5 Beste beveiligingscamera’s met mobiel kijken

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van beveiligingscamera’s met je mobiel is de mogelijkheid om je camera’s op afstand te bekijken. Of je nu op je werk bent, op vakantie of gewoon onderweg, je kunt eenvoudig inloggen op een speciale mobiele app en live videofeeds bekijken vanuit je beveiligingscamera’s. Dit geeft je gemoedsrust en stelt je in staat om altijd een oogje in het zeil te houden, waar je ook bent. Beveilig je goederen.

Om je een goed beeld te geven van deze huishoudtrap heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

NARVIE Camera 5G – Beveiligingscamera – Mini Camera – Werkt op 5GHz wifi – Babyfoon – Smart Camera – 1080P HD – WiFi Camera – Met Mobiele App – Incl. 32GB Geheugenkaart

Met deze hoge kwaliteit Camera van het merk NARVIE zorg je ervoor dat je nooit meer iets uit het oog verliest. De Spy Camera beschikt naast een FULL HD 1920x1080P Full HD camera en ingebouwde microfoon ook over een WiFi module waardoor je altijd en overal de beelden live kunt streamen!

De app is makkelijk te downloaden in de AppStore, Google Play Store of Microsoft Store en beschikt over vele functies. De camera is zeer gebruiksvriendelijk en is daarom makkelijk te gebruiken in verschillende situaties zoals bijvoorbeeld het monitoren van je huis, kamer, garage, werkplaats, auto, opslagplaats en ga zo maar door.

Full HD WiFi Camera

De Spy Camera van NARVIE beschikt over een 1920×1080P/ 1280x720P Full HD camera waardoor je altijd verzekerd bent van een haarscherp beeld. Door de WiFi module kan je de camera makkelijk koppelen aan je internet om zo de beelden altijd en overal te bekijken via de mobiele app.

Ingebouwde Microfoon

Naast de mogelijkheid om haarscherp beeld vast te leggen is het ook mogelijk om met de NARVIE Spy Camera kraakhelder geluid op te nemen. Zo mis je letterlijk niks meer.

Makkelijk te monteren

De Spy Camera van NARVIE is makkelijk te monteren omdat de magnetische montageset er al is ingebouwd.

Compact Design

De Spy Camera van NARVIE is ontworpen om niet op te vallen. Door het kleine en compacte design is het makkelijk om de camera te verstoppen.

Mobiele APP

De Spy Camera is makkelijk te bedienen via een mobiele app zowel voor Android als Apple. De app is zeer gebruiksvriendelijk waardoor je snel en makkelijk de beelden kan bekijken. Via de mobiele app is het mogelijk om de beelden altijd en overal te bekijken.

Voordelen van de NARVIE Spy Camera

FULL HD 1920x1080P beeldkwaliteit
Camcorder pixels:1920×1080/1280×720
Support 5GHz en 2.4HGz WIFI
Auto IR Night Vision
Ingebouwede magneet
Ingebouwde microfoon
Geschikt voor Android, Apple en Windows
WiFi verbinding
Bewegingssensor
Compact
Makkelijk verstopbaar
Overal live streamen
Gratis 32GB Micrp SD kaart

