Draagbaar deurslot

Extra veiligheidsslot als je o.a. op vakantie ga en voor zo weinig geld extra veiligheid

Perfect voor airbnb, hotels, appartementen, slaapzalen, badkamers, slaapkamers en meer! Dit slot biedt effectieve veiligheid en bescherming, en is een absolute must-have voor reizigers en thuisgebruik.

TQ – Draagbaar slot – Draagbare Portable Lock – Draagbaar slot met opbergzakje – travel door – anti diefstal lock |deur beveiligheid voor slot | deurstopper | deurslot| Reizen| Vakantie – AirBNB – Deur Slot – security lock

Zorg voor extra beveiliging met deze Heavy Duty slot: gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en ontworpen om je kamer extra veiligheid te bieden en ongeoorloofde toegang te voorkomen. Perfect voor airbnb, hotels, appartementen, slaapzalen, badkamers, slaapkamers en meer! Dit slot biedt effectieve veiligheid en bescherming, en is een absolute must-have voor reizigers en thuisgebruik.

Het beste van alles is dat dit slot compact en draagbaar is – klein genoeg om in je tas of handtas mee te nemen. Het is klein, maar krachtig en biedt een extra niveau van veiligheid en gemoedsrust, vooral als je onderweg bent en in hotels verblijft.

Je kunt het in een mum van tijd installeren en verwijderen en het is super eenvoudig te bedienen – steek gewoon de klauw in de sluitplaat, houd het slot vast en sluit de deur. Steek vervolgens het halvemaanvormige metaal in het gat bij de deur om deze te vergrendelen.

Dit draagbare slot heeft een breed toepassingsgebied en biedt betere prestaties en duurzaamheid dan vergelijkbare sloten. Het is geschikt voor gebruik thuis, op school, in huurwoningen en meer. 

En als kers op de taart is dit een Limited Edition! Wacht niet langer en zorg voor extra beveiliging met dit geweldige slot – beter dan alle andere draagbare sloten die er zijn!

Portable Travel Door Lock – Reis Deur Slot Draagbaar (met Zakje) – Reisslot – Anti-Inbraak – Voor een optimaal Veilig gevoel Onderweg

Vergelijkbare berichten