De veiligste Deurbellen

Deurbellen
Google Nest Videodeurbel – Deurbeldrukker – Batterij – Wit

De Nest Doorbell is de videodeurbel op batterijvoeding die je voor elk huis kunt gebruiken. Krijg activiteitsmeldingen en zie wat er zich voor je deur afspeelt, waar je ook bent. En de Nest Doorbell is draadloos, zodat je hem zelf kunt installeren.*

*Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen, bediening op afstand, videostreams en video-opnamen, heb je de Google Home-app en een werkende wifi- en internetverbinding nodig

Zie wat er zich afspeelt, waar je ook bent
Met de Nest Doorbell kun je zien wat er zich voor je deur afspeelt en bezoekers te woord staan, waar je ook bent. Hij kent het verschil tussen een mens en een pakketje en stuurt je een melding als hij activiteit detecteert. Het is dus geen kwestie van gissen. 1 En met een beeldverhouding van 3:4 en een groter gezichtsveld zijn mensen van top tot teen zichtbaar en kun je zien of er pakketjes op de grond staan.

De ene deurbel is de andere niet.

Vroeger bestond een deurbel uit een knopje aan de deurpost en een bel in de gang. Tegenwoordig is de deurbel een modern staaltje techniek waar technologieën in gebruikt worden die tot een paar jaar geleden ondenkbaar waren:

 • Camera
  Zie wie er aanbelt. De resolutie varieert van VGA tot Full HD. En in sommige gevallen is zelfs infrarood verlichting ingebouwd. zo kun je ook ’s avonds en ’s nachts herkennen wie er voor de deur staat.
 • Groothoeklens
  Met een groothoeklens zie je als het ware “om het hoekje”. Dus niet alleen recht voor de lens, maar ook wat aan weerszijden gebeurt.
 • Microfoon/luidspreker
  Communiceer met degene die voor de deur staat. Ideaal bij gewenst en ongewenst bezoek. De deur hoeft niet meer open te worden gedaan.
 • Batterijvoeding
  Enkele modellen hebben een back-up batterij die ervoor zorgt dat de deurbel ook blijft werken wanneer de stroom in huis uitvalt. 
 • WiFi
  Verbonden met je thuisnetwerk krijg je een oproep niet alleen in huis binnen, maar ook op je smartphone. Daarvoor zijn voo WiFi deurbellen apps te downloaden voor zowel Android als iOS.
 • Binnenscherm
  Een unit met scherm in de gang of woonkamer zorgt ervoor dat iedereen kan zien wie er voor de deur staat. Ook zonder smartphone kun je dus bepalen voor wie je open wilt doen.
 • Bewegingsdetectie
  Als de deurbelcamera is uitgerust met bewegingsdetectie krijg je niet alleen een notificatie wanneer er aangebeld wordt, maar ook wanneer beweging wordt bemerkt. Een eenvoudig beveiligingssysteem dus.
deurbel via Wi-Fi met de gratis app op je smartphone

Pluspunten

 • Verbindt de deurbel via Wi-Fi met de gratis app op je smartphone en je bent altijd op de hoogte van wie er voor jouw deur staat.
 • Video deurbel met haarscherpe videokwaliteit van 1080 HD.
 • Brede horizontale kijkhoek van 180 graden, zodat je geen enkel detail mist.
 • Ingebouwde bewegingsdetectie via PIR en nachtzicht tot op 5 meter.
 • Werkt op stroom van de bestaande deurbel (10V – 36V). Zo ben je er zeker van dat de deurbel altijd stroom heeft.
 • Weerbestendige, IP65 gecertificeerde behuizing.
 • Geen SD-kaart nodig. Beelden van de laatste 12 uur worden gratis opgeslagen in de cloud. 

Minpunten

 • De camera in deze bel kan niet draaien of kantelen.
 • De slimme deurbel filmt in 3MP resolutie in een 180 graden kijkhoek. Zo mis je geen detail!
 • Stel menselijke detectie in zodat je geen valse alarmmeldingen ontvangt.
 • Zodra er wordt aangebeld kun je direct via de microfoon en luidspreker communiceren.
 • Beelden bewaar je eenvoudig op een SD-kaart (max. 128GB) of in de EZVIZ cloud.
 • De Ezviz DP1 is compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa.

