|

4 Slimme deursloten, beveilig je pand

In de wereld van slimme woningen zijn er steeds meer innovatieve apparaten die ons leven gemakkelijker maken. Een van deze opkomende technologieën zijn slimme deursloten. In dit blogartikel zullen we de voordelen van slimme deursloten bespreken en uitleggen waarom ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan je huisbeveiligingssysteem.

Een van de grootste voordelen van slimme deursloten is de mogelijkheid om sleutelloze toegang tot je huis te krijgen. Met een slim deurslot kun je je deur openen en vergrendelen via een smartphone-mobiel, geen gezoek meer naar sleutel en iedereen kan naar binnen die jij wil.

Om je een goed beeld te geven van deze slimme deurslot heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

Flient® Smart Doorlock – Slimme Deurslot – Deurklink met Vingerafdruk – Met APP & WiFi – BlueTooth – Kantoor Slot – Zwart – Anti inbraak – TT lockApp

Maak je ruimte extra beveiligd met de Smart Doorlock van Flient! Met de TT-lock App open je de deur vanaf afstand en zonder sleutel!

Tip van Flient: Dit slot past op binnendeuren met een dikte van 30 tot 100 mm. We raden u sterk aan om uw deur van te voren te meten, om teleurstelling te verkomen! Indien uw deur buiten de geschikte maat valt, dient u zelf een langere krukstift aan te schaffen.

De slimme deurklink van Flient doet een upgrade aan je Smart-Home. Dit elektronische deurslot is ideaal voor allerlei ruimtes en past op deuren van 30mm tot 100mm. Creëer een veilige omgeving en kies zelf wie er toegang hebben.

Op 5 verschillende manieren kan je de deur openen, met een vingerafdruk, persoonlijke code, bijgeleverd pasje, sleutel en zelfs met de app. De deurklink is zwart van kleur en heeft een mooi en strak design, dat past zo ook bij iedere ruimte. Daarnaast past de deurklink op ieder deurtype, en is het ook nog eens snel en gemakkelijk te bevestigen. Alle benodigdheden worden erbij geleverd. Doormiddel van de app kan de deur zelfs op afstand geopend worden en zijn er nog vele andere handige functies.

Optimale veiligheid
Kies zelf wie er toegang krijgt tot de ruimte. Ideaal voor in huis, maar ook zeker voor op het kantoor. Zo kunnen aangewezen medewerkers d.m.v. een code, pasje of vingerafdruk naar binnen en wordt dit allemaal geregistreerd in de app. Op ieder moment is dit terug te zien en de informatie zal worden bewaard. Hierdoor is er te zien wie er op welk tijdstip, en waar, naar binnen is gegaan. Op deze manier is het ook duidelijk wie er op dat moment aanwezig is in de ruimte.

Wachtwoordbeveiliging
De deurklink kan ook beveiligd worden met een wachtwoord. Het wachtwoord is zelf uit te kiezen en is daarom ook een veilige manier om de deur op eigen wijze te vergrendelen.

Vingerafdruk
Met de vingerafdrukoptie op de deurklink kunt u de deurklink voorzien van vingerafdrukvergrendeling. De deurklink herkent de (ingestelde) vingerafdrukken binnen 0.1 seconde, en geeft het ook direct aan wanneer de vingerafdruk niet wordt herkend. De slimme deurklink van Flient kan tot 300 verschillende vingerafdrukken herkennen.

Overige openingsmogelijkheden
Naast de diverse functies zoals de vingerafdruk is het ook mogelijk om met een sleutel of pasje naar binnen te gaan. Ideaal voor de gebruiker die iets minder verstand heeft van de technologische functies.

TT-lock app
De TT-lock App is te downloaden via de App Store en Google Play. Via deze handige app kun je gemakkelijk wachtwoorden, vingerafdrukken en gebruikers instellen. Het is mogelijk om op ieder gewenst moment een gebruiker toe te voegen of te verwijderen, en het wachtwoord te wijzigen. Bij het gebruik van meerdere deurklinken is het ook mogelijk om groepen te maken waardoor je personen toegang kunt geven tot verschillende ruimtes.

