3 Beste sloten voor koffer

Het kiezen van het juiste slot voor je koffer is belangrijk om de veiligheid van je bagage te waarborgen tijdens het reizen. Hier zijn enkele tips voor het kiezen van een veiligheidsslot voor je koffer:

  1. TSA-goedgekeurd slot: Als je van plan bent om naar de Verenigde Staten te reizen, is het aan te raden om een TSA-goedgekeurd slot te kiezen. De Transportation Security Administration (TSA) in de VS heeft het recht om bagage te inspecteren, zelfs als deze vergrendeld is. Met een TSA-goedgekeurd slot kunnen ze de bagage openen met behulp van een speciale sleutel, zodat het slot niet hoeft te worden vernield.
  2. Sterk en duurzaam: Kies een slot dat sterk en duurzaam is, zodat het bestand is tegen ruw hanteren tijdens het transport en niet gemakkelijk kan worden opengebroken.
  3. Cijfercombinatie of sleutelslot: Je kunt kiezen tussen een cijfercombinatie of een sleutelslot, afhankelijk van je voorkeur. Beide soorten sloten kunnen effectief zijn, maar zorg ervoor dat de code of sleutel veilig wordt bewaard.
  4. Grootte van het slot: Zorg ervoor dat het slot past bij de ritsen of sluitingen van je koffer. Het slot mag niet te groot zijn, anders kan het onhandig zijn om het op de juiste manier te bevestigen.
  5. Unieke combinatie: Als je voor een cijfercombinatieslot kiest, kies dan een unieke combinatie die niet voor de hand ligt en moeilijk te raden is. Vermijd bijvoorbeeld combinaties als “1234” of je geboortedatum.
  6. Dubbel slot: Sommige koffers hebben meerdere compartimenten met ritsen. Overweeg het gebruik van twee sloten om extra beveiliging te bieden voor verschillende delen van je bagage.
  7. Makkelijk te gebruiken: Kies een slot dat gemakkelijk te openen en te sluiten is, zodat je geen problemen hebt tijdens het reizen.
  8. Garantie en recensies: Controleer de garantie en lees recensies van het slot dat je overweegt. Dit kan je helpen om te bepalen of het slot van goede kwaliteit is en aan je verwachtingen zal voldoen.
  9. Vertrouwde merken: Overweeg om sloten te kopen van gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en veiligheidsnormen.

Onthoud dat geen enkel slot 100% ondoordringbaar is, maar het gebruik van een degelijk slot kan zeker bijdragen aan de veiligheid van je bagage tijdens het reizen.

TSA Kofferslot – 4 Cijferig – Reisslot – Bagageslot – Hangslot – Cijferslot

De oplossing voor het veilig opbergen van uw eigendommen. De 4-cijferige kofferslot is verkrijgbaar in de kleur zwart en is geschikt voor gebruik naar vliegvelden over de hele wereld

De kofferslot kan ook gebruikt worden voor andere doeleinden. De kofferslot heeft een elegant model maar is toch stevig gebouwd en valt niet op. Verder is de cijfercode gemakkelijk in te stellen.

U ontvangt bij elke aankoop instructies voor het instellen van uw persoonlijke code. Bij levering is de pincode standaard 0-0-0-0.

Multifunctioneel inzetbaar


Door de slimme compacte bouw is dit slotjes multifunctioneel inzetbaar. Het lichaam van de slot is gemaakt van zink en gehard staal. Deze samenstelling zorgt voor een zeer sterke slot waar u op kunt vertrouwen

Dit slotje kan, naast het afsluiten van koffers, ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld het beveiligen van een locker, kluis, gereedschapskist en nog veel meer.

Verder zorgt uw unieke pincode ervoor dat niemand anders toegang heeft tot uw spullen. Al met al zorgt dit kofferslotje voor een veilig en vertrouwd gevoel.

Hangslot – Vingerafdruk Slot – Fingerprint Lock – Waterbestendig – Zilver – Zonder Sleutel!

Oplaadbaar
Brandt er een rood lampje tijdens het opladen van het slot?

Dit betekent dat het slot aan het opladen is. Wanneer het lichtje niet brandt, betekent dat het slot volledig is opgeladen. Nadat het slot volledig is opgeladen kan het slot 24 maanden meegaan. Wanneer de batterij bijna leeg is, dan is dit te zien aan de knipperende rode licht tijdens het ontgrendelen. Met een volle batterij is het slot ongeveer 3000 keer te gebruiken. Ideaal voor wanneer je veel reist! De vingerafdruk slot is beschikbaar in

Veilig en betrouwbaar!
Ontgrendelen met je vinger


Eenvoudig te gebruiken!
Chique uitstraling!
Kan meer dan 3000 keer worden ontgrendeld bij een volle batterij!

ABUS hangslot, individueel sluitend – kunststof buitenkant, 2 sleutels Groen

ABUS hangslot, verschillend sluitend, spanningsarm en geringe elektrostatische oplading, vonkenvrij materiaal voor gebruik in vuurgevaarlijke omgevingen, met dubbele vergrendeling, materiaal: Messing, roestvrij, kunststof buitenkant, behuizingsbreedte: 43 mm, Beugel: 20 x 21 mm, diameter: 6 mm, inclusief 2 sleutels

Vergelijkbare berichten