Minpunten

 • Om de DB1 goed te laten functioneren is er een stabiel WiFi-netwerk nodig.

HD Smart Wifi Draadloze Video Deurbel 720P incl. 3000mAh Accu Waterdicht

Deze smart HD Wifi Video 720P Deurbel met geïntegreerde accu met een capaciteit van 3000 mAh is de beste smart draadloze deurbel die er is. Eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-kabel.

De Deurbel waarschuwt onmiddellijk wanneer iemand aanbelt en detecteert indringers die op de

loer liggen rond je voordeur. Zie en praat live met bezoekers op je smartphone, ook wanneer je niet thuis bent. 

De Smart Video doorbell werkt samen met Apple HomeKit en je hebt toegang tot alle functies zonder abonnement. 
Beelden worden opgeslagen op de ingebouwde geheugenkaart. Montage van de slimme deurbel kan op de bedrading van de huidige deurbel. 

De DoorBird IP videofoonset D101S opbouw RVS met 1 drukknop is een slimme deurbel voor je

woning of kantoor. Beeld en geluid die je bedient door middel van de gratis App. Zie en hoor wie er voor de deur staat waar je ook ter wereld bent.

Hoe werkt het?
Stel, u bent niet thuis en uw kinderen hebben zichzelf buitengesloten of de koerier wil een pakket bezorgen. Met DoorBird is dit geen probleem meer. Elke keer dat er iemand aanbelt, krijg je een pushmelding op je smartphone of tablet. Via de DoorBird App ben je niet alleen in staat om met de bezoeker te praten, maar ook live te zien in HD kwaliteit. U zult nooit meer een bezoeker missen. Met DoorBird ben je onderweg en toch thuis, ook als er een inbreker aanbelt om te kijken of er iemand thuis is.

Smart Home begint bij de voordeur.
DoorBird is de slimme oplossing voor de entree van uw huis. Verbind eenvoudig uw DoorBird IP Video Door Station met uw smartphone en praat met uw bezoeker – waar u ook bent. De IP Video Door Station kan worden gebruikt als een stand-alone unit of kan worden geïntegreerd in een bestaand Smart Home-platform. Zelfs bestaande klassieke installaties zoals een elektrische deuropener zijn nog te gebruiken en te bedienen via de DoorBird App

Duitse kwaliteit.
Alle DoorBird-producten zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd door Bird Home Automation GmbH in Berlijn, Duitsland. Wij vervaardigen alle producten met de grootste zorg en precisie en leveren ze aan onze klanten over de hele wereld.

Keypad

 • Configureerbaar via app
 • Meer dan 1000 individuele pincodes

Z-Wave maakt jouw huis slimmer. De Doorbell 6 van de Aeotec maakt je entree ook slimmer.

Door visuele (1000lm) en hoorbare (110dB) alarmen te combineren, ontvang je een melding wanneer iemand bij je aan de deur staat. Je kunt de Aeotec-deurbel 6 ook verbinden met automatische scènes en bijvoorbeeld de lichten in de gang aan doen wanneer het donker is.

Waarom gebruik je je deurbel niet als sirene? Of er nu water lekt in de kelder, er zich rook ontwikkelt in de keuken of ’s nachts een deur opent, de sirene vestigt de aandacht op al deze opvallende kenmerken. In combinatie met verschillende sensoren ben je volledig beschermd.

Je krijgt een melding waar je ook bent.
Wanneer u ook bent, kunt u direct smartphone- en app-waarschuwingen ontvangen van uw Z-Wave-systeem.

Veiligheids- en beveiligingsverlichting.
Als uw deurbel ’s nachts of in het donker wordt ingedrukt, zet u de aangesloten Z-Wave-lampen binnen of buiten aan voor hoffelijkheid en veiligheid.

Vergelijkbare berichten