|

De veiligste vluchtladders tot 10 meter

Een vluchtladder is een veiligheidsvoorziening die mensen in staat stelt om snel en veilig een gebouw te verlaten in geval van brand of andere noodsituaties waarbij de gewone uitgangen geblokkeerd zijn. Het doel van een vluchtladder is om een veilige evacuatie mogelijk te maken door een alternatieve ontsnappingsroute te bieden.

Bij brand kan het vuur snel uitbreiden en de normale uitgangen blokkeren, zoals trappenhuizen of gangen. In dergelijke situaties kan een vluchtladder worden gebruikt om vanuit een hogere verdieping naar beneden te klimmen en zo veilig buiten het gebouw te komen.

Een vluchtladder is meestal gemaakt van duurzame materialen, zoals nylon of metaal, en heeft sterke haken of banden waarmee hij aan een raamkozijn of ander stevig punt op de bovenverdieping kan worden bevestigd. Vluchtladders zijn ontworpen om snel en gemakkelijk te worden geïnstalleerd en kunnen worden opgevouwen of opgerold voor compacte opslag wanneer ze niet in gebruik zijn.

Het is belangrijk om regelmatig de vluchtladder te controleren en ervoor te zorgen dat deze in goede staat verkeert. Daarnaast is het essentieel dat mensen in een gebouw weten waar de vluchtladders zich bevinden en hoe ze correct moeten worden gebruikt. Het oefenen van een evacuatieplan en het trainen van alle bewoners of werknemers op het juiste gebruik van een vluchtladder kan levens redden in geval van een noodsituatie.

Om je een goed beeld te geven van deze vluchtladder heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

Smartwares BBVL Vluchtladder – 4,5 meter – 1 verdieping – Tot 450kg draagkracht – Antislip – Opklapbaar

Met de Smartwares BBVL Vluchtladder kun je uit huis ontsnappen wanneer er brand uitbreekt. De ladder heeft een lengte van 4,5 meter en is daardoor ideaal om van de eerste verdieping naar beneden te vluchten. De ladder heeft een capaciteit van 450 kg waardoor je met meerdere personen tegelijkertijd kunt afdalen.

Altijd voorbereid
Een vluchtladder kan levens redden als er brand uitbreekt op de begane grond en alle trappen en uitgangen worden geblokkeerd. De ladder wordt stabiel opgehangen aan het raamkozijn dankzij de universele haken.

De ladder heeft een lengte van 4,5 meter en tussen iedere trede zit een afstand van 33 cm, hierdoor kun je eenvoudig afdalen. Het uitrollen van de ladder gebeurt geheel knoopvrij waardoor je snel kunt handelen en jezelf en anderen in veiligheid kunt brengen. Door goed voorbereid te zijn op gevaarlijke situatie kan veel paniek voorkomen worden.

Inhoud van de verpakking:
Vluchtladder, handleiding

Features:

Red levens door te kunnen vluchten van de eerste verdieping met de 4,5 meter lange vluchtladder

Voorkom paniek door goed voorbereid te zijn op brand

Eenvoudig op te hangen aan het raamkozijn met de universele haken

Draagvermogen van 450 kg waardoor met meerdere personen tegelijk afgedaald kan worden

Knoopvrij uit te rollen voor snel gebruik

ATV 500.HSL5 Vluchtladder 5 meter – Brandladder

Uw garantie voor snel en veilig vluchten.
Brand of andere calamiteiten doen zich altijd onverwachts voor.


“Tijd” is de belangrijkste factor in deze noodsituaties.
De ATV vluchtladder is ontworpen om snel en simpel op
deze problemen te kunnen reageren, eenvoudigweg aan de vensterbank bevestigen en uitrollen.

Deze vluchtladder heeft uitklapbare afstandhouders voor extra stabiliteit.
Enkele voordelen van de ATV vluchtladder:


Draagcapaciteit 450 kg.
Geprofileerde laddersporten
Propeline draagband
Eenvoudige bevestiging
Stabiele afstandhouders
Voor eenmalig gebruik

Vluchtladder KLETTER-FIX KF-N5 5 meter voor twee verdiepingen

De vluchtladder KF is een vouwladder van staalkabel met aluminium treden. Omdat deze brandbestendige ladder makkelijk en overal inzetbaar is wordt deze reeds in meer dan 50 landen gebruikt als brandpreventie middel.

De staalladders zijn met massieve stalen haken uitgevoerd. Daarmee kun je de ladder probleemloos aan een stevig balkon of vensterbank hangen. De haken zijn ca. 80 mm breed en kunnen daardoor ook aan bredere balustrades bevestigd worden.

