7 veiligste hoekbeschermers voor je baby’s en of kinderen


Hoekbeschermers voor kinderen en baby’s zijn speciale producten die ontworpen zijn om scherpe hoeken en randen van meubels, zoals tafels en kasten, af te dekken. Ze worden gebruikt om te voorkomen dat kinderen zich per ongeluk verwonden wanneer ze in de buurt van deze meubels spelen. Hier zijn enkele dingen om te overwegen bij het gebruik van hoekbeschermers:

  1. Veiligheid: Hoekbeschermers verminderen het risico op letsel door scherpe hoeken. Ze zijn vooral nuttig als baby’s en jonge kinderen beginnen te kruipen of lopen.
  2. Materialen: Hoekbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals rubber, schuimrubber en siliconen. Kies een materiaal dat stevig en duurzaam is, maar ook zacht genoeg om impact te dempen.
  3. Installatie: Hoekbeschermers zijn meestal zelfklevend en kunnen gemakkelijk op hoeken en randen worden aangebracht. Zorg ervoor dat je ze stevig bevestigt, zodat ze niet loskomen als je kind eraan trekt.
  4. Onderhoud: Controleer regelmatig of de hoekbeschermers nog stevig vastzitten. Vervang ze indien nodig.
  5. Verwijdering: Wanneer je de hoekbeschermers niet langer nodig hebt, kun je ze voorzichtig verwijderen. Afhankelijk van het gebruikte materiaal kunnen er resten achterblijven op het meubilair. Probeer deze resten voorzichtig te verwijderen zonder het meubilair te beschadigen.
  6. Toezicht: Hoewel hoekbeschermers helpen bij het verminderen van risico’s, vervangen ze niet het belang van ouderlijk toezicht. Blijf altijd in de buurt van je kinderen en houd een oogje in het zeil, vooral in de buurt van potentieel gevaarlijke gebieden.

Het gebruik van hoekbeschermers is een effectieve manier om de veiligheid van kinderen en baby’s in huis te verbeteren. Zorg ervoor dat je kwalitatieve hoekbeschermers kiest en ze correct installeert om het risico op ongelukken te minimaliseren.

20 stuks hoekbeschermers transparant voor baby en kind, hoekbeschermers tafel, tafelhoek beschermers voor kinderen

Deze safety first hoekbeschermers zijn transparant en onmisbaar in een huishouden waar baby’s en kinderen spelen en rondrennen.

De nummer 1 oorzaak van ziekenhuisbezoeken met baby of kind komt door het vallen tegen het meubilair. Met deze transparanten safety first hoekbeschermers kunt u dit tot het minimale beperken. Daarbij zijn ze eenvoudig te bevestigen op tafels, salontafels en ander meubilair.

De safety first hoekbeschermers zijn eenvoudig te plaatsen. Zo bevestig je de transparante hoekbeschermers zonder enkel probleem op tafels, salontafels en ander meubilair en laten deze geen plakresten achter. Lees hier de stappen voor het beste resultaat.

 Beschermt kinderen tegen scherpen randen
Zeer sterke plakker die niet los te krijgen is door kinderen
Gemaakt van het beste materiaal om jouw kind te beschermen
Hoekbeschermers blijven goed zitten en laten geen plakresten achter

Hoekbeschermers zijn transparant en daardoor minder opvallend

Hoekbeschermers 12 stuks Tafel Hoekbeschermer Baby – Transparant Ronde Vorm

Begint jouw kindje met lopen of kruipen? Maak je huis dan babyproof met deze hoekbeschermers!

Deze hoekbeschermers voorkomen dat je baby tegen scherpe hoeken aan valt. 

Door de transparante look vallen de beschermers nauwelijks op. Ze doen dus geen afbreuk aan je interieur! De hoekbeschermers hebben een schokabsorberend gebogen ontwerp. De hoekbeschermers zijn bijtbestendig, smaakloos en bevatten geen schadelijke stoffen. Geschikt voor metaal, glas en hout.

De beschermers hebben een op maat gemaakte plakrand voor alle zijden. Ze zijn in een minuut geïnstalleerd. Maak de hoek van het meubel goed schoon. Er mag geen stof, water of vuil onder zitten. Bevestig de drie plakstrips. Plaats op de hoek. Druk 30 seconden goed aan. Klaar!

Bieden extra veiligheid voor baby’s en kinderen.

-Onzichtbare afwerking en verkleurt niet.

-Schokabsorberend gebogen ontwerp.

-Makkelijk en snel geïnstalleerd.

-Bijtbestendig en smaakloos.

-Geen schadelijke stoffen.

Hoekbeschermers 12 stuks Tafel Hoekbeschermer Baby – Transparant L Vorm

Veilig en sterk

Door de transparante look vallen de beschermers nauwelijks op. Ze doen dus geen afbreuk aan je interieur! De hoekbeschermers zijn gemaakt van silicagel. Dit is een sterk, flexibel materiaal. Geschikt voor metaal, plastic, hout en glas.

