluid, en is daarmee nauwelijks waarneembaar.

Vivid Green Luchtreiniger – Air Purifier – Luchtreinigers met Ionisator – HEPA Filter – Wit

Last van muffe en zware lucht in huis of alvast voorbereiden op het hooikoortsseizoen? Met de Vivid Green luchtreiniger adem jij dag en nacht, frisse, en vooral schone lucht in. Met het HEPA-12 filter verwijder je tot 99,9% van de verontreiniging (pollen, schilfers etc.) in de lucht en haal je met de ionisator stofdeeltjes uit de lucht.

Je vergeet bijna dat je hem hebt, met maar 8W aan verbruik en 35dB aan geluid. En dankzij de CADR-waarde (Clean Air Delivery Rate) van 128 m³/uur verschoont en ververst deze luchtzuiveraar jouw woon- of slaapkamer in no-time.

Vibrix Vortex20 luchtreiniger – Geschikt voor 1 m² tot wel 70 m² – Automatische stand + 6-in-1 HEPA filtersysteem – Luchtkwaliteit indicator – Ionisator – luchtfilter – Air Purifier

De Vibrix Vortex20 luchtreiniger zuivert de lucht in je huis effectief, is uiterst eenvoudig te bedienen en heeft een stijlvol, modern ontwerp.

Wist je dat de luchtkwaliteit binnenshuis vaak 2 tot 5 keer slechter is dan buiten? Gezonde lucht is van cruciaal belang voor iedereen, vooral nu we meer tijd dan ooit thuis doorbrengen. Bovendien kan slechte luchtkwaliteit niet alleen een negatieve invloed hebben op je algehele gezondheid, maar ook het verouderingsproces versnellen en je huidkwaliteit aantasten. Zorg voor een schonere en gezondere leefomgeving met een effectieve luchtreiniger.

Silvergear – Air Purifier – Hooikoorts en Allergie Luchtreiniger met HEPA 13 filter – CADR 165 m3 – Filtert 99,97% Bacteriën, Fijnstof, Huisstofmijt en Pollen – Stil en Slaapmodus voor Slaapkamer – Wit

Weg met hooikoorts, vervuilde lucht en vieze geurtjes. Deze stille Air Purifier filtert 99,97% bacteriën, pollen, fijnstof, huisstofmijt en allergenen uit de lucht.

  •  HEPA H13-filter
  •  Effectief bij hooikoorts en allergieën
  •  Filtert 99,97% van bacteriën, fijnstof, huisstofmijt en pollen in huis
  •  Groot dekkingsgebied voor kamers: 15-18 m²
  •  Kleursensor toont luchtkwaliteit
  •  4 ventilatorsnelheden
  •  Slaapmodus
  •  Instelbare lichtinstellingen (incl. nachtlicht)
  •  Geschikt voor iedere ruimte in huis
Luchtreiniger / Air Purifier met APP en HEPA 13 filter + koolstoffilter – Werkt tegen huisstofmijt, hooikoorts, allergie, stof, – 210 m³/u – Zedar L600

Verwijderd 99,95% van alle virussen, bacteriën, pollen en fijnstof uit de lucht met de Zedar luchtreiniger. Met de ingebouwde HEPA 13 filter haal je 99,95% vervuilde lucht uit jouw woning, hierdoor krijg je minder snel last van geïrriteerde luchtwegen of een verkoudheid. Dankzij de slimme functie in de APP kan je gemakkelijk de luchtkwaliteit inzien en het apparaat bedienen via jouw smartphone.

APP bediening
De luchtreiniger is te bedienen via het Touch display, afstandsbediening en de APP. Hierdoor is het apparaat overal en op elk gewenst moment te bedienen. In tegenstelling tot andere luchtreinigers beschikt de luchtreiniger van Zedar over een gratis app, zonder abonnement, hiermee haal je alles uit jouw luchtreiniger.

Je bedient het gemakkelijk via jouw smartphone of iPhone. Je zet hem op afstand aan of stelt dagelijkse tijdschema’s in. Zo kom je altijd in een gezonde lucht thuis. Daarnaast kan je de luchtkwaliteit binnen en buitenhuis in real-time volgen en de geschiedenis terugkijken. Aan het kleur van het licht zie je gemakkelijk hoe de luchtkwaliteit in jouw woning is.

Vergelijkbare berichten