De KF vluchtladder is zeer snel en zonder grote inspanning gebruiksklaar. Eenvoudig bevestigen en de klem loslaten, dat is alles. Uw veilige vluchtroute is binnen enkele ogenblikken gereed.

Deze kleinste vluchtladder ter wereld neemt minimale opbergruimte in beslag. Daarbij is hij door de duurzame materialen onderhoudsvrij en onbeperkt houdbaar.

Hoofdkenmerken:
Uniek in gewicht en afmeting
Veilige afdaling in slechts enkele minuten
Onderhoudsvrij en onbeperkt houdbaar
Geproduceerd in Duitsland

Toepassing:
In alle particulieren woningen alsmede hoger gelegen etages in bedrijfspanden

Inhoud:
De vluchtladder wordt geleverd inclusief haken voor de universele bevestiging aan balkon of vensterbank.

Garantie:
10 jaar

Certificering:
GS-Gecertificeerd ZH 1/368 (BGI 638)

Technische informatie:
Gewicht: 3,2 kg
Tredebreedte: 330 mm
Kabelafstand: 303 mm
Trede afstand: 315 mm
Belastbaarheid trede: ca. 150 kg
Belastbaarheid totaal: ca. 300 kg

ATV 500.HSL7 Vluchtladder 7 meter – Brandladder

ATV Vluchtladder 7 meter. Geschikt voor vensterbanken van maximaal 38 cm. Maximale belasting 450 kg.
De ATV vluchtladder is ontworpen om snel en simpel te kunnen vluchten in een noodsituatie. De ladder is eenvoudig aan de vensterbank te bevestigen en uit te vouwen. De vluchtladder heeft afstandhouders aan alle sporten voor extra stabiliteit.

Uw garantie voor snel en veilig vluchten. Brand of andere calamiteiten doen zich altijd onverwachts voor. Tijd is de belangrijkste factor in deze noodsituaties. De ATV vluchtladder is ontworpen om snel en simpel te kunnen vluchten in een noodsituatie. De ladder is eenvoudig aan de vensterbank te bevestigen en uit te vouwen. Deze vluchtladder heeft afstandhouders aan alle laddersporten voor extra stabiliteit.

De voordelen van de ATV vluchtladder:
Draagcapaciteit 450kg;
Eenvoudige bevestiging;
Geprofileerde laddersporten;
Afstandhouders aan alle laddersporten;
Geschikt voor een vensterbank van maximaal 38cm.
Let op voor eenmalig gebruik

Smartwares FOT-14100 Vluchtladder – 10 meter – 4 verdiepingen – Tot 450kg draagkracht – Antislip – Opklapbaar

Met de Smartwares FOT-14100 Vluchtladder kun je uit huis ontsnappen wanneer er brand uitbreekt. De ladder heeft een lengte van wel 10 meter en is daardoor ideaal om van zowel de eerste als tot de vierde verdieping naar beneden te vluchten. De ladder heeft een capaciteit van 450 kg waardoor je met meerdere personen tegelijkertijd kunt afdalen.

Licht en sterk materiaal
Deze 10m lange vluchtladder is gemaakt van sterk en licht materiaal en kan tot 450kg dragen. Door het lichte gewicht is hij gemakkelijk voor iedereen te gebruiken. Daarnaast zorgen de universele haken voor een stabiele ophanging. De vluchtladder is eenvoudig in gebruik, knoopvrij uitrolbaar en compleet voorgemonteerd.

Altijd voorbereid
Een vluchtladder kan levens redden als er brand uitbreekt op de begane grond en alle trappen en uitgangen worden geblokkeerd. De ladder wordt stabiel opgehangen aan het raamkozijn dankzij de universele haken. De ladder heeft een lengte van 10 meter en tussen iedere trede zit een afstand van 33 cm, hierdoor kun je eenvoudig afdalen. Het uitrollen van de ladder gebeurt geheel knoopvrij waardoor je snel kunt handelen en jezelf en anderen in veiligheid kunt brengen. Door goed voorbereid te zijn op gevaarlijke situatie kan veel paniek voorkomen worden.

Inhoud van de verpakking:
Vluchtladder, handleiding

Features:

Red levens door te kunnen vluchten van de vierde verdieping met de 10 meter lange vluchtladder

Voorkom paniek door goed voorbereid te zijn op brand

Eenvoudig op te hangen aan het raamkozijn met de universele haken

Draagvermogen van 450 kg waardoor met meerdere personen tegelijk afgedaald kan worden

Knoopvrij uit te rollen voor snel gebruik

Vergelijkbare berichten