Beste beveiligingscamera’s buiten

Camerabeveiliging buiten kan inderdaad een effectieve manier zijn om je huis te beschermen tegen inbraken en het gevoel van veiligheid te vergroten. Hier zijn enkele punten om te overwegen bij het installeren van camerabeveiliging:

Deterrent-effect: Het zichtbaar plaatsen van beveiligingscamera’s kan inbrekers afschrikken. De wetenschap dat ze mogelijk worden vastgelegd op beeld en later kunnen worden geïdentificeerd, verhoogt de pakkans en kan hen ontmoedigen om in te breken.

Bewakingsmogelijkheden: Met camerabeveiliging heb je de mogelijkheid om je huis of pand continu te bewaken. Moderne beveiligingssystemen kunnen live videostreams bieden die je kunt bekijken via je smartphone of computer. Dit stelt je in staat om op afstand toezicht te houden en verdachte activiteiten in real-time te detecteren.

Bewijsmateriaal: In het geval van een inbraak bieden camerabeelden waardevol bewijsmateriaal. Ze kunnen de politie helpen bij het identificeren van de daders en kunnen van onschatbare waarde zijn bij het oplossen van het misdrijf en het herstellen van gestolen goederen.

Opslag en privacy: Zorg ervoor dat je begrijpt hoe de beelden worden opgeslagen en wie er toegang toe heeft. Het is belangrijk om de privacywetten en -regelgeving in jouw land of regio te respecteren en ervoor te zorgen dat de beelden veilig worden opgeslagen.

Plaatsing en installatie: Overweeg de juiste plaatsing en installatie van de camera’s. Zorg ervoor dat ze strategisch worden geplaatst om een zo breed mogelijk zicht op je eigendommen te bieden. Denk ook aan de juiste verlichting om goede beeldkwaliteit te garanderen, zowel overdag als ’s nachts.

Het is belangrijk om te benadrukken dat camerabeveiliging slechts één aspect is van een algeheel beveiligingssysteem. Het kan worden aangevuld met andere maatregelen, zoals inbraakalarmsystemen, goede verlichting, veiligheidssloten en bewegingssensoren.

Om je een goed beeld te geven van deze beveiligingscamera buiten heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

Camerabewaking stickers-borden

Beveiligingsstickers. Camera toezicht terrein bewaking. 12 stuks. Transparant voor binnenkant raam met witte deklaag. 9 cm x 7 cm.

Met deze beveiligingssticker (12X) geeft u aan dat er 24 uur per dag camerabewaking aan staat bij het desbetreffende huis of pand. Op deze manier maakt u duidelijk dat alles wat er gebeurt in uw pand wordt gefilmd en dat er dus niets te halen valt bij u wat niet op de harde schijf komt te staan.

Op deze sticker staat een duidelijke waarschuwingstekst en een afbeelding van een camera. Op de manier is het meteen duidelijk waar deze sticker over gaat. Hoge kwaliteit sticker leverbaar voor aan de buiten- en binnenkant raam.( achterkant plakt) Deze is dus niet voor binnenkant raam.

Camera systemen binnen en buiten
ANNKE ACS-8 N48-BN 8MP 8CH PoE Camerasysteem
 • Hoe scherp wil je het hebben? Mis geen enkel detail met ultra scherpe camerabeelden in maar liefst 8 megapixel (3840×2160), dag en nacht (4K Ultra HD).
 • De camera’s zijn voorzien van een stevige, weer- en waterbestendige behuizing (IP67 gecertificeerd) en zijn vandaalbestendig (IK10 gecertificeerd).
 • Bekijk de beelden dag en nacht op je smartphone in de gratis ANNKE Vision app en ontvang pushmeldingen wanneer er iets gebeurt.
 • Sluit een beeldscherm aan op de NVR (VGA/HDMI) en volg ook op locatie de beelden.

