Alarminstallatie tot € 275,-

Bij veel alarminstallaties is het mogelijk om uitbreidingen toe te voegen. Dit stelt gebruikers in staat om de functionaliteit en dekking van hun beveiligingssysteem aan te passen aan hun specifieke behoeften. Enkele mogelijke uitbreidingen zijn:

Bewegingssensoren: Extra bewegingssensoren kunnen worden geïnstalleerd om de detectiedekking uit te breiden naar andere gebieden van het pand.

Raam-/deursensoren: Door meer raam- en deursensoren toe te voegen, kan het beveiligingssysteem een groter aantal toegangspunten bewaken.

Rook- en koolmonoxidemelders: Het is mogelijk om rook- en koolmonoxidemelders te integreren in het alarminstallatiesysteem, waardoor je niet alleen wordt gewaarschuwd bij inbraakpogingen, maar ook bij mogelijke brand- en gaslekken.

Camera’s: Extra beveiligingscamera’s kunnen worden geïnstalleerd om een bredere zichtbaarheid rondom het pand te bieden en verdachte activiteiten vast te leggen.

Slimme thermostaat en verlichting: Door een slimme thermostaat en verlichting toe te voegen, kun je het systeem automatiseren om bijvoorbeeld de verlichting in te schakelen wanneer er beweging wordt gedetecteerd of de thermostaat aan te passen wanneer je het pand verlaat.

Externe toegangscontrole: Je kunt ook externe toegangscontrolemechanismen toevoegen, zoals keypads of elektronische sloten, om de toegang tot het pand verder te beveiligen.

Om je een goed beeld te geven van deze Alarm, heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

Hozard® Alarmsysteem | Sirene & GSM | Royal Series | Smart Home Beveiligingssysteem | Draadloos | Wifi Alarm | LCD Scherm | Incl Bel | Draadloze Smart Home Beveiligingssysteem

Hozard® Alarmsysteem Royal Series is een betrouwbaar draadloos alles-in-éénsysteem om jouw huis of kantoor te beveiligen. Het complete pakket bestaat uit een controlepaneel, 5 bewegingsmelders, 8 raam-/deursensoren, 2 afstandsbedieningen en 1 sirene. Het gehele systeem is eenvoudig binnen 15 minuten zelf te installeren en onbeperkt uit te breiden met sensoren en accessoires.

Met Hozard Alarmsysteem voel je je weer helemaal veilig!
Wanneer er een inbreker komt, dan geeft het systeem een luid alarmsignaal af van maar liefst 100 dB. Het geluid is net zo hard als een drilboor of een kettingzaag. Dat is natuurlijk hard genoeg om elke inbreker te laten vluchten. Bij een inbraak zal het alarm afgaan en zal je via een app op je smartphone gealarmeerd worden. Je krijgt een notificatie of een SMS als er iets rondom jouw huis gebeurd. Ook is er een sirene bijgeleverd dat je bijvoorbeeld kan ophangen in je woning, zodat je altijd op tijd wordt gewaarschuwd.

De gratis Alexa en Google Home App

Voor dit systeem is speciaal de Alexa en Google Home app ontwikkeld. Deze is gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Playstore. Met de slimme app kun je het systeem aan- en uitschakelen wanneer je maar wilt. Ook stuurt hij je meldingen indien ongewenste indringers worden gedetecteerd. Daarnaast pas je in de app eenvoudig de instellingen van je systeem en alle accessoires aan.

Belangrijkste voordelen van het Hozard Alarmsysteem
Direct gealarmeerd door de gratis Alexa en Google Home App (Wifi) of via SMS (GSM)
Geen extra maandelijkse kosten
Als beste getest door de Hozard® productspecialisten
Je kan verschillende zones instellen bijvoorbeeld de tuin, zolder, slaapkamer en woonkamer zodat je alles eenvoudig in de gaten kan houden.
Automatische veiligheidsupdates

Veilig dataverkeer via beveiligde servers
Binnen 15 minuten zelf te installeren
Uitbreidbaar met o.a. Camerabeveiliging

Eufy by Anker Draadloos Alarmsysteem – 5-delig – Inclusief HomeBase

eufy Security 5-delige alarmkit voor thuis

Van eufy, waar privacy voorop staat.

Uitgebreide veiligheidsoplossingen voor thuis.

Beschermt u, uw gezin en uw privacy

Elk eufy Security-product is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw gegevens privé blijven. Houd een veilige registratie bij van alles wat er in uw huis gebeurt.

Blijvende beveiliging

Slechts één keer opladen voedt de toegangssensoren en bewegingsdetector gedurende 2 jaar en het toetsenbord gedurende 6 maanden.

