|

5 Beste fietsalarm

Ben jij er ook klaar mee dat dieven jouw fiets stelen? Met de juiste Fietsalarm ben jij heel eenvoudig beschermd tegen diefstal. Dit luidde alarm schrikt dieven meteen af.

Er zijn verschillende soorten fietsalarmen beschikbaar die je kunt gebruiken om je fiets te beveiligen. Hier zijn een paar populaire opties:

  1. Kabelslot met alarm: Dit type slot heeft een ingebouwd alarmsysteem dat afgaat zodra iemand probeert het slot te openen of de fiets te verplaatsen. Het alarmgeluid schrikt potentiële dieven af en waarschuwt mensen in de omgeving.
  2. Trackersysteem: Een trackersysteem maakt gebruik van GPS-technologie om de locatie van je fiets te volgen. Als je fiets wordt gestolen, kun je de locatie ervan via een smartphone-app controleren en de autoriteiten op de hoogte stellen.
  3. Elektronisch fietsalarm: Dit type alarm wordt geactiveerd zodra er beweging wordt gedetecteerd. Het kan worden bevestigd aan het frame van de fiets en afgaan wanneer iemand probeert de fiets te verplaatsen. Sommige elektronische fietsalarmen hebben ook een afstandsbediening, zodat je het alarm kunt in- en uitschakelen wanneer dat nodig is.

Om je een goed beeld te geven van deze fietsalarm heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

Anti-Diefstal Fietsalarm – Scooter Alarmsysteem – Bike Alarm – Fietsalarm voor E-bike – Waterdicht – 113DB

Sensitiviteit
Bepaal zelf hoe gevoelig het alarm is voor aanraking. Laat het alarm afgaan bij hele lichte aanraking of een wat intensere aanraking. Met deze functie kan jij het alarm helemaal naar eigen hand zetten. Staat jouw fiets vaak op een drukke plek met andere fietsen, dan wil je niet dat het alarm afgaat bij elke beweging.

Vind voertuig
Er zit een speciale knop op de afstandsbediening waarmee jij het alarm 1 maal kan laten afgaan. Op drukke plekken is het soms lastig om direct je fiets terug te vinden. Met een bereik van circa 30 meter vind jij binnen enkele seconde je fiets terug.

Multifunctioneel
Niet alleen fietsen, maar ook bij o.a. scooters, e-steps, kinderwagens is dit alarm toepasbaar. Het alarm is dankzij de montage kit heel makkelijk te monteren op bijna elk voertuig.

Makkelijk Installeren
Het alarm is direct na het uitpakken klaar om te gebruiken. Je hoeft dan alleen een mooi plekje uit te zoeken op de fiets of eventueel andere voertuig. Schakel het alarm in en laat jouw voertuig met een gerust hart achter.

Alle voordelen op een rijtje:

113DB Alarm

7 Gevoeligheidsniveau’s

3 Ringtones (alleen te gebruiken voor Vind Voertuig)

SOS Noodhulp Functie

Koppel maximaal 8 Afstandsbedieningen

Bereik van 60M

Wat krijg je:

Sodex Fietsalarm

Afstandsbediening

Montage kit

Handleiding NL-EN-FR-DE

24/7 Support Team
Wij willen de best mogelijke service verlenen aan jou. Hierdoor staat er elke dag een team voor je klaar om te helpen bij problemen of onduidelijkheden. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op en wij voorzien je van het best mogelijke advies.

Bestel vandaag, betaal later!

Titan 2in1 Fietsalarm & Fietslamp – Anti-diefstal – Fietsalarm – Fietsslot Met Alarm

en je op zoek naar het beste fietsalarm? Dan kun je ook nog kijken naar dit fietsalarm. Ons merk heeft een meer dan prima fietsalarm op de markt gebracht. Een alarm dat op alle soorten fietsen gebruikt kan worden, maar óók op een motor gebruikt kan worden.

Bij dit fietsalarm valt direct de compacte vormgeving op. Doordat het alarm zo compact is, ziet een fietsendief het alarm over het algemeen niet al te snel. Besluit de dief je fiets te stelen? Dan merkt de dief dit alarm maar al te snel op; het alarm produceert namelijk direct een flink lawaai.

Daarbij is het ideaal dat dit fietsalarm waterdicht is. Zelfs in het typische Nederlandse weer kun je dus vertrouwen op dit fietsalarm.

Voordelen:

Volledig waterdicht
Prima werking
Afstandsbediening heeft een bereik van 40 tot 110 meter
Vrij compact vormgegeven
Scherp geprijsd

Knog Scout – Fiets Alarm en Locator – 85dB – IP67 Waterdicht – 6 maanden batterijduur – Anti-Diefstal – Fiets GPS Tracker

De nieuwste revolutie op het gebied van fiets beveiliging. De Knog Scout is een Bike Alarm en Bike Finder in één. Je bevestigt hem aan de bidonhoudernokjes van je fiets en hij reageert op beweging en trillingen met een schril alarmgeluid van 85dB. De Scout is enkel geschikt voor Apple gebruikers.

iPhone-gebruikers kunnen de Scout ook activeren via Apple’s “Find My”-netwerk zoals een AirTag. De Scout kan worden in- en uitgeschakeld via een knop op het apparaat zelf of via de gratis iOS-app van Knog. Hierna kan de locatie van de Scout ingezien worden via deze App. Dit kan ook als het alarm niet aan staat. Deze App is helaas nog niet te downloaden voor Android.

