|

5 Beste slotsprays voor je sloten

Slotspray verwijderd niet alleen vuil, maar helpt bij het beschermen van uw sloten tegen corrosie en barre weersomstandigheden.

Dringt snel door en maakt vastzittende sloten snel los en laat het soepel draaien

Klik hier voor meer slotsprays bij Bol.com

Griffon Slotspray – 150 ml

Vetloos smeermiddel voor cilindersloten. Beschermt, vermindert slijtage, verdringt vocht, voorkomt vastvriezen (preventief), ontdooit direct, roest- en corrosiewerend.

WD-40 Specialist® Slotspray – 100ml – Sloten Spray – Smeermiddel – Smeermiddel voor alle soorten sloten

Lukt het niet om een slot goed te gebruiken? Zoek dan niet verder. Deze sloten spray werkt effectief en snel.

Speciaal ontwikkeld voor het onderhouden van slotcilinders (huis, auto, meubels, sloten). De siliconen- en vetvrije formule en de hoge capillaire werking zorgen ervoor dat het product in het cilindermechanisme kan doordringen zonder deze te verstoppen.

Toe te passen bij

  • Huis deursloten
  • Hangsloten
  • Kluis-sleutelsloten
  • Auto deursloten
Lubra Rapid slotspray

Het perfecte onderhoud voor je sloten en scharnieren.
Het komt vaak voor dat je sloten enigszins stroef open gaan doordat deze de koud of leeftijd wat zijn gaan slijten of roesten.

De Lubra Rapid slotspray is het perfecte hulpmiddel om kleine specifieke plekken in sloten, cilindersloten, scharnieren er gereedschappen te bereiken. Met een kleine aanpassing kunnen je sloten weer soepel gebruikt worden.

Universeel en vetvrij smeer- en onderhoudsmiddel

Inhoud van de spray is 150ml.

ABUS Slotspray Onderhoudsspray – PS88 – 125 ml

Vetvrije speciaal spray voor werk, thuis en hobby gebruik. PS 88 onderhoudsspray is door aBUS ontwikkeld voor het langdurig en zo goed mogelijke laten functioneren van sloten. 

PS 88 is een vetvrij speciaal smeermiddel. Het voordeel van dit product is dat het fabrieksvet in het binnenwerk van het slot behouden blijft zodat deze soepel blijft draaien.

De pS 88 onderhoudspray verwijderd niet alleen vuil, maar helpt bij het beschermen van uw sloten tegen corrosie en barre weersomstandigheden.

WD40 Specialist Slotspray – Spuitbus – 100 ml

Je slot wordt blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden en dat heeft een negatieve invloed op de werking. Echter door je slot goed te onderhouden met een goede slotspray, zoals deze van wD40, ben je zeker van een langdurige bescherming.

De roestwerende wD40 specialist slotspray is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van sloten en delen waar vet, olie en andere klassieke smeermiddelen niet kunnen worden toegepast. Voor het onderhoud van alle sloten, zelfs en speciaal voor cilindersloten, scharnieren en gereedschappen.

Vergelijkbare berichten