Alarm, beveilig je pand vanaf € 275,- tot € 1000,-

Een alarm is een beveiligingsapparaat dat wordt gebruikt om mensen te waarschuwen voor een noodsituatie, indringers of andere potentieel gevaarlijke gebeurtenissen. Het kan worden geactiveerd door verschillende triggers, zoals beweging, rook, deur-/raamsensoren of handmatige activering. Hier zijn enkele belangrijke aspecten met betrekking tot alarmsystemen:

Het is belangrijk om alarmsystemen regelmatig te testen en te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren wanneer dat nodig is. Het is ook essentieel om alle gebruikers van het alarmsysteem op de hoogte te brengen van de juiste procedures voor noodgevallen en het inschakelen/uitschakelen van het systeem.

Het gebruik van een alarm kan de veiligheid en beveiliging van een woning, bedrijf of ander pand vergroten door mensen tijdig te waarschuwen voor noodsituaties en indringers. Het kan helpen om de reactietijd te verminderen, hulpdiensten te alarmeren en schade te beperken.

Om je een goed beeld te geven van deze alarmsystemen heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem – Wifi – GSM Functie – Als Beste Getest – Met Basisstation, Controlepaneel, Bewegingsmelder, 3x Deur/Raam Contact en Afstandsbediening

Het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem is een betrouwbaar draadloos alles-in-éénsysteem om jouw huis of kantoor te beveiligen. Het systeem komt compleet met basis unit, controlepaneel, bewegingsmelder, 3 raam-/deursensoren en een afstandsbediening. Het systeem is eenvoudig binnen 15 minuten zelf te installeren en onbeperkt uit te breiden met sensoren en accessoires.

Bij detectie van een ongewenste indringer geeft de basis unit een luid alarmsignaal van maar liefst 100 dB, hard genoeg om elke inbreker te laten vluchten. Tevens ontvang je op je smartphone een alarmmelding. Het ELRO Home+ Alarmsysteem beschikt over een back-up batterij. Samen met de GSM module (Simkaart excl.) zorgt deze er voor dat het systeem gewoon blijft functioneren indien de stroom in je woning uitvalt.De gratis ELRO Home+ App

Voor dit systeem is speciaal de nieuwe ELRO Home+ app ontwikkeld. Deze is gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Playstore. Met de slimme app kun je het systeem aan- en uitschakelen wanneer je maar wilt. Ook stuurt hij je meldingen indien ongewenste indringers worden gedetecteerd. Daarnaast pas je in de app eenvoudig de instellingen van je systeem en alle accessoires aan.

Direct gealarmeerd door de gratis ELRO Home+ App (Wifi) of via SMS (GSM)

Geen extra maandelijkse kosten

Klik op de advertentie voor overige informatie

Somfy Home Alarm – Draadloos alarmsysteem

Het enige plug & play alarmsysteem dat inbrekers wegjaagt voor ze binnen zijn. Voel je veilig en beschermd met dit ideale plug & play alarmsysteem.

Met dit uitgebreide Somfy Home Alarm Pack kun je alle hoeken van je huis perfect beschermen. Want de drie meegeleverde deur- en raam sensoren en de bewegingsdetector sturen bij inbraak direct een pushbericht naar je smartphone. Tegelijkertijd gaat er een luide sirene af.

De IntelliTAG™ is de enige deur- en raamsensor die waarschuwt bij inbraakpogingen nog VOOR de inbrekers binnen zijn. Daarbij herkent hij het verschil tussen een bal die de deur raakt of een deur die geforceerd wordt.

En je huisdieren? Met de slimme bewegingsdetector kunnen dieren tot 25 kilo vrolijk door het beeld rennen en springen zonder dat het alarm afgaat.

Voor jouw eigen gemak krijg je de beschikking over twee speciale Key-Fobs (voor aan je sleutelbos) waarmee je het alarm in en uit kunt schakelen. Beter nog, zodra jij in de buurt van je huis bent, ‘ziet’ het systeem dat jij voor de deur staat en schakelt automatisch uit. Best handig als je net je handen vol hebt.

Overige informatie

Ajax alarmsysteem kit met 2 Dahua Full HD WiFi Dome Camera’s – Zwart

Door de draadloze technologie kan Ajax Hub veilig alle netwerkapparaten bewaken die zich op een afstand van max. 2000 meter in open ruimte of op verschillende verdiepingen van een gebouw bevinden.

Eenvoudige plug&play installatie
De camera is gemakkelijk te installeren, sluit de camera aan met de meegeleverde poweradapter en koppel de camera gemakkelijk via de gratis Dahua app, de camera staat nu gekoppeld! Je kunt vanaf nu de camera beelden overal ter wereld bekijken.