Met handige afstandbediening voor de NVR.
De NVR wordt geleverd met een 2 TB HDD en heeft 8 poorten en dus kun je uitbreiden met 4 extra camera’s.
Geleverd met twee 30-meter kabels en twee 18-meter kabels voor de camera’s.

Weinig kabels door de toegepaste PoE Techniek (Power Over Ethernet).
De camera’s zijn voorzien van een ingebouwde microfoon om op afstand mee te luisteren.
De camera’s kunnen ook opnemen op een SD-kaart (max. 128 GB, niet meegeleverd). Deze kun je gebruiken voor motion-opnamen.

 • Eenvoudig te installeren
 • Live beeld via jouw smartphone of PC
 • Heldere opname
 • Met motion detector en nachtzicht
 • De afstand wordt verkort wanneer er veel muren tussen het wifi-kastje en de camera instaan

Productbeschrijving

Wil jij jouw huis optimaal beveiligen? Met dit draadloze beveiligingssysteem houd jij overal ter wereld jouw huis in de gaten. Met de gratis te downloaden applicatie, kun jij via jouw smartphone of PC live meekijken en meeluisteren. De camera voorziet jou zowel overdag als ’s nachts van een helder beeld. 

De motion detector detecteert bewegingen en zal jou een bericht sturen wanneer er een beweging geregistreerd wordt in de buurt van jouw huis, loods, winkel of kantoorpand. Zo ga jij met een gerust hart even de deur uit!

Deze set bestaat uit een wifi kastje die alle gegevens opsl aat en 4 losse camera’s. Zo houd jij jouw hele terrein goed in de gaten. Heb je een groter huis of tuin? Geen probleem! De set is eenvoudig uit de breiden. 

complete beveiligingsset. Betaalbaar

Pluspunten

 • Zeer compacte, complete beveiligingsset.
 • High Definition beeldresolutie zorgt voor haarscherpe beelden.
 • Buitencamera’s hebben een IP-65 rating. Zij zijn dus weer- en waterbestendig.
 • Ontzettend eenvoudige setup door middel van Smartlink.
 • Buitencamera’s kunnen natuurlijk ook binnen gebruikt worden.
 • HDMI-uitgang om beelden op een groter scherm te kunnen bekijken.

Minpunten

 • Camera’s hebben wel een stopcontact in de buurt nodig.

Pluspunten

 • De camera’s zijn voorzien van een stevige, weer- en waterbestendige behuizing (IP66 gecertificeerd).
 • Hoe scherp wil je het hebben? Mis geen enkel detail met vlijmscherpe camerabeelden in 2560 x 1440px HD resolutie, dag en nacht.
 • Je kunt de recorder uitbreiden met 6 extra camera’s (WiFi en/of PoE).
 • Bekijk de beelden dag en nacht op je smartphone in de app en ontvang pushmeldingen wanneer er iets gebeurt.
 • Weinig kabels doordat de camera’s draadloos verbinden met de NVR.
 • De camera’s zijn voorzien van een ingebouwde microfoon om op afstand mee te luisteren.

Minpunten

 • De camera’s kunnen niet op afstand draaien en kantelen.
Beveiligingssysteem Prijs rond de 350 euro

Met deze draadloze wifi beveiligingscamera set neem je in hoge resolutie alles op wat er rondom je huis gebeurt. De draadloze wifi camera’s zijn eenvoudig instelbaar en hebben een extreem duurzame behuizing. Standaard voorzien van 1TB Harde Schijf.

BEVEILIG JE HUIS MET DIT DRAADLOZE IP-BEVEILIGINGSSYSTEEM

Deze professionele HD NVR-kit ondersteunt HD-opnames en afspelen met een maximale resolutie van 1280×960 bij 15 frames per seconde. De set bevat alles wat u nodig hebt om een ​​compleet draadloos IP-bewakingssysteem op te zetten en uw huis te beschermen.