Ook is het mogelijk om een alarm in te stellen wanneer je weg bent. Zodra iemand binnen probeert te komen, krijg je direct een melding via de app. De deurklink beschikt daarnaast ook nog over spraakbediening. Kijk voor alle uitgebreide opties van de TT-lock app in de handleiding om zo optimaal gebruik te maken van deze smartlock.

Tijdloos design
De slimme deurklink is voorzien van een modern en tijdloos design. De deurklink is zwart en past perfect bij elke stijl. Naast alle veiligheid, is het uiterlijk van de deurklink ook belangrijk. De deurklinken zijn bij levering voorzien van een beschermfolie. Dit kan na installatie eraf worden gehaald, om krassen te voorkomen.

Bestel vandaag nog jouw slimme deurklink voor een upgrade in je kantoor of Smart-Home!

Bold Smart Lock Cilinder SX-43 – Slim deurslot – RVS – Zilver

Open nu je deur met de Bold Smart Lock. Je hebt nooit meer je sleutels nodig en je kunt je deur openen met een druk op de knop in de app. Niet alleen handig, maar ook super veilig. Geef anderen toegang of bekijk wie en wanneer je huis is binnengekomen.

– Makkelijke installatie: Iedereen kan deze smart lock eenvoudig installeren, zonder dat je aan de bedrading hoeft te zitten. Binnen drie minuten zou je het slot moeten kunnen gebruiken.
– Meer veiligheid: De Duracode constructie zorgt voor optimale veiligheid. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er makkelijk ingebroken wordt. Het slot beschikt over het hoogste beveiligingskeurmerk SKG***.
– Ook zonder telefoon openen: Gebruik een vooraf of zelf ingestelde pincode door aan het slot te draaien om de smart lock te openen wanneer je smartphone leeg is of wanneer je deze thuis wil laten.
– Gebruiksgemak: Je deur openen met een smart lock is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met één druk op de knop ben je binnen!

De Bold Smart Lock in actie

De installatie van deze smart lock gaat heel eenvoudig, ondanks dat je de hele cylinder vervangt. Binnen drie minuten en drie eenvoudige stappen kan iedereen deze smart lock installeren en gebruiken. De smart lock kan thuis worden gebruikt, op kantoor of in je vakantiewoning. Via de Bold app kun je mensen (tijdelijk) toegang geven tot je woning, waardoor je geen gedoe meer hebt met sleutels.

Even alles op een rijtje:

✅Merk: Bold
✅Te gebruiken met handige app
✅Voorzien van codefunctie
✅Keurmerk: SKG***
✅Cilindermaat: binnen 40mm tot en met 45mm / buiten 30mm tot en met 45mm
✅Zilverkleurig
✅Makkelijk te installeren
✅Gemaakt van roestvrij staal

Apeiron Smart lock – Slim Deurslot – Werkt Op Batterijen & App – Deurklink Met Vingerafdruk – Deurklink Met App – Intelligent Smartlock – Wi-Fi Deurklink – Codevergrendeling – Kantoorslot Smart Deurklink

Beveilig een ruimte naar keuze in je huis of pand met deze slimme deurklink.

Maak kennis met onze Apeiron Smart Intelligent Deurklink. Deze deurklink is ideaal voor allerlei ruimtes. Creëer een veilige omgeving en kies zelf wie er toegang hebben. Op verschillende manieren open je de deur met een vingerafdruk, persoonlijke code, bijgeleverd pasje of sleutel en zelfs met de app (Tuya).

De deurklink heeft een mooi, strak design en past zo ook bij iedere ruimte. Daarnaast past de deurklink op ieder deurtype, en is het ook nog eens snel en gemakkelijk te bevestigen. Alle benodigdheden worden erbij geleverd. Door middel van de app kan de deur zelfs op afstand geopend worden en zijn er nog vele andere handige functies.

