| |

Gehoorbeschermers voor baby en kinderen

Absoluut, het beschermen van het gehoor van baby’s en peuters is van cruciaal belang, waardoor hun gehoor nog in de ontwikkeling is en bijzonder veroorzaakt door schade door harde geluiden.

Hier zijn enkele aanvullende tips en opgenomen voor het gebruik van gehoorbescherming bij baby’s en peuters: 1. ** Geschikte gelegenheden:** Gebruik gehoorbescherming voor je baby of peuter bij evenementen of situaties waarvan je weet dat er harde geluiden zullen zijn, zoals vuurwerkshows, concerten, sportevenementen, lawaaiige festivals en bouwplaatsen.

2. **Kwaliteit en pasvorm:** Kies gehoorbeschermers die speciaal voor zijn gemaakt.

Bescherm het gevoelige gehoor van uw kind met onze hoogwaardige gehoorbeschermers/ oorkappen! Het gehoor van kinderen is uiterst gevoelig en kan snel beschadigd raken door harde geluiden.

Liefjes & Co Baby – Gehoorbescherming Voor Baby – Peuter – Kind – Verstelbaar – 23 dB – Beige

De Liefjes & Co Muffs is de perfecte oplossing om het gevoelige gehoor van baby’s te beschermen tegen schadelijke geluiden en harde muziek op bijvoorbeeld festivals, sportwedstrijden, kermissen, vuurwerkshows en races.

Aanbevolen voor baby’s en kleine kinderen van 3 tot en met 36 maanden, deze lichtgewicht oorkap is ontworpen met een zachte en verstelbare antislip hoofdband die geen druk uitoefent op de fontanel.

De Liefjes & Co Muffs voorkomt overprikkeling door geluid en helpt bij het ongestoord uitrusten tijdens het reizen, zodat je kleintje veilig kan genieten van al je avonturen.

Wij begrijpen dat comfort en innovatie van groot belang zijn bij de bescherming van je kleintje. Daarom hebben we de oorkappen gemaakt van meerdere lagen comfortabel schuim voor een optimale pasvorm en afdichting rondom de oren.

De antislip hoofdband zorgt ervoor dat de band niet afglijdt en door de diagonale plaatsing wordt er geen druk uitgeoefend op de fontanel. De gemakkelijk te reinigen toplaag maakt de Liefjes & Co Muffs super hygiënisch en duurzaam in gebruik.

In elke verpakking zit een bijpassende opbergtas om de Liefjes & Co Muffs gemakkelijk op te bergen en te vervoeren.

Jouw voordelen

Gehoorbescherming

Anti slip laag

Verstelbare hoofdband

Pasvorm garantie

Zachte elastische hoofdband

Geen druk op de fontanelle

Luxe opbergtas

Als ouders willen we er alles aan doen om onze kleintjes te beschermen. Maar wist je dat het extra belangrijk is om het hoofdje van je baby te beschermen? De fontanelle, het zachte plekje op het hoofd van een baby, is namelijk erg kwetsbaar.

Wist je dat druk op de fontanelle hersenschade veroorzaken. Daarom hebben wij bij onze baby gehoorbeschermers extra aandacht besteed aan het ontwerp van de hoofdband, zodat deze geen druk uitoefent op de fontanelle.

SLVE gehoorbescherming baby/ Premium gehoorbescherming/ speciaal voor baby’s en kleine kinderen

Heeft je baby/kind veel moeite met het slapen door geluid heen?

Ga je als ouder graag eens op stap? Maar heeft je baby/Kind nog steeds zijn middag dutje nodig? Of heeft je baby/kind moeite met slapen door geluid? Ga je wel eens naar drukke plaatsen die veel prikkels geven?

Wil je s’ avonds graag eens een feestje geven in je huis maar slaapt je baby/kind? Voor al deze problemen hebben we de oplossing! Gebruik dan de SLVE-gehoorbescherming. Hierdoor zal je kind overal en altijd gemakkelijker slapen of meer geconcentreerd zijn.

Compact en handig
Veilig
Stimuleert de slaap en concentratie

De SLVE gehoorbeschermer is speciaal ontworpen voorkinderen die zich moeilijk kunnen concentreren of moeilijk in slaap raken. Vaak hebben jonge kinderen moeite met het verwerken van de vele prikkels.

Deze gehoorbeschermer bezorgt uw kind volledige stilte en dempt alle prikkels.Bovendien bezorgen de zachte oorkussens je baby/kind een extra comfortabele ervaring tijdens het slapen.

Baby Gehoorbescherming – Oorkap voor Baby en Kleuter (0-3 jaar) – Met Zachte Oorkussens – Roze

Voordelen
Zachte oorkussens
Verstelbaar
Lichtgewicht
Beschikbaar in meerdere kleuren

Luvion Baby Gehoorbeschermer – Premium gehoorbescherming voor je baby – 0 tot 3 jaar – Dusty Pink, diverse kleuren

Door de klittenband bevestiging plaats je de baby oorkappen altijd precies passend op de oren van je kleintje. Hierdoor komt er nooit druk op het hoofdje en zijn ze zeer comfortabel voor je baby. Ook de zachte oorkappen dragen hier verder aan bij.

Gecertificeerde bescherming

De oorkappen zijn uitvoerig naar Europese Normen getest en officieel gecertificeerd op hun demping. De gemiddelde geteste demping van 23dB, ruim voldoende om het gehoor te beschermen tegen harde geluiden. Daarnaast is ook de druk die de band uitoefend op het hoofd getest naar Europese Normen en ook hierop gecertificeerd en 100% veilig bevonden.

De Protective Baby Ear Muffs zijn verkrijgbaar met baby oorkappen in drie trendy kleuren: Petrol Blue, Dusty Pink en Snow White. De hoogwaardige materialen zijn zacht, comfortabel en makkelijk te reinigen.

Door de verstelbare hoofdband passen ze altijd goed op de oren van je baby. De gehoorbeschermers worden geleverd met een stijlvolle beschermhoes hierdoor zijn ze makkelijk zeer compact op te bergen en mee te nemen in de (luier)tas.

Baby Gehoorbescherming – Gehoorbeschermers – Oorkappen – Meegroeiend voor kinderen van 0 t/m 2 jaar – Oorkappen kinderen

Deze geluidsbescherming is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van baby’s, met bijzonder zachte en lichte bekleding voor gevoelige oren en minimale druk op de schedel. De gehoorbeschermer beschikt over een SNR van 25 wat geluid tot 45 dB dempt. Ook is de hoofdband verstelbaar door een klittebandsluiting. Hierdoor passen de gehoorbeschermers bij alle kindjes.

Belangrijkste kenmerken:

-Geschikt voor kinderen van 12 tot 24 maanden
– Dempt geluid tot 45 dB
– Comfortabel ontwerp met verstelbare hoofdband en licht gewicht

Niet geschikt voor baby’s met oorbellen in hun oren

Vergelijkbare berichten