7 Beste stressballen

Ruim de helft van de Nederlanders heeft last van stress gerelateerde lichamelijke klachten, zoals nek- en schouderklachten, hoofdpijn, slapeloosheid, concentratieproblemen en neerslachtigheid. Door dagelijks gebruik te maken van stressballen vermindert de stress en zullen na verloop van tijd de klachten afnemen.

Door gebruik te maken van stressballen train en verbeter je de beweeglijkheid en mobiliteit van jouw vingers en handen. De stressbal helpt om bijvoorbeeld een stevigere grip in je handen te krijgen. Daarnaast werkt deze stressbal stress verlagend.

De met lucht gevulde stressbal voelt comfortabel en lekker aan in de hand. Daarnaast biedt deze stressbal een goede weerstand voor de handen, vingers en onderarmen. Trainen met stressballen draagt bij aan het verbeteren van de fijne en grove motoriek van de vingers en handen.

Door in de stressbal te knijpen, ermee te rollen of te gooien neemt de stress af. Ook kun je met deze stressbal de handspieren ontwikkelen of juist de spanning in de handen verminderen.

stressbal – 2x stuks – stressbal met netje – alle leeftijden Stressbestendig – Squishy – fidget toys pakket

Deze stressbal is ideaal voor het reduceren van stress bij kinderen & volwassen. Het speelgoed is gevuld met orbeez die lekker kneedbaar aanvoelen en gemakkelijk in te knijpen zijn. De stressbal heeft een leuke vorm in de vorm van een bal.

De stressbal helpt bij het versterken van uw arm, pols en onderarm en is ideaal voor kinderen die moeite hebben met het onder controle houden van hun zenuwtrekken.

We hebben allemaal wel eens last van stress. Of dit nu kort duurt, of weken achter elkaar aanhoudt; stress is slecht voor de gezondheid. Het kan leiden tot allerlei klachten zoals hartproblemen en depressiviteit. Wees stress de baas met onze vrolijke stressballen!

Uit je stress door te knijpen in de gekleurde stressballen en voorkom gezondheidsklachten. Verminder angstgevoelens met wel 18%, train de onderarmen, verbeter je geheugen en zorg dat je van die tics afkomt!

EverToys Stressballen – 4x stuks – Knijpbal – Pop it bal – Kinderen – stressbal voor hand – Fidget Toys – volwassenen – Handknijper – Multi

Deze EverToys stressbal is ideaal voor het reduceren van stress bij kinderen & volwassen. Het speelgoed is gevuld met orbeez die lekker kneedbaar aanvoelen en gemakkelijk in te knijpen zijn. De stressbal heeft een leuke vorm in de vorm van een bal.

De stressbal helpt bij het versterken van uw arm, pols en onderarm en is ideaal voor kinderen die moeite hebben met het onder controle houden van hun zenuwtrekken.

Versterkt uw arm, pols en onderarm
Helpt bij stressvermindering
Stimuleert en prikkelt uw tastzintuigen


Ideaal voor stressvolle dagen op werk
Gevuld met orbeez voor extra stimulans in de handen
De stressbal verhoogt de concentratie.

3 delige Stressbal Set met Handleiding – Stressballen – Fidget – Handtrainer – Handknijper – Knijphalter- Onderarm Trainer – Grijper – Hand & Grip trainer – RSI – Pols – Fitness – ufitone

Deze variabele stressballen set is geschikt voor verschillende doeleinden en behoeften op het gebied van hand training. Onze stressballen set bestaat uit 3 verschillende weerstanden en komt geleverd met handige instructies en oefeningen. Kies de meest geschikte weerstand voor jouw doel en begin!

Geschikt voor revalidatie doeleinden.
Helpt bij herstel na operatie aan bijvoorbeeld vinger of hand. Bevorderd ook herstel bij artritis, tenniselleboog, RSI, carpaal tunnel en bevorderd de bloedcirculatie.

Verminderd Stress.
Stress zorgt voor onnodige gewrichtspijn, stijfheid en een verhoogde bloeddruk. Deze training set is uitermate geschikt om de dagelijkse stress te ontbinden en de spieren te ontspannen. Ook voor mensen die dagelijks een langere tijd gebruik moeten maken van een toetsenbord en muis.

Ergonomisch Design.
Ergonomisch ontworpen handgreep met zachte handgreep voor mannen en vrouwen. Dankzij het compacte formaat van de trainingsapparatuur met onderarm grip kunt u het in uw zak, handtas of sporttas passen en kunt u oefenen, waar u ook heen gaat.

