| |

Complete alarmsystemen voor binnen en buiten

Hou de inbrekers buiten

Waarom kopen we een alarmsysteem. Voor de veiligheid, zowel voor inbraak als brand. Hoe lekker is het als u weggaat, uw huis in de gaten gehouden wordt en u via de app op uw telefoon op de hoogte gehouden wordt voor het geval er iets mis is. Er zijn zoveel mogelijkheden om uw huis te beveiligen en wij willen u graag daarbij helpen. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen die u waarschuwen wanneer inbrekers uw huis proberen binnen te dringen, of wanneer er een brand uitbreekt. Bij het aanschaffen van een alarmsysteem heeft u de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride systeem.

Het aantal woninginbraken is in de afgelopen tien jaar met 70 procent gedaald tot 22 duizend inbraken. Bij ongeveer 1 op de 10 inbraken vond de politie een verdachte. In 2011 registreerde de politie nog 8 140 personen als verdachte van woninginbraak, in 2021 is dit aantal gedaald tot 2 110 mede door alarm in en rondom huis.

Het is bewezen dat inbrekers dat inbrekers maar 40 seconden nodig hebben om binnen te komen en ongeveer 6 minuten nodig hebben om uw waardevolle spullen mee te nemen. Volgens de politie is er elk 20 minuut een poging of inbraak en dit kunt u ze moeilijk maken of dit te ver komen met een een goede alarminstallatie en goed hang en sluitwerk. Deze inbraken en pogingen gebeuren in de stad, maar ook in dorpen. De meeste inbraken gaan via de voordeur, omdat bij glasbreuk nog wel wat herrie kan veroorzaken. Dus de voordeur en achterdeur moet echt extra beveiligd worden, maar de rest mag niet vergeten worden.

Compleet alarmsysteem woning

Productbeschrijving

Het Buiten/Binnen Beveiliging Starter Kit wordt geleverd inclusief een HD camera voor binnengebruik, een Full HD buitencamera, binnensirene, 2 deur/raam sensoren, afstandsbediening en de noodzakelijke centrale unit. Het alarmsysteem beschermt je eigendommen met behulp van instant video-alerts. De 24/7 intelligente opnamen zorgen ervoor dat je geen detail mist. Je kunt op afstand live meekijken en opgenomen video-alerts terugkijken. Schakel het alarmsysteem aan of uit met behulp van de Home8 app of de meegeleverde afstandsbediening.

Home8 is een ongelooflijk simpel beveiligingssysteem met een enorme potentie. Je kunt eenvoudig beginnen met deze starter kit en uit breiden met verschillende los te verkrijgen sensoren. Dat kunnen nog meer deur- of bewegingssensoren zijn, maar ook een raamsensor, losse sirene of extra bewakingscamera behoren tot de mogelijkheden.

De smartphone-app die je op de hoogte stelt van een gedetecteerd feit houdt tevens een logboek bij van alle gebeurtenissen en verschaft je van afstand toegang tot het systeem.

 • Via je smartphone of tablet zie je altijd en overal wat er thuis gebeurt.
 • Bekijk direct de video-opnames bij onraad. Waar je ook bent.
 • Alle belangrijke beelden worden tot wel 30 dagen worden opgeslagen.
 • Zeer veilig en betrouwbaar transmissieprotocol.
 • Het alarmsysteem is onbeperkt uitbreidbaar
 • Home8 werkt moeiteloos samen met apparaten van derden.

In de doos

1 x Mini Cube HD Camera
1 x Buitencamera
1 x Security Shuttle
1 x Sirene (110dB)
2 x Deur/Raam Sensoren
1 x Draadloze Afstandsbediening
2 x Beveiligingsstickers
1 x Handleiding

**********************************************************************************

Bij Alarm System Europe vind je de professionele beveiligingssystemen. Deze alarmsystemen zorgen voor een goede beveiliging van jouw woning of bedrijfspand. Ze zijn gebruiksvriendelijk en hebben een modern design dat gecombineerd wordt met technische innovaties. De draadloze alarmsystemen zijn betrouwbaar en tijdens het ontwerpen zijn er geen compromissen gemaakt als het aankomt op veiligheid. Bij Alarm System Europe ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een alarmsysteem. Ga voor eenvoudige installatie en bediening en toch een compleet pakket!

