Vakantiebeveiliging

Op vakantie gaan en je deur dicht trekken van je hotelkamer en of appartement/huisje met de wetenschap dat als er ongewenste bezoekers komen, dat je direct kan ingrijpen.

Ga je slapen, deur op slot, maar een extra beveiliging is toch altijd prettig.

Deze beveiliging artikelen hoeven niet duur te zijn en zijn ook thuis te gebruiken

TP-Link Tapo C200 – Beveiligingscamera voor Binnen – 1080P Pan / Tilt Home Security Wi-Fi – Wit

Veilig, slim, eenvoudig. Bekijk wat echt belangrijk is. Pan/Tilt Home Security Wifi-camera Tapo C200 Detecteert bewegingen en stuurt direct meldingen We willen het liefst voorkomen dat er in ons huis wordt ingebroken.

Stel een camera op richting de ingang van je woning, garage of kelder om de veiligheid van je gezin en bezittingen te waarborgen. Ontvang een melding zodra de camera bewegingen in en rondom het huis detecteert.

TP-Link Tapo C100 – Beveiligingscamera – Indoor – HD Videobeelden – WiFi Camera

Dit is de TP-Link Tapo C100 – IP-bewakingscamera voor binnen. Met deze slimme bewakingscamera blijf je veilig op eenvoudige wijze.

Ontvang een melding wanneer je camera beweging detecteert en bekijk vervolgens de beelden. Ook heb je de mogelijkheid om speciale zones in te stellen om alleen in de gewenste gebieden opnamen te maken.

Houd vanaf je telefoon een oogje in het zeil dankzij nachtzicht (tot 9 meter bereik). Je hoeft je geen zorgen meer te maken en zij kunnen lekker doorslapen.

Elektronische Waakhond

Laat lijken dat er een hond in je vakantieverblijf is, dit schrikt echt af

Deze elektronische waakhond is uitgerust met een microgolfsensor die u achter de voordeur plaatst. 

Deze sensor reageert op beweging door deuren en muren. Het alarm is bedienbaar met de knoppen van het hoofdtoestel of de afstandsbediening.detecteert beweging door muren, deuren en vensters 4 bedrijfsmodi hondengeblaf alarm deurbel SOS-modus

Heb je plaats voor bordje te plaatsen, zou ik deze zeker extra aanschaffen.

Nog meer borden van waakhonden zie op Bol.com, klik op deze link

Intelectro Alarm – Beveilig uw Huis met Intelectro’s Deurstop Alarm – 120dB – 3 Stuks – Levering Sneller dan Aangegeven!

Heerlijk slapen met deze extra deurbeveiliging

Intelectro Deurstop Alarm – Bescherm Uw Huis Met Een Luide 120 Decibel Alarm!

Bescherm uw huis tegen indringers met de Intelectro Deurstop Alarm – het draagbare en gemakkelijk te gebruiken apparaat dat geen installatie vereist. 

Met drie gevoeligheidsniveaus (Laag – Medium – Hoog) en een aanpasbare gevoeligheidsschakelaar aan de zijkant, biedt de Intelectro Deurstop Alarm de perfecte oplossing voor reizen en alleen werken.

Vergelijkbare berichten