Makkelijke en snelle bevestiging

De beschermers zijn in een minuut geïnstalleerd. Maak de hoek van het meubel goed schoon. Er mag geen stof, water of vuil onder zitten. Haal de plakstrip eraf. Druk de hoekbeschermer goed aan. klaar!

Podec Hoekbeschermers Rond

Bieden baby’s en kinderen extra bescherming.

-Onzichtbare afwerking en verkleuren niet.

-Zacht, flexibel materiaal.

Kid Proof® Hoekbeschermers 12 stuks – Hoekbeschermers tafel – Stootrand – Baby Proof

Voordelen:
•Flexibele siliconen hoekjes
•Makkelijk te bevestigen
•Goede bescherming
•Onopvallend
•Waterdicht
•Geschikt voor alle oppervlaktes
•Met meegeleverde dubbelzijdige tape

Je ontvangt:
– 12 Transparante Hoekbeschermers (genoeg voor 3 tafels).

De flexibele tafelhoekjes kunnen gemakkelijk bevestigd worden met de bijgeleverde tape. De siliconen hoekjes worden geleverd inclusief dubbelzijdige tape zodat lijmen of boren niet nodig is! Zo hou je ook geen beschadigingen over. De stootrand kan worden afgenomen met een vochtige doek waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. De stootrand is tevens waterdicht!

Voor een optimale bevestiging van de stootrand dient het oppervlak schoon, droog en ontvet te zijn!

Deze kinderbeveiliging set is geschikt voor alle ouders met kinderen of baby van 0 tot 12 jaar oud. Met deze kinderveiligheidset zorg je ervoor dat jouw kind veilig het huis kan verkennen zonder problemen.

Deurbescherming veiligheid baby hekje – hoekbeschermers baby – kinderslot kastjes – tafel stootrand foam

Functie: veiligheidsvingerbeschermers aan de voor- en achterkant om te voorkomen dat kinderen hun vingers in de deurscharnieren houden.

Finger Guards dekt het interval tussen de deur en het kozijn af.

Zelfklevend: zelfklevende pasvorm zonder gereedschap.

Materiaal: gemaakt van milieuvriendelijk PP-materiaal, veilig, duurzaam, gemakkelijk te gebruiken en geen beknelde vingers meer.

Gelegenheid: geschikt voor thuis, scholen, kinderkamer, enz.

Hoekbeschermers baby – safety baby accessoires – hoekbeschermers Tafel – baby table corner protectors

【100% siliconenmateriaal】: het LOIION materiaal is gemaakt van dikke en natuurlijke 100% siliconen zonder BPA en biedt kinderen meer zachtheid en gezondheid.

LOIION-producten worden geleverd met een handleiding en een tas om de veiligheid van de kinderen te garanderen, een bevredigend cadeau voor je kind

Zacht en transparant: de siliconen randbescherming voor baby’s is 1,5 x 1,5 cm breed, 2 m lang.

Gemaakt van zachte, schokabsorberende en dikke siliconen, vervormt niet gemakkelijk, niet giftig, niet giftig en geurloos.

Met de stootbescherming zal je kind/baby vrij gaan van pijn door het dagelijks leven.

Multifunctionele Hoekbeschermer Transparant -Tafelbeschermer- 6 Meter – Hoek/Rand bescherming -Hoekbeschermers voor Tafel – Tafelhoek beschermers voor Baby en Kinderen

Veiligheid voorop. Altijd.
Veiligheid is in ieder gezin van essentieel belang. Als ouder wil jij dat je kinderen zich thuis altijd veilig voelen en natuurlijk ook veilig zijn. Met de hoekbeschermer dragen wij daar een stukje aan bij, zodat jij de veiligheid van je kinderen altijd kunt garanderen.

Ingebouwde plakstrip – De hoekbeschermer is eenvoudig aan te brengen. Dit komt door de ingebouwde plakstrip, hierdoor hoef je maar de plakstrip en beschermer niet apart van elkaar te bevestigen. Door de stevige tape kan de hoekbeschermer niet zomaar loslaten.

Multifunctioneel – Het is natuurlijk ook mogelijk om de hoekbeschermer te gebruiken als randbeschermer in het algemeen. Denk aan bijvoorbeeld: scherpe randen van bureaus, aanrechten en kasten.

Lengte – De hoekbeschermer van 6 meter is extra lang. Dat houdt in dat je deze vaak voor meer dan een rand kan gebruiken. Het is mogelijk om stukjes af te knippen.

Transparant – De hoekbeschermer is transparant waardoor deze minder opvalt en dus meegaat in het interieur. Het heeft geen aparte kleur en valt amper op. Ook hier zul je dus geen last van hebben!

Makkelijk te verwijderen – Mocht je de hoek/randbeschermer toch willen verwijderen is dit geen probleem. De tape is makkelijk te verwijderen en laat bovendien geen lelijke plakresten achter.

Vergelijkbare berichten