Voor grote en kleine huizen

Of uw huis nu groot, klein of ergens daartussen is, elk onderdeel van de beveiligingskit kan snel en veilig communiceren met HomeBase dankzij ultraveilige connectiviteit op lange afstand.

Directe installatie

Het opzetten van uw nieuwe huisbeveiligingssysteem is een eitje. Bevestig eenvoudig het toetsenbord en de bewegingsdetectorsteunen aan uw muren en klik ze op hun plaats. Voor de toegangssensoren bevestigt u de steunen aan uw ramen en deuren. De toegangssensoren klikken dan magnetisch vast op de steunen.

Het huis ligt in jouw handen

Met de eufy Security-app kunt u uw woningverdediging beheren, waar u ook bent. De invoer- en bewegingssensoren sturen onmiddellijk een melding naar je telefoon als ze merken dat er iets niet klopt. En als uw kinderen of huisdieren een vals alarm hebben veroorzaakt, kunt u het systeem met een simpele tik uitschakelen.

Eenvoudige installatie: installeer het geheel binnen enkele minuten. De toegangssensoren worden bevestigd aan deuren en ramen, terwijl de bewegingssensor en het toetsenbord via de meegeleverde steunen aan de muur kunnen worden bevestigd.

Geen maandelijkse kosten: eufy Security-producten zijn ontworpen om uw huis en uw portemonnee te beschermen en zijn eenmalige aankopen die beveiliging combineren met gemak.

Directe waarschuwingen: ontvang een melding zodra er beweging of een inbreuk wordt gedetecteerd met de eufy Security-app.

Beveiliging in seconden: In- en uitschakelen binnen enkele seconden door uw wachtwoord in te voeren of rechtstreeks vanaf uw telefoon via de eufy Security-app.

Wat zit er in de doos: HomeBase, toetsenbord, bewegingssensor, 2 × ingangssensoren, gebruikershandleiding en Happy Card.

Voordeelbundel: WoonVeilig Alarmsysteem + Buitensirene met Alarmlicht – Nu met € 128,90,- Prijsvoordeel

Deze exclusieve voordeelbundel bestaat uit het WoonVeilig Alarmsysteem en de WoonVeilig Buitensirene met Alarmlicht (Normale prijs: €398,-).

Het WoonVeilig Alarmsysteem is hét draadloze alles-in-één alarmsysteem om je huis of je kantoor slim te beveiligen. Dit pakket is eenvoudig uit te breiden tot 160 draadloze accessoires. Zo beveilig je jouw huis optimaal tegen inbraak-, brand- en waterschade.

  • Het meest gekozen slimme alarmsysteem van Nederland!
  • Direct gealarmeerd per telefoon, sms en/of e-mail
  • 24/7 systeemcontroles door WoonVeilig
  • Direct geïnformeerd bij storingen en lage batterijspanning
  • Automatische software- en veiligheidsupdates
  • Binnen 30 minuten zelf te installeren, zonder boren

Zichtbare beveiliging vermindert de kans op inbraak met 90%. Een Buitensirene met Alarmlicht aan de gevel maakt duidelijk zichtbaar dat de woning effectief beveiligd is. Daarom wordt aanbevolen om altijd een buitensirene met alarmlicht te installeren bij de aanleg van een alarmsysteem.

Deze Buitensirene met Alarmlicht hang je net zo eenvoudig op als een schilderij. Door een speciaal ontwerp klemt de WoonVeilig Buitensirene met Alarmlicht zichzelf met twee schroeven vast aan de gevelmuur. Alle persoonlijke voorkeuren zoals de duur van het sirenegeluid stel je via je WoonVeilig account draadloos en online in.

Bij een alarmsituatie geeft de WoonVeilig Buitensirene met Alarmlicht gelijktijdig een luide sirene van 104 dB af en laat een duidelijk flitslicht zien. Een inbreker wordt hierdoor meteen afgeschrikt en ook voor de buurt en eventuele hulpdiensten is het alarm direct zichtbaar.

Informeer voor het inschakelen van het sirenegeluid bij je gemeente of dit is toegestaan. Indien nodig kan de sirene worden uitgeschakeld.

Gigaset Alarm Indoor Box incl. Base-station, Motion, Door sensor & Indoor Camera

Nu Gratis Gigaset videodeurbel bij aankoop van dit product. Ga naar gigasetpromo.com, upload uw bonnetje en gegevens en de videodeurbel komt naar u toe.

Houdt het hele huis in de gaten – en jou op de hoogte – waar je ook bent.

Met Gigaset’s Indoor Box heb je alles wat je nodig hebt voor een slim en veilig huis. Met deze box heb je altijd je huis bij de hand en kun je meekijken wat er thuis in huis gebeurt. Via je smartphone stream je de camera. Wilt u opnemen? Zonder abonnement tot max. 30 seconden, met een abonnement kunt u onbeperkt opnemen.