De bewakingscamera set bevat 4 weerbestendige draadloze camera’s (IP66). IJsplaatsen van de camera’s kunnen zowel binnen als buiten zijn. De verbinding is via WLAN en dus zonder vervelende kabels. De installatie is plug and play.

Er kunnen maximaal vier IP-camera’s worden aangesloten op de Network Video Recorder (NVR). De NVR ondersteunt video-opname / weergave in een resolutie van 960p met 15 frames per seconde. De meegeleverde muis wordt gebruikt om de DVR te bedienen.

De NVR heeft een geavanceerde webfunctie voor live weergave op afstand in de pc-browser en smartphone-apps. De NVR ondersteunt SATA HDD en heeft een maximale opslagcapaciteit van 4 TB. Met de twee VGA- en HDMI-interfaces kunt u eenvoudig een LCD / LED-display of TV (LED TV) aansluiten.

Camera ( prijs rond de 200 euro)
FullHD 1080P Beveiligingscamera set – 8CH DVR met 4x 2MP Bullet Camera’s Zwart Indoor/Outdoor

SANNCE 8CH 1080P bewakingscamerasysteem 5-in-1 CCTV DVR met 4X waterdichte bekabelde bewakingscamera’s met 100 voet nachtzicht, bewegingsalarm en externe toegang.

De bijgeleverde recorder neemt de beelden van camera’s continue of bij beweging op en doet dit in de allerbeste beeldkwaliteit. Dit is een 8-kanaals recorder, waarop je de 4 bijgeleverde zwarte bullet bewakingscamera’s aan kunt aansluiten. De FullHD 1080P Beveiligingscamera set wordt compleet geleverd met adapters, splitters en andere benodigdheden, zoals de bekabeling. Voor iedere camera wordt 20 meter aan bekabeling geleverd.

Met de ELRO CZ60RIPS-4 Color Night Vision Beveiligingscamera Set hou je altijd eenvoudig een oogje in het zeil over jouw woning en bezittingen. De ELRO CZ60RIPS-4 wordt geleverd met een 9” monitor waar je de beelden live kunt bekijken én opnemen op een SD-kaart. Ook kun je de camerabeelden bekijken via de ELRO Monitoring App.

De camera’s beschikken over een 1080P HD resolutie voor scherpe beelden waar je altijd de mensen op kunt herkennen. Dankzij de IP65 rating zijn de camera’s geschikt om buiten te hangen en bestand tegen alle weertypes. Tevens hebben de camera’s PIR bewegingsdetectoren.

Beveilig uw pand en houd uw bezittingen in het oog met deze complete beveiliginscamera systeem, waar u ook maar bent. Als een van de vier camera’s een beweging detecteert, ontvangt u een notificatie en kunt u de beelden op uw smartphone of op het internet bekijken.

De beveiliging set is voorzien van de nieuwste H.264 videocompressie en 1280 x1024 resolutie, ultra inovatieve weerbestendige camera’s die ook ‘snachts alles helder laten zien en een gebruiksvriendelijke grafische interface die grafische pictogrammen en visuele indicatoren biedt voor besturing en configuratie van de DVR. Alle beelden zijn op te nemen door middel van het plaatsen van een hardeschijf of USB.

De Foscam D4Z is een robuuste dome Wi-Fi camera waarmee je een grote buitenruimte bewaakt.

Je draait en kantelt de camera op afstand, waardoor hij een gezichtsveld van 360 graden heeft. Het apparaat herkent beweging van mensen, dus krijg je geen vals alarm als er een dier in beeld loopt. In het donker heeft de camera nachtzicht tot 20 meter, dus ook ’s nachts houdt deze camera een oogje in het zeil terwijl u lekker slaapt!

Buitencamera op solar

outdoor ip66 waterdichte 8 miljoen draadloze wifi verrekijker camera 4g solar monitoring 10x

zoom dubbele camera.