Fidget Cube tegen Stress – Fidget Toys – Stressbal – Speelgoed Jongens – Speelgoed Meisjes – Grijs/zwart

Speelkubus van 3.5 x 3 x 3 cm
Heb jij in de klas of op kantoor wel eens met een pen zitten klikken? Of raak jij snel je concentratie kwijt? Dan hebben wij een geweldig alternatief voor je.

Deze stressbal voor hand van Tokomundo is met zijn 6 verschillende zijdes het ideale speelgoed wat helpt tegen stress en hoogsensitiviteit. Iedere zijde van deze kubus heeft zijn eigen voordelen voor het ultieme friemel gevoel. Dit Anti stress speelgoed is het ideale cadeau voor mensen met stress, ADHD en hooggevoeligheid.

Van Stress naar focus
De anti-stress kubus is speciaal ontwikkeld tegen stress en zorgt voor een langere focus. De Fidget Cube heeft zes verschillende zijden, die allemaal eigen functies hebben. Daarom zal deze Fidget Cube niet snel vervelen. Je kunt de Fidget Cube vergelijken met een stressbal alleen heeft de Fidget Cube dus meer opties.

Hoe werkt het?
De Fidget Cube heeft zes verschillende zijdes. Ieder zijde met zijn eigen functie.

De Klik zijde: Bevat in totaal 5 knoppen die ervoor zorgen dat je niet steeds op een pen klikt. Twee van de vijf knoppen maken geen geluid zodat je niemand anders ermee stoort.
De Adem zijde: Deze zijde is gebaseerd op het idee van een worry stone.

De Rol zijde: Voor de mensen die steeds iets willen hebben om te friemelen.
De Joystick: Speel met de joystick alsof je je lievelings game speelt.
De Schakelaar: Satisfying, hoe lekker is het om met een schakelaar te spelen
De Spinner: Om het te gebruiken als een Fidget Spinner

Voordelen Fidget Cube
Verlaagt het stressniveau
Verhoogt de concentratie
Makkelijk mee te nemen
Verveeld nooit door de vele mogelijkheden
Ligt heerlijk in de hand

Therapeutisch
Voor mensen die last hebben van een van de volgende problemen: angst, stress, concentratieproblemen en ADHD kan de Fidget Cube een positieve werking hebben op hun problemen. Deze problemen hebben namelijk allemaal te maken met je gedachten en afleiding d.m.v. van de Fidget Cube kan ervoor zorgen dat deze problemen weg gaan.

Puking Ball – Set Van 3 Stuks – Fidget Toys – Puking Slime Ball – Stressbal – Stressballen Kinderen/Volwassenen – Anti Stress. Bekend van TikTok

Dooier afgesloten bewaren, zo voorkom je uitdroging!

Puking Ball bekend van TikTok:
Wanneer je onder druk staat is het uitknijpen van een ei een zeer bevredigend iets. Het voelt als eierdooiers en alle transparante dingen worden gezegd om tussen je vingers te worden geperst, en je zult je zeer tevreden voelen.

Dit is een kwestie van een stressverlichtende activiteit… chaos, lichte schade aan je handen veroorzaakt door de eierschaal en de kosten van het vervangen van zoveel eieren. Dankzij de Puking Egg Yolk Stress Ball van The Useful kun je nu decomprimeren terwijl je herhaaldelijk in hetzelfde ei knijpt.

Het beste deel van deze drukbal is dat het iets uitspuugt dat lijkt op zijn inwendige organen – een geel slijm dat eruitziet als een runny eierdooier. Met deze drukbal, wanneer je in zijn hoofd knijpt om je kleine eierdooier braaksel te maken, zul je je collega of kind keer op keer misselijk kunnen maken.

Als je een beetje knijpt, zal hij een beetje overgeven, maar als je onder veel druk staat, kun je hem veel laten braken en zal zijn hele eigeel eruit stromen… uh… nog ernstiger- Hij zuigt zijn braaksel terug als je het hoofd losmaakt.

Dit kleine mannetje ziet eruit als een kleine ronde eigeel die op een gebarsten schaal zit – het is echt schattig als het niet overgeeft. De gele goo is individueel verpakt, dus je kunt er zeker van zijn dat hij in zijn beste staat is wanneer de drukbal arriveert. Het maakt niet uit hoe hongerig je bent, je kunt dit kleine eigeel niet eten omdat het niet van kip is gemaakt.