Je hebt verschillende montagemogelijkheden: onopvallend onder of in plaats van een bidonhouder – of met een opvallend afschrikkend effect als je de de meegeleverde neongele siliconen hoes gebruikt. Hoewel de Knog Scout slechts 25 gram weegt, heeft hij genoeg batterijvermogen voor 6 maanden zonder opladen.

Details:
lichtgewicht fietsalarm met geïntegreerde traceermodule voor iOS

bewegingssensor activeert akoestisch alarm 85dB in geval van trillingen

notificatie naar aangesloten iOS-apparaten in geval van alarm*

traceermogelijkheid via het Apple “Find My”-netwerk**
activering/deactivering aan het toestel of via app*
eenvoudige montage onder of in plaats van de bidonhouder
veiligheidsschroeven om demontage te bemoeilijken


inclusief siliconen hoes in opvallende kleur (optioneel te gebruiken als afschrikmiddel)
na opladen tot 6 maanden te gebruiken zonder opnieuw te hoeven laden
status-leds voor alarmgereedheid, pairing en batterijniveau
beschermd tegen weersinvloeden, het wassen van fietsen, enz.

Let op:
met bestaande Bluetooth verbinding, bereik beperkt
alleen beschikbaar voor gebruikers van compatibele Apple iOS-apparaten

Technische gegevens:
alarm: Piezo alarm, ca. 85 dB
aansluitingen: USB-C laadpoort (beschermd door siliconenstekker)
stroomvoorziening: geïntegreerde accu


batterijduur: tot 6 maanden (afhankelijk van het gebruik)
beschermingsklasse: IP67 (beschermd kort onderdompelen)
afmetingen: ca. 106 x 26 x 8 cm
gewicht: ca. 25 gLeveringsomvang:
1 × Knog Scout Bike Alarm & Finder
1 × siliconen hoes in neongeel
2 × M5 montageschroef
2 × onderlegring
1 × schroevendraaiertool

PIXMY® – 2-in-1 Fietsslot 80cm Met Alarm – Fietsslot Ketting Cijferslot Kettingslot – Fietsalarm 110db – Scooteralarm Scooterslot

Wist u dat er in Nederland gemiddeld zo’n 700.000 fietsen per jaar worden gestolen? Verzeker uw fiets tegen diefstal met het onwijs handige PIXMY® fietsslot met alarm! 

 Het fietsslot beschikt over een alarm die afgaat wanneer een dief het slot beweegt, de ketting probeert door te knippen, of de batterijklepje los probeert te halen! 

Daarnaast beschikt het kettingslot over roestvrije schakels die 8mm dik zijn en een nylon jasje die samen een perfectie combinatie vormen om diefstal tegen te gaan. Het fietsslot werkt met een cijferslot die ervoor zorgt dat je geen sleutels meer bij de hand hoeft te hebben. 

Het slot is IP44 waterdicht en kan dus ook buiten worden gebruikt met slecht weer.* Optimale beveiliging voor uw fiets, scooter, motor, of deur is erg belangrijk. Met dit slot verzekerd u uw eigendom tegen eventuele pogingen tot inbraak/diefstal. Lees hieronder de voordelen, technische details, en veelgestelde vragen om alles over het slot te weten te komen!

FIETSSLOT MET ALARM 110db
IDEAAL VOOR UW ELEKTRISCHE FIETS
WERKT MET 4-CIJFERIGE CODE
GEEN SLEUTELS MEER NODIG

BEWEGINGSALARM EN DOOR-KNIP-ALARM
VOORKOM DIEFSTAL
VERZEKER UW EIGENDOMMEN OPTIMAAL
GELEVERD MET BATTERIJEN (12 maanden batterijduur)

Welke ART Klasse heeft dit slot?
Dit slot heeft geen officiele ART keuring maar komt overeen met een ART Klasse 2 gekeurd slot. Bij deze sloten zijn de schakels in het kettingslot 9mm dik. Dit slot heeft schakels met 8mm dikte. Daarnaast heeft dit slot nog vele extra opties en voordelen, waaronder het alarm.

Welke ART Klasse heeft dit slot? Dit slot heeft geen officiele ART keuring maar komt overeen met een ART Klasse 2 gekeurd slot. Bij deze sloten zijn de schakels in het kettingslot 9mm dik. Dit slot heeft schakels met 8mm dikte. Daarnaast heeft dit slot nog vele extra opties en voordelen, waaronder het alarm.
Remschijfslot Fietsalarm Fietsslot met Alarm Scooteralarm Scooterslot Grijs

Een remschijfslot dat een 110db alarm uitzend wanneer deze grof verwijderd wordt

Vergelijkbare berichten