|

5 Beste wandelstokken met zitje o.a. voor senior

Veilig op weg

Voor senioren die behoefte hebben aan extra ondersteuning tijdens het lopen, maar ook regelmatig rustmomenten nodig hebben, kan een wandelstok met zitje een uitstekende oplossing zijn.

Deze handige combinatie van een wandelstok en een zitje biedt comfort en stabiliteit, waardoor senioren langer kunnen genieten van wandelingen en buitenactiviteiten. In deze blog bespreken we de voordelen van een wandelstok met zitje voor senioren en waarom het een waardevol hulpmiddel kan zijn.

Verhoogde mobiliteit en onafhankelijkheid: Een wandelstok met zitje biedt senioren de vrijheid om grotere afstanden af te leggen zonder zich zorgen te maken over vermoeidheid of het vinden van een geschikte rustplek. Het zitje biedt een handige en comfortabele plek om uit te rusten tijdens wandelingen, waardoor senioren langer kunnen genieten van buitenactiviteiten en onafhankelijk kunnen blijven.

Extra stabiliteit en veiligheid: De wandelstokfunctie van het hulpmiddel biedt de nodige stabiliteit tijdens het lopen. Senioren kunnen vertrouwen op de stevige handgreep van de wandelstok om hun evenwicht te bewaren en het risico op vallen te verminderen. Het zitje fungeert als een stabiele en veilige plek om te rusten, waardoor het risico op ongevallen en vermoeidheid wordt verminderd.

Om je een goed beeld te geven van deze wandelstok met zitje heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

Wandelstok met zitje

Aluminium wandelstok met zitje. Kan gebruikt worden als steun bij het lopen en als zithulp om uit te rusten. Het is van belang dat de handgreep zich aan uw voorzijde bevindt alvorens u gaat zitten. Eenvoudig in en uit te klappen. Zithoogte 50 cm, hoogte handgreep 87 cm, ø zitting 21 cm.

Wandelstok met Zitje – Hulpmiddel – Wandelstok ook bruikbaar als kruk – Lichtgewicht aluminium wandelstok met Zitting – zowel voor Links- als Rechtshandigen – Cadeautip

Het perfecte hulpmiddel als je door ouderdom of door een blessure niet meer goed ter been bent. Deze wandelstok is speciaal ontwikkeld om de mobiliteit en zelfstandigheid van de gebruiker te vergroten. In gevouwen toestand kan het als wandelstok worden gebruikt, in de uitgeklapte toestand kan het als praktische zitgelegenheid worden gebruikt.

Middels deze wandelstok kunt u OVERAL rusten. Zo bent u niet meer afhankelijk van zitbankjes of de rollator om op te zitten. Het is van belang dat de handgreep zich aan uw voorzijde bevindt alvorens u gaat zitten.

Uw voordelen:
Overal een zitgelegenheid creëren
Meer zelfstandigheid
Veiliger gevoel
Vergroting mobiliteit
Eenvoudig in en uit te klappen
Stevig materiaal

Eigenschappen wandelstok met zitje: kleur zitting grijs, zithoogte 49 cm, hoogte handgreep 81 cm, diameter zitting 21 cm, productgewicht 780 gr max., gebruikersgewicht 115 kg.

Risicoloos bestellen: 30 dagen kosteloos retourneren.

Bestel de wandelstok met zitje NU en ervaar een veiliger gevoel, meer zelfstandigheid en vergroot terug uw mobiliteit.

Classic Canes – Wandelstok met zitje – Zit wandelstok – Explorer Supaseat – Wandelstokken – Voor heren en dames – Groen – Zithoogte 65 – 82 cm – Loop hoogte 84 – 102 cm – 8 verschillende standen – Wandel zitstok

Een erg handige groene wandelstok met zitje Explorer Supaseat. Deze in hoogte verstelbare wandelstok is zowel te gebruiken als wandelstok en als een zitkrukje. De wandelstok met zitje is voorzien van een punt en plaat voor gebruik op een zachte ondergrond.