 • Waterdicht
 • 4G-versieWiFi-versie
 • lens focus lengte: 6 mm4X zoomen10X zoomen
Buitencamera in vogelhuisje
5mp 1920p 1080p mini tf-kaartsleuf 940nm ir-cut nachtzicht ip camera wifi indoor vogelnest

Housetrack 1080P Bewakingscamera met App – Draadloos Wifi Camera – IP Camera Binnen – Security Camera – Buiten Camera met Nachtzicht – Smart Camera

Deze PuroTech IP HD Beveiligingscamera kan worden aangesloten in elke dikke fitting. Op deze manier kan je hem binnen en buiten installeren en hoeft deze niet met een USB adapter aan het stopcontact te worden aangesloten! Ideaal als je écht overal zicht wil hebben, of de camera graag verdekt opstelt. Met behulp van de handige app kan je de camera waar je ook bent draaien en opnames maken. Zo ben je dag én nacht voorzien van de beste beelden. ( dikke fitting )

Binnen camera

Door het herkennen van gezichten weet deze slimme binnen camera precies wanneer er een

onbekende uw woning binnentreedt. Bij het detecteren van een onbekend gezicht, krijg je een melding. Via de app heeft zijn er direct foto’s en beelden beschikbaar welke tevens zijn op te slaan in ICloud of een micro SD kaart (inbegrepen)

Winnaar van de Tweakers Award 2020/2021

Binnen de privacy instellingen kun je aangeven van welke bekende gezichten je wel of geen

melding wenst te ontvangen. 

Snelle draadloze internetverbinding is vereist.

Makkelijk op afstand te bedienen

De gratis Foscam APP voor iOS of Android smartphones zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent wanneer er iets gebeurt.

Kleine infrarood nachtzicht camera 1080p

draadloze 2 miljoen wifi remote netwerk intelligente low-power camera hd infrarood nachtzicht camera 1080p

De Foscam R4M (H264+ 4 Megapixel) met kantel/draai functie is een geïntegreerde draadloze

IP-camera-oplossing voor indoor gebruik.

Deze camera combineert een hoge kwaliteit digitale video middels CMOS (incl.nachtzicht van 8

meter), middels 13 infrarood LEDs) met netwerk-connectiviteit en een krachtige web server om duidelijke video beelden op de desktop over te brengen overal op uw lokale netwerk of via het internet.

Binnen camera in lamp

Binnenlamp: didseth 360 panoramische led licht 1080p draadloze panoramische home security wifi cctv fisheye bulb lamp ip camera twee manieren audio cam

buitencamera (rond de 175 euro)
De beste beveiligingscamera voor je huis!

De nieuwste generatie buitencamera met een resolutie van 5MP is een garantie voor een beveiligingscamera met geweldige beeldkwaliteit. Deze Wifi Beveiligingscamera Dome is ontworpen voor een efficiënte en gemakkelijke bewaking van privé ruimten zowel binnen als buiten.

De 5MP Dome beveiligingscamera is zowel eenvoudig te installeren als te gebruiken, de beveiligingscamera biedt het comfort van snelle en probleemloze controle van de ruimtes of objecten die je natuurlijk zelf kiest. Ben je op zoek naar een duurzame en technologisch geavanceerde beveiligingscamera voor een goede prijs die je huis helpt beschermen, dan heb je deze nu gevonden!

De beste beveiligingscamera voor je huis!

De nieuwste generatie buitencamera met een resolutie van 3 MP is een garantie voor een beveiligingscamera met geweldige beeldkwaliteit. Deze Wifi Beveiligingscamera Dome is ontworpen voor een efficiënte en gemakkelijke bewaking van privé ruimten zowel binnen als buiten.

De 1080P Dome beveiligingscamera is zowel eenvoudig te installeren als te gebruiken, de beveiligingscamera biedt het comfort van snelle en probleemloze controle van de ruimtes of objecten die je natuurlijk zelf kiest. Ben je op zoek naar een duurzame en technologisch geavanceerde beveiligingcamera voor een goede prijs die je huis helpt beschermen, dan heb je deze nu gevonden!