In plaats daarvan is hij gemaakt van PVC plastic.

Revibes® 2 Stressballen + Ademhalingstechnieken En Oefeningen – Handtrainer – Stressbal Voor Hand – Stressballen Volwassenen – Onderarm Trainer

Naast de Revibes stressballen ontvang je ook nog eens 5 bewezen ademhalingstechnieken welke stress verminderend werken en 6 handige oefeningen welke overal uit te voeren zijn. Zeer geschikt om spanning en stress tijdens bijvoorbeeld werkuren tegen te gaan.

Naast de Revibes stressballen ontvang je ook nog eens 5 bewezen ademhalingstechnieken welke stress verminderend werken en 6 handige oefeningen welke overal uit te voeren zijn. Zeer geschikt om spanning en stress tijdens bijvoorbeeld werkuren tegen te gaan.

Door gebruik te maken van de Revibes stressballen train en verbeter je de beweeglijkheid en mobiliteit van jouw vingers en handen. De stressbal helpt om bijvoorbeeld een stevigere grip in je handen te krijgen. Daarnaast werkt deze stressbal stress verlagend.

De met lucht gevulde stressbal voelt comfortabel en lekker aan in de hand. Daarnaast biedt deze stressbal een goede weerstand voor de handen, vingers en onderarmen. Trainen met stressballen draagt bij aan het verbeteren van de fijne en grove motoriek van de vingers en handen. Door in de stressbal te knijpen, ermee te rollen of te gooien neemt de stress af. Ook kun je met deze stressbal de handspieren ontwikkelen of juist de spanning in de handen verminderen.

De Revibes stressballen liggen fijn in de hand en zijn ook geschikt voor mensen met gewrichts- en reumatische klachten.

U Fit One 7 Delige Handtrainer Set – Verstelbare Teller Handgrip – Handknijper – Knijphalter – Stressbal – Vingertrainer – Onderarm Trainer

Wat kan ik met een knijphalter?
Met een knijphalter of knijpveer train je de handen en onderarmen op grip en kracht. De knijphalter heeft twee poten, die verbonden zijn met een weerstandsveer. Door deze met één hand naar elkaar te knijpen, train je spieren in de handen en onderarmen.

Ideaal voor sporters waarbij gripkracht essentieel is zoals bergbeklimmers, honkballers, turners, tennisers en krachtsporters. Deze set bevat een verstelbare handtrainer met een weerstand die rijkt van 10 tot 60KG.

Ontworpen om uw gripsterkte te vergroten.
Er is niets in een typische sportschool dat te vergelijken is met deze heavy grippers. Bijna elk appartaat is niet alleen gemaakt om op uw onderarmen, vingers en polsen te richten en te isoleren.

Dit betekent dat er geen kans is dat ze zo effectief zijn als deze heavy grippers. Daar naast is onze knijphalter ergonomisch ontworpen, zodat hij makkelijk in de hand ligt!

De hulp die u nodig heeft bij revalidatie!
Het trainen van de pols en onderarm kan helpen bij het herstel na operatie aan bijvoorbeeld de vinger of hand. Naast dit, zijn er vele andere aandoeningen waarbij een knijphalter kan helpen de revalidatie te bevorderen.

Denk bijvoorbeeld aan; herstel bij artritis, een tenniselleboog, RSI, en carpaal tunnel. Niet alleen bij revalidatie is onze knijphalter geschikt, hij is ook goed te gebruiken in dagelijkse training om de bloedcirculatie te verbeteren.
(NB: overleg altijd met uw huisarts en/of fysiotherapeut als u de knijphalter wilt gebruiken bij revalidatie.)

Stressvolle tijden.
We hebben op het moment allemaal wat meer stress. Stress zorgt voor onnodige gewrichtspijn, stijfheid en een verhoogde bloeddruk. Deze knijphalter is uitermate geschikt om de dagelijkse stress te ontbinden en de spieren te ontspannen. Ook voor mensen die dagelijks een langere tijd gebruik moeten maken van een toetsenbord en muis, is dit een ideale uitkomst om de spieren soepel te houden.

Waterparels Stressbal set 2 stuks Komkommer en Aubergine

Deze anti-stressbal is goed geschikt om uw hand, pols en onderarm te versterken en helpt bij het reduceren van stress. De orbeez hebben een superleuke vorm van een Komkommer en een aubergine en zijn gevuld met waterparels voor extra stimulatie en prikkeling voor uw hand. Leuk voor kinderen en volwassenen

Vergelijkbare berichten