Een beveiliging van een woning of bedrijf doet u met een alarmsysteem. Deze alarmsystemen van de hoogste kwaliteit zorgen ervoor dat uw bezittingen optimaal beveiligd zijn. De draadloze grade 2 systemen brengen u op de hoogte als er iets abnormaals gebeurt. Zo creëert u een veilig gevoel, ook als u niet thuis bent.

Alarmsysteem via een app voor smartphone

De alarmsystemen zijn gemakkelijk te koppelen aan een app op uw smartphone. Deze biedt een extra ondersteuning aan het veilig voelen in huis. Het is een ideale combinatie van veiligheid en gemak tegen een scherpe prijs. Daarnaast zijn de alarmsystemen zo gemaakt dat ze vrijwel niet opvallen in uw huis. Zo verstoort het alarmsysteem uw mooie interieur niet.

Het alarmsysteem startpakket Basis is een goed begin voor het beveiligen van je woning of bedrijf en kan volledig functioneren zonder maandelijkse kosten.

De installatie is eenvoudig en loopt volledig via je eigen smartphone. Uitgebreide installatie uitleg vind je elders op deze website en in de installatievideo op de eerste informatiepagina.
Mocht je toch enige hulp nodig hebben dan zijn wij uiteraard dagelijks bereikbaar voor support.

Waarschuwingen bij een inbraakmelding of een andere systeemmelding kunnen op verschillende manieren worden doorgegeven. Naast dat de Hub via de ingebouwde speaker alles in gesproken taal aan je doorgeeft, ontvang je ook push meldingen op je smartphone. Daarnaast kun je kiezen voor SMS of een normale oproep, mits je gebruik maakt van een simkaart in de Hub

*********************************************************************************

Eenvoudig en effectief. Dát is dit slimme alarmsysteem. Met het Draadloos Alarmsysteem heb je precies alles in huis om jouw huis te beveiligen. Deze set wordt geleverd met Alarm Station (basisstation), PIR bewegingsmelder, Deur-/Raamsensor, Afstandsbediening en draadloze sirene. Wil je een camera koppelen aan jouw systeem? De ranger IQ binnen IP camera is compatibel met dit systeem en kans zelfs dienen als basisstation. Heb je deze camera aan jouw systeem gekoppeld, dan gaat deze filmen wanneer sensoren een waarschuwing geven. Daarnaast kun je alle andere Dahua IP camera’s overzichtelijk bedienen in dezelfde app als je alarmsysteem.

In de doos

1 x Alarm Station
1 x Deur-/Raamsensor
1 x Afstandsbediening
1 x PIR detector
1 x Sirene
1 x Montagemateriaal
1 x Quick Start Guide

************************************************************************************

Alarmsysteem Ajax

 • Ontvang meldingen via push-meldingen, sms of een telefoongesprek.
 • Inclusief camera.
 • Installeer tot wel 100 draadloze zone’s per hub.
 • Wanneer de stroom uitvalt activeert direct het alarm.
 • De hub is voorzien van een LAN + GSM-backup.
 • Het Ajax alarmsysteem heeft Grade 2 gecertificeerde componenten en combineert veiligheid, installatie en design met intuïtieve bediening en doormelding.
 • De hub werkt tot 10 uur op de ingebouwde accu backup.

Het Ajax Draadloos Alarmsysteem + Ranger 2 Wit is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de app en software is dan ook subliem! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend. 

Snel en makkelijk te installeren. Gecertificeerde kwaliteit. Een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past. Beheer via de smartphone. Dat zijn slechts enkele van de kenmerken die AJAX Systems dit jaar tot het snelst groeiende merk in inbraak- en branddetectie hebben gemaakt.

Bediening via apps voor gebruiker en installateur. Draadloze, maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Een prachtig design in hoogglans wit. Dat is de succesformule die van AJAX Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt. 

Draadloos alarmset

Pluspunten

 • Ontvang een pushbericht via de app of email meldingen bij alarm.
 • De K1 is compatibel met Amazon Echo en Nest-thermostaat .
 • Eenvoudige doe-het-zelf installatie.
 • De status en het batterijniveau van de accessoires worden continue in de app getoond.
 • Maak zelf een schema voor het dagelijks in- en uitschakelen van het alarm.