Pluspunten

 • Je mist mis geen enkel detail met de 4MP High Resolution opnamen.
 • De RLC-410W kan worden voorzien van een SD kaart tot maximaal 64GB.
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik dankzij de stevige, waterbestendige behuizing.
 • Gemakkelijke installatie dankzij de installeer-, scan- en bekijktechnologie.
 • Infraroodsensor voor nachtzicht tot wel 30 meter.
 • Mogelijkheid tot draadloze verbinding door middel van Dual Wi-Fi. 

Minpunten

 • De camera moet in de buurt van een stopcontact worden geplaatst. Wil je de camera verder weg plaatsen kun je de meegeleverde verlengkabel gebruiken.
 • Mis geen enkel detail met de PIR bewegingssensor en camerabeelden in 1080p HD.
 • Camera met oplaadbare batterij met oplaadkabel, mogelijkheid tot opladen via een speciaal solar paneel dat zonne-energie opvangt (niet standaard meegeleverd).
 • IP camera met flitslicht en sirene.
 • Gebruiksgemak ten top: plaats de camera waar je maar wilt, zonder gedoe met kabels.
 • Met nachtzicht in kleur.
 • Terugspreek functie met de ingebouwde microfoon en speaker.
 • Bekijk de beelden dag en nacht op je smartphone in de gratis en gebruiksvriendelijke app. Ontvang pushmeldingen wanneer er iets gebeurt.
 • Stevige, weerbestendige behuizing (IP65 gecertificeerd).
 • Met Micro SD-kaart slot voor beeldopslag (ondersteunt tot maximaal 64GB).
 • Haal stukken uit het beeld met de privacy masking technologie.
Draaibaar beeld weer- en waterbestendige
 • De camera is voorzien van een stevige, weer- en waterbestendige behuizing (IP66
 • gecertificeerd).
 • AI functies: Persoons- en voertuigendetectie.
 • Met de optische lens zoom je tot 4 keer in, zonder kwaliteitsverlies.
 • Nachtzicht en bewegingsdetectie tot ruim 57 meter.
 • IP camera met flitslicht en sirene en nachtzicht in kleur.
 • Plug & Play: eenvoudig jouw camera zelf installeren. 
 • Met microfoon en luidspreker (tweeweg audio).Dual-Band WiFi ondersteuning voor een extra stabiele en snelle verbinding.
 • Bekijk de beelden dag en nacht op je smartphone in de app en ontvang pushmeldingen wanneer er iets gebeurt.
 • Hoe scherp wil je het hebben? Mis geen enkel detail met vlijmscherpe camerabeelden in 2560x1920px (5MP) resolutie, dag en nacht.
 • Voorzien van een SD kaart slot tot maximale capaciteit van 256GB.
Popp Buiten-sirene zonne-energie (solar) Z-Wave Plus

Het merk POPP is de eerste fabrikant van Z-wave producten die aftrapt met een buitensirene, welke ook gelijk is voorzien van de nieuwe Z-wave Plus chip. De sirene combineert een geluid met een sterkte van 105dB met een fel stroboscopisch lichtsignaal. De tamperswitch zorgt ervoor dat de sirene ook afgaat wanneer deze ongepland van de muur wordt verwijderd, zoals we dat van de meeste huidige sirenes ook gewend zijn.

De gemiddelde lichtopbrengst van één dag zorgt ervoor dat de module zo’n 50 dagen kan functioneren, nooit meer batterijen vervangen dus! Een ander leuk detail is dat er in de sirene ook een temperatuursensor zit, welke de temperatuur op gezette intervals naar het Z-wave basisstation stuurt. Al met al een product wat aan aanwinst is binnen het huidige aanbod Z-wave producten.

Vergelijkbare berichten