NARVIE smart camera led lamp – Beveiligingscamera – 100% Volledig Draadloos – Babyfoon – Smart Camera – werkt op 5G – WiFi Camera – Met Mobiele App – Incl. 32GB Geheugenkaart
  • 2-in-1 gloeilampcamera: het is niet alleen een beveiligingscamera, maar ook een lamp met een goed LED-lichteffect voor verlichting. U kunt afstandsbediening via uw smartphones bereiken, op deze manier is het perfect voor bewaking van vakantiehuizen, baby- en huisdiermonitoring.
  •  U kunt zowel overdag als ‘s nachts live meekijken. De camera heeft een kijkhoek van 360!, dit zorgt ervoor dat je altijd kan zien wat er gebeurd, in en rondom je huis. De beelden zijn beschikbaar in Full HD kwaliteit (1080p) en zijn te bekijken via uw telefoon op tablet. 360 ° panoramische camera: HD 1080P LED-lamp draadloze 360 ​​graden panoramische camera zonder blinde zone, waardoor deze een goede dekking van de hele kamer kan geven om elke hoek van uw huis en kantoor te bewaken, een goede monitor om uw belangrijke dingen te beschermen, baby, aai als je niet thuis bent.
  •  Super nachtzicht & witte LED: met 2 stuks witte LED’s en 2 stuks IR LED’s, het IR LED’s nachtzicht is 5-10m, deze huisbeveiligingscamera geeft je een fantastische nachtervaring, zelfs in het donker en volledige bescherming om de hele kamer ‘s nachts te zien, bovendien witte LED’s kunnen ook worden gebruikt voor verlichting, spotlight op elk moment van de dag of nacht, 24-uurs bewaking.
  •  Ingebouwde microfoon, Naast de mogelijkheid om haarscherp beeld vast te leggen is het ook mogelijk om met de NARVIE Spy Camera kraakhelder geluid op te nemen. Zo mis je letterlijk niks meer.
  •  Slim alarm: Ontvang direct een bericht als er beweging plaatsvindt in het zicht van de camera. Deze notificaties kun je ontvangen op meerdere apparaten. Je kunt dat gemakkelijk aan en uitzetten via de app.
  • De panoramische dual-band wifi-camera kan verbinding maken met 2,4 GHz en 5 GHz wifi. De Fuegobird-camera is een van de krachtigste dual-band domecamera’s voor buiten ter wereld. De krachtige 2,4/5 Ghz Dual Band WiFi-chipset zorgt voor een stabiele en langere WiFi-transmissieafstand. Krijg binnen enkele seconden toegang tot uw app voor camera’s, altijd en overal. U hoeft zich nooit zorgen te maken over het offline netwerk.
DrPhone IPCAM6 – 355° PTZ Beveiliging Camera – Floodlight – CCTV – 2MP Full HD 1080P – Bewegingssensor – Waterdicht – Tuya Mobiele Applicatie Bediening

Deze beveiligingscamera voor buiten ondersteunt alleen IOS/Android-systemen, ondersteuning door 2.4G wifi. Met de “TUYA/Smart Life app” op je mobiele telefoon kun je altijd en overal zien of downloaden wat er in en om je huis gebeurt.

2MP Full HD WIFI IP-camera: met 2MP hoge resolutie. Met een beveiligingscamera voor buiten kan je de omgeving zien en bewaken in opvallende high definition, dag en nacht. Deze camera ondersteunt ook infrarood nachtzicht en is gecertificeerd met IP66 waterdichtheid.

Two Way Talk Audio: ondersteuning voor tweerichtingsspraak en eenrichtingsvideo-oproepfunctie, waar je ook bent. De camera ondersteund meerdere gebruikers om camera’s toe te voegen. Je kunt je locatie op afstand bewaken, waar je maar bent.

AI-tracking + bewegingsdetectie: wanneer iemand in het opnamegebied inbreekt, worden er bewegingsdetectie en pushmeldingen verzonden naar je mobiele telefoon. Gebruik een mobiele telefoon om altijd en overal online te kijken. Je hebt enkel een werkende mobiele netwerk nodig (3/4/5G of WiFi).

Draait 355 ° horizontaal en 90 ° verticaal. Je kunt de camera in de app bedienen wanneer je maar wilt en waar je ook bent. De alarmvideo kan worden opgeslagen op de SD-kaart en op de Cloud. De camera ondersteunt tot 128 GB Micro SD-kaart.

NARVIE Camera 380 – Beveiligingscamera – Mini Camera – Verborgen Camera – Babyfoon – Smart Camera – 1080P HD – WiFi Camera – Met Mobiele App – Incl. 32GB Geheugenkaart

Met deze hoge kwaliteit Camera van het merk NARVIE zorg je ervoor dat je nooit meer iets uit het oog verliest. De Spy Camera beschikt naast een 1080P Full HD camera en ingebouwde microfoon ook over een WiFi module waardoor je altijd en overal de beelden live kunt streamen! De app is makkelijk te downloaden in de AppStore, Google Play Store of Microsoft Store en beschikt over vele functies. De camera is zeer gebruiksvriendelijk en is daarom makkelijk te gebruiken in verschillende situaties zoals bijvoorbeeld het monitoren van je huis, kamer, garage, werkplaats, auto, opslagplaats en ga zo maar door.

