| | |

Beveilig je pand tegen ongewenste bezoekers met o.a. Elektronische Waakhond

Je heb geen waakhond, maar inbrekers zijn over het algemeen erg bang voor honden. Voor het blaffen, bijten en bewoners en dat buren van wakker worden of waarschuwen , de Elektronische Waakhond oplossing

Ik heb een aantal opties hier geplaatst, waar de inbrekers nog wel even denken van mmmm laten we maar doorlopen, dit is te gevaarlijk voor ons.

Elektronische Waakhond

Deze elektronische waakhond is uitgerust met een microgolfsensor die u achter de voordeur plaatst. Deze sensor reageert op beweging door deuren en muren. 

Het alarm is bedienbaar met de knoppen van het hoofdtoestel of de afstandsbediening.detecteert beweging door muren, deuren en vensters 4 bedrijfsmodi hondengeblaf alarm deurbel SOS-modus

(afstandsbediening)hoofdtoestel: met microgolfsensor detectiehoek: 360\xb0 detectiebereik: 15 m (zonder obstakels) afmetingen: 154 x 160 x 110 mm gewicht: 765 g voedingsadapter: 12 V / 1 A (meegelev.) afstandsbediening: batterij: CR2032 (meegelev.) afmetingen: 35 x 80 x 10 mm

ELRO ARD51 Elektronische Waakhond met realistisch 3D hondengeluid

Schrik ongewenste gasten af met de ELRO ARD51 Elektronische Waakhond! Als er beweging wordt waargenomen binnen het bereik van de radarsensor, treedt het alarmsignaal naar keuze in werking.

De elektronische waakhond beschikt onder andere over een realistisch blaffende-hondengeluid waardoor het lijkt alsof een echte waakhond de wacht houdt. 

Het plaatsen van de elektronische waakhond is een eenvoudige, betaalbare en duurzame manier om je huis en bezittingen te beveiligen.

De ELRO ARD51 elektronische waakhond beschikt over een slimme sensor die gebruik maakt van radartechnologie. Door deze radartechnologie, detecteert het apparaat beweging door ramen, deuren en muren tot wel 18 centimeter dik.

De radardetectie gaat zowel door hout, plastic, glas als cement. Het bereik van de radarsensor is instelbaar tot maximaal 16 meter.

Behalve voor het blaffende-hondengeluid, kan er ook gekozen voor een politiealarm of een deurbelsignaal (ding dong). Het volume kan naar wens aangepast worden van 70 tot 120 dB (A). 

Daardoor is de ELRO ARD51 niet alleen geschikt om ongewenste bezoekers af te schrikken, maar ook om bezoekers in bijvoorbeeld winkels welkom te heten.

In de verpakking wordt een beveiligingssticker met waakhond meegeleverd voor een extra preventief effect. Plak de sticker op een plaats die snel door ongewenste gasten gezien wordt, bijvoorbeeld bij je voordeur.

Waakhond Alarmsysteem Inbraakprotectie GB115 veiligheid

Dit alarmapparaat van Greenblue biedt effectieve afschrikking tegen potentiële indringers door blafgeluiden te produceren. 

Jaag inbrekers en ongenodigde gasten op een betrouwbare manier weg op basis van moderne technologie.

De beweging wordt tot 10 m gedetecteerd, zelfs via deuren. Zo is een plaatsing direct achter de voordeur mogelijk. Zodra de ongeautoriseerde personen naderen, wordt een alarm geactiveerd.

Het volume kan worden aangepast en u kunt uit 3 verschillende tonen kiezen. Om extra veiligheid te bieden terwijl u thuis bent, kan het geluid van het alarm op elk moment worden geactiveerd door de SOS-knop op de afstandsbediening te drukken.

Waakborden

Diverse waakborden met vele keuzes op bol.com, klik hier voor wat bij jou het geschiktste waakbord is.

Klein overzicht wat er te koop is

Vergelijkbare berichten