Wist je dat alle producten van Gigaset Smart Home met elkaar kunnen samenwerken. Dus het is mogelijk om in te stellen dat wanneer de bewegingsmelder een beweging registreert de camera op de opname stand springt zodat de dief duidelijk op videobeeld staat. Met de infraroodfunctie heb je dag en nacht, altijd en overal haarscherp beeld.

Uw gegevens worden veilig en met encryptie opgeslagen. Uw data veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Gigaset verstuurd alle gegevens in een 128-bits versleutelde data transfer. Daarnaast huurt Gigaset hackers in om de Cloud van Gigaset te hacken. Een goed weetje: dit is nog nooit gelukt.

Inbraakschade is één van de veel voorkomende schadeposten in huis. Samen met water en brand staat het in de top 3 meest voorkomende oorzaken van schade in huis. Totaal bedragen deze drie situaties 75% van de totale schadelast (bron: verbond van verzekeraars).

U kunt uw Gigaset Smart Home alarmsysteem eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld een watersensor en rookmelder. Deze sensoren geeft u betrouwbaar door als er waterlekkage of brand is in huis via het alarm in de melder en op uw smartphone.
Zo kunt u naast inbraakschade, ook water of brandschade voor zijn. Door middel van de watersensor en rookmelder.

5-delige Ring Alarm-set (2de generatie) + Indoor Cam

Bescherm je hele huis en voeg ook binnen slimme beveiliging toe met een Ring Alarm en Indoor Cam.

Uitstekende beveiliging in een nieuw jasje

Beveiliging voor het hele huis die je zelf kunt instellen

Drie nieuwe noodknoppen

Direct een melding wanneer je alarm wordt geactiveerd

Uitbreiding mogelijk naar geassisteerde bewaking en mobiele back-up

HD-video en tweerichtingsspraak

Bewegingsgeactiveerde meldingen

Nachtzicht

Koppel apparaten in de Ring-app zodat ze samen nog betere bescherming bieden

Werkt met Alexa

Werkt met apparaten en accessoires van de 1ste en 2de generatie

Doe het allemaal zelf.

Alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige zelfinstallatie wordt meegeleverd, zodat je het Ring Alarm-systeem eenvoudig en binnen enkele minuten hebt ingesteld. Je hoeft alleen maar het Ring Alarm-basisstation aan te sluiten, je systeem te activeren via de Ring-app, en de contactsensor en bewegingssensor te plaatsen waar je ze nodig hebt.

Volledige bediening via de Ring-app.

Ontvang direct een melding wanneer iemand een ruimte binnenkomt, een raam opent of de sirene activeert. Wijzig de Alarm-stand met een simpele tik. Ben je al onderweg zonder je alarmsysteem te hebben ingeschakeld? Geen zorgen! Met Ring kun je Ring Alarm vanaf elke locatie in- of uitschakelen via de gratis Ring-app.

Beheer je beveiliging met standen

Zet je Ring Alarm in de stand Thuis om de binnensensoren uit te schakelen terwijl je de buitensensoren ingeschakeld houdt voor bescherming buiten je huis. Activeer alle sensoren in je huis met de stand Weg, zodat je het weet als er iets gebeurt terwijl je weg bent.

Kies de instelling Uitschakelen op je systeem om al je sensoren te deactiveren, zodat je in en om je huis kunt lopen.

Verbinden en personaliseren.

Koppel Ring Alarm aan de videodeurbellen en beveiligingscamera’s van Ring. Zorg daarbij voor integratie met geselecteerde Alexa-apparaten zodat je met je stem het Ring Alarm kunt in- en uitschakelen en de status ervan kunt controleren. De onderdelen van Ring Alarm werken allemaal met apparaten en accessoires van de 1ste en 2de generatie

Contactsensor van Ring Alarm

De contactsensor voor Ring Alarm heeft nu een compacter ontwerp en is voorzien van een verwijderbare, smalle magneet die ook bij beperkte ruimte op je deurpost of raamkozijn past.

Als je een contactsensor voor Ring Alarm hebt geïnstalleerd, kun je kiezen of je audio- of smartphonemeldingen wilt ontvangen wanneer een deur of raam wordt geopend.

Bewegingsdetector van Ring Alarm

Monteer de nieuwe, discretere bewegingsdetector voor Ring Alarm in een ruimte van je huis om direct een melding
op je mobiele apparaat te ontvangen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Je huisdier woont hier ook! Laat ze vrij rondlopen als je er niet bent. Dankzij de slimme instellingen voor bewegingsdetectie worden je huisdieren niet gedetecteerd, maar inbrekers wel.

Vergelijkbare berichten