Full HD WiFi Camera

De Spy Camera van NARVIE beschikt over een 1080P Full HD camera waardoor je altijd verzekerd bent van een haarscherp beeld. Door de WiFi module kan je de camera makkelijk koppelen aan je internet om zo de beelden altijd en overal te bekijken via de mobiele app.

Ingebouwde Microfoon

Naast de mogelijkheid om haarscherp beeld vast te leggen is het ook mogelijk om met de NARVIE Spy Camera kraakhelder geluid op te nemen. Zo mis je letterlijk niks meer.

Makkelijk te monteren

De Spy Camera van NARVIE is makkelijk te monteren door de meegeleverde montageset.

Compact Design

De Spy Camera van NARVIE is ontworpen om niet op te vallen. Door het kleine en compacte design is het makkelijk om de camera te verstoppen.

Mobiele APP

De Spy Camera is makkelijk te bedienen via een mobiele app zowel voor Android als Apple. De app is zeer gebruiksvriendelijk waardoor je snel en makkelijk de beelden kan bekijken. Via de mobiele app is het mogelijk om de beelden altijd en overal te bekijken.

Voordelen van de NARVIE Spy Camera

FULL HD 1080P beeldkwaliteit
Nachtvisie
Ingebouwde microfoon
Geschikt voor Android, Apple en Windows
WiFi verbinding
Bewegingssensor
Compact
Makkelijk verstopbaar
Overal live streamen
Gratis 32GB Micrp SD kaart

NARVIE Camera XS6 – Beveiligingscamera – 100% Volledig Draadloos – Babyfoon – Smart Camera – 1080P HD – WiFi Camera – Met Mobiele App – Incl. 32GB Geheugenkaart

Narvie draadloze XS6 camera.

De Narvie XS6 is een draadloze HD IP-camera welke werkt op batterijen. Deze batterijen gaan maar liefst tot een jaar lang mee, wat uitzonderlijk lang is voor een beveiligingscamera. Je kan live beelden en opnames bekijken via de app op meerdere smartphones tegelijk. In tegenstelling tot vele andere merken heb je voor het terugkijken van opgeslagen beelden geen abonnement nodig. Alle beelden worden automatisch opgeslagen op de interne geheugenkaart in het basisstation.

Ook heeft hij ’s nachts perfect zicht vanwege zijn infrarood-functie. Omdat de camera tweeweg-audio heeft kan je communiceren met diegene die voor de camera staan en zou je dus een eventuele ongewenste gast kunnen aanspreken. De camera is verder uitgerust met een alarm welke 100 decibel kan produceren. De beveiligingscamera is daarnaast zeer gemakkelijk te installeren, ook als je geen technische kennis hebt.

De belangrijkste kenmerken van de Narvie XS6 zijn:

– 365 dagen batterijduur
– 2 K Ultra HD camera
– Geen maandelijkse kosten
– Scherp beeld door slimme beeldverbetering
– Nacht sensor voor beter nachtzicht
– Alarm

100% draadloos
Zonder snoeren of draden van welke aard dan ook, je installeert de camera gemakkelijk in je huis om deze vervolgens 365 dagen te bewaken met een keer opladen.

Zeer scherp beeld
Krijg een duidelijker, helderder beeld van de mensen in beeld. Ingebouwde AI-technologie identificeert en focust op de mens in het beeld.

Menselijke detectie
Verminder valse meldingen met slimme technologie die mensen onderscheidt van objecten.

Activiteitszones
Ontvang alleen de meldingen die ertoe doen. Pas het gebied waar detectie plaatsvindt aan je huis.

Realtime reactie
Spreek rechtstreeks met iedereen die je huis benadert via tweewegs audio.


Vergelijkbare berichten