|

Betaalbare kluis tot 250 euro

Het hebben van een veilige plek om waardevolle documenten en kostbaarheden op te bergen is inderdaad belangrijk voor veel mensen. Een privékluis met een elektronisch slot kan een effectieve manier zijn om deze items te beschermen tegen diefstal, brand of andere onvoorziene omstandigheden.

Het elektronische codesysteem biedt gemak en veiligheid. Het stelt je in staat om een persoonlijke code in te stellen die alleen jij kent, waardoor ongeautoriseerde toegang tot de kluis wordt voorkomen. Het is belangrijk om een sterke en unieke code te kiezen, en deze regelmatig te wijzigen om de veiligheid te waarborgen.

Daarnaast is het verstandig om de kluis te verankeren, indien mogelijk, door gebruik te maken van de verankeringsgaten. Hierdoor wordt de kluis stevig bevestigd aan de vloer of muur, waardoor het voor potentiële dieven moeilijker wordt om de kluis mee te nemen of open te breken.

Het is ook verstandig om rekening te houden met de grootte van de kluis, zodat deze voldoende ruimte biedt voor al je waardevolle bezittingen. Overweeg ook de locatie van de kluis. Het is aan te raden om de kluis op een veilige en discrete plek te plaatsen, zodat deze niet direct zichtbaar is voor anderen.

Kortom, een privékluis met een elektronisch slot kan een waardevolle investering zijn om je waardevolle documenten en kostbaarheden te beschermen. Zorg ervoor dat je de juiste maatregelen neemt, zoals het kiezen van een sterke code en het verankeren van de kluis, om de veiligheid verder te vergroten.

Fichero® Elektronische Kluis met Vingerafdruk en Wachtwoord – Digitaal Touchscreen – met Alarmsysteem en 4 Instellingen voor Openen – Hip en Modern Design – Turquoise Blauw Wit

In deze high tech vingerprint-kluis berg jij met een gerust hart al je waardevolle spullen op. De kluis heeft een mooi design en past daarom in ieder huis, zonder een doorn in het oog te zijn. Je beveiligt de kluis met het vingerafdruk-systeem, zodat hij alleen open gaat wanneer jij je vinger op het touch screen legt. Het is ook een optie om te combineren met een wachtwoord, of om alleen voor een wachtwoord te kiezen om de kluis te beveiligen. Noodsleutels zijn inbegrepen.

Veilige kluis tegen inbraak
Berg paspoorten, waardevolle papieren, juwelen en geld veilig op in deze kluis. Beveiligen doe je door je eigen vingerafdruk en/of die van huisgenoten in te stellen. Indien gewenst aan te vullen met een persoonlijk password. Liever alleen een password? Dat kan ook. Je kunt alle methodes van beveiligen combineren met de interactieve draaiknop.

Weet je niet waar je je kostbare spullen veilig moet wegleggen? Met deze kluis zijn jouw kostbare spullen zoals sieraden, documenten en geld altijd veilig. Door de massief stalen deur is er op geen enkele manier in de kluis te komen dan de manier die jij weet.

Bevestig de kluis aan een muur of vloer met de meegeleverde bevestigingsmaterialen voor extra veiligheid. Ben je de code kwijt of batterijen leeg? Dat is zo opgelost met de bijgeleverde masterkeys . De kluis heeft een grote inhoud waardoor er genoeg ruimte is om jouw kostbare spullen veilig op te bergen.

Elektronisch cijferslot en twee noodsleutels

Via een code is de kluis te openen. Als u de code bent vergeten of de batterijen zijn op dan kunt u in noodgevallen de bijgeleverde sleutels gebruiken. Op het scherm op de kluis kun je aflezen wat de status is; vergrendeld, ontgrendeld of batterijen niveau laag.

Eenvoudig te monteren

In de achterwand van de kluis zijn al gaten voorgeboord. Je hoeft alleen nog gaten in de muur te boren en de kluis met de meegeleverde ankers te bevestigen. Binnen 5 minuten hangt je kluis veilig aan de muur of gemonteerd aan de vloer!

Grote biometrische Masterlock veiligheidskluis voor het beschermen van waardevolle en dierbare spullen tegen diefstal. Het biometrische slot biedt de mogelijkheid tot het opslaan van maximaal 30 vingerafdrukken, zodat je indien gewenst ook andere personen toegang tot de kluis kunt verlenen. De batterij-jumpstarter en de meegeleverde hoofdsleutel zorgen ervoor dat je te allen tijde toegang hebt tot de kluis, zelfs in het geval van lege batterijen.

Eigenschappen
Constructie van massief staal
2 stalen live-vergrendelingsbouten en een verborgen scharnier voor meer beveiliging tegen aanvallen en pogingen tot openbreken

Biometrisch slot (met opslag voor maximaal 30 vingerafdrukken) en hoofdsleutel (wordt geleverd met 2 sleutels)
Beklede bodem voor bescherming van de inhoud tegen krassen
Met LED-verlichting voor goed zicht in de kluis
Inclusief verankeringskit voor het vastzetten van de kluis

Elektronische kluis met cijferslot Tegenwoordig draagt iedereen waardevolle eigendommen bij zich. Denk alleen al aan de mobiele telefoon, sieraden en contant geld. Met het plaatsen van een kluis in een kamer kun je alle waardevolle eigendommen veilig opbergen. Prettig om te weten dat je eigendommen veilig zijn opgeborgen.

Deze elektronische kluis is eenvoudig te openen en te vergrendelen door middel van de door jouw zelf in te stellen gebruikerscode. Kies je voor kwaliteit? Kies dan voor deze elektronische kluis – extra small – zwart. Uitvoering Deze elektronische kluis – extra Small , gemaakt in een prachtige uitvoering in de kleur zwart, heeft een afmeting van 35 cm breed x 31 cm diep x 50 cm hoog en een gewicht van 16,5 kg.

De kluis is voorzien van de meest moderne beveiligingstechnieken zoals een elektronisch slot en een schermverlichting met functielampjes die tevens een waarschuwing geven wanneer de batterijen bijna leeg zijn. Met een solide stalen deur, een elektronisch slot en door zijn stalen constructie biedt de elektronische kluis de optimale beveiliging voor de eigendommen

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *