5 Beste en veiligste deurkettingen. Keurmerk

Een deurketting is een eenvoudig beveiligingsapparaat dat aan de binnenkant van een deur wordt bevestigd.

Het bestaat uit een ketting die in een houder aan het deurkozijn wordt vastgezet en aan de andere kant van de ketting aan de deur zelf is bevestigd. Hier zijn enkele belangrijke aspecten met betrekking tot de veiligheid van een deurketting

Hoewel deurkettingen een extra beveiligingslaag kunnen bieden, moeten ze niet als een volledige vervanging worden beschouwd voor andere robuuste beveiligingsmaatregelen, zoals goede sloten, beveiligingscamera’s of een deurspion.

Het is belangrijk om te onthouden dat deurkettingen mogelijk niet bestand zijn tegen gewelddadige inbraakpogingen en dat ze alleen effectief zijn wanneer ze correct worden gebruikt.

Om je een goed beeld te geven van deze deurketting heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

Abus Deurketting SK66 nc vernikkeld (Prijs per stuk)

Abus Deurketting SK66 nc vernikkeld| Afname Per: Stuk| Bewerking: vernikkeld | Korte beschrijving: Veiligheidsdeurketting in luxe uitvoering. Extra lange schuifrail met ingebouwde veer en staal geharde gelaste ketting met 10 schakels. Standaardlengte ketting 120 mm.
Ook met ketting tot maximaal 20 schakels en in de kleuren wit en bruin leverbaar.

Abus – deurketting eenvoudig – SK69N

Klassieke deurketting voor huis- en flatdeuren.

Met deze deurketting kunt u de deur op een kier zetten, zodat u veilig uit uw huis of flatdeur kunt kijken. Op die manier kunt u voorkomen dat ongenode gasten binnenkomen.

De ketting is gemaakt van gelast staal en beschermd tegen onvoorzichtige kinderhanden dankzij een verende rail.

Deurketting – Deurslot – Deurbeveiliging – Deurketting beveiliging – Staal – Zwart – Able & Borret


Houd ongewenste gasten en vreemden buiten de deur met deze zwarte Able & Borret deurketting. Het slot is eenvoudig te installeren middels 6 schroeven. Je bevestigt de ketting op de deur en het kozijn. Hiermee kan de deur maar een klein stukje open en weerhoudt het vreemden ervan om gemakkelijk binnen te komen.

Wenko Deurketting

Meer veiligheid met één simpele handeling! Dankzij de koppelring ideaal geschikt om voor de deurklink. Afsluitbaar en daardoor ontgrendelen van binnen en van buiten door de deur met de sleutel!

Ketting lengte met oogje: 35 cm, veiligheid deur in de kleur zilver mat, Er worden geleverd met 2 sleutels.

1x stuks stalen deurketting / deurkettingen gepolijst – inclusief montagemateriaal – deurbeveiliging

1x stuks deurketting / deurkettingen messing inclusief montagemateriaal. Deze deurketting / deurbeveiliging is gemaakt van messing en heeft een gepolijste finish. Een deurketting biedt veiligheid aan de bewoners een pand of huis. U krijgt een zekerder gevoel door eerst te kijken wie er voor de deur staat en diegene zonder risico te woord te staan. De deurketting wordt met schroeven op kaart geleverd. Materiaal: messing – gepolijst.

Vergelijkbare berichten