Hierdoor is de verstelbare wandelstok met zitje zeer geschikt voor het volgen van vele buitenactiviteiten. De wandelstok kunt u volledig naar uw eigen wensen afstellen. De groene wandelstok met zitje is voor het lopen in hoogte verstelbaar en ook is de zitting in hoogte verstelbaar.

De loop hoogte van de wandelstok ligt tussen de 84 cm en maximaal 102 cm. De zithoogte van de wandelstok bevindt zich op een hoogte van 65 cm en is instelbaar tot een hoogte van maximaal 82 cm. De hoogte is instelbaar op 8 verschillende standen. De zitstok is in staat een maximum gewicht van 125 kg te ondersteunen.

Specificaties

 • Merk: Classic Canes
 • Gewicht: 720 gram
 • Minimale loop hoogte: 84 cm
 • Maximale loop hoogte: 102 cm
 • Minimale zit hoogte: 65 cm
 • maximale zit hoogte: 82 cm
 • Materiaal wandelstok: Aluminium
 • Kleur wandelstok: Groen
 • Diameter rubberdop: Punt met plaat
Aidapt – wandelstok – met zitje

Aidapt – wa

Een ideale wandelstok die voorzien is van een zitje om ten alle tijde even te kunnen uitrusten. Het lichtgewicht aluminium frame is voorzien van een gebogen handvat die is voorzien van een foam. Hierdoor ligt de wandelstok goed in de hand en geeft deze goede grip.

Het geïntergreerde zitje is is eenvoudig open te klappen, waarna u plaatst kunt nemen. Als u plaatst neemt is het van belang dat u de handgreep aan de voorzijde heeft zitten. De onderzijde van de poten zijn voorzien van anti-slip rubberen doppen, zodat deze goed en stevig blijft staan.

Wilt u het zitje weer als wandelstok gebruiken, dan klapt u het zitje weer eenvoudig in.Vervaardigd uit aluminium met een robuuste, kunststof zitting die belast mag worden met 100 kg. De wandelstok zelf weegt minder dan 1 kg, waardoor het een ideale draagbare oplossing is. Altijd en overal uw eigen zitting mee met deze wandelstok met zitje!

 • Ideaal hulpmiddel als u niet lang kunt staan
 • Eenvoudig in en uit te klappen
 • Lichtgewicht en draagbaar ontwerp
 • Robuust alu frame met stevige kunststof zitting
 • Foam gebogen handvat
 • Anti-slip doppen aan de onderzijde van de poten
 • Maximale belasting is 100 kg
Classic Canes – Wandelstok met zitje – Zit wandelstok – Observer Supaseat – Wandelstokken – Voor heren en dames – Zwart – Zithoogte 65 – 82 cm – Loop hoogte 84 – 102 cm – 8 verschillende standen – Wandel zitstok

Een erg handige zwarte wandelstok met zitje Observer Supaseat. Deze in hoogte verstelbare wandelstok is zowel te gebruiken als wandelstok en als een zitkrukje. De wandelstok met zitje is voorzien van een punt en plaat voor gebruik op een zachte ondergrond.

Hierdoor is de verstelbare wandelstok met zitje zeer geschikt voor het volgen van vele buitenactiviteiten. De wandelstok kunt u volledig naar uw eigen wensen afstellen. De zwarte wandelstok met zitje is voor het lopen in hoogte verstelbaar en ook is de zitting in hoogte verstelbaar.

De loop hoogte van de wandelstok ligt tussen de 84 cm en maximaal 102 cm. De zithoogte van de wandelstok bevindt zich op een hoogte van 65 cm en is instelbaar tot een hoogte van maximaal 82 cm. De hoogte is instelbaar op 8 verschillende standen. De zitstok is in staat een maximum gewicht van 125 kg te ondersteunen.

Specificaties

 • Merk: Classic Canes
 • Gewicht: 700 gram
 • Minimale loop hoogte: 84 cm
 • Maximale loop hoogte: 102 cm
 • Minimale zit hoogte: 65 cm
 • maximale zit hoogte: 82 cm
 • Materiaal wandelstok: Aluminium
 • Kleur wandelstok: Zwart
 • Diameter rubberdop: 22 mm

Vergelijkbare berichten