Minpunten

 • De Smanos K1 heeft wel een stabiel WiFi netwerk nodig om goed te kunnen functioneren.

Het Smanos K1 Smart Home Systeem is het nieuwste draadloze alarmsysteem van Smanos die verschillende beveiligingsfuncties combineert met strak design wat we van Smanos gewend zijn. De Smanos K1 biedt eenvoudige bediening, zowel op de locatie als via je smartphone. Er zijn tot wel 50 draadloze accessoires te koppelen, waaronder deur-/raamcontacten, bewegingsmelders, thermostaat, rook- en waterdetectoren, WiFi HD-camera’s en video-deurbellen. Allemaal eenvoudig zelf te installeren, zonder snoeren en door batterij gevoed. De Smanos K1 kan samenwerken met Amazon Echo en Nest.

In de doos

1 x K1 Smart Hub 
1 x SS-20 Binnensirene
1 x DS-20 Deur/Raam Sensor 
1 x MD-20 Diervriendelijke Bewegingsmelder
1 x KP-20 Keypad
1 x Voedingadapter voor Smart Hub
1 x Snelstartgids
7 x Batterijen

**************************************************************************

Het Blaupunkt Q3200 draadloos alarmsysteem  is de nieuwste aanwinst in het assortiment van Blaupunkt. Dankzij de meegeleverde PIR foto camera en de optionele extra ip-camera kun je zien wat er allemaal gebeurt in huis. De installatie van de Q3200 is zeer eenvoudig. Het toevoegen van de accessoires is met een druk op de knop geregeld. De accessoires die in deze set zitten zijn al vooraf ingeleerd op het regel paneel. Je kunt het systeem dus gelijk thuis monteren.

Zie wat er gebeurt
Dankzij de PIR-camera kun je zien wat er allemaal gebeurt. Als deze bewegingsmelder beweging detecteert, dan krijg je meteen foto’s doorgestuurd via de gratis app en per e-mail. Via de app kun je ook ten allen tijde een foto opvragen en zien wat er gebeurt.  Ook is het Blaupunkt Q3200 draadloos alarmsysteem uit te breiden met de Blaupunkt IP Camera waarmee je live video beeld kunt bekijken wanneer je wilt.

Geen hoge installatiekosten
Installatie en programmeren is zeer eenvoudig. Dit kunt je allemaal zelf doen. Hierdoor bespaart je hoge installatiekosten. Met de meegeleverde Quick Guide zie je stap voor stap wat je moet doen en ben je zo klaar.

 • Alarmsysteem met sabotage bescherming via app en e-mail.
 • Bedienbaar via gratis voor iOS en Android.
 • Veel uitbreidingsmogelijkheden voor domotica en veiligheid.
 • Dankzij de meegeleverde PIR-camera ontvang je direct een foto bij onraad. 
 • Sirene met een geluidsdruk van 95 dB voor een afschrikwekkende werking.

Minpunten

Bij wegvallen van internetverbinding worden geen notificaties meer verstuurd.

Draadloos opritalarm

Waterdicht PIR-bewegingssensoralarm: draadloos spoorwaarschuwingssysteem met hoge precisie, vals alarm met lage snelheid. Dankzij het waterdichte en weerbestendige IP55-ontwerp werkt de PIR-bewegingssensor perfect buiten en binnen. Geschikt voor huizen, erven, garages, poorten, zwembaden, villa’s, winkels, enz. Als er bewegende objecten in het detectiegebied worden gedetecteerd, kan de bewegingssensor een kleine verandering detecteren met een blauwlichtalarm.

Home8 Paniek CareBox o.a. voor zieke en of oudere mensen

Pluspunten

 • Eenvoudige manier om persoonlijke veiligheid te vergroten.
 • Compacte en lichte behuizing voor groot draagcomfort.
 • Werkt lang op slechts één knoopcelbatterij.
 • De paniekbutton is volledig waterdicht en dus overal te dragen.
 • Uitbreidbaar met diverse zorg accessoires.
 • De gratis extra Care24 app biedt bescherming buitenshuis.

Minpunten

 • De meegeleverde paniekknop is niet voorzien van een valsensor.

Vergelijkbare berichten