Optimale veiligheid

Kies zelf wie er toegang krijgen tot de ruimte. Ideaal voor in huis, maar ook zeker voor op het kantoor. Zo kunnen aangewezen medewerkers d.m.v. een code, pasje of vingerafdruk naar binnen en wordt dit allemaal geregistreerd in de app.

Op ieder moment is dit terug te zien en de informatie zal worden bewaard zodat er te zien is wie er op welk tijdstip, en waar naar binnen is gegaan. Op deze manier is het ook duidelijk wie zich er op dat moment in de ruimte bevinden. In geval van calamiteiten een ideale functie.

Wachtwoordbeveiliging

De deurklink kan ook beveiligd worden met een wachtwoord. Het wachtwoord is zelf uit te kiezen en is daarom ook een veilige manier om de deur op eigen wijze te vergrendelen.

Flient® Slimme Deurslot – Smartlock Met Vingerafdruk & APP – Deurklink – Zwart – Slim Deurslot – Binnen – WiFi & BlueTooth – Deurkruk – Smarthome

Vaak je sleutels kwijt? Wil jij extra veiligheid? Met de TT-lock App open je de deur vanaf afstand en zonder sleutel! Doe een upgrade aan je Smart Home door gebruik te maken van de slimme deurklink van Flient.

Dit deurslot zorgt niet alleen voor handigheid, maar ook voor veiligheid en comfort. Het strakke en moderne design past bij iedere deur. Op 3 verschillende manieren kan je de deur openen, met een vingerafdruk, sleutel en zelfs met de app. De elektronische deurklink van Flient is dus optimaal voor huis en kantoor gebruik! Wacht niet en koop de nieuwste smart lock van Flient!

Vingerafdruk
De slimme deurklink van Flient kan tot 30 verschillende vingerafdrukken herkennen en heeft een batterijcapaciteit van 300.000 gebruikershandelingen. De deur gaat automatisch weer op slot en heeft een status indicator voor het slot. De kans dat het slot van de slimme deurklink open gaat voor iemand die niet in het systeem staat is 0%

Design
Door het strakke en tijdloze design van de slimme deurklink van Flient kun je het deurslot overal plaatsen. Denk aan een kantoor met strakke deurklinken en optimale beveiliging. Ook in huis kan er een veilige en comfortabele sfeer gecreëerd worden met deze slimme deurklink.

Installatie
De slimme deurklink kan geinstalleerd worden op een deur met een deurdikte van 33 tot 65 millimeter. Deze deurklink komt met een gemakkelijke gebruikshandleiding die zowel op papier als online te vinden is. Alle benodigdheden om de slimme deurklink te installeren zitten in de verpakking.

TT-lock app
De TT-lock App is te downloaden via de App Store en Google Play. Via deze handige app kun je gemakkelijk wachtwoorden, vingerafdrukken en gebruikers instellen. Het is mogelijk om op ieder gewenst moment een gebruiker toe te voegen of te verwijderen, en het wachtwoord te wijzigen. Bij het gebruik van meerdere deurklinken is het ook mogelijk om groepen te maken waardoor je personen toegang kunt geven tot verschillende ruimtes.

Ook is het mogelijk om een alarm in te stellen wanneer je weg bent. Zodra iemand binnen probeert te komen, krijg je direct een melding via de app. De deurklink beschikt daarnaast ook nog over spraakbediening. Kijk voor alle uitgebreide opties van de TT-lock app in de handleiding om zo optimaal gebruik te maken van deze smartlock.

100% Tevredenheidsgarantie
Wij staan voor kwaliteit. Ben je niet tevreden met ons product? Laat het ons weten en dan kijken we samen naar een gepaste oplossing. Ook kan het product altijd binnen 30 dagen gratis worden geretourneerd.

Bestel nu de slimme deurklink van Flient en geniet morgen al van extra veiligheid!

Voordelen:
– Veiligheid
– Handigheid
– Comfort
– Geen sleutel nodig
– Tijdloos design


Vergelijkbare berichten