Ook ’s nachts perfect HD beelden
Dankzij de infraroodleds technologie geniet jij ook ’s nachts van haarscherpe camera beelden.

Beheer eenvoudig vanaf uw smartphone
Dankzij de gemakkelijk gratis Dahua App kan jij de camera volledig besturen, bekijken, terugkijken en instellen.
De gratis Dahua app wordt ondersteund door iPhone, iPad, Android en Windows Phone.

Opnemen
De camera beelden kunnen worden opgenomen op een SD kaart (niet meegeleverd).

Wi-Fi support
De camera is draadloos, hierdoor hoef je geen meters kabel meer te trekken, de camera hoeft alleen aangesloten te worden op de meegeleverde poweradapter.

Overige informatie

Ajax alarmsysteem – met foto camera’s – compleet draadloos pakket tegen inbraak voor woonhuis & bedrijf

Een compleet draadloos alarmsysteem met foto camera’s voor woonhuizen en bedrijven.

De Ajax Hub kan door de draadloze technologie veilig alle netwerkapparaten bewaken die zich op een afstand van maximaal 1700 meter in open ruimte of op verschillende verdiepingen in een gebouw bevinden. Zo heb je alles bij de hand op je smartphone! Deze Hub kan maximaal 100 componenten en 50 gebruikers toevoegen en controleren. Bij externe stroomuitval activeert de Ajax Hub direct een alarm en de back-up batterij werkt tot 16 uur.

Een draadloze openingdetector die een melding geeft zodra er tekenen zijn dat een ruimte wordt binnengedrongen omdat een deur of raam stuk is. Het kan op alle soorten deuren worden gemonteerd, ook deuren met een metalen basis.

Meer dan een foto. Sneller dan een video. met MotionCam wordt u op de hoogte gebracht van een actuele situatie thuis voordat de inbrekers weten dat ze betrapt zijn. Een geanimeerde serie met foto’s volgt het instant bewegingsdetectiealarm voor een nauwkeurige situatiebeoordeling.

(Passive Infrarood rader) welke is ontworpen om mensen te detecteren en is hierbij voorzien van slimme algoritmes om kleine dieren tot 20kg en een hoogte van 50cm te negeren. De sensor kan worden ingesteld op drie gevoeligheidsniveaus en detecteert bewegingen tot 12 meter afstand.

Een afstandsbediening om beveiligingsmodi te bedienen. Met een paniekbutton om uw naasten te waarschuwen of alarm te slaan.

Draadloze touchkeypad om het Ajax beveiligingssysteem in- en uit te schakelen. Het wordt gemonteerd in de ruimte dicht bij de voordeur om snelle toegang te bieden tot de keypad.

Draadloze binnensirene die luid de alarmbel luidt wanneer de detector is geactiveerd. Het wordt binnen geïnstalleerd om te waarschuwen voor gevaar of om indringers af te schrikken. Met een aanpasbaar geluidsniveau tussen 81 en 105 dB.

De sirene is vanuit de doos direct gebruiksklaar: de batterij is al geïnstalleerd, dus het is niet nodig om de sirene te demonteren. De sirene is in slechts een paar seconden via de app gekoppeld op de hub.

Vervanging en reparatie binnen 24 maanden na aankoop. De batterijen vallen niet onder de garantie.

Overige informatie

Inga® alarmsysteem Pro+.Draadloos Smart Home Beveiligingssysteem met camera.Beveiligingscamera . buiten sirene . Wifi & GSM . Batterij .App Push & SMS .uitbreidbaar ,deur- en raamsensor , bewegingsmelder afstandsbedieningen ,luide sirene

Draadloos Alarmsysteem: het centrale en elegante glazen touchscreen functioneert als het brein van het alarmsysteem: het verbindt alle sensoren en bewaakt de toegang.

Verbonden met WiFi & 4G: u hoeft geen extra “back-up” aan te schaffen bij een internetstoring. Het systeem verstuurt pushmeldingen, belt en sms’t tot 5 leden en kan per sms worden gedeactiveerd.

Stroomuitval beveiliging: het systeem heeft een back-up oplaadbare batterij. In geval van stroomuitval, zal dit het systeem blijven voorzien van stroom.

Crash- en Smash-beveiliging en onmiddellijke melding: in het geval van alarm worden onmiddellijk meldingen verzonden. Deze blijven verzonden worden in het geval dat het systeem verbroken wordt.

Overige informatie

Vergelijkbare berichten